Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαργαριτα μου τα λεμε αλλα ο καλος μου την εκανε την βλακεια .

Δυστυχως οτι και να εχω πει πηγε στον βρόντο.

Απλα ειναι ολα μαζεμενα.

Δεν ξερω πια πως να την κουμανταρω και δυστυχως μονο με μενα καπως συννενοειτε η μικρη αλλα η λυση ποια ειναι? να αφησω τη δουλεια ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Σουλα ειλικρινα, μεχρι να προσαρμοστει στο σταθμο,επειδη στο λεω σιγουρα οτι ολες αυτες οι αντιρασεις ειναι απο εκει τουλαχστον αυτη τη στιγμη.Μηπως μπορεις να πρεις μια αδεια?Εννοειται οτι η μικρη θα ξερει οτι πας δουλεια αλλα τουλαχιστον να μπορεις να διαχειριστεις την κατασταση καλυτερα.

Εμενα τοτε με ειχαν ρωτησει αν θελουμε να το παμε γρηγορα το θεμα ή αν εχω περιθωρια να παμε πιο αργα και επα οτι μπορω να το παμε πιο αργα.Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο αλλα χρειαζεται χρονο η μικρη μαζι σου, τωρα περισσοτερο απο ποτε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Απλα ειναι ολα μαζεμενα.

Δεν ξερω πια πως να την κουμανταρω και δυστυχως μονο με μενα καπως συννενοειτε η μικρη αλλα η λυση ποια ειναι? να αφησω τη δουλεια ?

ηρεμισςε καρδουλα μου οτι εγινε εγινε δεν ειναι καιροσς να βρεθιτε σε αντιπαλα τρατοπεδα με τον καλο σου τωρα θα πρεπει να μεινετε ενωμενη και να εχετε κινη πορεια μουτσς μουτσ και μην στεναχωριεσαι κ αυριο μερα ειναι δεν τελιωαν ολλα σημερα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Βρε Σουλα ειλικρινα, μεχρι να προσαρμοστει στο σταθμο,επειδη στο λεω σιγουρα οτι ολες αυτες οι αντιρασεις ειναι απο εκει τουλαχστον αυτη τη στιγμη.Μηπως μπορεις να πρεις μια αδεια?Εννοειται οτι η μικρη θα ξερει οτι πας δουλεια αλλα τουλαχιστον να μπορεις να διαχειριστεις την κατασταση καλυτερα.

Εμενα τοτε με ειχαν ρωτησει αν θελουμε να το παμε γρηγορα το θεμα ή αν εχω περιθωρια να παμε πιο αργα και επα οτι μπορω να το παμε πιο αργα.Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο αλλα χρειαζεται χρονο η μικρη μαζι σου, τωρα περισσοτερο απο ποτε.

Μαργαρίτα μου μπορεί να εχεις δικιο αλλα στη παρουσα φαση ειναι σχεδον αδυνατον να παρω αδεια.

Οσο για χρόνο μαζί μου η μικρη εκτός από την ωρα που ειμαι στη δουλεια πιστεψε με ειμαστε συνεχεια μα συνεχεια μαι.

Επειδη τωρα οταν γυρναει απο το σχολειο πηγαινει στην πεθερα μου τρωει και κοιμαται μόλις γυρισω από την δουλεια παω κατευθειαν και την παίρνω.

Μόνο 5 λεπτα τσιμπαω κατι και τιποτα αλλο.

απο εκει και περα δλδ απο τις 4,30 μεχρι και τις 12 που θα κοιμηθει ειμαστε αυτοκολλητες.

Τον τελευταιο καιρο μαλιστα δεν καθεται και καθολου με τον μπαμπα της.Με κυνηγαει οτι και να κανω.

Μαζί οταν μαγειρευω μαζι βαζουμε πλυντηριο μαζί στην τουαλετα μαζι μπανιο.

Τα παντα.

