Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσούδια και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!

Καλά έχετε γράψει τόσα που έκανα πόση ώρα να τα διαβάσω και τώρα δεν τα θυμάμαι και καλά καλά!!!!!

Το μόνο που θυμάμαι γιατί είναι και από τα τελευταία είναι για την Joa που το μικρούλι της έχει πάλι πυρετό.Περαστικούλια σας να περάσει γρήγορα για να μην ταλαιπωρηθεί ο μικρός μας.

Κορίτσια εμείς μέχρι αργά το βράδυ είχαμε κόσμο και μετά μια μπάνιο μια γαλατάκι μια νανούρισμα δεν πρόλαβα να σας διαβάσω καθόλου.Και όταν ο άντρας μου πιάσει τον υπολογιστή δεν τον αφήνει ...αμαν πια!!!!!!

Αλλά χθες στον ΑΝΤ1 είχε την αγαπημένη μου ταινία ¨ονειρεμένη ζωή¨ ένα τέλειο έργο που κάθησα να το δώ μέχρι τις 1,35 και έτσι άφησα τον υπολογιστή στον άντρα μου!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αρμακι ρωτα και για το επιδομα αλληλεγγιης καμια πληροφορια!

Εγώ άκουσα κορίτισια πως όσοι το δικαιούνται θα τους έρθει χαρτί στο σπίτι και θα το εισπράξουν από την Τράπεζα.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι για τους άνεργους που ακόμα ο ΟΑΕΔ δεν είναι ενήμερος για τίποτα!!!!!! Άκουσον άκουσον, τι περιμένουν δηλαδή?????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλημερα!

Καταρχην ξεχασα να ευχηθω στην sunsun περαστικα στην Κατια σας! Ευχομαι να πανε ολα καλα και να ειναι η τελευταια λαχταρα που παιρνετε!

Giovanna σου αρεσε η μανιταροπιτα πουλακι μου ε? Περαστικα και στον πεθερο σου! Αντε, ολα καλα!!!

Μαρινα τη μανιταροπιτα θα την ανεβασει η Ριτα, οποτε θα τη δεις και με φωτογραφιες!

Βρε Ιωαννακι μου, παλι αρρωστοι? Πηρες την παιδιατρο? Τι σου ειπε? Να του κανεις και τις εξετασεις να ηρεμησεις κι εσυ ρε παιδι μου. Να σου πω... Γιατι δε σταματας λιγο το παιδι απο τον σταθμο. Και για τις αρρωστιες και για την ψυχολογια του παιδιου εφοσον πιστευεις οτι τον επηρεαζει.. Εν οψει Χριστουγεννων ειναι μια καλη ευκαιρια. Αδεια θα παρεις καθολου? Παντως εγω πιστευω οτι οι ανταδρασεις του παιδιου ειναι σαφως και θεμα χαρακτηρα. Βλεπω τον δικο μου που ειναι αντιδραστικος. Δεν καθεται να ακουσει και να συνεργαστει. Αντιθετα ο φιλος του που ηρθε χθες ειναι απο τη φυση του πιο συνεργασιμο παιδακι χωρις να εχει τις εκρηξεις θυμου που εχει ο δικος μου. Και μη νομιζεις οτι οι γονεις του εχουν αφιερωσει παραπανω χρονο απ,οτι εμεις. Αυτο ειναι αποδεδειγμενο, μου το ελεγε και η μαμα του. Απλα ειναι ηρεμο μωρο...

Εμεις χθες ειχαμε χαλια νυχτα, ξυπνησε ο μικρος κατα τις 12:30 με απιστευτα κλαματα (δοντια? νυχτερινος τρομος?) και απο το πολυ κλαμα εκανε κι εναν εμετο... Σημερα ειναι μια χαρα. Τι να πω???

t7fQp3.png

ευα μου ωραιο εργο το εχω δει εγω εχθες ειδα το ''επτα ζωες'' αρκετα καλο θα ελεγα!

Poster_sm.jpg ΕΠΤΑ ΖΩΕΣstars-4.gif

SEVEN POUNDS

του Γκαμπριέλ Μουτσίνο

με τους Γουίλ Σμιθ, Ροζάριο Ντόουσον, Γούντι Χάρελσον

Υπόθεση: Με ένα μεγάλο μυστικό να βαραίνει τη συνείδησή του, ο Μπεν Τόμας (Γουίλ Σμιθ) επιλέγει επτά άγνωστους ανθρώπους και προσπαθεί να βελτιώσει δραστικά τη ζωή τους για να εξιλεωθεί. Το μόνο κοινό στοιχείο ανάμεσά τους είναι ότι όλοι χρειάζονται άμεσα βοήθεια – οικονομική, πνευματική, ιατρική. Ο Μπεν Τόμας βάζει σε λειτουργία το σχέδιό του και όλα δείχνουν να εξελίσσονται όπως τα είχε προγραμματίσει. Στην πορεία όμως, συμβαίνει κάτι που δεν το υπολόγιζε: ερωτεύεται την Έμιλι Πόζα (Ροζάριο Ντόσον), μία νεαρή κοπέλα που πάσχει από την καρδιά της. Η Έμιλι, με τη ζωντάνια της, καταφέρνει το ακατόρθωτο, διεισδύοντας στο συναισθηματικό κόσμο του Μπεν και αλλάζοντάς του τελικά του άποψή για την ίδια τη ζωή.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Βατραχάκι κου το είχε χθες στο Vova εκεί το είδες??? ή το πήρες DVD??

To ξεκίνησα να το βλέπω και εγώ αλλά μόλις άρχισε το άλλο το άλλαξα!!!!

