Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κι απο εμένα...μπήκα να σας πω τα νέα μας.

Πήγαμε σήμερα στην καινούργια γιατρό. Μετά την λοιμώδη αλλάξαμε γιατρό κι εφόσον έβγαλα βιβλιάριο εγώ στο τεβε πήρα και τον Αστέρη. Σήμερα πήγαμε για να κάνουμε την 2η δόση της ανεμοβλογιάς. Ήταν η πρώτη φορά που το παιδάκι μου δεν έκλαψε σε εμβόλιο...ασχολιόταν τόσο πολύ μαζί του, του έκανε τόσο κόλπα με διάφορα παιχνιδάκια που ούτε κατάλαβε πότε του έκανε το εμβόλιο.

Μας ζύγισε , μας μέτρησε μας βρήκε άψογους.

Αυτά από εμάς...ελπίζω να είστε κι εσείς όλες καλά!

m57Zp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Τελικά δεν βλέπω να τη γλυτώνω την γρίπη.Χειροτερευωωωωωωωωωω.

Συμπεθερα μου χαίρομαι που σου αρεσε ο γιατρός.Ειπαμε ειναι πολύ βασικο θεμα.

Αψογος ο γαμπρος μου ε?Ημουν σίγουρη!!!

Κική μου ευχομαι να προσαρμοστεί γρήγορα.Και εγω φοβόμουν για τη μικρή αλλα ευτυχως στο κομματι παιδικος παμε καλα.

Εγώ κορίτσια χθες πήρα τηλ. τη γραμμή και μου είπαν καποια πραγματα που λίγο πολύ τα εφαρμόζω ετσι και αλλιώς .

Οπότε θα ακολουθησω και τις συμβουλές τους και βλέπουμε.

Χθες βεβαια παλι ειχαμε δραματα.Μου την εδωσε και ο καλος μου γιατι ενω του ειπα πως πρεπει να το χειριστούμε με εγραψε:twisted:

Θελει πολύ υπομονη μα πολύ ομως!

Καλημέρα!

Επανήρθα γιατι ξεχασα το σημαντικότερο!

Καθε πρωι επειδη εγω φευγω νωριτερα βγαζω παντα τα ρουχα που θα της φορεσει στο σχολειο.Χθες ειχα βγαλει κατι που προφανως δεν του αρεσε οποτε της φορεσε μια ωραιοτατη μαλλινη μπλουζα με το κατω απο μια φόρμα.Και απο χρωματα να μην το συζητησω ....αφρους εβγαλα!

Και μου αρεσει που ο καλος μου ειναι μεσα στην παρατηρηση για το ντυσιμο της μικρης.

καλημερα!!!!

τι κανετε;

Μαρινα μου τι κανει η μικρη;

Σουλα μου περαστικα σου πολυ γελασα με τον συνδιασμο του Νικου χαχαχα καλα κατι τετοια κανει κι εμενα ευτυχως οχι εκτος σπιτιου :mrgreen:

ριτα μεγεια το μιξερ καλες δημιουργιες!

κικο μου με το καλο να ξεκινησετε κι εσεις παιδικο!

σαρδελινα μου του ταμειου ειναι η γιατρος;αν ναι καλυτερα γλιτωνεις πολλα λεφτα αλλα σημασια ειναι να την εμπιστευεσαι και να ειναι καλη γιατρος!

γιατι κι εγω ειχα δοκιμασει του ταμειου αλλα τελικα επεστρεψα στην παλια μας.

τεσπα αχρειαστοι να ειναι οι γιατροι μονο για εμβολια και μετρησεις!

αρμακι μου που εισαι;;;;

γιοβαννα μου κανατε εξετασεις;κι εμεις πρεπει να ξανακανουμε να δω που βρισκομαστε γιατι κι εμεις ειχαμε παρει για 3 μηνες σιδηρο μετα ημασταν οκ αλλα τωρα θελω να ξανω κανω να δω που βρισκομαστε.

