Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Kανείς ακόμα εδώ? Ολες fb?

Τα νεα μας! Τα παιδάκια μου ειναι μια χαρα περασαμε πολύ όμορφα το ΣΚ. Το Σάββατο πηγαμε σε μια γαμοβαφτιση, αλλά δεν ειδαμε ουτε γάμο, ουτε βάφτιση και αρκετοι καλεσμένοι δεν ειδαν τίποτα γιατι κοιτουσαν εμάς. Ο Κωνσταντίνος παραλιγο να κλεισει τον γενικό της εκκλησίας:shock: και θα μεναν όλοι στο σκοτάδι. Στο τσακ τον πρόλαβα, ειδε κουμπάκια και όρμησε....και ο πινακας ήταν πολύ χαμηλά και πολύ παλιός,:mad: θα πάθαινε και τίποτα...

Μαρίνα μου περασαμε πολύ όμορφα χθες, βεβαια με μικρα παιδιά ο χρόνος πιέζει... Πρεπει να οργανωθουμε για συσφιξη σχέσεων. Φοβερη η κορη σου, μπορεί να μη περπαταει ακομα, πατίνι όμως κάνει χαχαχαχαχα.

filaki αφου εκανες και μανικιουρ είσαι super! Α και εγώ τσιρίζω, για υστερική θα εχουν περασει στη πολυκατοικία!:mrgreen:

Μαρία μου πώς εισαι?

πανμαρ μπραβο ωραια περασατε!

Ακόμα μιλάτε για ζωηρά παιδιά? Καλα...φέεεεετα! Σε 10 χρόνια θα γινουν τα πιό ησυχα και ντροπαλα παιδάκια. Σας πάω κ ενα στοιχημα. Και αυτά που ειναι τωρα ησυχα αργοτερα θα γινουν πιο τολμηρα και με σωστη κρίση απεναντι στους άλλους!:wink:

Φωτεινή πώς είναι η Φωτεινούλα? Την έχεις μαζί σου σημερα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααα!!!

Ωραιες μερες διανυοουμε και ελπιζω να κρατησουν.Να τα βγαζουν κι εξω στο σχολειο να ξεμικροβιαστουν λιγο.

Ειμαστε καλα!

Εχθες το πρωι περασαμε απο 4 παιδικες χαρες και ειχε πολλα μασκαρεμενα παιδακια ε θα μετρησα τουλαχιστον 10 spiderman.Οπως καταλαβαινετε μετα απο αυτο η αποφαση του Γρηγορη, δεν αλλαζει.

Ελπιζω ολα τα αρρωστουλικα να εχουν αναρρωσει πληρως.

Τουρτιτσα σοκολατινα

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5352&Itemid=49

(Μεταξυ μας το Valentines δε μου αρεσει καθολου αλλα περιμενω κοσμο σημερα και την εφτιαξα χαχα!)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα φίλες μου και καλή εβδομάδα!

Είμαι η Μαρία και είμαι καλά! :lol:

Βρε κορίτσια όσες έχετε, πείτε μου λίγο για το sling..τελικά βολεύει? Σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη..όσες πήρατε από που το πήρατε?

Ρίτα τι μου κάνεις πρωί πρωί κακούργα??? ΤΕΛΟΣ! Δεν ξανανοίγω λινκ από το μάσα! :mrgreen:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα!!!

τι κάνετε όλες σήμερα?

Απ'ότι διάβασα Ναταλία και Φωτεινή καλά...

Πικουλίνα εσείς πώς είστε?

Γιοβάννα η Αλεξάνδρα σου?

Αρμάκι εσύ?

Κωνκων, κι εγώ με την ελπίδα ότι σε 10 χρόνια θα ηρεμήσει, ζω!!!! Και για να παρηγορούμαι, σκέφτομαι ότι καλύτερα να είναι τώρα ζωηρή παρά στην εφηβεία!!! χαχαχα

Ωραία στην γαμοβάφτισή σας ε?

Μήπως μωρέ το αγοράκι σου ήθελε να σβήσει τον γενικό για το γούρι? Όπως κάνουμε και την πρωτοχρονιά? χαχα

Θέλω να κάνω αυτά τα μηχανάκια του χιονιού. Είναι εύκολα άραγε γιατί είμαι και λίγο φοβιτσιάρα; Θα μου πεις, εδώ κάνει η Σοφία, ουάουουου!

