Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλιω μου για τις μυξουλες και το βηχα δεν εχω κατι να πω γιατι ειναι μεσα στο προγραμμα για ενα παιδι που παει σταθμο.Η μυξα απο μονη της δεν ειναι τιποτα.Και ποσο μαλλον στην περιοδο που πηγατε εσεις.Εμεις που μεχρι τον Δεκεμβρη δεν ειχαμε ουτε μυξα τωρα που και που ολο και τρεχει η μυτουλα. Ερχονται σε επαφη με τοσους ιους παλι καλα να λεμε .Τον μικρο να κοιταξεις μην του γυρισει κανα βραχνιασμα σε λαρυγγιτιδα.

Τωρα για την προσαρμογη θα στο ξαναπω απο οσα ειδα και απο οσα μας ειπαν σε σχεση με παιδακια που η προσαρμογη τους βγαινει με αυτον τον τροπο η αντιδραση κορυφωνεται με το να τσιριζουν ,να χτυπιουνται και να αρνουνται να πανε και μετα αρχιζουν να πεφτουν οι αντιδρασεις τους φτανει να εμαστε σταθεροι για να καταλαβουν οτι δεν υπαρχουν περιθωρια.Απο οτι συζητησα μετα με γονεις συμμαθητων του Γρηγορη που πραγματικα ηταν απεξω και μονο που δεν εκλαιγαν τις πρωτες μερες ειδα οτι οντως ετσι εγινε.Το παιδακι της φλης μου εδω στη γειτονια για καμμια βδομαδα το ακουγαμε ολοι στερεοφωνικα καθε πρωι και μετα ξαφνικα μεσα στη καλη χαρα.Συναντιομαστε στο δρομο και ολο καμαρωνει για το σχολειο του.

Ο Γρηγορης παλι τετοια δεν εκανε αλλα εκει τους επηξε λιγο εως πολυ με την αρνηση του να μπει σε σειρα και να ακολουθησει τους ρυθμους της ταξης ομως μεσα σε 2-3 βδομαδες ειχε πεσει η αντιδραση.Εκει οι παιδαγωγοι μου ειχαν πει οτι τετοιες αντιδρασεις (για την ηλικια αυτη γιατι η καθε ηλικια εχει τα δικα της)ειτε με φωνες και κλαμματα ,ειτε με αντιδραση (οπως εμεις) βγαζουν τα πιο δυναμικα παιδακια και μετα ξαφνικα προσαρμοζονται.Ενω τα πιο ευαισθητα αντιδρουν πιο μαλακα μεν αλλα στην ουσια τους περνει περισσοτερο χρονο να προσαρμοστουν.

Εγω νομιζω οτι θα προσαρμοστει οπως ολα τα παιδια και τελικα οχι απλα θα του αρεσει αλλα θα το αποζηταει κιολας.

Και στο λεω εγω που ημουν πολυ επιφυλακτικη σε σχεση με το σταθμο και το θυμαστε ολες.Το μονο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι να δωσεις στις παιδαγωγους να καταλαβουν οτι δεν τον στελνεις για να περναει την ωρα του, οτι υπαρχει πραγματικα αναγκη να προσαρμοστει γιατι οπως σου ξαναειπαμε στους δημοσιους καμια φορα δεν σκανε και ιδιατερα να βοηθησουν ενα παιδι να κατσει και ειδοποιουν πολυ πιο ευκολα του γονεις να το παρουν κ ισως τα μεγαλοποιουν και καπου.Ενω στους ιδιωτικους αυτο δεν τους συμφερει ,θελουν να δειχνουν οτι ολα ειναι τελεια χωρις αυτο να σημαινει οτι οι ιδιωτικοι σταθμοι ειναι καλυτεροι.Ξερω ιδιωτικους χαλια και δημοσιους προτυπα και το αναποδο.Προσπαθησε εσυ να μαθεις απο το παιδι τι γινετε κ μη μενεις στο οτι εκλαψε. 7 στα 10 παιδια κλαινε .Εμενα οτι και να μου ελεγαν τον ρωτουσα εγω διαφορα και καταλαβαινα μεσες ακρες, πιο ειναι το θεμα του.

