Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ντινα μην εχεις καμμια αμφιβολια για την επιλογη σου..

Σε οτι αφορα την κοινωνοικοποιηση εχω πει πολλες φορες και πριν παει το παιδι μου παιδικο και τωρα που παει (σε διαφορα θεματα στο αλλο φορουμ) οτι η κοινωνικοιπιηση επιτυγχανεται και με αλλους τροπους.Εγω απο την μεχρι τωρα πορεια μας στο σταθμο σε αυτο το κομματι δε βλεπω καμμια διαφορα στο παιδι.Ναι, πλεον αναγνωριζω οτι ο παιδικος προσφερει πολλα θετικα τα οποια ομως μπορουν καλλιστα(για την τωρινη ηλικια των παιδιων) να καλυφθουν απο τη μητερα.Οχι παντα απο παππουδες,γιαγιαδες,ντανταδες κτλ αλλα απο την ιδια τη μητερα και κατ επεκταση τον πατερα.

Εγω αν με επαιρνε να ειμαι για λιγο διαστημα ακομα με το παιδι θα το ηθελα.Βεβαια στη δικη μας περιπτωση ο Γρηγορης ανηκει στα παιδακια που δεν κρατιουνται ευκολα σπιτι οποτε δε μετανιωνω για την αποφαση μου εφοσον τον βλεπω ευχαριστημενο και πανω απο ολα υγιη.

Οταν θα νιωσεις οτι το παιδι θελει κατι αλλο τοτε θα το καταλαβεις και θα τη βρεις τη λυση αφου εχεις εναν τοσο καλο και δεκτικο εργοδοτη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πικουλινα μου γλυκεια ..δεν υπαρχει σωστο και λαθος οσον αφορα τα δια σου παιδια ...εξαλλου τα παιδια απο μονα τους σε κοθοδηγουν ...αν το παιδι περναει καλα σπιτι και δεν εχει προβληματα κοινονικοποιησης ας μην παει παιδικο..(εγω και τα περισσοτερα παιδια της ηλικιας μου πηγαν κατευθειαν νηπιο, μια χαρα κοινωνικα παιδια ειμαστε!!)απο την αλλη μπορει απο μονος του ο Πανουλης αργοτερα να σου ζητησει να παει (οπως ο ανηψιος μου)αλλα γιατι να προτρεχετε ???

χορτασε κοριτσαρα μου οσο μπορεις τα παιδακια σου...

Οσο για την δουλεια....φιλεναδα μην κουνας ρουπι...δυσκολες εποχες για τοσο καλους εργοδοτες!!!

Ριτακι για φερε και απο εδω τον κυριο αχλαδι και τον κυριο μηλο γιατι τωρα τελευταια μονο μπανανες τρωμε και πορτοκαλια!!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ντινα μην εχεις καμμια αμφιβολια για την επιλογη σου..

Σε οτι αφορα την κοινωνοικοποιηση εχω πει πολλες φορες και πριν παει το παιδι μου παιδικο και τωρα που παει (σε διαφορα θεματα στο αλλο φορουμ) οτι η κοινωνικοιπιηση επιτυγχανεται και με αλλους τροπους.Εγω απο την μεχρι τωρα πορεια μας στο σταθμο σε αυτο το κομματι δε βλεπω καμμια διαφορα στο παιδι.Ναι, πλεον αναγνωριζω οτι ο παιδικος προσφερει πολλα θετικα τα οποια ομως μπορουν καλλιστα(για την τωρινη ηλικια των παιδιων) να καλυφθουν απο τη μητερα.Οχι παντα απο παππουδες,γιαγιαδες,ντανταδες κτλ αλλα απο την ιδια τη μητερα και κατ επεκταση τον πατερα.

Εγω αν με επαιρνε να ειμαι για λιγο διαστημα ακομα με το παιδι θα το ηθελα.Βεβαια στη δικη μας περιπτωση ο Γρηγορης ανηκει στα παιδακια που δεν κρατιουνται ευκολα σπιτι οποτε δε μετανιωνω για την αποφαση μου εφοσον τον βλεπω ευχαριστημενο και πανω απο ολα υγιη.

Οταν θα νιωσεις οτι το παιδι θελει κατι αλλο τοτε θα το καταλαβεις και θα τη βρεις τη λυση αφου εχεις εναν τοσο καλο και δεκτικο εργοδοτη.

