Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ααα οκ επειδη εγραψες οτι ξεκινησε απο το μπανιο να κανει οτι θελει εμετο νομισα οτι απο μονη σου δεν της εδωσες.Οκ τοτε αστην και βλεπεις πως θα παει.

Για φρουτα θα μιλησατε και εσεις σημερα στο σχολειο!!Πλακα δεν εχει που κανουν τα ιδια πραγματα?χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Επέστρεψα! Τόσες ώρες ήμουν χωρίς δίκτυο και δεν μπορούσα να συνεχίσω τον σχολιασμό μου... (κι έχω και κέφια σήμερα!!!)

Αχ!Αυτό το μαγαζί το έχουμε χρυσώσει!!! Τσακίζα τα γεμιστά τσουρέκια και κάτι μπισκότα σοκολατένια με διάφορες γεύσεις..! Αχ!

Κι εγώ Μαράκι, το γεμιστό με κάστανο και σοκολάτα ειδικά....

Γι αυτό σου λέω δοκίμασε και τα γεμιστά κρουασανάκια!!!! χαχαχα

mrdIp3.png

Χαχαχα!!Καλα γελαω μονη μου...θα μας δειξουν στις ειδησεις..ο Γρηγορης στο παγοδρομιο θα χωθει ετσι και αλλιως και στο διαδρομο του μποουλινγκ τον βλεπω να κανει τη μπαλα...:tongue:

Αλλα το θεμα του παιδοτοπου ειναι σοβαρο!Au mondie!Δε θελω να μπω μεσα σε παιδοτοπο!!!Α πα πα...ακυρο...

Πάρ' τους ένα τηλέφωνο βρε Ριτάκι... δεν χάνεις τίποτα να επιβεβαιώσεις αν ισχύει ακόμα αυτό...

mrdIp3.png

Φτου σου! με στελνεις με τις μεγαλοκοπελες!!!Γιατι???????

Δεν σε έστειλα στις μεγαλοκοπέλες....

Στις μαμάδες σε έστειλα!!!!

Ξέρω και κάτι μαμάδες που είναι ακόμα είκοσι...κάτι!!! (ονόματα δεν λέμε!!!)

mrdIp3.png

ενταξει λοιπον ελα για το τραπεζωμα που λεγαμε και να δεις ωραιοτατη σουπιτσα που θα σε ταισω!

High class οχι αστεια!:cool:

Βρήκες άνθρωπο!!!! Θα την τσακίσω την σουπίτσα σου!!!! Τρώω κάθε μορφή σούπας (αρκεί να μην έχει μέσα πιπεριές, τις οποίες δεν τρώω σε καμμία μορφή...). Θα φάω την σουπίτσα μου, θα μου βάλεις κι άλλα πιάτα κι ότι περισσέψει θα το πάρω σπίτι μου!!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Δωστε καμια ιδέα για τροφες που να βοηθάνε στα κακακια. Ακτινιδιο, δαμασκηνο, συκο, δεν υπαρχει περιπτωση να φαει ο Κωνσταντίνος.

Τουλάχιστον μην του δίνεις τροφές που τρώνε στην διάρροια!!! χαχαχα

(μπανάνα, μήλο, καρότο, ρύζι....)

νομίζω πάντως ότι και τα χόρτα, το ελαιόλαδο και το γάλα βοηθάνε!!!!

mrdIp3.png

Πανμαρ που εντοπιζεται αυτο το ζαχαρολαστειο;;;πωπω κρουασανακια με μερεντα..μιαμ μιαμ!!

Στην μισή Αθήνα Πετρούλα!!! Έχει γεμίσει καταστήματα!

Δυστυχώς (όμως) ή ευτυχώς, εγώ μένω στην άλλη μισή!!!! χαχαχα

Το μόνο θετικό είναι ότι ο καλός μου περνάει από πολλά καθημερινά!!!

mrdIp3.png

Δε μου λετε κοπελιες?Γελατε με το μπροκολακι?

Οι μισες στο τραπεζι μου θα φανε κολοκυθοσουπα και αλλες μισες μπροκολο για να μαθετε :tongue:

Σου ξαναλέω! Δεν είναι απειλή αυτό για εμένα! Και το μπρόκολο το τσακίζω!!!

mrdIp3.png

Και πως θα κοινωνικοποιηθουν;;; Πειραζει που εγω θεωρω οτι κοινωνικοποιουνται και μεσα στο σπιτι παιζοντα καθε μερα με τη ξαδελφουλα τους αλλα και μεταξύ τους. Δεν εχει καμια σχεση αυτη η κοινωνικοποιηση με την αλλη του παιδικου το ξερω. Νομιζω ομως οτι περνανε και στο απιτι αρκετα καλα, αφου και μαζι παιζουμε ολη μερα και μεταξυ τους πααιζουν.

