Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχα η Σοφια δεν ειναι το κλασσικο παραδειγμα κοριτσιου...στο υπογραφω!

Η αληθεια ειναι οτι τα περισσοτερα κοριτσακια που ξερουμε δυσκολευονται να ακολουθησουν το Γρηγορη...χαχα!

Και σε καποια φαση ηταν μεταξυ να της την σβουριξει ή να τη φιλησει (τον εβλεπα παλευε μεσα του)και διαλεξε να την κανει αγκαλιτσα, αυτο το ξεχασες?χαχα!

ναι!!!!!!! απίθανα ήταν και τα δυο τους στην αγκαλίτσα... για φωτογραφία!

να δείτε όμως, ότι όταν γκρινιάζω ότι είναι διάολος... δεν είμαι υπερβολική!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

σωστο...χμμ δεν σκεφτηκα οτι μιλουσαμε για την περιοχη του ματιου ...ματι δε μας εχει τυχει η αληθεια ειναι..κεφαλι ειναι το ατου μας..χαχα!

ενώ εμάς! μας έχει τύχει ΚΑΙ αυτό!!!! χαχαχα

mrdIp3.png

ε... βέβαια! αλλά είστε και σχεδόν ένα μήνα μεγαλύτεροι!!! χαχα

η Σοφία, πάντως, μέχρι πρόσφατα νόμιζε πως το βούτυρο είναι αλοιφή για τα χτυπήματα και όχι για το ψωμί!!! χαχα

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Ο διαλογος ειναι σουρεαλ σαν εκεινη την ταινια το φονικο οπλο που μιλαει το ζευγαρι (Ο μελ γκιμπσον με την αλλη)και μετραει τα τραυματα του απο τις μαχες...χαχα!

Μηπως τελικα ταιριαζουν τα παιδια μας?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δόξα τω Θεώ, με τέτοια πράγματα... μακρυά κι αγαπημένοι....

μέχρι στιγμής η μόνη μας επαφή με γιατρούς, νοσοκομεία, φάρμακα κ.λ.π. είναι τα απαραίτητα εμβόλια, μία εξέταση αίματος μόλις χρόνισε και δύο φορές ντεπόν!

και ειλικρινά σου μιλάω.... δεν θέλουμε να σας φτάσουμε!!!! χαχαχα

mrdIp3.png

Καλημεραααααα

Εμεις καλα ..ο χρηστος αφου αδειασε το πλυντηριο πιατων (καθε μερα αδειαζει το πλυντηριο!!)εφυγε για το σχολειο για να δειρει τον Χριστοφορο (τι θα τον κανω θεε μου..)

Το μπεμπακι μου εγινε 1 μηνων!!!!!να το χαιρομαι το αγορακι μου!!

Πικουλινα να σε απογοητευσω ???η βαρβαρα κανει τα καλα του χρηστου ..απο 1 ετους ενος 2 ετων τρελαθηκαμε...τον βρισκαμε στα πιο απιθανα σημεια ...Αχ και προσοχη πολυ ...θυμασαι τον χρηστο με το εγκαυμα..

Γειτονακι τι βλεπω ??εξαπλωνεσαι...χαχαχα...Το Σοφακι μια χαρα παιζει και κανει σκανταλιες ισαξια με τον χρηστο ..και αφου καταφερνει γρηγορη και χρηστο!!!!αξια!!!το καλο με το σοφακι ειναι οτι παιζουν ωραια...με τον φιλο του τον σωτηρη το τι ξυλο πεφτει δεν περιγραφεται ..

Εγω ριτακι οταν σας ερθω θα κανω ανακοινωση 3 μερες νωριτερα να ετοιμαστουν τα αναλογα καλουδια !!

Περαστικα σε ολα τα μωρακια μας ...

Να εχουμε ενα υπεροχο Π-Σ-Κ!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια...πως ειστε??

φιλακι και Ναταλιτσα ολα καλα?

Ιωαννα μου να χαιρεστε το μωρουλινη σας -μας:) που εγινε 1 μηνων:D

Ριτα ....καλεεεε τιποτα δεν ετοιμασες στο ολοκαινουργιο μιξερ να δοκιμασουν τα κοριτσια ???:lol::lol::lol::lol::lol:

πολυ ωραια που συναντηθηκατε μπραβο κουκλες:)

εμεις ακομα ο πυρετος 'ανεβαινει - κατεβαινει' κατι σαν ανελκυστηρας....πιστευω οτι απο αυριο θα υποχωρήσει μια και παιρνει αντιβίωση ανα 12ωρο....αμυγδαλιτιδα και αρχη ωτιτιδα εχει το γλυκουλι μας

Καλημερα κυρια φωτεινη !!!

αχ μωρε το κοριτσακι μας ψηνεται τοσες μερες ...αντε να δρασει η αντιβιωση και να πεσει ο παλιοπυρετος!!!

Ευχομαι και το ναταλακι να ειναι καλυτερα σήμερα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα,

Περαστικά στην Φωτεινούλα μας και στη Ναταλία μας.