Ξεαγχωσου και να δεις οτι συντομα θα αλλαξει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Ρίτα μου, κάτσε να μην είμαστε άρρωστες και θα έρθουμε οπωσδήποτε την επόμενη φορά. Η κόρη μου, πάντως όταν συνβρίσκετεται με άλλα παιδάκια, ακούω στάνταρ αυτές τις ατάκες, άστο είναι δικό μου, δώστο μου κτλ, εννοείται βέβαια ότι αυτό που διεκδικεί δεν είναι απαραίτητο ότι είναι και δικό της. Θα έρθω βρε, θα έρθω να δω τί εννοείτε ζωηρά παιδιά: μήπως κάποιος υπερβάλει (είναι κι υποκειμενικό τί εννοεί κάποιος ζωηράδα) ή τζάμπα κατηγορώ εγώ την αγάπη μου.

Στις 5,30 το πρωί, πάλι πυρετό ανέβαζε η κόρη μου. Για να δουμε σήμερα πώς θα πάει. Ο γιατρός της έχει δώσει περιθώριο για πυρετό έως και σήμερα. Α, για ωτίτιδα δεν θα πόναγε; Δεν έχει πόνο η ωτίτιδα; Η Φωτεινή πόσες μέρες τώρα είναι άρρωστη; Η Ναταλία σε λίγες ώρες κλείνει το 5ο 24ωρο.

Ανοίγει τα μάτια της και ζητάει παιδότοπο, κούνια μπέλα, λούνα παρκ. Σήμερα ζήτησε εκδρομή. Κι εγώ θέλω εκδρομή. Κι ο άντρας μου, στον κόοοοοσμο του, μας πρότεινε να ετοιμαστούμε να φύγουμε!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Συμπεθέρα μου, πότε ξεκίνησε το σχολείο ο Τίμος; Mήπως, να επισκεφτείς το σχολείο και να δεις τις παιδαγωγούς;;; Nα ανταλλάξεις μαζί τους απόψεις, να δεις εκείνες πώς βλέπουν τον Τίμο, πώς αντιδράει σε εκείνες κτλ. Σίγουρα, τον πρώτο καιρό το παιδί έχει νευράκια, και χρειάζεται δουλίτσα στο σπίτι, έτσι με είχε προειδοποιήσει η δ/ντρια του δικού μας σταθμού.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ριτα μου το ευχομαι να γινει ετσι οπως τα λες απλα ειναι δυσκολο να συμβαινει στο παιδι σου και σημερα με πηρα απο κατω τεσπα και παλι σ'ευχαρτω!

οσο για τον μικρο μιλησα με την παιδιατρο να δουμε πως θα παει.

φιλακι μου πολλες μερες μωρε το Ναταλακι μηπως να την πας να την δει;μπορει να χρειαζεται αντιβιωση λεω να την πας σημερα που ειναι παρασκευη γιατι ερχεται σ/κ μην τρεχετε περαστικα σας!

οσο για τον παιδικο παω καθε μερα απο εκει εχει ενα μην που ξεκινησαμε κι ακομη κλαιει και σημερα πολυ εντονα η δασκαλα λεει οτι θα προσαρμοστει κι οτι δεν φταει κατι αλλο τι να πω θα δουμε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

ετσι θα γινει φιλιω μου,θα δεις!

Μαριζακι be our guest!

Kαι εγω λεω να την πηγαινες μωρε να της ριξει μια ματια ...σκ ερχεται..ποσες μερες ειναι ετσι?

Α τωρα ειδα το 5ο 24ωρο...εγω λεω το βραδακι να την πας...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλησπέρα,

ο αποδεκατισμός της οικογένειας καλά κρατεί, η Βαρβαρα απο τα ξημερωματα με 39 πυρετο. Ποιός εμεινε;;;;;;;;;;;;;

Φιλακι και εγω θα σου ελεγα να πας στο γιατρό. Πολλές οι μερες.