Ποσο πια πιο πολύ να ειμασετ μαζί?

Και για το να την πηγαινω εγω στο σχολειο νομιζω οτι θα ειναι πιο δυσκολο.Μετα απο τοσο κολλημα που εχει πως θα με αφησει να φυγω?

Στην λαϊκή σας δεν έχει?

Αααα! Σ' εμάς εδώ, κάθε Τετάρτη που έχει την μεγάλη, πουλάνε... :tongue::tongue::tongue:

με εκανεσ κ γελασα ελπιζω κ η σουλα μασ

:tongue::tongue:

Τεως γειτονακι αυτο το σε 10 χρονια μου φαινεται ειναι μυθος πολυ μου το λενε βεβαια αλλα κατι τετοια δεν τα χαβω...

Κων κων αυτο το σκηνικο ειναι deja vu αλλα με τη διαφορα οτι εμας τελικα το εκλεισε το κουμπακι και μαλιστα 15αυγουστο στην εκκλησια του παππου μας !Ρομπα γιναμε...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πω πω ρόμπα..... καλά ειχατε το μεσο εσείς (τον παππού σας) δεν θα σας καναν παρατηρηση. Δε θα το άντεχα να μου το έκανε αυτό στον γάμο. Είπαμε παιδάκι παιδάκι αλλά εκεί θα εφταιγα εγώ.

Οσο για τα 10 χρόνια, το εχω δεί σε συγγενικά πρόσωπα και τα παιδάκια γιναν τόσο ντροπαλα που φτάσαν 14 χρονών και τα παρακαλουσαν οι γονεις να πανε για καφέ σε καμια καφετερια.:D Εδω θα είμαστε......:lol:

Μαρακι μου sling δεν εχω, ειχα δοκιμασει όμως και μου φανηκε πολύ άβολο για το μωρό. Αυτον τον μαρσιπο που λέει η Ρίτα, εχω ακουσει οτι ειναι ο καλυτερος και ειδικά αν εχεις προβλημα με μεση, ηθελα κ εγώ αλλά τελικά δεν πηρα. Αν θυμαμαι καλα βγαίνει κοντα στα 130-150 ευρω. Η Ευα πώς είναι?

Σούλα μου κουραγιο! Εμας μας ηρθε ευκολα η προσαρμογη οπότε δεν ξερω τί να σου προτεινω. Ευχομαι να συνηθήσει γρηγορα και να ηρεμησει, τελικά οι γιαγιάδες της έχουν κανει ζημιά, τί να προλάβεις να μαζεψεις μετα???:?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Εύχομαι να περάσετε όλες πολύ όμορφα σήμερα.

Κωνκών έπρεπε να τον αφήσεις τον Κωνσταντίνο να σβήσει το φως. Θα είχαν να θυμούνται και κάτι διαφορετικό από το γάμο τους τα παιδιά.:tongue::tongue:

Πανμάρ φοβερό το Σοφάκι στα χιόνια. Έβαλα την Αλεξάνδρα να δει το βίντεο και ρώταγε τι έπαθε το κοριτσάκι, γιατί κλαίει και που είναι η μαμά του :P:p:p Πάντα να κάνετε τέτοιες όμορφες εκδρομές σας εύχομαι.

Άρμα μου χάρηκα που είσαι καλά. Έτσι να συνεχίσεις. Εγώ δεν νομίζω να σε βολέψει το σλινγκ. Εμένα τουλάχιστον δεν με βολεύουν αυτά. Νομίζω ότι δεν έχουν σταθερότητα. Γιατί δεν κοιτάς για μάρσιπο καλύτερα;

Σούλα περνάς δύσκολα :(:(:( Έπρεπε να πάει η Ανδριάννα σου παιδικό. Δεν έπρεπε να της περάσει. Όσο για τις φοβίες, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να συμβουλευτείς παργματικά έναν παιδοψυχολόγο. Η ομοιοπαθητικός που πάμε για την Αλεξάνδρα μας είχε ρωτήσει αν το παιδί έχει φοβίες και τώρα αναρωτιέμαι πραγματικά τι θα μας έλεγε αν είχε. Μήπως να το ψάξεις και με την ομοιοπαθητική;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Απλα ειναι ολα μαζεμενα.