οσο για τα κιλα μια χαρα εισαστε κι εμεις με το ζορι 12 κιλα ειμαστε για να ταιριαζει με το ταιρι του την Ναταλια :tongue:

Ιωαννα τι κανει ο χρηστακος με τον βηχα;

deleni μου εσεις τι κανετε τα μικρα ειναι καλυτερα;

στονε μου σ'εχω χασει τι κανετε;τελικα με την δουλεια τι εγινε;θα επιστρεψεις;

πανμαρ, μαελενη, Νατασσα ,κωνκων ,φιλακι ,φωτεινη,βικυ κι οποια ξεχναω τα φιλια μου!!!

τα δικα μας νεα τα ιδια ο τιμος με το παιδικο τα παει σχετικα καλα ακομη κανουμε προσαρμογη βεβαια 2 ωρες καθεται μονο που εχθες εκλαιγε οταν πηγα να τον παρω η ψυχουλα μου για να δουμε τι θα κανει σημερα το καλο ειναι οτι παει με χαρα το πρωι.

ο θοδωρικος τα βραδια ειναι πολυ ανυσηχος μαλλον απο τα δοντια και η αυπνια συνεχιζεται αλλα εχω μαθει πια :cool:

εγω απο σημερα ξεκιναω διατροφη τερμα τα χαζα σας το δηλωνω δημοσια :D

τα φιλια μου σε ολες!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημεραααα..νυσταζωωωωω φερτε μου κρεββατια να κοιμαμαι ολημερις...

το μπεμπακι ειναι υπεροχο αλλα πειναει ....οποτε 1 και 5 το ξημερωμα εχουμε εγερτηριο..και μεχρι να φαει να ρευτει αλλαχτει σου εχουν μεινει 2 ωριτσες για υπνο...και στις 7 φυσικα πρεπει να ξυπνησει και ο χρηστακος για σχολειο...

Ακουω αρρωστουλικα ....και εμεις εχουμε λιγο βηχα και λιγες μυξουλες αλλα οκ πταισματα..περαστικα στα παιδακια μας..

Ριτακι ακουω δωρακι βαρβατο???περιμενουμε σουπερ συνταγουλες!!!

Βατραχακι ξεκινας διατροφη???αντε παμε παρεα!!!!εχω 15 κιλα να χασω....και μιας και δεν υπαρχει στο σπιτι καμια υπονοια γλυκου(τα εχω σαβουρωσει ολα)ειναι μια καλη ευκαιρια...

Οσο για τον τιμουλη οτι ξεκιναει με χαρα το πρωι ειναι πολυ θετικο!!!

Μαρινακι για τον νεφελοποιοητη με καλυψε η ηλιαννα...για παιδια με βηχα σαν τον χρηστο ειναι μια καλη λυση ...εμεις το σκεφτομαστε...το καλυπτουν ολα τα ταμεια..

Φιλακιααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

ΗΗΗΗ ΓΓΓΓΓΓΓ ΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!! :lol:

Και ναι! Έχω κ γάμμα και η και απ'όλα! Το φτιάξαμε γι'αυτό και δεν εμφανίστικα..Σήμερα έκανα την καμπύλη την μικρή βέβαια γιατί ο γιατρός δεν ήθελε να ταλιαπωρηθώ 3 ώρες. Δεν ήταν τόσο τραγικό τελικά..ελπίζω να έχω καλά αποτελέσματα αν και κάτι μου λέει ότι δεν θα είναι..τεσπα!Είδα και λίγο τον έξω κόσμο!:lol:

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να μην έχουμε αρρωστούλικα! Νυστάζω αφόρητα οπότε θα τα πούμε μάλλον το απόγευμα..

Φιλια σε όλες!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια :P:p:p Χαίρομαι που δνε διαβάζω για αρρωστούλικα.

