Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια:)

ευχομαι να ειναι καλα τα παιδακια μας απο τις παλιοιωσης, η Φωτεινη εχει ακομα πυρετο, μια ανεβαινει μια κατεβαινει.

απο το πρωι ανεβασε 38.2 και μετα κατεβηκε στο 35.4 :?.

πιστευουμε οτι αυτη η ενδειξη πρεπει να ειναι και το τελος του πυρετου....μια και ετσι γινετε σχεδον παντα οταν η μικρουλα μας ειναι αρρωστη.

ευχομαι και τα υπολοιπα ζουζουνακια μας, να ειναι καλυτερα

αρμα-Μαρια χαιρομαι που εισαι καλα και ετσι ευχομαι ολοψυχα να συνεχισεις.

sunsun ευχομαι να πανε ολα καλα με την Κατια νιωθω την αγωνια σου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχομαι σημερα ολα τα παιδακια μας να ειναι καλυτερα και απυρετα!

Εμεις βγηκαμε οικογενειακως για ψωνια για το σπιτι και μετα πηγαμε για καφε και κουνιες.

Ειχε και ωραια μερα !Ευτυχως!!!

Καλο σκ να εχετε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια, εγώ είμαι καλά: με λένε filaki κι είμαι καλά! Μέχρι και μανικιούρ έκανα!

Άστα, Ρίτα, μεγάλο κεφάλαιο η ζωηράδα κτλ. Εννοείται η κόρη μου δε με ακούει (καλά το έθεσες), πολύ άσχημο να εισπράτεις τόοοοοσο γράψιμο από ένα ¨μωρό¨, με παίρνει από κάτω όταν μου το κάνει αυτό... Μερικές φορές, καταντάμε, με τον πατέρα της, να ουρλιάζουμε για να μας... προσέξει... άσχημο... δεν ξέρω τί να κάνω.... Αλλά, υπάρχουν και φορές που έχει τα δίκια της... θέλει παιχνίδι κι εγώ π.χ. είμαι στον υπολογιστή και δεν της δίνω σημασία, τότε τη βλέπεις ότι η ζωηράδα φουντώνειειειει.... Σε τέτοιες φάσεις δεν την αδικώ τελικά...

Άντε να τελειώνει κι η Φωτεινή........ Η Αλεξάνδρα τί νέα;;;

sunsun, να είναι καλά το Κατιάκι σου και να τα περνά έτσι φίνα κάαααθε μέρα! Άσχετο, αλλά δε σου κρύβω, ότι κάθε μέρα σκέφτομαι το καλοκαίρι στα Χανιά, το καλοκαίρι 2011 εννοώ, πρώτα Ο Θεός!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχα!!! Α, και κάτι ακόμα, η Ναταλία τρελαίνεται για την ιστορία του Peter Pan, τα κινούμενα του Walt Disney, κι από ότι βλέπω, σε ένα κανάλι διαφημίζεται σχετική θεατρική παράσταση, στο Θέατρο Αποθήκη νομίζω, έχεις ακούσει κάτι, αν είναι καλή;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εγω φιλακι μου τς ισσοροπιες μου σε αυτο το θεμα θελω να πιστευω πως τις βρηκα καποια στιγμη, διοτι εφτανα σε σημειο να φωναζω σαν υστερικη και ουτε καν να τον αγγιζει το θεμα.Τον ανδρα μου που ειναι πολυ ηρεμος αλλα πιο απολυτος καπως πιο καλα τον λογαριαζει.Προσπαθω πολυ λοιπον να μη βγαινω απο τα ρουχα μου και να προλαμβανω καταστασεις που ξερω οτι θα με δυσκολεψουν με το να του μιλαω πολυ σε φασεις ''καταστολης'':tongue:

Παντως ειναι ψυχοφθορο να μιλας στο βροντο, εχεις δικιο, και σε καταλαβαινω απολυτα.Αν η καθημερινοτητα μου με το παιδι ηταν μονο το τρεχαλητο που και αυτο για εμας ηταν ενα θεμα μεγαλο και με ''επικινδυνες αποστολες'' δεν θα ειχα πλεον κανενα θεμα.Εχω συνηθισει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μεγάλο θέμα οι ισσοροπίες και πολύ τυχεροί αυτοί που της βρήκαν. Εγώ πραγαμτικά δεν ξέρω αν το έχω πετύχει. Υπάρχουν στιγμές που λέω ότι έχω το τέλειο παιδί και άλλες που @#$$%. Και εμείς μπορεί να χρειαστεί αν φωνάξουμε Αλεξάνδρα 10 φορές για να γυρίσει να μας δώσει σημασία. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν υπακούει; Μάλλον δεν έχει όρεξη εκείνη την ώρα να μας μιλήσει.