Joa τυχερή μανα. Το αδειασμα του πληντυριου το χειροτερό μου. Το αποφευγω διακριτικά.

Vatraxaki σε νιωθω πολυ χωρίς να ειμαι σε αυτή τη φαση. Αλλα φανταζομαι και εγω καπως ετσι θα αντιδρω.

Kορίτσια, είμαι σε συνενόηση με τον παιδίατρο, θα δούμε. Εγώ τουλάχιστον νιώθω πολύ καλύτερο, θέλω να πιστεύω ότι πέρασε. Κι η Ναταλία καλά είναι, προς το παρόν, φτου μην τη ματιάσω. Μου την έχει σπάσει τώρα που δεν ξέρω για ποιό λόγο δε λαμβάνω e-mail ότι έχω νέα δημοσίευση.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι!

Γειτονάκι πέρασε κι όλας ένας μήνας!!!! Αντε και να τους χιλιάσει!!!!

Βικάκι, Φιλάκι, Πικουλίνα, Βατραχάκι περαστικά και γρήγορα!!!!

Καλέ... με αυτά που λέτε σε λίγο θα με πείσετε κι εμένα πως έχω ήσυχο και υπάκουο παιδί... Την βλέπετε για λίγο γι' αυτό σας ξεγελάει!!! χαχαχα

Αχ! Σήμερα πέρασα τέλεια... Άφησα από το πρωί την μικρή στην μαμά μου και κατέβηκα Αθήνα για δουλειές, βόλτα και ψώνια! Ήταν τέλεια!!!!! Είχε πολύ ωραίο καιρό, είχε και κάτι πορείες που είχαν κλείσει τους δρόμους, οπότε περπάταγες άνετα... Πόσο μου έχει λείψει αυτό... κόσμος, φασαρία, αστυνομία, ζωή βρε παιδί μου!!!! Όχι οι ερημιές που έχουμε εμείς... Περπάτησα το μισό κέντρο της Αθήνας και το καταευχαριστήθηκα!!! Άντε να δω πότε θα το ξανακάνω...

mrdIp3.png

Καλησπερα κοριτσάρες! Έχω κάτι συσπασούλες, εχτές ξαναπέρασα δυσκοιλιότητα, ερχεται κα σκ οπότε αν ξαναμπω νοσοκομείο μην εκλπλαγείτε..:lol:

Βατραχουλίνι μου πολύ στενοχωρήθηκα με τον Τιμούλη, όμως το περνάνε κι άλλα παιδάκια..υπομονή και ελπίζω σύντομα να ηρεμήσει.

Φιλάκι περαστικά, πολλές μέρες ρε γμτ...αντε να τελειώσει κι αυτό!

Ντίνα άσε τα σάπια, ξέρεις ότι είναι κρίσιμο σκ κ λες ότι το παιδί είναι άρρωστο για να γλιτώσεις το μαιευτήριο..:lol:

Πανμαρ μπράβο που πέρασες καλά σήμερα και εχτές με την Ρίτα! Πάντα τέτοια!

Σας φιλώ!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ελα ρε συ Αρμα μη λες τετοια!Ή μηπως σου εχει αρεσει το φαγητο εκει και θες να πας τη βολτα σου?Πες τα ολα!χαχα!

Λοιπον σε διαβαζω χαλαρη και με εκπλησσεις!!Μπραβο, ετσι να εισαι και ολα θα πανε καλα!

Περαστικα και στη Βαρβαρουλα!!!

Πανμαρ σου αρεσε το κεντρο με πορειες?Α δεν πας καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ βρε Μαρία, ναι! Ελπίζω να μην το χάσω το βουνό!χαχαχα!

Ρίτα όχι το φαγητό του Μητέρα είναι χάλια πια και τώρα δεν πρόκειται να ξαναπάω εκεί. Θα πάω στο Ρέα..:lol: Και ναι, είμαι χαλαρή(προς το παρόν..) γιατί δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς..

Πέρα από την πλάκα, ελπίζω να την γλιτώσω!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...