Πικουλίνα μου συμφωνώ μαζί σου!

Κι εγώ δεν την στέλνω την Σοφία παιδικό και μια χαρά (έως υπερβολικά) κοινωνική είναι και ανεξάρτητη (κι ας είμαστε όλη μέρα μαζί...).

Όσο για την δουλειά... θα συμφωνήσω με τα κορίτσια... δεν ξέρω πώς θα είναι όταν αρχίσουν τα παιδιά σχολείο... αλλά τέτοια αφεντικά... δύσκολα τα αφήνεις!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Κατι μας ειπες τωρα.. στην πιπερομαγειρισσα λες να μη βαλει πιπεριες?

Ιωαννα τι λεει?Για πες της...χαχα!

Μαρια την εβαψες...χαχα!

Ωχ! Κατάλαβα.... θα την βγάλω με ψωμάκι, τυράκι και φεύγοντας θα πάρω και κανά σουβλάκι....

Τις καυτερές όμως τις τρώω!!!

Βάλε μου καυτερές, άμα θέλεις τόσο πολύ να χρησιμοποιήσεις πιπεριά... χαχαχα

mrdIp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol: Καλά με αυτό το σεγγενικό έχω λυθεί στα γέλια.......χωρίς παρεξήγηση Κωνσταντίνα μου, μου φάνηκε αστείο. Πέρα από την πλάκα, θα συμφωνήσω με τη Joa, οι περισσότερες από εμάς που δνε πήγμαε παιδικό τι πάθαμε; Τίποτα. Κάτσε με τα παιδάκια σου κορίτσι μου να τα δεις να μεγαλώνουν.

.

κοροϊδευεις ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ειναι απο τη σεγγενεια που ειναι το συνηρημενο της συγγενειας. Αλλα που να καταλαβεις εσυ κορίτσι μου;;;;;;

Με το γρηγορη εχω τρελαθει με τα επιρρηματα που χρησιμοποιει(χμμ καλα τα λεω?) ,προφανως,ασφαλως,βεβαιως,τουλαχιστον ...χαχα!!Εχει πολυ πλακα!
Όντως!!!!!!! Βάλε και το "όντως", ότι ακούνε τα παιδάκια μας τα εξυπνούλια μας!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ιωαννα μη γελας...το εχω ξαναπαθει..

Για οσους ξερουν στον παιδοτοπο στο Athens heart εχει μια διπατη κατασκευη ,σε καποιο σημειο εχει μια σκαλα με μεγαλα σκαλοπατια που τα παιδια κατεβαινουν κατω αλλα δεν εχει εξοδο και ειναι κατι σαν κλουβι αν δεν ανεβουν παλι πανω...

Ηταν λοιπον κανα χρονο πριν.Ο Γρηγορης σε αυτα τα μεγαλα σκαλοπατια κατεβαινε μεν τοτε αλλα δεν εφτανε να ανεβει ,η ωρα ειχε περασει (κοντα να κλεισει)και η κοπελα δεν ηταν πανω και βλεπω το Γρηγορη στο κλουβι να μου λεει να τον βγαλω...ε...ανεβηκα πανω..(τραγικο το θεαμα) περασα ολη την κατασκευη ,γελουσαν ολοι στην παρεα απο κατω ,με επιασε ψιχοπλακωμα νομιζα θα με πλακωσει η οροφη γιατι αλλο να εισαι 1,70 και αλλο 1 μετρο και μετα σφηνωσα και στην τρυπα για να τον βγαλω...δραμαααααααα!χαχα!

Νομιζω σας το ειχα ξαναπει...μπρρρρρ

Ααααα χαχαχα τον ξέρω τον παιδότοπο, μπράβο Ρίτα, σε φαντάζομαι. Πάντως σε αυτόν το παιδότοπο μου έκαναν μια ψιλο-σύσταση να μην μπαίνει η Ναταλία χωρίς εμένα γιατί είναι κάτω από 3, αλλά εκείνο το απόγευμα την άφσαν γιατί δεν είχε καθόλου κόσμο κι έτσι την πρόσεχαν.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

To armaki μας ειναι παλι στο νοσοκομειο!!!! Ειχε εντονες συσπασεις και την κρατησαν μεσα. Μολις γυρισα απο το νοσοκομειο. Της εβαλαν αμεσως ορο και ηταν αρκετα καλα.

Κοριτσακι μου γλυκό κανε λιγη υπομονη και ολα θα πανε τελεια!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...