Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξερω για τους γονεις σου και την αδερφη σου που είναι εκει.. Είχα διαβασει στο παρελθόν όταν είμασταν εγκυούλες..Είναι δύσκολα, κάνε υπομονή και μια μερα -εύχομαι σύντομα- όλοι θα είστε πάλι μαζί!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγώ το παλεύω... γκρρρρρ.. έκανα και το SIGPIC...

To insert signature picture πού είναι; πώς ενεργοποιώ τα smilies? μήπως έχει σχέση;

Επεξεργάστηκαν by sunsun

C5lUp3.pngMWF6p2.png

αχ αυτά τα τικεράκια πολύ μας παίδεψαν!

Ναι Stone μου...είναι εκεί και δεν το βλέπω να μας έρχονται κατά δω...αλλά η μαμά είναι συνταξιούχα τώρα κι έρχεται όσο πιο συχνά μπορεί.

Τώρα τους έκλεισα εισητήριο για τέλη Φεβρουαρίου για 2 εβδομάδες μιας και τα βρήκα σε τιμή ευκαιρίας...2 άτομα 156? με επιστροφή!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

ουφ τωρα καθησα αλλα παλι σας διαβαζω αναποδα!δεν ξερω τιην σειρα σας!ολα μπερδεμενα ειναι εδω μεσα!

το μονο που ειδα ειναι για το ταξιδι της σαρδελακι.τι φτηνα εισητηρια καλε?

πωπω?

κ για ελλαδα δινω 200ε πηγαινε ελα!1 ατομο.

γιοβανα καλως μας ηρθες.

κ εγω τα ιδια κανω με την τσαντα λογω ανσφαλειας μου!τα κουβαλαω ολα κ ας ειναι περιττα!αυτο το εχω γενικως.κ ενα τριημερο να παω θα παρω πραγματα για 10 μερες!

η πικουλινομπεμπουλα μας τι κανει?εχετε κανενα νεο???

1654096yn4fep17z7.gif

μπράβο κορίτσιαααααααααααααααααααααααα τα καταφέραμε με τα τικερακια!

Τα εισητήρια που έκλεισα λαζαρένια μου είναι για τους γονείς μου που θα έρθουν. Εμείς σκοπεύομαι να πάμε χριστούγεννα Γερμανία αλλά δυστυχώς είναι ακριβούτσικα τα εισητήρια!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

ουφ τωρα καθησα αλλα παλι σας διαβαζω αναποδα!δεν ξερω τιην σειρα σας!ολα μπερδεμενα ειναι εδω μεσα!

Λαζαρένια, κάνε λίγο τον εξής έλεγχο:Πήγαινε Βοηθήματα - Επεξεργασία Επιλογών - στο 3ο παραθυρο Επιλογές Προβολής Θεμάτων:Τρόπος Προβολής Θεμάτων Επέλεξε Γραμμικά Παλιότερα Πρώτα..

όλες είματε με τικεράκι λοιπόν..

Joa τι κουκλάκι είναι ο γιος σου!!Τι μοντέλο ρε;;Τον καμαρώνω απο το απόγευμα...Φτού σας!!

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Όταν κατεβαίνετε βόλτα με τα μικρά σας τι κουβαλάτε μαζί. Εγώ έχω ακόμα μία τσάντα με πάνες, μωρομάντηλα, αλλαξιέρα, κρέμα, παιχνίδια, μπιμπερό, μπισκότα κλπ αλλά θεωρώ ότι είναι περιττή. Δεν την κόβω όμως κιόλας. Όταν λέω βόλτα εννοώ για έναν καφέ ή κούνιες ,2-3 ώρες δηλαδή ή και λιγότερο. Τι να κάνω;

Και εγώ Ιωάννα, όλα αυτα κουβαλάω, συν μια ακόμα αλλαξιά, ενα ζευγαρι φορμες και φαγακι ή γιαουρτακι (σε βόλτα που πάμε από 3 ώρες και πάνω πχ εμπορικό COSMOS)..Στον καφε ή στον παιδότοπο που είμαστε πολύ κοντά, μόλις 2 λεπτά με αυτοκινητο, παίρνω μόνο νερο, πιπίλα και μπισκοτακια...

824834ttykjfe6uz.gif

yes!!!! Τωρα σας διαβαζω κανονικα κ μπορω κ γραφω κανονικα!!!

ευχαριστω stone!

κ εσυ βαλιτσα κουβαλας ε?τα ιδια κ εγω.

σαρδελακι πολυ φτηνα εισητηρια.και μπραβο χαρηκα γιατον αστερακο μας.

να εισαι κ εσυ πιο ηρεμη τωρα κ να μην ξανασυμβει ποτε!

1654096yn4fep17z7.gif

Δεν επεσες ακόμη για υπνο Λαζαρένια ε;;

Εμένα μου την είπε ο συζ., κοίμησε τον μικρό και ξάπλωσε και εκείνος..

"Είναι ώρα χαλάρωσης" του λέω.. "Για χαλάρωσε λίγο απ΄τη χαλάρωση.." μου λέει..

Δεν επεσες ακόμη για υπνο Λαζαρένια ε;;

Εμένα μου την είπε ο συζ., κοίμησε τον μικρό και ξάπλωσε και εκείνος..

"Είναι ώρα χαλάρωσης" του λέω.. "Για χαλάρωσε λίγο απ΄τη χαλάρωση.." μου λέει..

969356n04i0j45gk.gif

χαχαχαχχαχα καλα τα ιδια μου λεει κι εμενα!!!

969356n04i0j45gk.gif

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...