Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αρμάκι οπότε πότε να έρθω να κανονίσουμε το χλιδάτο πρωινό με το συντριβάνι σοκολάτας????Χιχιχι! Φάε όσα περισσότερα γλυκάκια μπορείς τώρα!

Μαριζάκι μη στενοχωριέσαι και δε θα πάτε νοσοκομείο ξανά, απλά είναι το τελείωμα της ίωσης και ξεσπάει!

Πικουλίνα μου κι εγώ στη θέση σου αν ήταν να μη βλέπω το παιδί θα το πήγαινα κατευθείαν 1η δημοτικού!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρμάκι οπότε πότε να έρθω να κανονίσουμε το χλιδάτο πρωινό με το συντριβάνι σοκολάτας????Χιχιχι! Φάε όσα περισσότερα γλυκάκια μπορείς τώρα!

Μαριζάκι μη στενοχωριέσαι και δε θα πάτε νοσοκομείο ξανά, απλά είναι το τελείωμα της ίωσης και ξεσπάει!

Πικουλίνα μου κι εγώ στη θέση σου αν ήταν να μη βλέπω το παιδί θα το πήγαινα κατευθείαν 1η δημοτικού!

Καλα εγω θα ηθελα να τα στειλω στη τριτη Λυκειου κατευθειαν , αλλα ειπα να μη γινω γραφική. Μαρινα μου,εχω δικό μου ανθρωπο που κανει την ιδια δουλεια με εμενα και παρ' όλα αυτα τα στελνει τα παιδακια στον παιδικό. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοκατηγορουμαι απο διαφορους γιαυτη μου την αποφαση αλλα πραγματικα τους εχω ολους γραμμενους!!!!

Εεεεε? Γιατί κατηγορείσαι? Συγνώμη, αλλά ακόμα κι εγώ που είμαι υπέρμαχος του σταθμού μετά από κάποια ηλικία, το θεωρώ τελείως άκυρη απόφαση για τη δική σας οικογένεια! Δηλαδή έστω ότι όντως κερδίζει και μαθαίνει πράγματα το παιδί στο σταθμό, φαντάσου πόσα θα χάσει αν δεν βλέπει τη μαμά του ολόκληρες μέρες! Τι να λέμε τώρα! Θα κρατάς το παιδί ξύπνιο μέχρι τις 12 και βάλε για να το βλέπεις 2 ώρες και να πηγαίνει σταθμό το πρωί? Ε όχι υπερβολή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μια γνωστή μου το έκανε αυτό. Δηλ. δεν το έστειλε το παιδί νηπιαγωγείο, αλλά κατευθείαν δημοτικό. Τραβηγμένο κι αυτό... ειδικά αν σας πω πως ούτε καν δούλευε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλα εγω θα ηθελα να τα στειλω στη τριτη Λυκειου κατευθειαν , αλλα ειπα να μη γινω γραφική. Μαρινα μου,εχω δικό μου ανθρωπο που κανει την ιδια δουλεια με εμενα και παρ' όλα αυτα τα στελνει τα παιδακια στον παιδικό. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοκατηγορουμαι απο διαφορους γιαυτη μου την αποφαση αλλα πραγματικα τους εχω ολους γραμμενους!!!!
Σε κατηγορούν για τί;;; Που δεν στέλνεις το 2χρονο σχολείο ενώ εσύ είσαι σπίτι;;;; Δηλ. πες μου γιατί σε κατηγορούν;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εεεεε? Γιατί κατηγορείσαι? Συγνώμη, αλλά ακόμα κι εγώ που είμαι υπέρμαχος του σταθμού μετά από κάποια ηλικία, το θεωρώ τελείως άκυρη απόφαση για τη δική σας οικογένεια! Δηλαδή έστω ότι όντως κερδίζει και μαθαίνει πράγματα το παιδί στο σταθμό, φαντάσου πόσα θα χάσει αν δεν βλέπει τη μαμά του ολόκληρες μέρες! Τι να λέμε τώρα! Θα κρατάς το παιδί ξύπνιο μέχρι τις 12 και βάλε για να το βλέπεις 2 ώρες και να πηγαίνει σταθμό το πρωί? Ε όχι υπερβολή!
Σωστό. Αυτή που σε κατηγορούν δηλ. υποστηρίζουν ότι τί;;; Καλύτερα το σχολείο από το να βλέπεστε;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Άρμα μπράβο!!! Πολύ ωραία νέα. Χαλάρωσε τώρα λίγο, απόλαυσε και κανένα γλυκάκι :tongue::tongue::tongue: και θα περάσει γρήγορα ο καιρός.