Η Αλεξάνδρα φτάνει πρετό μεχρι 38 περίπου και το ντεπόν την κρατάει ένα 6ωρο......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!

Λοιπόν, ναι! Εμείς τα πήραμε τα βουνά σήμερα και ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Και για μας αλλά και για την Σοφία κυρίως!

Ο καιρός ήταν τέλειος!

Έπαιζε τόσο πολύ έξω στο χιόνι που ούτε να έρθει για φαϊ δεν ήθελε!!! Μόνο το χιόνι έτρωγε! χαχαχα

Μετά πήγαμε σε ταβέρνα και μετά για καφέ...

Το παιδάκι μου έπεσε ξερό για ύπνο μόλις μπήκαμε στο αυτοκίνητο για να γυρίσουμε και θα ξυπνήσει αύριο!!!!

Κι από μυξούλες... πολύ καλύτερα! Ελπίζω να μην μου ξυπνήσει άρρωστη αύριο...

Αρμάκι εσύ πώς είσαι?

Τα αρρωστούλικά μας? Ελπίζω καλύτερα...

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημέρααααααα!

Ισορροπίες? Γουατς δις???Μπααα, δεν υπάρχουν σπίτι μας! Όπως λέει και η Γιοβάννα κάποιες μέρες είναι καλές, άλλες...Οι καλές βέβαια δεν είναι ισάριθμες με τις άλλες, αφού πια πρέπει να συμπέσει ώστε να είναι και τα 2 παιδιά σε σούπερ φάση!

ΠανΜαρ είδα φώτο! Καλά κάνατε και πήγατε πρέπει να περάσατε σούπερ! Μια χαρά θα είναι το Σοφάκι! Σε λίγο θα πάω με τα πιτσιρίκια στο άλσος μήπως ψήνεστε να έρθετε? Κωνκωνάκι εσείς?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα σας παιδια!!!!

Τι κανετε?

Εμεις ετοιμαζομαστε για μια βολτιτσα με παρεα!

Δε με καταλαβατε δε μιλαω για τις ισσοροπιες στο σπιτι μας φυσικα και υπαρχουν μερες τρελας.Μιλω για τις δικες μου ισσοροπιες που ειχα γινει λιγο ανισσοροπη και υστερικη σε καπαια φαση.Απο καποιο σημειο και μετα αρχισα να το περνω αποφαση και αυτο ειναι ολο, προσπαθησα να μη φωναζω τοσο,να μην μαλωνω για το παραμικρο κτλ κτλ.

Εχθες πηγαμε βολτα στην Αθηνα(χωρις πορειες χαχα)Πηραμε λεωφορειο κατεβηκαμε στο μετρο πηγαμε μοναστηρακι φαγαμε τα κεμπαπ μας και μετα ανεβηκαμε με τα ποδια ολη την Ερμου και ο μικρος δεν εβγαλε κιχ.Ουτε κουραστηκα μαμα ουτε τιποτα.Μιλαμε εκστασιασμενος με το μετρο!!!Επαθε!Μαθαμε και καινουργιες λεξουλες (αποβαθρα,συρμος κτλ)χιχιχι!

Βεβαια με νυχια και με δοντια τον κρατουσαμε κατω στην αποβαθρα και ολο ανακοινωσεις εβγαζαν να κραταμε τα παιδια απο το χερι ...χμμμ γιατι αραγε????:tongue:

Ηταν κατι διαφορετικο!

πανμαρ τελεια ηταν ε?Μπραβο!! καλε μια χαρα θα ειναι το σοφακι σιγα, οπως την ειδα προχθες δεν ειχε τιποτα το παιδι παρα λιγη μυξουλα, σιγα το πραγμα!