Σουλίτσα μου αν ξεκινησεις εσύ να την πηγαινεις θα ειναι σαν να ξεκιναει πάλι απ την αρχη. Απλά ας προσπαθησει ο καλός σου να μη διαπραγματευτε να την αφηνει και να φευγει χωρις πολλά πολλά. Οταν πηγαινε τον Κων. στο σχολειο ο άντρας μου πάντα λιγοψυχουσε και καθόταν να τον βλέπει μεχρι που τον εδιωχναν οι κοπελες:oops:.

Καλημερα καλή εβδομαδα και χρονια πολλά σε ολα τα ερωτευμενα κορίτσια!!!!!Εγω να σκατε βρε κοριτσομανες εχω τρεις αντρες να με χαίρονται!!!!:-D:-D

Λίγα πραγματα θα σχολιασω γιατι το σιδερο πήρε φωτια και πρεπει να το αποφασίσω να ξεκινησω..

Εχουμε ωραια μερα σημερα και ετσι ο μεγαλος κανει ποδηλατο στο παρκο κυκλοφοριακης αγωγης με τη γιαγια του και ο μικρος επειδη τον εβαλα για λίγο στο δωματιο του μεγαλου εχει σαστισει και είναι εδω και μια ωρα περιπου και χαζευει χρωματα, παιχνιδια και μουσικες..παρόλο που ειναι η ωρα του για νανι, δε λέει να κλεισει ματι!!

Μαρια ηθελα κι εγω να πάρω sling αλλα είχα και εναν ενδοιασμό..δεν ηξερα κατα πόσο θα μου χρησιμευε τελικά γιατι ακουγα συνεχεια ή θα το λατρεψεις ή δε θα το ευχαριστηθεις καθόλου..Προσφερθηκε η Μαρινα να μου στειλει τα δικα της για δοκιμή αλλα επειδη την ειχα και για 3ο αμεσα ειπα να μην της τα στερήσω!!!χαχα

Μετα απο πολλές σκεψεις και αφου με διαβεβαιωσε η Πανμαρ οτι δεν θα το χρειαστει αμεσα μου δανεισε το δικο της μαρσιπο τον οποίο χρησιμοποιησα 3-4 φορες..2 φορες εξω και αλλες τοσες μεσα στο σπιτι

Σημειωτεον οτι ολες τις φορες το μωρο κοιμηθηκε εκει μεσα,ειναι πολύ καλό νανουριστηρι δηλαδή..:D

Το συμπέρασμα ειναι οτι δεν το χρειαστηκα οπως πίστευα γιατι στις βολτες μας παιρνω πάντα το καροτσι και μια χαρα ειναι ο μικρος, καροτσι για τον Ανασταση τερμα!!!Επίσης αυτες τις λίγες φορες που εβαλα το μωρο στο μαρσιπο για 1 ωρα πάνω κατω πιαστηκαν και οι ωμοι μου να σου πω την αλήθεια..

Καλύτερα να το δανειστεις κι εσυ να δεις κατα ποσο θα σε βολέψει κιαν κανεις καλή χρηση μετα παιρνεις και δικο σου

Θεωρω επίσης πως παιζει ρολο και η εποχή, ετσι;;Το χειμωνα ηταν περιορισμενες οι βολτες μας και η χρηση το ιδιο..Το καλοκαιρι, που θα ειστε εσεις μωρούλια,πιστευω θα το χρησιμοποιησεις πολύ περισσότερο!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κων κων οντως ρομπα ..νομιζω σας το ειχα ξαναπει αλλα δε πειραζει ..ηταν ενα κουτι πισω απο μια καρεκλα δε ξερω τι πραγμα ηταν αυτο που ειχε πανω τα κουμπια για τα φωτα και τα μικροφωνα...τον ειχε παρει η πεθερα μου μεσα(καμαρι η γιαγια!)και που να φανταστει η γυναικα οτι θα παει να χωθει απο εκει πισω ειναι και λιγο πολυλογου και μαλλον δεν του εδωσε σημασια και ετσι ξαφνικα χασαμε τη φωνη...χαχα!