Πικουλίνα εμένα πάντως θα μου φαινόταν παράλογο και θα σε κακολογούσα αν τον έστελνες σχολείο. Μου φαίνεται πολύ λογικό να τα έχεις εσύ τα ζουζούνια σου το πρωί.

Ρίτα την καφετιέρα τη θέλω και εγώ, και να σου πω την αλήθεια θα την είχα πάρει, αλλά δεν έχω άλλο χώρο στον πάγκο της κουζίνας μου. :mad::mad::mad:

Μαρίζα θα ηρεμήσει το Ναταλάκι αλλά έχε στο νου σου ότι ο βήχας αργεί να φύγει.

Μήπως μπορεί κάποια να εξηγήσει και σε εμένα τι είναι ο νεφελοποιητής που δνε έχω καταλάβει;

Η Αλεξάνδρα σήμερα κοιμήθηκε χωρίς βραδινό γάλα, αλλά προσπαθούσε να κάνει εμετό, με τον ίδιο τρόπο με χτες, από την ώρα του μπάνιου :?:?:? Δεν τα κατάφερε αλλά γι΄αυτό δεν της έδωσα και γάλα. Άλλα μας βρήκαν μου φαίνεται.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

.

Μήπως μπορεί κάποια να εξηγήσει και σε εμένα τι είναι ο νεφελοποιητής που δνε έχω καταλάβει;

.

Μηχάνημα που κάνει μάσκες οξυγόνου για χρήση στο σπίτι είναι σαν του νοσοκομείου όταν ένα παιδάκι ταλαιπωρείτε καιρο με αναπνευστικά πρόβλημα για να μηνμ παει κάθε 2 και 5 νοσοκομείο για μια απλή μάσκα του το δίνουν σπίτι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣΣΣΣΣ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣ

:tongue::tongue:

Καλημέρα!!!

Πουρνό πουρνό Μαμαλευτεράκι!!!!!:D:D:D:D

Άρμα βουρ στα γλυκά!!!! Τουλάχιστον κρεβάτι κρεβάτι αλλά να έχεις και μια απόλαυση!!!!;)

Κικίτσα μεγαλώνουν και ούτε που το καταλαβαίνουμε!!!! Με το καλό στον παιδικό!

Πικουλίνα δεν κατάλαβα...ποιος σε κατηγορεί και με τι δικαιολογία;;;; Μακάρι να βόλευαν τα ωράρια και όλες να ήμασταν με τα παιδάκια μας περισσότερο.... κάποιοι ζηλεύουν νομίζω....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σαρδελάκι μπράβο στον Αστεράκο!!!! πολύ καλές οι μετρήσεις σας...ολόκληρο παλικάρι είναι καλέ!

Μαρίζα....3 εβδομάδες παλεύουμε με τον βήχα και ακόμα.... υπομονή!

Γιοβάννα μου επειδή και η Αναστασία έκανε εμετό τώρα τελευταία το βράδυ απο τον βήχα, όταν πίνει το γάλα μου, έχει τώρα τέσσερις- πέντε μέρες, μου έλεγε θέλω να κάνω εμετό...ε, της έδινα και εγώ το ταπεράκι που κάνει εμετό και της έλεγα "πήγαινε και κάνε" γυρνούσα και την πλάτη και απομακρυνόμουν...μετά δεν της έδινα καν το τάπερ...της έλεγα πάρτο μόνη σου και έχει δύο μέρες δεν έχει πει τίποτα....:cool: Μήπως να το δοκίμαζες;

Εμείς έχω να πως ότι επιτέλους φάγαμε στο σταθμό!!!!! όλο το φαγητό και το φρούτο!!!!! Να δούμε σήμερα...έχουν πατάτες με αυγά... και η δικιά μου θέλει μόνο τα αυγά!!! Είδωμεν!

Πολλά φιλιά σε όλες και σε όσες δεν αναφέρθηκα φυσικά!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα!!!

Ωραια νεα διαβαζω!!

Αρμα μπραβο!!!Βουρ στα γλυκακια τωρα!Τι να στειλω?χαχα!

Ολες οι υπολοιπες τι κανετε?

Εμεις καλα ,αντε παρασκευη σημερα...

Πανμαρ πες μου κατι ,επειδη κανονιζουμε με φιλους να παμε σε εκεινον τον υπερπαιδοτοπο στα σπατα..θυμησε μου ποιο ηταν το προβλημα?Σε ποιο χωρο δεν μπορει να μπει ενα τριχρονο?