Ρίτα με υγεία το μίξερ σου. Καλές δημιουργίες σου εύχομαι......και ξέρεις εσύ. Ό,τι καινούργιος φτιάχνεις το στέλνεις και από εδώ.

Βατραχάκι μου αύριο θα πάω την Αλεξανδρα για εξετάσεις :(:( Χαμό θα κάνει πάλι. Μην ανησυχείς για οτν Τίμο. Μπορεί το κλάμα να ήταν τυχαίο, δεν σημαίνει ότι δεν πέρασε καλά.

Σαρδελάκι καλά έκανες και άλλαξες γιατρό αφού δεν σου πήγαινε ο άλλος. Και εγώ το έχω κάνει. Χαίρομαι που ο Αστέρης σου είναι σούπερ.

Κίκο μου με το καλό να ξεκινήσετε και εσείς Σταθμό. Θα δεις ότι ο Αναστάσης σου θα είναι καλά και θα ξεδίνει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα καλημέρα!!!!

Μαρια καλά αποτελέσματα!!Μια χαρα θα ειναι βρε..τι ανησυχεις;;;

Σούλα περαστικα!!Οσο για το Ν. σκεφτηκε πρακτικα λέω εγω...σου λέει φορμα απο κατω για να ειναι ανετη και μπλούζα μαλλινη γιατι εχουμε στυλ..αμ πώς!!!

Ριτα με γεια το πολυμηχανημα!!Εκανα ενα λαθος χτες, το δικο μου ειχε γυρω στα 450 ευρω αρα ειναι το πιο παλιο μοντελο και μαλλον απ'ότι θυμαμαι μιας και ειναι ακομη καλα μαντρωμενο στο κουτι ειναι με τον πλαστικο καδο

Μπραβο στο συζυγο!!Σε προσεχει για να ..εχει!!!

Φιλιω τα δικα μου νεα ειναι οτι περιμενω να μας ειδοποιησουν για τον παιδικό, μεχρι το τελος της αλλης εβδομαδας μου ειπαν θα μας καλέσουν..

Απο το αγχος μου πεταξα κι εναν ωραιοτατο ερπη..Θα ξεκινησω και τη δουλεια για καποιες μερες αλλα ακομη δεν ξερω ποτε και για πόσο καθώς το εχουν αφησει πάνω μου αυτο το κομματι.Θα δούμε...

Κι ο Τιμος μια χαρα πάει..μπορει το χτεσινο να ηταν τυχαίο, ,μην ε[πηρεαζεσαι και αγχωνεσαι.Χτες πάντως που το συζητουσαμε με επιασε κι εμενα ενα παραπονο να σου πω την αλήθεια..

Ιωαννα το παιδι μια χαρα προγραμμα εχει απλά επειδη σηκωνεσαι κι εσυ στις 7 λογικό ειναι να νοιωθεις κουρασμενη γιατι αλλιως θα κερδιζες αλλες 2 ωρες υπνου..Πριν τη μια τι ωρα ειχε φαει;;;;

Κικη καλή αρχη και σε εσας!!Πωπω μεγαλωσαν τα ζουζουνια μας..δεν μπορω να τι πιστεψω οτι θα ειναι μαθητες!!

Σαρδελάκι μπραβο με τον Αστερη!!Μια χαρα τα νεα σας απο την παιδιατρό και ειναι πολύ σημαντικό που εμεινες ευχαριστημένη

Ιωαννα μας γραφεις απο τη δουλεια ή εισαι στο σπίτι;;Η Αλ. εχει αναρρωσει ετσι;;

κωνκων περαστικα σου και καλά αποτελεσματα στις εξετασεις σου!!

Βρε Πανμαρ και Μαρινα...εεε συγγνωμη Αντριανα ηθελα να πώ, το φοβιτσοκωλη δεν ξερετε;;;τς τς τς για ελατε απο εδω για κανενα ιδιαιτερο!!!χαχα

Ντινα πες μας και τα δικα σας νεα..Πως ειναι τα ζουζουνια;;Θα στειλεις τον Παν. σχολειο ή θα τον κρατησεις ακομη;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες...