Αμφιβολια δεν εχω καμια Ριτα . Αλλα καποιες φορες προβληματιζομαι οταν ακουω διαφορα.

Εμεις σταθερσα τα φρουτσ μπολικα- μπολικα σε ποτηρι.. μπορει και 2 φορες τη μερα...αλλά μηλο ολοκληρο νομιζω δεν εχει ξαναφαει(????)τρομερο ε?Μπραβο τους παντως πολυ χαρηκα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να προβληματιστεις Ντινα μονο αν το ιδιο το παιδι σου δειξει οτι δεν περναει καλα,οτι πληττει,οτι θελει κατι αλλο τελοσπαντων.Ως τοτε μπαινακης -βγαινακης.

Εγω προσωπικα (και νομιζω το εχω αναφερει ξανα) σε κατι φασεις ενιωθα οτι το παιδι πληττει..και ειλικρινα εχω ασχοληθει πολυ μαζι του και καθε μερα τον ετρεχα και τον τρεχω εξω, ομως εβλεπα οτι ζηταγε κατι ακομα..

Για αυτα σου λεω και συμφωνω με την Ιωαννα τα παιδια θα σε οδηγησουν στη σωστη αποφαση.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου μπήκα να ευχηθώ καλό σ/κο.

Ντινάκι μου εγώ εχω να σου πω:

Αν ειχα την δυνατότητα δεν θα εστελνα τη μικρη στον παιδικο.

Αν ειχα τετοιο αφεντικο σαν το δικό σου δεν θα σκεφτόμουν καν να αφησω τη δουλεια μου.

Αν ειχα μια μανούλα σαν και εσένα θα ημουν ευτυχισμένη.

Φιλια κοριτσακια

Κοριτσάκια μου μπήκα να ευχηθώ καλό σ/κο.

Ντινάκι μου εγώ εχω να σου πω:

Αν ειχα την δυνατότητα δεν θα εστελνα τη μικρη στον παιδικο.

Αν ειχα τετοιο αφεντικο σαν το δικό σου δεν θα σκεφτόμουν καν να αφησω τη δουλεια μου.

Αν ειχα μια μανούλα σαν και εσένα θα ημουν ευτυχισμένη.

Φιλια κοριτσακια

Βρε Σουλιτσα τα ματια μου γεμισαν δακρυα και ειμαι στη δουλεια. Σε ευχαριστω γλυκια μου!!!!!!!!!!!!!!!

Πόπο σήμερα που είμαι κομμάτια και έλεγα να κοιμηθώ για μεσημέρι γράψατε τόσα;

Κωνκωνάκι μήπως αν τα έκανες φρουτόκρεμα θα τα έτρωγε τα φρούτα ο Κωνσταντίνος σου καλύτερα ή δε θέλει; Εγώ τα Σκ που είναι σπίτι του δίνω το πρωί που ετοιμάζω και της Μαριαλένας και τα τρώει μια χαρά, αλλιώς τα απογεύματα μόνο καμιά μπανάνα ή χυμό πορτοκάλι ή λίγο μήλο αν τρώω και εγώ και στο σχολείο ό,τι φρούτο έχει το πρωί!

Ρίτα τελικά όντως πάλι σούπα βελουτέ στο σχολείο; Ε τι να σου κάνει κι ο Γρηγόρης! Μπιφτεκάκια γιουβαρλάκια κλπ δεν κάνουν; Εμάς έχει στάνταρ μενού για όλα τα παιδάκια κι απλώς για όσα δεν τρώνε ακόμα κάνουν έξτρα χορτόσουπα ή κοτόσουπα κλπ! Πάντως σήμερα είχε φασολάδα και όπως δήλωσε ο Γωγούλης δεν του άρεσε οπότε έφαγε πολύ λίγο και μετά σπίτι όπου είχαμε μπιφτεκια με πατάτες αλλά κυρίως τζατζίκι, όπου κι αν του βάλω τζατζικι το καταβροχθίζει, δεν είχα βάλει βέβαια σκόρδο μέσα να μη βρωμάει και στις κοπελιές!:tongue:

