Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κορίτσια μου τι διαβάζω? Τι γίνεται με τους παλιοπυρετούς? Περαστικά σε Βαρβαρούλα, Ναταλάκι, Αλεξάνδρα και Φωτεινούλα! Γρήγορα να γίνουν όλα περδίκια!

Άρμα μου άσε καλό μου το Ρέα στην ησυχία του, και σε 3 μήνες πάλι ίδιο θα είναι, το βλέπεις τότε μία και καλή!

Δε θυμάμαι και πολλά να σχολιάσω μόνο την κυρία Μαριιιι που ετοιμάζεται για εκδρομές! Να περάσετε τέλεια! Πάντως κι εγώ το Σοφάκι μια χαρά το είδα, δε μου φάνηκε ιδιαίτερα ζωηρό, μια χαρά υπάκουο είναι! Τελικά πρέπει να ορίσουμε τι σημαίνει ζωηράδα για να μη μπερδευόμαστε! Χαχαχα! Κατά τα άλλα γιατί ρε γμτ να μην ξέρω ότι είσαι κι εσύ κέντρο σήμερα, είχα πάει να πάρω τις εξετάσεις της μικρής και για κάτι άλλες δουλειές και θα προλαβαίναμε να πιούμε ένα καφεδάκι τα δυο μας! Κρίμα!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα!

να ξεκαθαρίσω κάτι που μόνο η Πικουλίνα έχει καταλάβει...

η εκδρομή στην οποία αναφέρομαι είναι αυτή που θα πάμε όοοοοοολες μαζί όταν πάρουμε τα βουνά!!!!!

τώρα εμείς μπορεί να φύγουμε αύριο για μια ημερήσια ως την ζήρεια, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το πώς θα είναι η Σοφία... από χθες το πρωί έχει λίγες μυξούλες, οπότε θα δω πώς θα ξυπνήσει το πρωί κι αναλόγως θα πάμε ή όχι...

ρε Μαρίνα... κέντρο ήσουν κι εσύ? και δεν το ξέραμε να βρεθούμε... τι βλακεία... και θα είμασταν και ήρεμα... χωρίς παιδιά... θα πίναμε καφεδάκι σούπερ!!! next time... εγώ πάντως θα φροντίσω να το ξανακάνω! πολύ μου άρεσε!

καλό βράδυ να έχουμε και καλό ξημέρωμα!

και όλα τα αρρωστούλικά μας να ξυπνήσουν αύριο πολύ πολύ καλύτερα!!!

mrdIp3.png

Πανμαρ σε καταλαβαίνω.....και εγώ μένω εκτός πόλεως και μου έχει λείψει η φασαρία, ο κόσμος, τα αυτοκίνητα, οι φωνές.....δεν θέλω άλλη ηρεμία.

Αχ! Γιοβάννα μου... μάλλον μόνο εσύ με νοιώθεις!!!

Σε όποιον το έλεγα αυτό σήμερα με θεωρούσε τρελή και ανώμαλη!!! χαχα

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Kαι τίθεται το ερώτημα: το ζωηρό παιδί είναι υπάκουο ή ανυπάκουο;;;;

χαχαχαχαχαχα!!!!

φαντάζεσαι ένα παιδί ήσυχο και ανυπάκουο? να του λέει η μαμά του "πήγαινε παιδί μου να κάνεις λίγο φασαρία..., μια ζημιά..., μια σκανταλιά..."

κι αυτό να κάθεται ήσυχο στο δωμάτιό του και να παίζει?

η Σοφία πάντως, που είναι πολύ ζωηρή... δεν θα την έλεγα ανυπάκουη... σε γενικές γραμμές ακούει! χαχαχα

mrdIp3.png

ααααααααααχ!

από μικρή έλεγα ότι το σπίτι μου θα είναι σε τέτοια περιοχή, ώστε να μπορώ να πηγαίνω στο Σύνταγμα με τα πόδια...

και τώρα... ζω στο χωριό που για να πάω στο πιο κοντινό περίπτερο θέλω αυτοκίνητο!!!!

mrdIp3.png

καλημερα!!!

πως ειναι σημερα τα αρρωστουλικα;ευχομαι καλυτερα!!!

γιοβαννα μου αυτο που λες ειναι σιγουρο πως το νιωθει και τα κανει ολα πιο δυσκολα γιατι πολλες φορες με ρωταει ο θοδωρης που θα μεινει;

του εξηγω αλλα στο μικρο του μυαλουδακι ολα ειναι τεραστια

θα δειξει ο καιρος ελπιζω την επομενη εβδομαδα να μην εχουμε τετοια δραματα παλι!

πως ειναι σημερα η Αλεξανδρα σου;

αρμακι μου πολυ χαιρομαι που εισαστε καλα!!!

και για κανα 3 μηνω μακρυα απο το ΡΕΑ καλα;

πανμαρ μου ευχομαι να ειναι καλα το Σοφακι και να φυγατε για εκδρομουλα καλα να περασετε!