Πετρούλα διαβάζω πως θα ξεκινήσετε παιδικό κι εσύ δουλείτσα ε; Καταλαβαίνω το άγχος σου αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις. Το μικρό το βλασταράκι ποιός θα το κρατάει; Σίγουρα θα το έχεις γράψει αλλά δεν θα το διάβασα!

Φιλιώ μου χαίρομαι που ο Τιμούλης πηγαίνει ευχάριστα στον παιδικό, πολύ καλό αυτό. Η παιδίατρος είναι του ΤΕΒΕ και ναι, γλιτώνουμε έτσι πολλά χρήματα. Για πρώτη φορά έμεινα ευχαριστημένη και είναι και η πρώτη φορά που δεν έκλαψε ο Αστέρης σε γιατρό. Ενθουσιάστηκε το παιδάκι μου. Την κοιτούσε ενθουσιασμένος και όλο το απογευμα σπίτι γιαυτήν μιλούσε. Πήρε τηλ. την μαμά μου και της είπε για την γιατρό του την κυρία Ιωάννα που έπαιζε μαζί του, που ούτε καν κατάλαβε το εμβόλιο και διάφορα.

16 κιλά μας ζύγισε και 97 πόντους μας μέτρησε!

Μαράκι μιά χαρά θα είναι η καμπύλη σου...ωραίος ο έξω κόσμος ε;

Συμπεθέρα καλά έκανες και πήρε τηλ. στην γραμμή άλλωστε τα συζητήσαμε και ιδιαιτέρως είναι ένα σοβαρό θέμα και θα πρέπει να ασχοληθείς μ΄αυτό αν και είμαι σίγουρη πως το κάνεις ήδη κι ότι δεν πρόκειται να το αφήσεις στην τύχη!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Πετρούλα μου ξεκλέβω λίγο χρόνο και σα ςγράφω από τη δουλειά :tongue::tongue: Εσύ τι σκέφτεσαι να κάνεις; Πότε λες να πειστρέψεις στη δουλειά;

Άρμα γιατί να μην είναι καλή η καμπύλη σου; Μην σκέφτεσαι έτσι και όλα θα είναι καλά.

Σουλίτσα περνάς δύσκολα με την Ανδρεάννα και το καταλαβαίνω. Θέλει λίγο υπομονή.

Να σας πω και τι έκανε το καμάρι μου χτες; Προκάλεσε στον εαυτό της εμετό!!! Ω ναι. Τις τελευταίες μέρες μετά το βραδινό γάλα, κάποιες φορές την έπιανε βήχας και έκανε εμετό, ε χτες αφού ήπιε το γάλα άρχισε να ψευτοβήχει και να γδέρνει το λαιμό της μέχρι που έκανε εμετό. Όταν τη ρώτησα γιατί, μου είπε ότι το έκανε για να μην κάνει όταν θα κοιμάται. Σα φοβία μου κάνει..........

Σαρδελίνα μου πολύ σημαντικό που το παιδί νιώθει καλά με τον καινούριο γιατρό! Μπράβο για τις μετρήσεις!

Σούλα μου οι άντρες γενικά πρέπει να έχουν σοβαρότατο θέμα με το συνδυασμό ρούχων! Να μη μιλήσω για τα χρώματα... Μια μέρα που ανέλαβε ο καλός μου την έβγαλε με καλσόν μόνο και μπλούζα φούτερ από πάνω! Μα τι της φόρεσες λέω? Φόρεμα και κολάν μου λεέι!:shock::shock::shock:

Ρϊτα με τέτοιο μηχάνημα, κανόνισε τι θα μας ετοιμάσεις!

