Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε παιδια...''κολοκυθοσουπα βελουτε''ακραιο ε?:tongue::tongue:

τους λεω αυτο το τρωει παιδι?και μου λενε ''τα φαγητα μας ειναι πολυ νοστιμα,αληθεια'' χαχα!!

ααααα, είναι και γκουρμέ!:lol: Πάντως και η Εύα θα το έτρωγε νομίζω..

:

Άρμα με το νέο σου λαπτοπ βλέπω και τα τικεράκια σου. Πριν δεν γινόταν.

Σοβαρά? Λες να έχει σχέση αυτό??? Περίεργο...

Μπράβο ρε Αρμάκι!!!!

Λοιπόν το Max Perry έχει κάτι φανταστικά κρουασανάκια γεμιστά με σοκολάτα και κάτι μικρά ντόνατς επίσης πολύ σούπερ!!!

Ένα κουτί από το καθένα δίπλα σου και ξεκίνα!!!!!!!!!!!

Είναι και εύκολα, δεν θέλουν ούτε πιατάκια και μαχαιροπήρουνα, ούτε σιρόπια κ.λ.π. για να λερώνουν!!! χαχαχα

Αχ!Αυτό το μαγαζί το έχουμε χρυσώσει!!! Τσακίζα τα γεμιστά τσουρέκια και κάτι μπισκότα σοκολατένια με διάφορες γεύσεις..! Αχ!

Α! Δεν σας είπα, πήρα εχτές τον γιατρό όλο χαρά να του πω ότι δεν 'εχω ζαχαρο και να του δηλώσω ότι θα φάω γλυκά και μου λέει ''εντάξει, αλλά μην το παρακάνεις, με μέτρο..'':?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα εγω θα ηθελα να τα στειλω στη τριτη Λυκειου κατευθειαν , αλλα ειπα να μη γινω γραφική. Μαρινα μου,εχω δικό μου ανθρωπο που κανει την ιδια δουλεια με εμενα και παρ' όλα αυτα τα στελνει τα παιδακια στον παιδικό. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοκατηγορουμαι απο διαφορους γιαυτη μου την αποφαση αλλα πραγματικα τους εχω ολους γραμμενους!!!!

Γιατί ρε Πικουλίνα στην τρίτη Λυκείου? κράτα τα ένα χρόνο ακόμα, να μπουν πανεπιστήμιο και μετά!!!! χαχαχαχα

Και καλά κάνεις και τους έχεις γραμμένους!!!!

Επειδή θέλεις να βλέπεις τα παιδιά σου?

mrdIp3.png

Πανμαρ πες μου κατι ,επειδη κανονιζουμε με φιλους να παμε σε εκεινον τον υπερπαιδοτοπο στα σπατα..θυμησε μου ποιο ηταν το προβλημα?Σε ποιο χωρο δεν μπορει να μπει ενα τριχρονο?

Δωσε λιγες λεπτομερειες.

Λοιπόν τα τρίχρονα δεν μπορούν να μπουν στο παγοδρόμιο και στο μπόουλινγκ (απ'ότι θυμάμαι...) τώρα για τους εξωτερικούς χώρους δεν σου λέω γιατί ούτως ή άλλως μα τέτοιο καιρό δεν θα είστε έξω...

Το πρόβλημα για μένα είναι στο ότι είναι πολύ μεγάλος σαν χώρος και ανεξέλεγκτος και στο ότι στον χώρο του παιδότοπου, που είναι για τα παιδάκια της ηλικίας των δικών μας, μέχρι τεσσάρων χρονών (νομίζω) πρέπει να έχουν και κάποιον συνοδό μαζί... δεν μπορείς να τα αφήσεις μόνα τους κι εσύ να κάθεσαι στην καφετέρια και να τα βλέπεις...

Αυτά απ΄'ότι θυμάμαι....

Μια φορά είχα πάει πέρσι τον Νοέμβριο...

Δεν ξέρω τώρα αν έχει αλλάξει κάτι...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα!!Καλα γελαω μονη μου...θα μας δειξουν στις ειδησεις..ο Γρηγορης στο παγοδρομιο θα χωθει ετσι και αλλιως και στο διαδρομο του μποουλινγκ τον βλεπω να κανει τη μπαλα...:tongue:

Αλλα το θεμα του παιδοτοπου ειναι σοβαρο!Au mondie!Δε θελω να μπω μεσα σε παιδοτοπο!!!Α πα πα...ακυρο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εξαιρετικό το βρίσκω!!!!

Μάλλον εσύ είσαι άσχετη από κουζίνα!!!!!!! χαχαχαχαχαχα

ενταξει λοιπον ελα για το τραπεζωμα που λεγαμε και να δεις ωραιοτατη σουπιτσα που θα σε ταισω!