Μου Θυμίζει πολύ την οικογένεια μας (την μαμά μου , τον μπαμπά μου ,που δεν ζει τώρα και την αδελφή μου όταν είμασταν μικρές) και τρελαίνομαι!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Κορίτσια σας παρακολουθώ, αλλά σήμερα λόγω δουλειάς μιας και απο αυριο θα είμαι αδειούχα δεν προλαβαίνω να σας γράψω...

Αντε τυχερούλα από αύριο σπιτάκι σου, με το αγοράκι σου!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

ευα μου ωραιο εργο το εχω δει εγω εχθες ειδα το ''επτα ζωες'' αρκετα καλο θα ελεγα!

Poster_sm.jpg ΕΠΤΑ ΖΩΕΣstars-4.gif

SEVEN POUNDS

του Γκαμπριέλ Μουτσίνο

με τους Γουίλ Σμιθ, Ροζάριο Ντόουσον, Γούντι Χάρελσον

Υπόθεση: Με ένα μεγάλο μυστικό να βαραίνει τη συνείδησή του, ο Μπεν Τόμας (Γουίλ Σμιθ) επιλέγει επτά άγνωστους ανθρώπους και προσπαθεί να βελτιώσει δραστικά τη ζωή τους για να εξιλεωθεί. Το μόνο κοινό στοιχείο ανάμεσά τους είναι ότι όλοι χρειάζονται άμεσα βοήθεια – οικονομική, πνευματική, ιατρική. Ο Μπεν Τόμας βάζει σε λειτουργία το σχέδιό του και όλα δείχνουν να εξελίσσονται όπως τα είχε προγραμματίσει. Στην πορεία όμως, συμβαίνει κάτι που δεν το υπολόγιζε: ερωτεύεται την Έμιλι Πόζα (Ροζάριο Ντόσον), μία νεαρή κοπέλα που πάσχει από την καρδιά της. Η Έμιλι, με τη ζωντάνια της, καταφέρνει το ακατόρθωτο, διεισδύοντας στο συναισθηματικό κόσμο του Μπεν και αλλάζοντάς του τελικά του άποψή για την ίδια τη ζωή.

Φιλενάδα αυτο το εργο το είδα και εγώ!!!χαχαχα

Με διαλείμματα βεβαια, αλλά ο συζ. που την είδε ολοκληρη μου είπε πως ήταν αρκετα καλή...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Λέω και εγώ τέτοια σύμπτωση???

Λοιπόν Βατραχάκι μου όταν θα ξέρεις οτι θα βάλει κανένα ωραίο έργο στο Nova θα ενημερώνεις γιατί εμείς δεν παίρνουμε πρόγραμμα και καμιά φπρά τα χάνουμε.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Λέω και εγώ τέτοια σύμπτωση???

Λοιπόν Βατραχάκι μου όταν θα ξέρεις οτι θα βάλει κανένα ωραίο έργο στο Nova θα ενημερώνεις γιατί εμείς δεν παίρνουμε πρόγραμμα και καμιά φπρά τα χάνουμε.

ok Ευα μου!!!

αν θες μπορεις να βλεπεις κι εδω το προγραμμα http://www.nova.gr/gr/tvguide.asp?action=search&channel=61

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μια μεγάλη καλημέρα και απο'μένα και καλή εβδομάδα.

Χάθηκα κορίτσια γιατί πέρασα μια τρομερή γαστρεντερίτιδα και δεν είχα κουράγιο ούτε μέχρι το μπάνιο να πάω.

Τι να σας πρωτοπώ. Πέρασα ειδυλλιακά από την Τετάρτη το απόγευμα. Ευτυχώς ανάρρωσα πλήρως Παρασκευή πρωί και αποφάσισα για πρώτη φορά μετά απο 17 μήνες να βγω μόνη μου την Παρασκευή το βράδυ μιας και ένας συνάδελφος που έφυγε πρόσφατα από την εταιρεία μας κάλεσε για να μας ευχηθεί. Δεν μπορούσα να το χάσω με τίποτα, ευτυχώς ήμουν αρκετά καλά και μαζεύτηκα 3 η ώρα. Αλλά πόσο το ευχαριστήθηκα βρε κορίτσια δεν λέγεται , βέβαια ο σύζυγος με στεναχώρησε μετά γιατί μου είπε ότι από την ώρα που έφυγα απο το σπίτι ο μικρός δεν σταμάτησε να κλαίει και δεν μπορούσε να τον ηρεμήσει καθόλου. Αφού κοιμήθηκε στις 12 η ώρα μετά από πολύ κλάμα. Μήπως δεν έπρεπε να πάω μωρέ αλλά τι να κάνω μου την είχε δώσει και εμένα στο σπίτι με την αρρώστια, ήθελα λίγο να ξεφύγω.

Πάντως βρε κορίτσια ο μικρός μου δεν μπορεί να παίξει καθόλου μόνος του, όλο το ΣΚ κυκλοφορεί σαν ουρά από πίσω μου και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα. Δεν μπορεί να παίξει λεπτό μόνος του, παρά μόνος με τις κατσαρόλες και τα τηγάνια αλλά και αυτά τα βαριέται μετά απο 5 λεπτά.

Έχασα πάρα πολλά επεισόδια αλλά επειδή είμαι στη δουλειά δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω. ευελπιστώ όταν πάω σπίτι να με αφήσει να ρίξω μια ματιά (τι ματιά δηλαδή 10 ολόκληρες σελίδες είναι αυτές) και να πάρω θέση και εγώ με τη σειρά μου.

Μου λείψατε καλέ όλες αυτές τις μέρες, έχετε γίνει κομμάτι της ζωής μου...

φιλιά σε όλες !!!:wink:;-):wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...