Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ παιδια εχω να βγω εξω μονη μου απο πριν γεννησω ...Βγαινουμε πια ελαχιστα και οταν βγαινουμε συνηθως βγαινω με τον συζυγο ..

Εγω εχω βγει 2 φορες ολες κι ολες μονη μου για λιγο ..αυτο που μου εχει λειψει ειναι τα καφεδακια που κανονιζα με φιλες και φιλους ..ολη μερα εξω ημουν..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γιατι καλέ..Εχει κρεας;;Αυγα φανταζομαι πως ναι..και τυριά ε;;;:-(:sad:

Κραταω όρεξη για τα Χριστούγεννα!

Εχει αυγα,τυρια απο ολα και εγω της εβαλα και μπεικον . .μη χασω...χαχαχα

Ιωαννα πότε θες να μιλησουμε να φτιαξουμε το μενου?χιχιχι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κικο γενικοτερα ειμαστε καλα αλλα ο Χρηστος σηκωσε πυρετο την προηγουμενη εβδομαδα 1 μερα (38,3) και την Παρασκευη 39 το οποιο παλι επεσε αμεσως και σήμερα παλι 38.3 το οποιο επισης επεσε .Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν ειναι ενας πυρετος κλιμακουμενος αλλα χτυπαει στο τελειως ασχετο κανει εναν πυρετο και μετα ξανα σε 2 μερες ..

Η γιατρος μου ειπε να κανω το εξης

Γεν .αιματος ,ταχυτητα καθιζισης ερυθρων , CRP ,Τρανσαμινασες

Γεν. ουρων και καλλιεργια ουρων

Ριτακι ευχομαι να πανε ολα καλα!!!Σιδερενιος!!

όντως να το ψάξετε για καλό και για κακό, μήπως κρύβεται καμία ουρολοίμωξη. Και όπως είπε η Νατάσα πολλά φρούτα και μοσχαράκι, εγώ επιμένω πολύ στην φρουτόκρεμά του και 5 χρονών να πάει αν είναι να τρώει κατα αυτό τον τρόπο τα φρούτα του θα τα δίνω έτσι δεν με πειράζει.

Περαστικά να είναι κοπέλα μου.

Βατραχάκι ευχαριστώ για το λίνκ για το στεγνωτήριο! Έχεις δίκιο για τα προγράμματα αλλά από ότι είδα στο ίντερνετ τα πιο οικονομικά που σκέφτομαι εγώ δεν έχουν τέτοια δυνατότητα! Κρίμα!

Ριτάκι θα περιμένω πμ με τις συνταγούλες σου!

Κίκο μου περαστικά σου πρώτα από όλα! Θα συμφωνήσω για άλλη μια φορά με τη Ρίτα ότι πρέπει να ζητάμε πράγματα κι εμείς για τον εαυτό μας! Όντως τους έχουμε λίιιιιγο κακομαθημένους τους καλούς μας(εγώ μάλλον όχι γιατί βγαίνω περισσότερο από εκείνον) αλλά επειδή είχα μία παρόμοια συζήτηση με τον αδερφό μου το Σάββατο που έχει ένα μπεμπέ 2,5 μηνών, θεωρεί αυτονόητο ότι δεν οφείλει να κρατήσει το παιδί του ούτε για 1 ώρα γιατί κουράζεται λέει από τη δουλειά (ενώ η γυναίκα του κάααααθεται όλη μέρα) και εκτός αυτού πρέπει λέει να υπάρχει διαχωρισμός ρόλων (και ο ρόλος του πατέρα ποιός είναι οέο???)! Κάτι τέτοια ακούω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι :twisted:, δε φταίνε όμως αυτοί όσο εμείς δεν παραπονιόμαστε και βολεύονται...όλα μέλι γάλα! Μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχουμε νεύρα και εκνευρισμό!

Επεξεργάστηκαν by marina28

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Stone μου νηστευεις ε? Παντως νηστισιμη δεν ειναι με τιποτα!:D Τα Χρισουγεννα λοιπον!

Ιωαννα το χοιρινο δεν ειναι κατι φοβερο! Η μαμα μου λεει οτι ειναι ευκολο. Θα το βαλω αυριο να κρινετε μονες σας!:D

t7fQp3.png

Κοριτσάκια το ξέρω ότι δεν πρέπει να νιώθω τύψεις αλλά σας έκρυψα ότι και την Πέμπτη πήγα για ένα καφεδάκι με τις φίλες μου και έλειψα μόνο 2 ωρίτσες αλήθεια λέω. Που έτυχε , είχα να βγω 17 μήνες και ήταν μαζεμένες οι προσκλήσεις που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Βέβαια έφυγα περισσότερο την Πέμπτη για να μην κολλήσω τον Αναστασούλη μιας και ήμουν στην ανάρρωση. Όχι αλήθεια λέω μη γελάτε σας βλέπω.

Κορίτσια θα μου στείλετε και εμένα μια συνταγή εύκολη για τυροπιτούλα γιατί λέω να φτιάξω σήμερα μία μιας και στο μεσοδιάστημα του γιαουρτιού και του βραδινού γάλατος ο μικρός πεινάει και θέλω να του δίνω να τρώω κάτι υγιεινό και όχι άλλο τόστ.

Επίσης να πω στις Αθηναίες ότι χθες το πρωί πήγαμε οικογενειακώς στο Γουδί στο θέατρο Badmington που έχει την υπαίθρεια Χριστουγεννιάτικη αγορά, κορίτσια σας συμβουλεύω να μην πάτε επ ουδενεί Κυριακή γιατί γίνεται χαμός πρώτον και δεύτερον δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για να ευχαριστηθεί το παιδί αφού δεν μπορεί να περπατήσει καλά καλά με τόσο κόσμο. Στο δε καρουζέλ από την τρομάρα του ο μικρούλης ούτε που ανέβηκε με τόσο κόσμο.

Υ.Γ Στείλτε , στείλτε και σε εμάς τις συνταγές για να μαθαίνουμε...

Έχετε να προτείνετε να πάμε κάπου τα παιδιά βρε κορίτσια για τώρα τις γιορτές που να αξίζει τον κόπο;

ζυμαροπιτα πανευκολη την τρωει με χιλια ο δικος μου

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3882&Itemid=49

το περιβοητο ευκολο τυροψωμο-ελιοψωμο

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1627&Itemid=49

και εχω και ενα τυροψωμο λιγο πιο δυσκολο με μαγια δε νομιζω να το θες?

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α και αμα θελετε ευκολη πιτα ξεσκεπαστη καντε αυτη

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=736&Itemid=49

Και αμα θελετε με σφολιατα αυτες οι δυο τις κανω συνεχεα λεμε...

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2753&Itemid=49

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3054&Itemid=49

Τις εχω κανει και τις 2 εχω φωτο στα σχολια

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...