Ιωάννα μου υπομονή και μεγαλώνοντας θα κοιμάται καλύτερα ο γιόκας σου και εσύ μαζί του φυσικά! Μου έλεγαν ότι όταν φτάσει τα 5 κιλά το παιδί αρχίζει να κοιμάται καλύτερα γιατί το στομαχάκι τους έχει μεγαλώσει και τρώνε περισσότερο και άρα αντέχουν πιο πολλές ώρες νηστικά το βράδυ και σε εμάς ίσχυε και στα 2 παιδιά!

Φιλιώ μου υπομονή και σύντομα ο Τιμάκος θα ανυπομονεί να πάει σταθμό!

Άρμα μου γγγγγγγγγγγγγ κι από μένα! Καλά αποτελέσματα στην καμπύλη.

Γιοβάνα καλά αποτελέσματα και στις εξετάσεις της Αλεξάνδρας σου.

Πετρούλα μου ηρέμησε κοριτσάκι κι όλα θα γίνουν! Φαντάσου πόσο αγχώθηκες που έβγαλες κιόλας έρπη!

Τα δικά μας νέα είναι ότι πήγα τη μικρή για εξετάσεις αίματος σήμερα και έριξε τρελόοοο κλάμα! Την τρυπησαν βέβαια και 3 φορές και 5 άνθρωποι δε μπορούσαμε να την κάνουμε καλά, δεν έχει καθόλου καλές φλέβες, είδαν κι έπαθαν να τα καταφέρουν κι εκείνο το καυμένο χτυπιόταν! Ουφφφφ! Τουλάχιστον ήμουν κι εγώ μέσα μαζί της και δεν την άκουγα μόνο απ΄έξω να κλαίει! Κατά τα άλλα οι μύξες παραμένουν και πού και πού βήχει αλλά μέχρι στιγμής έχουμε μείνει εκεί! Μακάρι να τη σκαπουλάρουμε έτσι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας εχω πηξει λιγο στη δουλεια και ενω σας διαβασα, με το ζορι σχεδον, δεν προλαβαινω να γραψω.

Αρμα καλα αποτοτελεσματα.Πιστευω μια χαρα θα ειναι!!Ολα θα πανε καλα.

Σαρδελα μια χαρα ο αστερακος!Και σιγουρα ο γιατρος παιζει ρολο.

Σουλα αφου αισθανθηκες την αναγκη καλα εκανες και πηρες παρολα αυτα ξαναλεω οτι εσυ την ξερεις καλυτερα απο τον καθενα και σιγουρα θα τη βρεις τη λυση.Οσο για τους συνδιασμους των αδρων αστα να πανε...εγω οταν του πω να τον ντυσει παντα μα παντα θα του βαλει φορμα με μποτακι ενω εχω πει απειρες φορες οτι αυτο δεν παει...χαχα!μποτακια με τζην και αθλητικα με φορμες τοσο δυσκολο ειναι???????

Μαρινα εχω χασει κατι..γιατι καλε πηγατε για αιμα?

ιωαννακι μια χαρα το μπεμπονι!!!θα βρει ρυθμους και αυτο και εσυ θα ξεκουραστεις.Μωρακι ειναι ακομα ..πολυ μωρακι!!!

Πετρουλα μου ναι, προσεχει για να εχει ...χαχα!Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ τεμπελα σε οτι αφορα την κουζινα οσο περιεργο και να ακουγεται.Το χερακι μου δυσκολα το βαζω να κοψω κατι ή να ζυμωσω για αυτο και μου αρεσουν αυτα τα υπεργκατζετ τυπου μιξερ,μουλτι κτλ.Ωραια εργαλειο παντως!!!ειμαι που χαρουμενη!

Φιλιω μου ξεκινησα και εχθες στο fb να λεωμ αλλα με τοσο κοσμο δεν καταφερα να ολοκληρωσω τη σκεψη μου, για αυτο θα τα γραψω εδω.

