Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινα μου επειδη απο εκει που πηρα το στεγνωτηριο ειναι γνωστος μου ειπε αν δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα να δω και το pitsos ειναι ακριβως ιδιο με το siemens και το bosch απλα αυτα ειναι πιο ντιζαινατα αλλα μου λεει στο ιδιο εργοστασιο βγαινουν και τα τρια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από μένα.

Εριξα τετοιο τρεξιμο μεσα στο σ/κο ρε κορίτσια ακόμα δεν μπορώ να ηρεμήσω.

Η μικρή είναι πολύ καλύτερα . βήχει ελάχισστα και είναι απύρετη.

Βέβαια ηταν που ηταν κολημενη επανω μου ηρθε και απόγινε.Ανθρωπο δεν πλήσιαζε ουτε καν τον μπαμπα της.

Με δυσκόλεψε λίγο με την αντιβίωση και το σιρόπι γιατι καποιες φορές δεν το ηθελε με τιποτα αλλα σε γενικες γραμμες οκ.

Ο αντρας μου εκει που πήγε να συνέρθει ξαναανεβασε πυρετο και τελικα πηγε και αυτός στον γιατρό και του εδωσε θεραπεία.

Και τους ειχα και τους δυο χαλια .Αχ περαστικα να είναι ευχομαι μόνο!!!

Ευα μου εύχομαι να πανε όλα πολύ καλά σήμερα (ειμια σιγουρη ότι θα πανε)

Ιωάννα μου τι να πω?? Περαστικά σας .

Δεν ξερω πως αντεχεις κούκλα μου εγώ τα’ παιξα!!

Φιλια σε ολες !!!

Οκ κικο τα διορθωσα ξαναδεστα τωρα

Οκ. τώρα μπήκα και τις εκτύπωσα όλες, μου φαίνονται πολύ καλές ειδικά η Κασερόπιτα , θα την φτιάξω μιαμ μιαμ.

Καλά θα ήταν να έχουμε και τα παιδάκια μας μαζί μας αλλά δεν ξέρω γιατί ο μικρούλης μου κοιμαται νωρίς και φοβάμαι μη τον ταλαιπωρήσω. Απ'την άλλη αν έχω κόσμο σίγουρα θα κάτσει και αυτός παρείτσα μας.

θα δούμε...

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια πέρισι εκανα πρωτοχρονιά με την μπουμπούκα μου γιατι ειχε ξυπνήσει κατα τις 11 και την κράτησα.

Τώρα φέτος δεν ξερω γιατι με τη μικρή δεν βγαζεις ακρη.

Λογικά θα κοιμάται και πλεον δεν καθεται το ζηταει να παει για νανι.

΄

Μαργαριτάκι ξέχασα να ευχηθω για τον πεθερό σου .Σιδερενιος!!!!

Λοιπον εμεις παραμονη Χριστουγεννων ειμαστε καλεσμενοι οπως σας ειπα στη νονα του μικρου. Ανημερα μαλλον θα κατσουμε να φαμε ολοι μαζι (πεθερικα δεν παιζουν) και μπορει να καλεσουμε και κανεναν φιλο ή εμεις ή οι γονεις μου... 26 Δεκεμβριου εχουμε βαφτιση και μετα δεξιωση. Αυτο το βαριεμαι, αλλα τουλαχιστον μας γεμιζει τις μερες μας! Παραμονη Πρωτοχρονιας μαλλον μεταξυ μας, δεν αποχωριζομαι τον μικρο, θελω να αλλαξουμε χρονο ολοι μαζι. Ανημερα Πρωτοχρονια τρωμε παντα στη μαμα μου και μετα χαρτι! Γενικα ξεσκιζομαστε αυτες τις μερες στα χαρτια ολοι οικογενειακως! Μεγαλα χαρτομουτρα!!!:D:D

t7fQp3.png

Εμεις κορίτσια κάθε Χριστούγεννα πάμε στην αδελφή μου και παραμονή Πρωτοχρονιάς έρχονται σε εμάς ή το ανάποδο.Βέβαια στο τραπέζι εννοείται ότι είναι η μαμά μας , η πεθερά της αδελφής μου και τα πεθερικά μου.Τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο.

Να σας πω την αμαρτία μου όμως , όπως νέφερε κάποια νομίζω η κίκο ήταν βαρέθηκα αυτά τα τραπεζώματα με τα πεθερικά και τα συμπεθέρια....Θέλω να είμαστε παρέα με φίλους και κουμπάρους να περάσουμε αλλιώς , να χορέψουμε να φωνάξουμε κτλ.Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ..αλλά δυστηχώς αυτό δεν είναι εφικτό γι΄αυτό σκεφτόμαστε με την αδελφή μου κάποια άλλη μερα να μαζευτούμε φίλοι και κουμπάροι ή στο σπίτι μας ή στην αδελφή μου και να το κάψουμε βρε παιδί μου!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ευχαριστω Σουλα μου και εσεις σιδερενιοι ..αγυριστα να ειναι!!

Και εγω κουραστηκα με αυτα τα οικογενειακα αλλα μερες που ειναι δε θελω να αφησω τους γονεις μου εκεινοι τοσα χρονια ποτε δε μας αφησαν για να ρεβεγιοναρουν αλλου..

Οσο για το παιδι δεν το συζητω καν ολοι μαζι θα ειμαστε σπιτι μας να μας βρει η νεα χρονια τωρα αν κοιμαται θα παμε και θα τον φιλησουμε οπως περισυ..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

α πα πα δεν σας προλαβαίνω...

είμαι πολύ φορτωμένη αυτές τις μέρες και λυπάμαι που δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω για να κάνω και τα ανάλογα σχόλια και να πάρω μέρος στην συζήτηση.

ριτάκι πάω να δω για τα μπισκοτάκια...χαίρομαι που κάνανε θραύση χεχε

m57Zp2.png

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!!!!!

¨Οσο για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς επειδή θα είναι και τα ξαδέλφια της Ραφαέλας που τα έχει τρέλλα ίσως από την χαρά της να μην κοιμηθεί....Θα δείξει,εξαρτάται βέβαια και αν έχει κοιμηθεί καθόλου όλη μέρα!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Εμεις Χριστουγεννα σπιτι μας που γιορταζει και ο υιος που θα τρπαζωσω γονεις και πεθερικα και πρωτοχρονια θα παμε Λαμια στα πεθερικα μου .Εγω προτιμουσα να παμε στην κουμπαρα μας αλλα του ανδρα μου του λειπουν οι γονεις του και θελει να περναμε μαζι τις γιορτες και δεν του χαλαω χατηρι μιας και απο εχει φυγει απο μικρος απο την λαμια και του λειπουν..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ρε Ριτάκι εσύ που ξέρεις πολλά από μαγειρική , έχεις να μου προτείνεις καμία ωραία σάλτσα για χοιρινό μπούτι στο φούρνο για να μην είναι σκέτο και στεγνό???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

εμας την πρωτοχρονια θα κοιμαται ..το ζουζουνι μου παιρνει την κουβερτα ,το μπιμπερο και την πιπιλα του και παει στην σκαλα και περιμενει να ανοιξει η πορτα και να ανεβει ..βια 10 πεφτει ξερος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...