Δωσε λιγες λεπτομερειες.

γιοβαννα και εγω η αληθεια ειναι οτι δεν εχω χωρο στην κουζινα πια αλλα μαζεψα κατι πραγματα και αποφασισα να μοστραρω το νεο μιξρ στον παγκο για να το χρησιμοποιω οσο πιο πολυ γινετε αλλιως δεν εχει νοημα.Εχθες ετριψα τυρια(ουτε το σ/μ ετσι!!!)εκανα ενα αλμυρο κεικ και ψιλοκοψα και λαχανικα!!

Η Αλεξανδρα μαλλον χρειαζεται λιγη αδιαφορια απο τη μερια σας για το θεμα του εμετου.Γαλα να της δινεις κανονικα λεω εγω απλα μην της δινεις σημασια απο εκει και περα.Με τι πινει το γαλα?Μπιμπερο ή ποτηρι?Δινε της το ποτηρι και φυγε, μην την κοιτας.

Ντελενη ωραια φαγητα εχει στο σταθμο σας!!Πατατες με αυγα.. μια χαρα, πιασαρικο!Εμας τα εχουν ταραξει και στη σουπα η αληθεια ειναι...ειναι που ειναι παραξενος ο Γρηγορης τον αποκαναν...σημερα θα το φαει ομως ολο μου το δηλωσε πριν φυγει(με ρωταει καθε μερα τι φαι εχει και αποφασιζει απο πριν τι θα φαει και τι οχι).Ψαροκροκετες με πατατες και σαλατα!!

Με το γρηγορη εχω τρελαθει με τα επιρρηματα που χρησιμοποιει(χμμ καλα τα λεω?) ,προφανως,ασφαλως,βεβαιως,τουλαχιστον ...χαχα!!Εχει πολυ πλακα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Εμεις καλα..το μπεμπακι μου κοιμαται και εγω αφου εχω κανει τις δουλιτσες μου μπηκα να σερφαρω...ο Χρηστακος στο σχολειο ..πλεον εχει ελαχιστο βηχα ..

Γιοβαννα η λυση της ντελενι καλη μου φαινεται..γενικοτερα οταν αποκτουν εμμονη με κατι καλο ειναι να μην τους δινουμε μεγαλη εκταση στο θεμα..

Και ενα νεο μας ..ο χρηστος αρχισε σιγα σιγα να ζηταει να πηγαινει στο γιογιο για τσισα μονος του..τον ενθαρυνουμε πολυ ..να δουμε πως θα τα παμε..

Αρμακι τρεμετε σοκολατες μπισκοτα και λοιπα γλυκισματα....σουπερ τα νεακια σας!!

Ριτα το καλο που σου θελω να μην το κρυψεις το νεο σου δωρο ...τοσα λεφτα εδωσε ο καλος σου θα σε φαει ζωντανη αν το δει χωμενο στα ντουλαπια!!!περιμενουμε σουπερ ντουπερ γλυκακι ..

Μακιααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εχω κατα νου μια σοκολατινα τουρτα...χιχιχι!!!

Θα την κανω ομως οταν εχω επισκεψεις αλλιως δεν παιζει...

Μπραβο στο Χρηστακο μας!Πες, πες πιανει τοπο!!!Μια χαρα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!

Τί χειμωνιατικος καιρός είναι αυτός! Μου αρέσει:tongue: που ειμαι στο σπιτι με τη ζεστουλα μου!

Λοιπον η μικρή είναι πολύ καλυτερα απο τον βηχα και αρκετά ηρεμη. Ο Κωνσταντίνος εχει ενα θεμα με τα κακα του εδώ και 4 μερες. Μεχρι και κλισματάκι του έκανα αλλά δεν διορθωθηκε η κατασταση. Ολη μερα τον κυνηγάω μπάς και φάει κάτι απο σουπίτσα, φρουτα ή λαχανικά, αλλά δεεεεεν!

Χθες εφτιαξα φανουρόπιτα που έχασα την βερα μου. Την ειχε βρεί βέβαια ο καλός μου στο κρεβατι μας αλλά δεν μου την έδινε, με δουλευε ολο το απογευμα "αχ τι θα κανεις τωρα? και ειναι γρουσουζιά, και τωρα θα χωρισουμε....":evil: και άλλα τετοια όμορφα.... Μεχρι που έβαλα τα κλάματα το βραδυ και μου την έδωσε. Τί να πεις.......