Το εύκολο είναι σχετικό... Αυτά που κάνει η Σοφία είναι τα παιδικά (μέχρι 40 κιλά). Και η Σοφία μην νομίζεις ότι τα κάνει μόνη της... Με βοήθεια...

Των μεγάλων είναι λίγο πιο δυνατά...

Αν φοβάσαι μην το τρέχεις... αλλά τότε δεν έχει πλάκα!!!! χαχαχα

Εμείς ήσυχα.... χθες δεν κάναμε τίποτα!

Βαριόμασταν απίστευτα να βγούμε από το σπίτι...

Ήμασταν μεταξύ κρεβατιού, καναπέ και κουζίνας!!!!

Η κορούλα μου με τις μυξούλες της πολύ καλύτερα...

Γειτονάκι μου!!!! Πού είσαι σήμερα?

Φιλιά σε όλες

mrdIp3.png

Μαρια εγω τα sling δεν τα πολυσυμπαθω αλλα ειχα σκεφτει αν εκανα δευτερο και ο Γρηγορης ηταν στη γνωστη παρανοια προκειμενου να σερνω καροτσι και να κυνηγαω το Γρηγορη(πχ.σε κουνιες ή σ/μ) να εβαζα το μωρο σε ενα τετοιο.

Βεβαια θα σου πουν οι κοπελες που ξερουν καλυτερα αλλα εγω εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τον μαρσιπο ergo baby carrier ειναι λιγο τσιμπημενος αλλα αυτο θα προτιμουσα μαλλον.. αυτα τα σλινγκ δεν μου εμπνεουν και πολυ σταθεροτητα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια όσες έχετε, πείτε μου λίγο για το sling..τελικά βολεύει? Σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη..όσες πήρατε από που το πήρατε?

Ρίτα τι μου κάνεις πρωί πρωί κακούργα??? ΤΕΛΟΣ! Δεν ξανανοίγω λινκ από το μάσα! :mrgreen:

Μπράβο Μαρία!!!! χαχα

Για το sling που ρωτάς, εγώ είχα ένα. Μου το έκανε δώρο μια φίλη με το που γέννησα. Το είχε πάρει κάπου από την Γλυφάδα...

Προσωπικά δεν με βόλεψε καθόλου!!!!

Αλλά σίγουρα κάποια άλλη θα έχει αντίθετη άποψη!!! χαχα

Όσο για τα πρωινά link της Ρίτας.....

θα συμφωνήσω μαζί σου!!!!

Ή κα Ρίτα μας, να μας τα φτιάχνεις και να μας κερνάς, ή να μην μας τα δείχνεις καθόλου!!!! χαχαχα

mrdIp3.png

Τεως γειτονακι αυτο το σε 10 χρονια μου φαινεται ειναι μυθος πολυ μου το λενε βεβαια αλλα κατι τετοια δεν τα χαβω...

Κων κων αυτο το σκηνικο ειναι deja vu αλλα με τη διαφορα οτι εμας τελικα το εκλεισε το κουμπακι και μαλιστα 15αυγουστο στην εκκλησια του παππου μας !Ρομπα γιναμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μαρακι μου χερομαι που εισςαι ενταξη θα ου στηλω το δικο μου να δοκιμασεισς κ να το βολευτεισς κ μολι μεγαλωετε μου το το ξανα σςτελνεισς πσιω :wink::wink::wink::wink::wink:

:tongue::tongue:

Και μη μου τη λες! κανονισε ποτε θα ξαναερθετε ,φερε και την γειτονισσα και θα σας κανω οτι θελετε.

Πρόσεχε τα λόγια σου!!!!!

"ότι θέλουμε"??????

Θα το κανονίσουμε εμείς.... δεν ντρεπόμαστε!!!! χαχαχα

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Πρόσεχε τα λόγια σου!!!!!

"ότι θέλουμε"??????

Θα το κανονίσουμε εμείς.... δεν ντρεπόμαστε!!!! χαχαχα

Οτι θελετε!!!!!!!!!!!

Θα μου πετε και τι θελετε εννοειται γιατι βαριεμαι να σκεφτομαι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Να ευχηθώ περαστικά σε όλα τα αρρωστουλικα.