φιλακι μου πως εισαστε σημερα;

πικουλινακι μου τι κανει η βαρβαρα μας;

σημερα εχει πολυ ωραια μερα κι ετοιμαζομαστε να βολταρουμε φιλια σε ολες και καλα να περασετε χωρις ιωσεις!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Η Αλεξάνδρα δεν έχει και φοβερό πυρετό. Έφτασε μέχρι 38,3 χτες βράδυ και σήμερα κυμαίνεται γύρω στο 37. Νομίζω ότι η ομοιοπαθητική βοηθάει στο να τα περνάει όλο λίγο πιο ελαφρά.

Πικουλίνα πώς είναι η Βαρβαρούλα;

Τα υπόλοιπα αρρωστούλικα του καφέ μας; Η φωτεινούλα; Η Ναταλίτσα μας; Απυρέτησαν;

Οι υπόλοιπες κάνετε βόλτες;

Πανμάρ πήρατε τελικά τα βουνά ή όχι; :tongue::tongue::tongue: Πώς είναι το Σοφάκι;

Και εδώ σήμερα έχει ωραία μέρα, αλλά κλειστήκαμε για άλλη μια φορά μέσα. Είχαμε κανονίσει να βγούμε και το βραδάκι αλλά τώρα τα σχέδια αλλάζουν. Δεν πειράζει. Ας συνέλθει η Αλεξάνδρα......

Joa είμαι γαϊδούρα και ξέχασα να σου ευχηθώ χτες για το μπεμπουρίνι σου. :oops::oops::oops: Να σας ζήσει........μα πόσο γρήγορα πέρασε ένας μήνας;;;;

Άρμα μακριά από τα μαιευτήρια για 3ις μήνες ακόμα. Να κάτσεις σπιτάκι σου. Φιλάκια.

Ούτε να το σκέφτεσαι οτι φταίνε οι αγκαλίτσες. Όλου του κόσμου οι σοβαροί άνθρωποι λένε το αντίθετο! Κι εγώ θήλασα 14 μήνες και όλο αγκαλιές και φιλιά την έχω και δεν είναι καθόλου συνεσταλμένη. Όχι όμως πως ο πρώτος 1 μιση μήνας ηταν εύκολος για εκείνη. το 'χω ξαναπεί.

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Η Αλεξάνδρα δεν είναι σε στάδιο προσαρμογής στον παιδικό. Ξεκίνησε παιδικό το Σεπτέμβρη του 2009 ........από τα πρώτα παιδάκια του καφέ μας....... μάλλον δεν το θυμάσαι. Άλλα είναι τα θέματά της.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Μια καλημέρα κι από μένα. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε γίνει καλά. Έξω ήλιος κι εμείς κλεισμένοι μέσα... Με το καλό αύριο θα βγούμε. Περαστικά και στους υπόλοιπους τις παρέας.

joa μου, ένα μήνας για το μικρούλι σου, αχ, σε λίγο σαραντίζει κιόλας. Μπράβο αγάπη μου. Πώς σου φαίνεται αυτός ο πρώτος μήνας;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μακάρι να πέρασε Μαρίζα μου και να μπορέσετε αύριο να βολτάρετε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ωχ giovanna πάλι την πάτησα! μνήμη ψαριού βλέπεις!! Αλλά μην ρίχνεις φταίξιμο πάνω σου, άσε τη να δείξει την προσωπικότητά της χωρίς πολλά μή και μή για να μη φοβάται γενικά να πάρει πρωτοβουλίες. Η δικιά μου π.χ. έχει μια ψιλοφοβία στο να σκαρφαλώνει ή να ανεβοκατεβαίνει σκάλες γρήγορα. Είναι πολύ προσεκτική γιατί η πεθερά μου και ο άνδρας μου είναι πολύ φοβιτσιάρηδες. Αυτό βέβαια μας έχει γλιτώσει από πτώσεις, η αλήθεια είναι.. οπότε όλα έχουν και την καλή τους πλευρά!

εμείς συναντήσαμε σήμερα το πρωί στη μεγάλη παιδική χαρά που πάμε της Φιλοθέης την κολλητή της Κάτιας και τα περάσαμε χάρμα! Τί ωραία που είναι να παίζουν ευχαριστημένα... Μέχρι και αλογοουρά ήθελε να της κάνω :D:D:D επειδή είχε η φιλενάδα της!

