Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τις τελευταιες μερες εχουμε κι αλλο θεμα..ξυπναμε καθε δυωρο.Δεν ειναι οτι πειναει, ειναι οτι απο το 2ο μηνα εχει μαθει να κοιμαται μονο μπρουμυτα και δεν μπορει σε καμια αλλη σταση..καταλαβαινω οτι πιανεται ετσι αλλα μολις του αλλαζω πλευρό να ξεκουραστεί στο 20 λεπτο ξυπναει και δυσανασχετεί..μολις τον ξαναβαλω μπρουμυτα κοιμαται.Τι να πώ...Εχει μαθει να κοιμαται μονο μπρουμυτα αλλα καπου τον κουραζει κι αυτη η σταση και μετα δε μπορει να βολευτει αλλιως και γκρινιαζει...Ουφφφ και καταλήγω να τον παίρνω διπλα μου για να πιανει λίγο στηθος και να κοιμαται ετσι στο πλάι..οταν το θυμηθω τον ξαναβαζω στο κρεβατακι του..Χτες δλδ ζητημα να κοιμηθηκα 3 ωρες συνολο

Τωρα κοιμαται απο τις 6 κι εγω ειμαι με ματι..ας μη πω!!!

Stone, λες να είναι θέμα βολέματος ή μήπως έχει κολικούς κι έτσι τους απαλύνει; Εμένα η κόρη μου δεν κοιμόταν ποτέ μπρούμυτα (ήταν η μόνη στάση που δεν ήθελα αν κι παιδίατρος μου είχε πει ότι όλα αυτά είναι μπούρδες), σε φάσεις όμως που πέρναγε ψιλοπονάκια, ΜΌΟΟΟΟΝΟ μπρούμητα βολευτόταν.

Καλημέρα κορίτσια! Εμένα 38,6 πάλι η κόρη μου τώρα... Εγώ καλυτερα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ε αυτο σου λεω....103+ ποντους περιπου ειναι ο Γρηγορης.. θα παω σε κανα μαγαζι να τις εχουν ανοικτες...και ισως του φερω κατι αλλο και τελειωσει η ιστορια...θα δω, γιατι το παιδι στο σχολειο θα πρεπει να βαλει και παπουτσι που σκατα θα το βαλουν απο πανω απο το φορμακι?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρε συ Πετρουλα επειδη θα τους τη φορεσουν τη στολη και σοτ σχολειο ηθελα κατι αλλο να μπαινει απο πανω να μη μου ξεντυσουν ολοκληρο το παιδι και το κλεισουν εκει μεσα και θελει να κατουρησει το καημενο μου και δε μπορει να γδυθει...αλλα εχει κολλησει...
Ρίτα, κουράγιο, από ότι βλέπω πάντως από φίλες μου με γιούς, το κόλλημα που τρώνε τα αγόρια με τον Spiderman είναι μεγάαααααλο... κι αμετονόητο, θα χειροτερεύει αντί να καλυτερεύει. Της φίλης μου το γιό (3.5 ετών) αν τον ρωτήσεις πώς τον λένε λέει Peter (το όνομα του Spiderman στην ταινία...).

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

ε αυτο σου λεω....103+ ποντους περιπου ειναι ο Γρηγορης.. θα παω σε κανα μαγαζι να τις εχουν ανοικτες...και ισως του φερω κατι αλλο και τελειωσει η ιστορια...θα δω, γιατι το παιδι στο σχολειο θα πρεπει να βαλει και παπουτσι που σκατα θα το βαλουν απο πανω απο το φορμακι?

εε κι εσυ!!κοψε τον παπουτσι και να γινει βερμουδα η στολή!!!χαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εε κι εσυ!!κοψε τον παπουτσι και να γινει βερμουδα η στολή!!!χαχαχα

Ααα σωστο μπορουμε να κοψουμε την πατουσα!!!!;)

Βρε φιλακι εχεις κι εγγονο??????????????????????:confused::confused:

χαχαχαχαχα!!!:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα, κουράγιο, από ότι βλέπω πάντως από φίλες μου με γιούς, το κόλλημα που τρώνε τα αγόρια με τον Spiderman είναι μεγάαααααλο... κι αμετονόητο, θα χειροτερεύει αντί να καλυτερεύει. Της φίλης μου το γιό (3.5 ετών) αν τον ρωτήσεις πώς τον λένε λέει Peter (το όνομα του Spiderman στην ταινία...).

Και να φανταστεις οτι περσι τις αποκριες ειχαμε δει ενα παιδακι στις κουνιες ντυμενο σπαιντερμαν με την ολοσωμη στολη και τη μασκα και ειχε σκαχτει ο Γρηγορης..οπου φυγει- φυγει και τωρα εχει φαει ΤΟ κολλημα.Που να τον δει και λαιβ σε καμμια ταινια...

Τσαντα σπαιντερμαν,ποτηρι σπαιντερμαν,πυζαμα σπαιντερμαν,μασκα σπαιντερμαν...και απο διπλα ο μπατμαν...(εγω!)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα φίλες μου!Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Περαστικά στο Ναταλάκι μας και στην Φωτεινούλα..

Χάρηκα πολύ με τα νέα της Ντελενι, άντε να τελειώσει η ταλαιπωρία τους!

Εμείς καλά, το Ευάκι μου έφαγε τούμπα εχτές από την καρέκλα έγδαρε λίγο το ματάκι της και σήμερα είναι πρησμένο..:-(. Σούλα και η Εύα πολύ σκαρφάλωμα αυτόν τον καιρό..

Πετρούλα και Ρίτα εδώ η Εύα έχει τρέλλα με τη στολή του spiderman δεν θα έχουν τα αγόρια? όπου κοιτούσαμε στολές έλεγε ότι θα ντυθεί spiderman:shock:Μέχρι που είδε ότι υπάρχει η στολή Πάτυ και το γύρισε..(απο το κακό στο χειρότερο δηλαδη..) :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

μωρε μια χαρα ειναι η Πατυ....αυτην ο Γρηγορης δεν την ξερει ευτυχως...χαχα αλλιως μπορει και να τη ζητουσε (σαν τη Ντορα)χαχα!

Για το ματακι παρτε την αλοιφη της apaisyl για μωλωπες ειναι καταπληκτικη(εγω την εχω στην τσαντα χαχα)!Η ειδικοτης μου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τσαντα σπαιντερμαν,ποτηρι σπαιντερμαν,πυζαμα σπαιντερμαν,μασκα σπαιντερμαν...και απο διπλα ο μπατμαν...(εγω!)
Batman μου εσύ. Αλλά να ξέρεις ότι μόλις δει την ταινία θα σε βάλει να κάνεις το κορίτσι του!!!!!!!!!!! Μια κοκκινομάλλα είναι, ετοιμάσου, από Μπατμαν καλύτερος ο ρόλος!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μέχρι που είδε ότι υπάρχει η στολή Πάτυ και το γύρισε..(απο το κακό στο χειρότερο δηλαδη..) :lol:
Κι εσείς βλέπετε Πάτυ;!;!;!;! Κορίτσια εμένα η Ναταλία δεν έχει καμία άποψη για Αποκριάτικες στολές. Να μου ζητάει κάτι δηλ. Καμία σχέση.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κι εσείς βλέπετε Πάτυ;!;!;!;! Κορίτσια εμένα η Ναταλία δεν έχει καμία άποψη για Αποκριάτικες στολές. Να μου ζητάει κάτι δηλ. Καμία σχέση.

Ναι..τρελλένεται με τα τραγούδια και τους χορούς! Άντε να γεννήσω να βάλω καμιά τάξη εδώ μέσα! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...