Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο πεθερος Ιωαννα αναρωνει απο του χειρουργειο και αρχισε να σηκωνεται αλλα ενταξει ποναει παρα πολυ λογικο..ηταν μεγαλο το χειρουργειο αυτο.

απο εδω και περα θα δουμε διοτι μας ειπαν οτι η γενικοτερη εικονα της υγειας του ειναι πολυ ασχημη..

Κικο σιδερενια βρε κοπελα μου!Καλα εκανες και βγηκες εξαλλου με τον μπαμπα του εμεινε ο μικρος χρειαζεται που και που και αυτο για να βρισκουν τα κουμπια τους πατερας και γιος.Τους εχουμε καλομαθει τους ανδρες μας μικρους και μεγαλους χαχα

Ιωαννα εγω λεω να ζητησεις μια ουρων..να του παρουν ουρα στο νοσοκομειο μηπως αυτοι οι πυρετοι ειναι κανα μικροβιο?

Η παιδιατρος μου ειχε πει οταν επαναλαμβανεται ενας πυρετος καλυτερα να κανει καποιος ουρων..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτα ο πεθερος πως ειναι ??

εγω πηρα την παιδιατρο και πιστευει οτι ειναι ιωση αλλα εγω σκεφτομαι να παει για μια εξεταση αιματος

τι πάθατε εσείς Ιωάννα μου;

Vatraxaki μου σέυχαριστώ κοπελίτσα μου!!!!

Κικο μου περαστικά σου βρε!!!! Αχ γαστρεντερίτιδα το χειρότερο πράγμα.

Καλά έκανες και βγήκες ξέσκασες λιγάκι...όσο για τον μικρό σου μην στεναχωριέσαι κούκλα μου,στο κάτω κάτω με τον μπαμπά του ήταν!!!!! Και μην ακούω χαζά δεν έπρεπε να πας.Πολύ καλά έκανες , τ΄ρα τα ζουζούνια μας τα πιάνει καμια φορά το στραβό τους.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ο πεθερος Ιωαννα αναρωνει απο του χειρουργειο και αρχισε να σηκωνεται αλλα ενταξει ποναει παρα πολυ λογικο..ηταν μεγαλο το χειρουργειο αυτο.

απο εδω και περα θα δουμε διοτι μας ειπαν οτι η γενικοτερη εικονα της υγειας του ειναι πολυ ασχημη..

Κικο σιδερενια βρε κοπελα μου!Καλα εκανες και βγηκες εξαλλου με τον μπαμπα του εμεινε ο μικρος χρειαζεται που και που και αυτο για να βρισκουν τα κουμπια τους πατερας και γιος.Τους εχουμε καλομαθει τους ανδρες μας μικρους και μεγαλους χαχα

Ιωαννα εγω λεω να ζητησεις μια ουρων..να του παρουν ουρα στο νοσοκομειο μηπως αυτοι οι πυρετοι ειναι κανα μικροβιο?

Η παιδιατρος μου ειχε πει οταν επαναλαμβανεται ενας πυρετος καλυτερα να κανει καποιος ουρων..

Θέλει μεγάλη προσοχή Ρίτα μου απο 'δω και πέρα ο πεθερούλης σου. Το ξέρω γιατί όπως σου λέω έχει κάνει και ο θείος μου 2 στον αριθμό. Θα αργήσει πολύ να αναρρώσει και πρέπει να προσέχει τα πάντα απο εδώ και στο εξής.

Το ξέρω ότι έκανα καλά μωρέ αλλά ο μπαμπάς μας δεν είναι και ιδιαίτερα θετικός όταν λέω να πάω κάπου μόνη μου , γιατί όπως λες και εσύ τους έχω καλομάθει ιδιαίτερα.

Δεν σας είπα επίσης ότι από το δέντρο μας έχουν μείνει οι μισές μπάλες, προσπαθώ συνέχεια να συμπληρώνω αλλά μάταια, τι του μιλάω με το καλό , τι με το άγριο , δεν καταλαβαίνει βρε κορίτσια τίποτα, έχει γίνει πολύ πεισματάρης και δεν ξεκολλάει απο πάνω μας καθόλου, ούτε στο μπάνιο που λέμε δεν μπορώ να πάω.Δεινοπάθησα όσο ήμουν άρρωστη, απορώ πως δεν τον κόλλησα μέχρι τώρα , αφού κάθε λίγο που έκανα έμετο τσουπ απο πίσω ο paparazzi. Δεν ξέρω τι να του κάνω , παίζω αρκετή ώρα μαζί του αλλά δεν γίνεται και να μην μαγειρέψω γιατί θα πέσουμε κάτω.Ουφ, αυτά.