Καλη κυριακη να εχετε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Την κάνατε όλες για βολτίτσα; Κι εμείς ετοιμαζόμαστε για το Κυριακάτικο καθιερωμένο: φαΐ στην πεθερά μου. ΒΠ θα είμαι έως το απογευματάκι, αν κανονίσετε τίποτα πάρτε μας τηλ., αν βέβαια, μας θεωρείτε ακίνδυνες να σας κολλήσουμε, χιχιχιχιχι!

Ρίτα, το προηγούμενο Σάββατο πήρα την κόρη μου και το γιό της φίλης μου και κατεβήκαμε Πανόρμου για ψώνια, τρέλα με δύο παιδιά, τον δεύτερο τον πήρα γιατί δεν είχε ξαναμπεί στο μετρό (τη δική μου την έβαζα σε ΜΜΜ μόλις έκλεισε τους 6 μήνες), όντως εξτασιάστηκε κι όταν του είπαμε ότι είναι κάτω από τη γη περίμενε να δει Χελωνονιντζάκια!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Είστε όλες καλά; Τα ζουζουνάκια μας; Από ότι διάβασα Φωτεινούλα και Ναταλάκι είναι καλά. Ξουτ από εδώ παλιοιώσεις!!! Και η Αλεξάνδρα είναι απύρετη σήμερα και μακάρι να συνεχίσει ετσι. Δεν θα πάει ούτε και αύριο σχολείο για να συνέλθει καλά.

Είδα και φωτογραφίες και βίντεο από το Σοφάκι στα χιόνια. Βρε τι τράβηξε το παιδί :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμείς μείναμε και σήμερα μέσα.....αν και το βράδυ υπάρχει μια περίπτωση να βγούμε για λίγο με τον έναν κουμπάρο μας. Μένει Ναύπλιο και ήρθε για 2-3 μέρες. Αν μπορέσει η μαμά μου να κρατήσει την Αλεξάνδρα θα πάμε μια βολτίτσα χαλαρή.

Άσχετο.....η κόρη μου κοιμάται στον καναπέ και ο άνδρας μου στο κρεβάτι......το αντίθετο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει;:confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια μου πού χαθήκατε; Kάαατι καταφέραμε σήμερα, φύγαμε το μεσημέρι και γυρίσαμε πριν από καμιά ώρα. Γεμάτη μέρα. Ωραία ήταν. Συνοδέψαμε και τον μπαμπά που πήγε για ποδόσφαιρό (κάπου στη Βάρη), εκεί είχε καφέ κι ένα παιδότοπο. Το κυριότερο είχε υπέροχη μέρα, όπου κι αν ήσουν με τέτοιο ήλιο ήσουν βασιλιάς. Όλα αυτά, ως μελισούλα, την περσινή στολή, όμορφη ήταν, το ευχαριστήθηκε.

marina μου, πώς ήταν η βόλτα σας; Θα ερχούμουν αλήθεια λέω γιατί έτσι κι αλλιώς Ν. Ηράκλειο πήγαμε αλλά... όταν εσείς κατά πάσα πιθανότητα πηγαίνατε εμείς ακόμα δεν είχαμε ξυπνήσει... Ω ναι έχουμε κάνει τη μέρα νύχτα... δεν είμαστε η τυπική οικογένεια με το ωράριο... Όοοοοομως, σε μια εβδομάδα ακριβώς από σήμερα, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Εγώ εννοείται αύριο επιστρέφω στο γραφείο κι από την επόμενη Δευτέρα κι ο άντρα μου που μέσα στο 2011 έχει εργαστεί μόνο μια μέρα... οπότε θα πάει κι η Ναταλία σχολείο.

πανμαρ, υπέροχη η εκδρομή σας, ελπίζω να πάμε κι εμείς σύντομα, το επόμενο ΣΚ μη σου πω. Θέλω να κάνω αυτά τα μηχανάκια του χιονιού. Είναι εύκολα άραγε γιατί είμαι και λίγο φοβιτσιάρα; Θα μου πεις, εδώ κάνει η Σοφία, ουάουουου!

Ήθελα να σας πω ότι δεν μπορώ να δω τα βίντεο που ποστάρετε... γκρρρρ... γιατί;...

Kορίτσια μου πάω για ύπνο..... Σας φιλώ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...