Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κικο μου καλα εκανες και βγηκες μην εχεις καθολου τυψεις!

ανθρωποι ειμαστε κι εμεις που και που χρειαζεται!

Ευα μου τιποτα καλε!!

Ευα αυριο θα πας για αμνιο;

Βατραχάκι μου ναι κοριτσάρα μου, το θυμήθηκες!!!

Εχω ραντεβού στις 18,15 και έχω μεγάλη αγωνία, θέλω να περάσουν γρήγορα οι ώρες να έρθει το αύριο.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ζυμαροπιτα πανευκολη την τρωει με χιλια ο δικος μου

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3882&Itemid=56

το περιβοητο ευκολο τυροψωμο-ελιοψωμο

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1627&Itemid=56

και εχω και ενα τυροψωμο λιγο πιο δυσκολο με μαγια δε νομιζω να το θες?

Μαργαριτούλα δεν μπορώ να μπω, μου βγάζει το εξής μήνυμα:

Δεν έχετε την εξουσιοδότηση να δείτε αυτό το περιεχόμενο.

Πρέπει να συνδεθείτε στο σύστημα.

Ναι κορίτσια νηστεύω όλη τη Σαρακοστή απο κρέας αλλά τυρακι και γαλατακι τα είχα στο μενού..Μου λείπουν πολύ!

Θα τα κάνω τα Χριστούγεννα όλα αυτα που λέτε..

Αν και η πεθερα μου μου είπε για τα Χριστουγεννα οτι μαλλον θα τους εχει καλεσμένουσ η συνυφαδα της..Και περισυ τα ίδια μου έκανε..

Και της είπα επειδη θα είνα9ι ξενυχτισμενοι και ταλαιπωρημενοι απο το ξενυχτι να κανω εγω το τραπέζι..Αυτο που καταλαβα είναι οτι θελουν να μου ερθουν πακετο όλοι..αλλά εγω δεν δεχομαι ετσι..

Τους δικους μου θέλω μονο..Ακρως οικογενειακά!Με γονείς, πεθερικά και αδερφή, παιδια κλπ μαζευόμαστε 16 άτομα..Λίγοι είμαστε δλδ να έχω και άλλα 8 άτομα επιπλέον;;Δεν θα πάρω, ευχαριστώ!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαργαριτούλα δεν μπορώ να μπω, μου βγάζει το εξής μήνυμα:

Δεν έχετε την εξουσιοδότηση να δείτε αυτό το περιεχόμενο.

Πρέπει να συνδεθείτε στο σύστημα.

Κατσε εκανα λαθος εγω ημουν συνδεδεμενη θα τα διορθωσω τα λινκς τωρα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια τις γιορτες ολες θα κανετε τραπεζι;

εμεις τι γλυτωνουμε τα χριστουγεννα παμε στην μαμα μου γιατι γιορταζει ο αδερφος μου και την πρωτοχρονια παμε στη πεθερα μου που γιορταζει χαχα

αλλα πολλες φορες κανουμε αλλαγη χρονου σ'εμας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Οκ κικο τα διορθωσα ξαναδεστα τωρα

Βατραχακι εμεις θα ειμαστε παραμονη στη μαμα μου που εχουμε και τον αρραβωνα της αδερφη ς μου και την επομενη μερα λεω να κανω εγω αν τελικα ξεμεινουν εδω Αθηνα τα πεθερικα μου να ερθουν και αυτοι και ειναι μπολικοι και η μανα μου δε θα αντεχει 2 μερες σερι..

Πρωτοχρονια σιγουρα παραμονη εδω αφου θα κοιμαται ο μικρος και ανημερα δε ξερω..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εχω ραντεβού στις 18,15 και έχω μεγάλη αγωνία, θέλω να περάσουν γρήγορα οι ώρες να έρθει το αύριο.

ΕΥΑ μου ολα θα παμε καλα κουκλα μην αγχωνεσαι καθολου!!!

μετα πρεπει να εισαι ξαπλα για κανα δυο μερες η οχι;

εμεις τι γλυτωνουμε τα χριστουγεννα παμε στην μαμα μου γιατι γιορταζει ο αδερφος μου και την πρωτοχρονια παμε στη πεθερα μου που γιορταζει χαχα

Και εμεις Βατραχακι μου Χριστουγεννα τρώμε στην πεθερα μου που γιορτάζουν και Πρωτοχρονια στης μαμας μου!Επειδή όμως φετος τα πεθερικα θα δουλευουν την προηγουμενη των Χριστουγεννων, είπα να κανω εγώ το τραπέζι..Να τη βγαλω απο τη δυσκολη θεση της προετοιμασίας μετα απο ξενυχτι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Με το καλό εύχομαι και να πάνε όλα καλά.

Εμείς κλασσικά επειδή γιορτάζει η πεθερά μου , κάθε χρόνο τρώμε στα πεθερικά μου και την πρωτοχρονιά κατεβαίνουμε στη μαμά μου. Η αλήθεια όμως είναι ότι φέτος θα ήθελα να κάνω κάτι μόνο σε φίλους μας χωρίς να είμαι υποχρεωμένη να καλέσω και πεθερικά και τα σχετικά..

Διαφημίσεις

Και εμεις Βατραχακι μου Χριστουγεννα τρώμε στην πεθερα μου που γιορτάζουν και Πρωτοχρονια στης μαμας μου!Επειδή όμως φετος τα πεθερικα θα δουλευουν την προηγουμενη των Χριστουγεννων, είπα να κανω εγώ το τραπέζι..Να τη βγαλω απο τη δυσκολη θεση της προετοιμασίας μετα απο ξενυχτι..

Πετρούλα , μπράβο σου για τη νηστεία , εγώ η άχρηστη μόνο το Πάσχα νηστεύω και το κάνω ολόκληρο θέμα. Δεν μπορώ όμως με τίποτα να αποχωριστώ το γάλα, έτσι και δεν πιω νιώθω το στομάχι μου άδειο τελείως.

θα κοιματε ριτα μου ο μικρος;

τι λετε αν κρατηθουν ξυπνια τα μικρα μας να τα κρατησουμε;

εμεις αν εχουμε κοσμο στο σπιτι σιγουρα θα ειναι ξυπνιος δεν παει για υπνο η και να παει καθεται και μας μιλαει απο το δωματιο του!

Αληθεια υπαρχει περιπτωση καμμια σας να κρατησει ξυπνιο το παιδι για την αλλαγη του χρονου?

Εγω θα ηθελα να ειναι μαζι μας αλλα ειναι αδυνατον να τον κρατησω ξυπνιο και δε θελω να το ταλαιπωρησω..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ΕΥΑ μου ολα θα παμε καλα κουκλα μην αγχωνεσαι καθολου!!!

μετα πρεπει να εισαι ξαπλα για κανα δυο μερες η οχι;

Ναι Βατσαχάκι μου κανα δυο μέρες πρέπει να είμαι ξαπλα.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...