Ιωάννα μου γερός να έιναι ο κούκλος σου.Τώρα για τον Χρήστο και το πλυντήριο τι να πω???Αψογο το βρίσκω το πιαδακι σου.Ορίστε μπορει να μην εκανες κορη (ακομα :tongue:) αλλα τη βοηθεια σου την εχεις!

Μαργαρίτα και Μαρία τι καλα που βρεθήκατε.Οσο για τα παιδακια σας μαλλο σε λίγο θα προστεθεί και η δικια μου στα ταλιμπανακια.

Πικουλινακι μου σωστη η Βαρβάρα.Τι ? να της παρουν τον αερα οι αντρες ?Οχι ποτε.:D

Ιωάννα μου πολύ όμορφη η πεταλουδίτσα !Εγώ σκέφτομαι για φραουλίτσα.

Να σας πω τι μου είπε και το γλυκό μου πρωί πρωι σήμερα.

Φυσικα αρχίσαμε την γκρίνια για τον παιδικό .Δεν θελω να παω με χτυπάει ο Ανδρεάς είναι κακια η Πόπη κτλ οπότε την αντέκρουσα σε ολα τα επιχειρήματα που είχε.

Και μου λεει "α μαμα δεν παώ τα μαλλιά της κυρίας Ε. είναι μπλιαξ.Να τη λουσεις και μετα θα παω":shock:

Δεν το πιστευω αυτο το παιδι.

Καλημερα

Καλημερα!!!Παρασκευουλα!!!

Φωτεινη ειπαμε κανει θαυματα το μιξερ αλλα οχι μεσα σε ενα τεταρτακι !!!κανονιστηκε η συναντηση σε χρονο dt! Θα ηρεμησει η φωτεινουλα τωρα με το φαρμακο της!

Σουλα χαχα καλα η Ανδρειαννα τι διπλωματισα ειναι?χαχα!!

Iωαννακι αυτο που λες για τη Σοφια με το Χρηστο το παρατηρησα και εγω ..εχθες ναι μεν επαιζαν και λυσσαγαν περα δωθε αλλα δεν ακουστηκε γκρινια καθολου δλδ ααα μου το πηρε ,ααδε μου το δινει ,ααα εκεινο ,αα το αλλο .Με αλλα παιδακια γινεται χαμος διοτι ειναι πολυ επιμονα και τα αλλα και γινετε μαχη αλλά η σοφουλα εχει εναν πολυ καλο συνδιασμο ειναι μεν ζωηρη και ακολουθει τους ρυθμους του Γρηγορη αλλα δεν ειναι γκρινιαρα καθολου και ειναι και πολυ συνεργασιμη οπότε της ελεγε ο χμμ..''ανοιχτοχερης''Γρηγορης οχι δε σου δινω την ομπρελα ελα κρατα απο εδω μαζι μου ,συνεργαζοταν εκεινη και ετσι δεν ειχαμε μαλλιοτραβηγμα ας πουμε για την ομπρελα.Την πειραζε ο Γρηγορης κ εκεινη γελουσε και δεν δινανε συνεχεια!Ή ηθελε ο Γρηγορης (παντα πρωτος)να παει τουαλετα η Σοφουλα πηγαινε στο αλλο μπανιο και δεν ειχαμε δραμα για την πρωτια. Φτου, φτου το κοριτσακι και μπραβο Μαρια σε ακουει πολυ !Του εκανε και τα κοπλιμεντα της δλδ ωραιο το κρεβατι σου Γρηγορη μου και επεσε ο αλλος σα φρουτο...χαχα!Μετα ηθελε να την κερασουμε ενα.. γαλα χαχα!! και της διαλεξε και ποτηρι!Την αγαπησαμε.

Μολις ηρθε ο μπαμπας του, του λεει ηρθε μια φιλη μου μπαμπα,πολυ καλο κοριτσακι.Η Σοφουλα!!!

Ααα ξεχασα και το αλλο θυμοταν ο Γρηγορης που ειχαμε παει ολοι μαζι παιδοτοπο- ταβερνα και εσυ μαλλον Ιωαννα δεν του εκανες καμμια εντυπωση γιατι λεει στη Σοφουλα ''που ειναι ο αδερφος σου???'' και εννοουσε το Χρηστο φυσικα!:tongue:

1 μηνα εκλεισε κιολας το αγορακι σας?Να το χαιρεστε!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!!!

περαστικα και παλι στα αρρωστουλικα κι εμεις ακομη συνεχιζουμε με βηχα και μυξες ο τιμος ειναι αρκετα καλα ο μικρος απο χθες βραχνιασε και λιγο.

δεν προλαβα να σας διαβασω γιατι δεν ειμαι και πολυ καλα

ο τιμος αντιδραει πολυ ασχημα με το σχολειο ακομη δεν προσαρμοστηκε

σημερα τον επιασε αμοκ τσιριζε φωναζε χαμος δεν ξερω τι να κανω

προσπαθω να ειμαι δυνατη αλλα με σημερα με πηρε απο κατω δεν καταλαβαινω τι δεν παει καλα φταει κατι με το σχολειο ειναι δυσκολο το παιδι μου δεν ξερω πραγματικα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...