Εφτιαφα κ ενα τυρόψωμο που το τσακίσαμε. Εφτιαξα και καινουρια γυαλιά μυωπίας που ο γιόκας μου εσπασε και τα 2 ζευγαρια που είχα και του πηρα και αυτουνου γυάλια ηλίου.

Ρίτα με γειά το μιξερ. Καλές δουλειες τωρα.

Μαράκι μου μπορείς να πλακωθεις στα παστοειδή τωρα, με φουλ σοκολάτα.

Deleni μου μπραβο στη μικρή, ελπιζω να συνεχίσει να τρωει στο σταθμό.

Συνονοματη Ντίνα αυτοί που σου τα λενε αυτά για το παιδί και σχολείο, απλά βολευονται στη ησυχία τους χωρίς παιδια. Οταν καταλάβουν σε καποια χρόνια οτι δεν γνωρίζουν τα ίδια τους τα παιδιά, θα είναι αργά.... Εχει καιρό να πάει σχολείο ο μικρός!

Giovanna μου αν της εδινες το γαλα νωρίτερα, μηπως και το χωνεψει καλυτερα? Ο δικός μου πινει γαλα μονο το πρωί οσο ψιλοκοιμαται ακόμα και μετά πάντα τον πάνει βηχας με φλέμα.

Μαρίνα μου γέλασα πολύ με το ντυσιμο που εκανε ο καλός σου στη μικρή.:mrgreen:

Ιωάννα μου κουράγιο!!!

κικο μου τόσο γρηγορα ξεκινας δουλειά? Κρίμα. Αντε καλη αρχη στο σχολειο, θα του αρεσει πολύ!

sardelaki μου super ο Αστέρης σου! Φτου φτου!

Αχ ηθελα να γραψω κ αλλά, αλλά με πρόλαβε η μικρη! Ωρα για τα φρουτακια της!

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Όλες καλά σας βλέπω.

Joa μπράβο στο Χρηστάκο σου. Και η Αλεξάνδρα έχει κάνει προόδους στο θέμα και νομίζω ότι μέχρι το Καλοκαίρι θα έχουμε ΄βγάλει τις πάνες εντελώς.

Όσο για το θέμα του εμετού, το γάλα της το πίνει στο μπιμπερό. Θέλει να κάθεται στον καναπέ και να το απολαμβάνει. Είναι το μόνο που πίνει στο μπιμπερό. Χτες ξεκίνησε από την ώρα του μπάνιου να προσπαθεί να κάνει εμετό και δεν της έδωσα σημασία. Όταν ήρθε η ώρα για το γάλα μου είπε ότι δεν θέλει να πιει για να μην κάνειε εμέτό μετά. Δεν της έδωσα σημασία αλλά δεν της έδωσα και γάλα. Έκανα καλά; :confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρααααααα!!!

Αρμάκι οπότε πότε να έρθω να κανονίσουμε το χλιδάτο πρωινό με το συντριβάνι σοκολάτας????Χιχιχι!

'Οποτε θες κοριτσάκι!!!

Η αληθεια ειναι οτι ψιλοκατηγορουμαι απο διαφορους γιαυτη μου την αποφαση αλλα πραγματικα τους εχω ολους γραμμενους!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑ, δεν πας καλά! Μα να θες να κρατήσεις τα παιδιά στο σπίτι? Αν είναι δυνατόν! Αυτό είναι ντροπή! Μα να θες να τα βλέπεις? Μάλλον θες ψυχίατρο..:tongue::tongue::tongue:

Αρμα μπραβο!!!Βουρ στα γλυκακια τωρα!Τι να στειλω?χαχα!

Στείλε ό,τι έχεις ευχαρίστηση! Να δούμε αν λειτουργεί και το μίξερ καλά βρε παιδί μου!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

όσο για το φαγητό στο σταθμό δεν πειράζει μωρέ, τουλάχιστον αυτά που του αρέσουν τα τρώει. Όταν δεν τρώει εκεί, σπίτι σου τρώει?

giovanna μου και εμένα αυτό που κάνει η deleni μου φάνηκε πολύ έξυπνο. Δοκίμασέ το, δεν έχεις να χάσεις κάτι..

Deleni μου εύχομαι να συνεχίσετε έτσι με το φαί στον σταθμό!

joa να πούμε καλή αρχή δηλαδή με το γιογ γιο???Μπράβο στον Χρηστάκο μας!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...