τα ζωηρά παιδιά σίγουρα μας δοκιμάζουν πιο πολύ! Και από την Κάτια δεν το περίμενα να εξελιχθεί σε ζωηρή. Εγώ το χαίρομαι πάντως, για να είμαι ειλικρινής δεν θα'θελα να κάνει πάντα ό,τι της λέω. Μαρίζα μου εύχομαι αύριο να είναι εντελώς καλά το Ναταλάκι γιατί κάνει υπέροχες μέρες! Όσο για το αν τρελλαθήκαμε, πήγαμε 2 φορές σε παιδίατρο και ήταν καθησυχαστικός γιατί είχε λίιγη μύξα και λέει εντάξει υπάρχει εστία για να δημιουργεί τον πυρετό. Μετά τα χρειαστήκαμε γιατί πήγαμε για καλλιέργεια ούρων την 5η μέρα που ξαναανησυχήσαμε και έδειξε ένα μικρόβιο την ψευδομονάδα που είναι πολύ σοβαρό νοσοκομειακό μικρόβιο, αλλά η Κάτια ήταν πλέον καλά την 7η μέρα που βγήκε η καλλιέργεια και μας είπανε να την ξανακάνουμε. Κάναμε 2 μέρες για να καταφέρουμε να της πάρουμε ούρα όπως πρέπει, και άλλες δύο για να βγούνε οι εξετάσεις οτι ήταν καθαρή, καταλαβαίνεις. Μετά που γύρισε σταθμό, μας είπαν οτι τις ίδιες μέρες έλειπε ένα παιδάκι με Η1Ν1... Και εγώ εκείνες τις μέρες έμεινα έγκυος... Καταλαβαίνεις πάλι!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Με αποκορυφωμα χθες το βραδυ που κοιμομασταν μαζι λογο πυρετου. Ξυπναει 4 το πρωι με παιρνει αγκαλια μου λεει σε λατρευω μανουλα και κοιμηθηκε μεχρι τις 6 πανω στο μαγουλό μου. Το εχει κανει αλλες δυο φορες αυτο να ξυπνήσει να μου πει οτι με αγαπαει και να ξανακοιμηθει στη θεση του ομως.

Αχ το γλυκό μου! μόλις φύγει ο πυρετός θα ξαναγίνει όπως πρίν! μην ανησυχείς!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Kαι τίθεται το ερώτημα: το ζωηρό παιδί είναι υπάκουο ή ανυπάκουο;;;;

Εχω να πω πολλα πανω στο θεμα αλλα θα πω μονο τουτο οι ομοιοπαθουσες θα με καταλαβουν μονο.

Το θεμα δεν ειναι αν ενα παιδι υπακουει (κανενα παιδι δεν υπακουει 100% οσο ησυχο ή ζωηρο και αν ειναι ).

Το θεμα ειναι αν εστω ακουει!Και μη μου πειτε κανενα παιδι δεν ακουει γιατι υπαρχουν πολλα παιδια που ακουνε.

Και δεν μιλαω αν ακουει κυριολεκτικα διοτι απο ακοη σκιζουμε (τσεκαρισμενο!)αλλα, αν ακουει γενικως ασχετα αν υπακουσει,αν κοντοστεκεται εστω να ακουσει ,αν σταματαει να φωναζει και να χτυπιεται για να ακουσει αν ,αν, αν....

Αν ακουσει καποια στιγμη θα υπακουσει ,μπορει οι φορες να ειναι λιγες αλλα μακρπροθεσμα θα υπακουσει αλλα αν δε σε ακουει καν τοτε εισαι να παρεις τα βουνα....

Και μην μπερδευετε τα ενεργητικα παιδακια που μπορει να τρεχουν, να παιζουν να σκαρφαλωνουν, να ξεσαλωνουν αλλα αν τους πεις κατι εστω θα σε ακουσουν με αυτα τα οποια τρεχουν,τρεεεχουν,τρεχουν,φωναζουν,γκρεμιζουν, και ουτε κοιτανε πισω τους φωναζεις -δεν φωναζεις,μιλας ομορφα,παρακαλας,απειλεις,ταζεις κτλ.

Ο συνδιασμος που σκοτωνει ειναι ενεργητικο παιδι ,που ταυτοχρονα ειναι επιμονο και παρορμητικο ισως και γκρινιαρικο(ευτυχως αυτο το γλιτωσαμε).

Με ολη τη σημασια των λεξεων που αναφερω.

Η ζωηραδα απο μονη της ειναι σχετικη.Παντα βλεπουμε πολλα καλυτερα απο το δικο μας αλλα ολο και καποιο χειροτερο θα υπαρχει για να νιωθουμε καλα...χαχα!.

Εμενα ο γιος μου θα με ακουσει μονο οταν θελει να ακουσει ή αν κατι το εχουμε επαναλαβει πολλες φορες ή σε φασεις που εχει πεσει η ενεργητικοτητα του(ηρεμος,νυσταγμενος,πεινασμενος,κακοκεφος,αποσβωλομενος κτλ) ή αν ειναι κατι που το εχουμε ενταξει στην καθημερινοτητα του απο νωρις και ξερει οτι δεν εχει επιλογη.

Για αυτο και εγω ως μαμα που ξερει τις ιδιατεροτητες του παιδιου της καποια θεματα φροντισα να τα επιβαλω απο νωρις γιατι πλεον βλεπω οτι οσο μεγαλωνει η ηλικια ολα δυσκολευουν ( ξερω οτι το εχω πει πολλες φορες)γιατι και η επιμονη εντεινεται και η ενεργητικοτητα αυξανεται σε ολα τα παιδακια.;)Μπορει πλεον να εχει σοβαρεψει ,να μην κανει ζημιες,να μην τρεχει οπως ετρεχε δλδ σαν αφηνιασμενος γυρω γυρω χωρις νοημα και κατευθυνση, αλλα αν ειναι σε φαση ζωηραδας ή του μπει κατι στο μυαλο δεν ακουει λεξη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...