Ριτακι περαστικα και παλι! Εχει αρχισει η αναρρωση και αυτο ειναι το θετικο! Καθε μερα θα ειναι και καλυτερη!

Κικο και πολυ καλα εκανες! Αφου περασες καλα, αυτο εχει σημασια! Αλλωστε ο μικρος με τον μπαμπα του εμεινε, δεν τον παρατησες κι εφυγες! Αντε γιατι τους εχουμε λιγο κακομαθημενους! Σου ειχε μουτρα μετα?

Ιωαννα κι εγω ειμαι της αποψης να το πας το παιδι για εξετασεις! Τιποτα δε θα ειναι και θα σου φυγει κι εσενα το αγχος!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα περαστικα στο παιδί..Να του κάνεις εξετασεις του παιδιού βρε Ιωάννα..Να ρωτησω, δεν ξερω κατα πόσο παίζει ρόλο..Στο θεμα της διατροφής έχει πρόβλημα, τρωει απο ολες τις ομαδες τροφίμων;;Δλδ το παιδί τρώει φρουτα, λαχανικά, ψαρικά..Για την ενισχυση του ανοσοποιητικού του λέω..Πάντως Ιωάννα μου αυτο το 2009 τον καημένο τον Χρηστακη όλο αρρωστιες τον βρηκανε τον καλό μου!!Αμε να φυγουν μαζί με το νεό ετος και να μην ξαναρθουν!

Κικο σε χάσαμε!!!Καλά έκανες και βγηκες τη βολτίτσα σου..Κι εμεις μια φορα το μηνα κανονιζουμε γυναικοπαρέα και βγαίνουμε για κρασακια, φυσικα και δεν λείπουν η μαμα και η πεθερα και ο Αν. στο σπίτι με το μπαμπά του..

Το συζηταμε και για σήμερα..θα δω πως θα είναι το βραδακι ο μικρος και θα κάνουμε "ντου"

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κικο μου καλα εκανες και βγηκες μην εχεις καθολου τυψεις!

ανθρωποι ειμαστε κι εμεις που και που χρειαζεται!

Ευα μου τιποτα καλε!!

Ευα αυριο θα πας για αμνιο;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κικο γενικοτερα ειμαστε καλα αλλα ο Χρηστος σηκωσε πυρετο την προηγουμενη εβδομαδα 1 μερα (38,3) και την Παρασκευη 39 το οποιο παλι επεσε αμεσως και σήμερα παλι 38.3 το οποιο επισης επεσε .Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν ειναι ενας πυρετος κλιμακουμενος αλλα χτυπαει στο τελειως ασχετο κανει εναν πυρετο και μετα ξανα σε 2 μερες ..

Η γιατρος μου ειπε να κανω το εξης

Γεν .αιματος ,ταχυτητα καθιζισης ερυθρων , CRP ,Τρανσαμινασες

Γεν. ουρων και καλλιεργια ουρων

Ριτακι ευχομαι να πανε ολα καλα!!!Σιδερενιος!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Νατασσα μην με ξεχασεις θελω τη συνταγη με τα δαμασκηνα και το πορτοκαλι οκ?

Θα τη βαλω μαλλον σε Χριστουγεννιατικο τραπεζι ..plsssssss!!

Χαχαχα

Ναι ρε, δε θα σε ξεχασω! Ειναι ονειρο! Αυριο το πολυ θα στην εχω βαλει!!! :D

t7fQp3.png

Η γιατρος μου ειπε να κανω το εξης

Γεν .αιματος ,ταχυτητα καθιζισης ερυθρων , CRP ,Τρανσαμινασες

Γεν. ουρων και καλλιεργια ουρων

Εχει δικιο ειδικα αυτο το CRP πολυ χρησιμο δειχνει αν υπαρχει κατι στον οργανισμο γενικοτερα..

εγω λεω να τον πας στο νοσοκομειο να μην ταλαιπρωρηθειτε με τα ουρα κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...