High class οχι αστεια!:cool:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαριτα να σε δω στην κατασκευη σκαρφαλωμενη να κυνηγας τον γρηγορη και τι στον κοσμο!!!!!!!χαχαχαχα...

Μαρακι φαε παιδι μου ..και εμενα ετσι μου ελεγε η γιατρος ..ποιος την ακουγε...

Αυτο το max perry....μας ειχε φερει καποιος στην δουλεια σοκολατακια για την γιορτη του ..ε θα εφαγα και 12-13....το παιδι ειχε παθει overdose αυτη την μερα...απιθανα.....σε κατι τετοια μου λειπει το γραφειο....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα μη γελας...το εχω ξαναπαθει..

Για οσους ξερουν στον παιδοτοπο στο Athens heart εχει μια διπατη κατασκευη ,σε καποιο σημειο εχει μια σκαλα με μεγαλα σκαλοπατια που τα παιδια κατεβαινουν κατω αλλα δεν εχει εξοδο και ειναι κατι σαν κλουβι αν δεν ανεβουν παλι πανω...

Ηταν λοιπον κανα χρονο πριν.Ο Γρηγορης σε αυτα τα μεγαλα σκαλοπατια κατεβαινε μεν τοτε αλλα δεν εφτανε να ανεβει ,η ωρα ειχε περασει (κοντα να κλεισει)και η κοπελα δεν ηταν πανω και βλεπω το Γρηγορη στο κλουβι να μου λεει να τον βγαλω...ε...ανεβηκα πανω..(τραγικο το θεαμα) περασα ολη την κατασκευη ,γελουσαν ολοι στην παρεα απο κατω ,με επιασε ψιχοπλακωμα νομιζα θα με πλακωσει η οροφη γιατι αλλο να εισαι 1,70 και αλλο 1 μετρο και μετα σφηνωσα και στην τρυπα για να τον βγαλω...δραμαααααααα!χαχα!

Νομιζω σας το ειχα ξαναπει...μπρρρρρ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρακι μην της λες τετοια ...και θα παμε και θα μας τεντωσει στα σουποειδη!!!!!οχι ριτακι μου παχυντικα πραγματα θελουμε!!!

Εσενα ποιος σε καλεσε?χαχα!!

Σουπιτσα φιλες μου, σουπιτσα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χτες ξεκίνησε από την ώρα του μπάνιου να προσπαθεί να κάνει εμετό και δεν της έδωσα σημασία. Όταν ήρθε η ώρα για το γάλα μου είπε ότι δεν θέλει να πιει για να μην κάνειε εμέτό μετά. Δεν της έδωσα σημασία αλλά δεν της έδωσα και γάλα. Έκανα καλά; :confused::confused:

Μπορεί όντως να αναγουλιάζει το παιδί και να μη το θέλει. Για μένα, καλα εκανες και δεν της εδωσες, αφου ειδες οτι ζοριζοταν και στο μπάνιο για εμετό. Μπορείς να το δοκιμάσεις με άλλο τροπο, όπως ειπαν τα κοριτσια, σε κάποιο ωραιο ποτηρακι με καλαμάκι.

Το max perry το εκοψα οταν γέννησα...ε δεν πηγαινε άλλο, αν το συνεχιζα θα έφτανα τα 100 κιλά:mrgreen:. Απαπαπαπα Μαράκι μου πολύυυυυ κακή συνηθεια. Ακους εκεί hand made chocolate. Μπαίνεις μέσα και ζαλίζεσαι απο τη μυρωδιά της σοκολάτας:shock::D.

Βρε Ριτα μου κολοκυθοσουπα βελουτέ:shock:? χαχαχαχαχαχα! Και το τρωνε αυτό το πράγμα τα παιδιά? Αντε τα πιο μικρά οκ , αλλά τα μεγαλυτερα συνηθως δεν τρωνε φαγητά τυπου "πουρε".

Δωστε καμια ιδέα για τροφες που να βοηθάνε στα κακακια. Ακτινιδιο, δαμασκηνο, συκο, δεν υπαρχει περιπτωση να φαει ο Κωνσταντίνος.

Αυτο το max perry....μας ειχε φερει καποιος στην δουλεια σοκολατακια για την γιορτη του ..ε θα εφαγα και 12-13....το παιδι ειχε παθει overdose αυτη την μερα...απιθανα.....σε κατι τετοια μου λειπει το γραφειο....

Μη μου πεις ότι ο καλός σου δεν σου έφερνε το προφιτερόλ από εκεί που δουλευει??? Πω πω μιλάμε τώρα που σε ''είδα'' το θυμήθηκα..:lol: Κόλασηηηηηηηη!!!!!Μάλλον θα πω σον πεθερούλη μου να κάνει μια παράκαμψη και να μου φέρει!:lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...