Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μωρε μια χαρα ειναι η Πατυ....αυτην ο Γρηγορης δεν την ξερει ευτυχως...χαχα αλλιως μπορει και να τη ζητουσε (σαν τη Ντορα)χαχα!

Για το ματακι παρτε την αλοιφη της apaisyl για μωλωπες ειναι καταπληκτικη(εγω την εχω στην τσαντα χαχα)!Η ειδικοτης μου!

Χαχαχαχα! Τι κόλλημα ήταν κι αυτό με την Ντόρα, το είχα ξεχάσει!

Ευχαριστώ για την αλοιφή αλλά πήραμε τον οφθαλμίατρο και μας είπε να μην βάλουμε τίποτα πέρα από κομπρέσες με νερό..Θα την έχω υπόψιν όμως..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι..τρελλένεται με τα τραγούδια και τους χορούς! Άντε να γεννήσω να βάλω καμιά τάξη εδώ μέσα! :lol:
arma, η Ναταλία έχει προσέξει και κάτι άλλα όπως π.χ. πώς ανοίγουμε το στόμα στα φιλιά κι έρχεται και μου τα κάνει........... γκρρρρρρρρρρ..........

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σημερα στο σχολειο το παιδι μου ζωγραφισε ενα λουλουδι.

Τι λουλουδι ζωγραφισες Γρηγορη?

''ενα λουλουδι εσενα μαμα''

''Ααα λουλουδι σαν εμενα ή για μενα ''?

''Οχι Λουλουδι εσενα ''

χαχαχα!!Λουλουδι Μαργαριτα!:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τον Παναγιωτη παντως στα τραπεζια τον πιανει το μπασκετικό του. Πεταει τα ψωμιά στα ποτηρια. Παντα βρισκει στοχο. Ακομα θυμαται και γελαει που εριξε ενα κομματι ψωμι στη πορτοκαλαδα του armoσυζυγου και εκεινος το εφαγε. Ενω η Ευα κυρια ηταν στο τραπεζι.

Περαστικα στα αρρωστουλικα μας.

Εμεις σημερα καλα και χωρίς πυρετο. Το μικρο ταλιμπανακι , εκει που καθοταν ο Παναγιωτης στο πατωμα και επαιζε τον επιασε απο τα μαλλια και τον πεταξε κατω. Τη θα την κανω Θεέ μου;;; Σε κανενα μποξ θα τη γραψω αντι για μπαλετο.

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα Πικουλίνα έχω πέσει κάτω λέμε! Τι τσαπερδόνα είναι αυτή η μικρή? Αυτή θα τους έχει τους άντρες στα πόδια της!

Δεν μπορεις να φανταστεις γιατι μιλαμε. Ειναι ολη μερα με οτι βρει και φοριεται (ζωνη-κασκολ-μπουφαν-μπλουζα-παπουτσια-πετσετα κουζινας) το ριχνει επανω της και τρεχει στη πορτα. Του Πανουλη του εχει κανει τη ζωη κολαση. Το βραδυ που ερχεται η ωρα του υπνου και παιρνουν τις πιπιλες τους, τρεχει του την αρπαζει απο το στομα και εξαφανιζεται σπινιαροντας. Του αρπαζει τα φαγητα απο το πιατο κ.ο.κ.

Καλησπέρα κορίτσια.

Πικουλίνα μου ένα δράμα ζει ο Παναγιώτης σου. Πέστου να γίνει λίγο πιο δυναμικός γιατί υον έφαγε λάχανο η Βαρβαρούλα.

Ρίτα εγώ έχω δει και στολή spiderman χωρίς να είναι φόρμα. Παντελόνι με αυτά τα πρόσθετα που καλύπτουν το παππούτσι και από πάνω μπλούζα.

Κοίτα λίγο και αυτές

http://www.myseason.gr/index.php?cPath=59_745_747

Κοριτσομανες δείτε αυτές

http://www.myseason.gr/index.php?cPath=59_745_746

η παπαρουνίτσα είναι η στολή της Αλεξάνδρας.

Η Αλεξάνδρα πάντως είναι σαν το Ναταλάκι. Τέτοια δεν ζητάει. Της έδειξα εγώ τη στολή της παπαρούνας, ήμουν ενθουσιασμένη και ενθοουσιάστηκε και αυτή :tongue::tongue::tongue::tongue:

Άρμα αχ αυτά τα πεσίματα και οι ταλιμπανιές που κάνουν. Έτσι την 'επαθε και η Αλεξάνδρα και έπεσε στο σχολείο και μετά ήταν σαν να είχε φάει μπουνιά.

Σούλα η συμπεριφορά που γράφεις μάλλον έχει να κάνει με τον παιδικό και την προσαρμογή.....υπομονή.

Περαστικά και σε όλα τα αρρωστούλικα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Hello!

γιοβαννα ευχαριστω θα το κοιταξω αν και μου φαινονται ιδιες με αυτες που εχω δει...

Εμεις περασαμε ενα πολυ ωραιο απογευμα.Εκει που γκρινιαζα οτι δεν εχω τι να τον κανω με πηρε το Μαρακι (Πανμαρ)και ηρθαν με το Σοφακι απο εδω για παιχνιδι!!

Παιξανε πολυ ομορφα!Το Σοφακι και ο Γρηγορης σε διπλο ρολο... Γρηγορης και μπατμαν...(ηταν η μερα μπατμαν σημερα) σκιαχτηκε η μικρη. ..αλλα μετα τον δουλευε κανονικοτατα.