Εγω με τον ανδρα μου απεξω και φυσικα ημουν σιγουρη οτι ειναι δικη μας δουλεια οταν ακουσα να γελανε.Παμε μεσα και φυσικα ολοι μας κοιταζαν.Εμενα με κοιτανε που με κοιτανε στο χωριο ,ειμαι αξιοθεατο η παπαδονυφη !τοτε ενας λογος παραπανω!χαχα!

Οσο για το αν θα ηρεμησει...σοβαρα, ηδη εχει ηρεμησει καπως και πιστευω οτι ναι θα ηρεμησει αρκετα στο μελλον ομως για να ντρεπεται ή να τον παρακαλαμε να βγαινει δεν παιζει...

εδω τις προαλλες ειχε ερθει ενα φιλικο ζευγαρι με παιδια και στο τελος του λενε για πλακα να τον παρουν μαζι σπιτι και για ποτε εφυγε πηγε μεσα μονος του φορεσε παπουτσια και μπουφαν και ηρθε να φυγει δε σας συζητω...μετα τετοιο παραπονο που εβγαλε το αγορακι μου οταν του ειπαν οτι κανουμε πλακα δεν σας περιγραφω... ο ανδρας μου ελεγε οτι σε 10 χρονια δεν θα τον βλεπουμε καν σπιτι...:tongue:

Σουλα δεν αμφιβαλω καθολου οτι εισαι συνεχεια μαζι της.Εδω ο Γρηγορης που το ειχε παρει αψογα το θεμα αποχωρισμος αν θυμαστε σας ειχα πει οτι στο σπιτι και γενικα τον πρωτο καιρο ειχε βγαλει πρωτογνωρο κολλημα μαζι μου.Σιγα σιγα θα στρωσει απλα φροντιστε να μην της περασει.Διαφορετικα ο αποχωρισμος θα ειναι ακομα πιο δυσκολος.

Και επειδη αν δεν το ζησεις ακουγεται καπως ολο αυτο, πολυ πιεστικο κτλ να πω οτι τα παιδια δεν εχουν θεμα με το σχολειο αυτο καθεαυτο αλλα με ολη αυτη την αλλαγη.Τον αποχωρισμο,την επιβολη οριων και κανονων,την ταξη,το προγραμμα και πολλα αλλα.Αλλα αυτα ειναι θεματα που θα τα αντιμετωπισουν οποτε και αν πανε και ισως τωρα να ειναι και πιο δυσκολα απο οτι ας πουμε αν πηγαιναν περσυ.Γενικα θεωρω οτι ολα τα παιδια με τον ενα ή τον αλλον τροπο βγαζουν διαφορα.

Στη δικη σας περιπτωση η μικρη ηταν σε περιεργη φαση απο πριν ισως για αυτο και της βγηκαν ολα ξανα.Θυμασαι που σου ειχα πει οτι ισως η προσαρμογη ειναι πιο δυσκολη?Θα δεις ομως οτι θα στρωσει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σούλα μου δεν εχω κτ αλλο να σου πω εκτος απο ψυχραιμια και υπομονή...σε λίγες μερες ισως τα περασουμε κι εμεις αυτα και τα περνανε κι ολοι δλδ λίγο πολύ.

Μην απελπίζεσαι και θα ερθει συντομα ο καιρός που θα ξυπναει και θα ανυπομονει για το σχολείο

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...