Ντινάκι 3-10 δουλεύεις? Αν το παιδί καλέ πήγαινε σταθμό μέχρι να φάει μεσημεριανό στις 1 και κάτι το νωρίτερο θα το έπαιρνες οπότε μέχρι να ετοιμαστείς και εσύ για τη δουλειά 1,30 ώρα θα το έβλεπες! Το πρωί πάλι ίσα ίσα να ετοιμαστείτε για σχολείο και το βράδυ λογικά θα νύσταζε, ε άντε εξήγησέ μου πότε θα το έβλεπες? Αφού περνάτε καλά όπως σου είπαν και τα κορίτσια καθόλου μη νοιάζεσαι για τους καλοθελητές! Ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει καλυτερο για το δικό του παιδί! Από τη δική μου εμπειρία να σου πω ότι βλέποντας τα δυο μου παιδιά, ο Γιώργος ήταν από πολύ νωρίς έτοιμος για σταθμό, για τη Μαριαλένα όμως που έχει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα έχω πααααααρα πολλές αμφιβολίες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Οι μύξες της μικρής καλά κρατούν αλλά προς το παρόν δεν έχει κάνει πυρετό ευτυχώς! Μόνο το βράδυ αφού την κάνω μπάνιο και πιει το γάλα πάντα ξερνάει και μετά ξαναπίνει! Καλό? Φαντάζομαι ότι μάλλον πρέπει αυτές τις μέρες να την κάνω πιο νωρίς μπάνιο για αρχή γιατί μάλλον εκείνη την ώρα έχουν ρευστοποιηθεί οι εκκρίσεις και ψάχνει αφορμή να τα βγάλει! Εντομεταξύ αν κάνω και της απομακρύνω το μπιμπερό μας ακούει όλη η γειτονιά! Ε την αφήνω να πιει και μετά έχω το κατσαρολάκι πρόχειρο για την εκτοξευση! Χθες όμως με ξεγέλλασε την έβαλα στο κρεβάτι και έγινε εκεί το κακό και φαντάζεστε!Γενικά είναι πάαααρα πολύ ανήσυχη με αυτές τις παλιομύξες και με έχει τεντώσει αφου το πρωί είναι από τις 6 στο πόδι και το βράδυ αργώ κι εγώ με την υπερένταση που εχω και είμαι σα ζόμπι! Τέσπα!

Γιοβαννα μου το ξέχασα να το σχολιάσω! Εγώ νομίζω καλά έκανες και δεν πίεσες την Αλεξάνδρα να πιει γάλα αφού σου δήλωσε ότι δε θέλει και θα το έκανε εμετό! Νομίζω αν την πίεζες θα ήταν χειρότερα γιατί πρώτον μπορεί να ξερνούσε οπότε τζάμπα κόπος και δεύτερον μπορεί πολύ χαλαρά να της γύριζε το μυαλό έτσι απλά επειδή θα την πίεζες και να σου άρχιζε καθημερινό χουνέρι με το γάλα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μου φαινεται οτι η Αλεξανδρα δεν ειπε οτι δεν ηθελε γαλα...απλα προσπαθουσε να κανει εμετο ασχετα απο το γαλα και για αυτο η Γιοβαννα δεν της εδωσε.

Αν καταλαβα λαθος και ειπε οτι δε θελει τοτε καλα εκανες και δεν της εδωσες γιοβαννα, συμφωνω και εγω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γυρναμε και μου ζηταει μπανανα,μηλο και αχλαδακι...

Αααα συννενοημένα είναι; Και εμείς μόλις γυρίσαμε μου ζήτησε αχλάδι :confused::confused::confused:

Κοριτσια μου εννοειται οτι οι κριτικες δεν γινονται απο το σεγγενικό μου περιβαλλον.

:lol::lol::lol::lol::lol: Καλά με αυτό το σεγγενικό έχω λυθεί στα γέλια.......χωρίς παρεξήγηση Κωνσταντίνα μου, μου φάνηκε αστείο. Πέρα από την πλάκα, θα συμφωνήσω με τη Joa, οι περισσότερες από εμάς που δνε πήγμαε παιδικό τι πάθαμε; Τίποτα. Κάτσε με τα παιδάκια σου κορίτσι μου να τα δεις να μεγαλώνουν.

Ρίτα δεν της έδωσα γάλα επειδή η ίδια μου είπε να μην της δώσω μήπως και κάνει εμετό μετά. Δεν της απάντησα καθόλου, αλλά δεν της έδωσα. Θα δω σήμερα τι συμπεριφορά θα έχει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...