Πλακα ειχαν,ξεβιδωθηκαν!! και τι συζητηση!Πως συννενοουνταν!Τελεια, σα μεγαλα παιδια !!Το Σοφακι ειναι ολα τα λεφτα ,η αδυναμια μου!Δεν υπαρχει!!!

Να θελω κοριτσι και να μου βγει σαν το Σοφακι (σχεδον ιδιο με το Γρηγορη δλδ) ,μετα θα παρω τα βουνα!!χαχα!

Ευχαριστουμε κουκλες για την παρεα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μμμμμ, τέλειο απόγευμα κορίτσια, πανμαρ και ρίτα!!! Μα τόσο ζωηρά βρε κορίτσια;;;!!! Δεν πιστεύω τίποτα αν δεν το δω με τα ίδια μου τα μάτια!

Εμένα η Ναταλία ξαναανέβασε 38 κατά τις 8 και πήρα τον παιδίατρο που με καθησύχασε, είναι το στυλ της ίωσης μου είπε, για να δούμε.

Deleni μου, μπράβο για την επιτυχία της πρόκλησης, μπράβο!!!

Κορίτσια το δικό μου αγριμάκι, το έχει φάει η κλεισούρα πολύ τη λυπάμαι... έχει αγριέψει το μάτι της... Το σχολείο της πάει ή πήγε αυτές τις μέρες εκδρομή στον παιδότοπο της Play Mobil. Έτσι με πληροφόρησε μια μαμά που έχουμε γνωριστεί μέσω Parents, στην ίδια τάξη οι κόρες μας, αλλά κι από κοντά. Καλά λέω δεν πειράζει την έχω πάει εδώ και χρόνια!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Την αλλη φορα ελα και εσυ...χαχα!!

Μηπως εχει καμμια ωτιτιδα και επιμενει ο πυρετος της?Ειπα να το πω και στη βικυ εχθες και τελικα η Φωτεινουλα εχει ωτιτιδα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα!!!!!

Ρἰτα! Κι εμείς ευχαριστούμε για την παρέα και για το όμορφο απόγευμα!

Αν και έκανα χαζομάρα... Πήγα στο σπίτι τους χωρίς να το έχουμε κανονίσει και δεν είχε μαγειρέψει τίποτα!!! Δεν είχε φτιάξει κάτι να μας κεράσει... Ούτε τις δημιουργίες του καινούριου μίξερ -πολυμηχανήματος δοκίμασα... Τι να κάνω... την επόμενη φορά!

Μ'αυτή τη μάσκα του μπάτμαν... τι πάθαμε!!! χαχα! στην αρχή φοβόταν... μετά από λίγο όμως... "Γρηγόρη! Βγάλε την μάσκα!" (διαταγή! όχι παράκληση...) και στο τέλος γέλαγε μαζί του...

Α! Ξέχασα να σας πω... Ο Γρηγόρης κύριος!!! Μας προσέφερε και λουλούδια! Και μας πήγε και βόλτα κάτω από την ομπρέλα του...

Στην βαρκάδα μόνο μας τα χάλασε γιατί άφησε και την Σοφία να κάνει κουπί...

Τα κοριτσακια βεβαια ειναι και πιο μαζεμενα και γενικώς πιο ντροπαλα απο τη φυση τους.

Πετρούλα μου, μήπως θέλεις να αναθεωρήσεις λίγο αυτή σου την άποψη?

Διάβασες τι είπε η Ρίτα για την Σοφία?

Σκέψου μόνο ότι η Σοφία καταφέρνει και παίζει ωραιότατα και με τον Χρήστο (το γειτονάκι μας) και με τον Γρηγόρη...

Φιλάκι και Βίκυ... περαστικά στα κοριτσάκια σας!

mrdIp3.png

χαχα η Σοφια δεν ειναι το κλασσικο παραδειγμα κοριτσιου...στο υπογραφω!

Η αληθεια ειναι οτι τα περισσοτερα κοριτσακια που ξερουμε δυσκολευονται να ακολουθησουν το Γρηγορη...!

Α! Ξέχασα να σας πω... Ο Γρηγόρης κύριος!!! Μας προσέφερε και λουλούδια! Και μας πήγε και βόλτα κάτω από την ομπρέλα του...

Στην βαρκάδα μόνο μας τα χάλασε γιατί άφησε και την Σοφία να κάνει κουπί...

Και σε καποια φαση ηταν μεταξυ να της την σβουριξει ή να τη φιλησει (τον εβλεπα παλευε μεσα του)και διαλεξε να την κανει αγκαλιτσα, αυτο το ξεχασες?χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Για το ματακι παρτε την αλοιφη της apaisyl για μωλωπες ειναι καταπληκτικη(εγω την εχω στην τσαντα χαχα)!Η ειδικοτης μου!

και η παιδίατρος και η φαρμακοποιός μου έχουν πει στο μάτι να μην βάζουμε τίποτα!

είναι πολύ ευαίσθητη περιοχή, οπότε καλύτερα να αφήνουμε το όποιο πρήξιμο ή μελάνιασμα να ξεσπάει μόνο του παρά να βάλουμε κρέμα για να το αποροφήσει...

οπουδήποτε αλλού ναι κρέμα. αλλά όχι στα μάτια!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...