Δεν θα σχολιασω πολλα γιατι πραγματικα είναι πολύ χαλια.

Η μικρή σήμερα δεν πήγε σχολειο .Την ξυπνησα το πρωι και εφυγα και μετα με πηρε ο αντρας μου και μου ειπε ότι ουτε από το αυτοκινητο δεν κατεβαινε.Εκλαιγε και εκανε και έναν ωραιοτατο εμετο από το κλαμα.Και φυσικα περασε το δικο της και την πηγε στην γιαγια της.Καλη μας αρχη.

Επισης το σηριαλ είχε ξεκινησει ήδη από την Παρασκευη που ειχαμε επανεξεταση στον παιδιατρο.

Ουτε την εισοδο της πολυκατοικίας δεν περνουσε και αφου τα καταφεραμε δεν μπηκαμε μεσα στο ιατρειο.

Γινόταν πανικος από αρρωστα παιδακια ουρλιαζε και η μικρη και φυγαμε.

Και το τελευταιο εκανα την μ…και και βγηκα το απογευμα χθες με τον καλο μου.

Την αναλαβαν οι γιαγιαδες και εκει που τα ειχα καταφερει με την τηλεοραση να και εμφανιζονται παλι εκεινοι οι βλακες με το μουσι .

Εγω πλεον με το που βλεπω ότι κατι θα την τρομαξει αλλαζω καναλι απευθειας .

Οι γιαγιαδες όμως δεν το εκαναν και για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω τι σκ..τα εκαναν οποτε ξαναγυρισαμε στα παλια.Δεν θελουμε τηλεοραση κλαιμε και κρυβομαστε.

Ειμαι να σκασω .

Συγνωμη ρε κοριτσια αλλα ηθελα να ξεσπασω!

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Καλημέρα κορίτσια.

Να ευχηθώ περαστικά σε όλα τα αρρωστουλικα.

Δεν θα σχολιασω πολλα γιατι πραγματικα είναι πολύ χαλια.

Η μικρή σήμερα δεν πήγε σχολειο .Την ξυπνησα το πρωι και εφυγα και μετα με πηρε ο αντρας μου και μου ειπε ότι ουτε από το αυτοκινητο δεν κατεβαινε.Εκλαιγε και εκανε και έναν ωραιοτατο εμετο από το κλαμα.Και φυσικα περασε το δικο της και την πηγε στην γιαγια της.Καλη μας αρχη.

Επισης το σηριαλ είχε ξεκινησει ήδη από την Παρασκευη που ειχαμε επανεξεταση στον παιδιατρο.

Ουτε την εισοδο της πολυκατοικίας δεν περνουσε και αφου τα καταφεραμε δεν μπηκαμε μεσα στο ιατρειο.

Γινόταν πανικος από αρρωστα παιδακια ουρλιαζε και η μικρη και φυγαμε.

Και το τελευταιο εκανα την μ…και και βγηκα το απογευμα χθες με τον καλο μου.

Την αναλαβαν οι γιαγιαδες και εκει που τα ειχα καταφερει με την τηλεοραση να και εμφανιζονται παλι εκεινοι οι βλακες με το μουσι .

Εγω πλεον με το που βλεπω ότι κατι θα την τρομαξει αλλαζω καναλι απευθειας .

Οι γιαγιαδες όμως δεν το εκαναν και για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω τι σκ..τα εκαναν οποτε ξαναγυρισαμε στα παλια.Δεν θελουμε τηλεοραση κλαιμε και κρυβομαστε.

Ειμαι να σκασω .

Συγνωμη ρε κοριτσια αλλα ηθελα να ξεσπασω!

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

μια μεγαληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη αγκαλια να σςε παρωωωωωωωω ?

μουτσσσσσσσ κουκλα μου

:tongue::tongue:

Σουλιτσα ειναι η κορυφωση...τοσες μερες δεν τα λεμε?ειναι προβλεπομενη η αντιδραση !

Αλλα επρεπε να την παει ...ας καθοταν εστω απεξω να την παρει σε 1 ωρα αλλα επρεπε να παει.Ξερω στα λογια καλα τα λεμε ... εγω σου λεω μονο οτι ειδα ..φανταζομαι οτι ειναι πολυ δυσκολο.Πολυ υπομονη σε εσας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...