Ολα τα παιδακια με τον εναν ή τον αλλον τροπο βιωνουν την τεραστια αλλαγη του παιδικου και του αποχωρισμου απο το σπιτι.Το οτι παει ευχαριστα ειναι πολυ σημαντικο .Μπορει και να αντιδρασει ακομα περισσοτερο αλλα συμφωνα με αυτα που μας ειχαν πει η αντιδραση φτανει σε κορυφωση ισως με το να αρνουνται να πανε και μετα αρχιζει η καμψη.Ειναι απολυτως λογικο και μην ξεχνας οτι η ιωσουλα σας εκοψε στη μεση και χασατε τη σειρα σας οποτε μια χαρα φερεται το παιδι.Θελει χρονο να ολοκληρωθει η προσαρμογη και καθε μερα θα ειναι και καλυτερα.Τελος ανεφερα το γεγονος οτι ενω οταν πρωτοξεκινησαμε ακουγα πολλα κλαμματα και φωνες τωρα ακουω μονο γελια και χαρες .30 παιδακια προσαρμοστηκαν μια χαρα και μονο ενα ειναι ακομα ζορικο.Αυτο δε σημαινει οτι θα τυχει και σε εσας .Ειναι σιγουρα μια δυσκολη φαση για ολους και δε νομιζω να υπηρχε και πιο αγχωμενη μανα απο μενα (θυμαστε ειχα φρικαρει και χωρις ιδιατερο λογο)αλλα τελικα δεν ειναι κατι τρομερο και μονο θετικα εχω να αναφερω τωρα πια.Υπομονη και σταθεροτητα θελει και σε συνεργασια με τις παιδαγωγους ολα θα πανε καλα!!!

Πετρουλα αυτα ισχυουν και για σενα που αγχωθηκες πουλακι μου...μην αγχωνεσαι ολα θα μπουν στη σειρα τους.

Γιοβαννα αυτο με τον εμετο αν το κανει επιτηδες καθολου δε μου αρεσει...εγω σαν παιδι (και εως τωρα δλδ)ημουν πολυ ευκολη στον εμετο.Ειχα σπασει τα νευρα των γονιων μου...ειχα φαει ενα σκαλωμα και οποτε εμπαινα στο αυτοκινητο πριν καν ξεκινησει εκανα εμετο.Θυμαμαι τη μανα μου καθε φορα με το που κατεβαιναμε να φυγουμε μετα να με ξανανεβαζει για να με αλλαξει.Ειχαν απηυδησει.Τι αποσμητικα στο αυτοκινητο,τι παιχνδια για να ξεχαστω..τιποτα...με το που εμπαινα αμεσως το προκαλουσα..το ειχα συνδιασει καπως φαινεται.Οταν σταματησαν να μου δινουν σημασια το σταματησα κι εγω.

Προφανως ξεχναω κι αλλα...

Θα επανελθω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινα τελικα το οτι δεν εχουν φλεβες εχει γινει και λιγο παραμυθι. Και εμενα στη Βιοιατρική ετσι μου ελεγαν και τελικα η μικροβιολογος μας του ειχε παρει αιμα αε 1΄. Φαντασου και οταν ηταν 5 μηνων σε 1' του ειχε παρει.

Πετρουλα μου εγω θα ειμαι η τελευται που θα τον στειλω παιδικο. Οπως το βλεπω μαλλον και του χρονου θα μεινει σπιτι. Για ενα και μοναδικο λογο, εγω δουλευω το απογευμα οποτε αν τον στειλω παιδικό, ποτε θα τον βλεπω;;;;;;

Sardelaki δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο το να αισθανεται το παιδι τέλεια στο γιατρό . Εμας παντα θελει να της πηγαινει δωρακι και πολλες φορες ζηταει να την δει.

Μαρινάκι φαντάζομαι πήγατε για εξετάσεις άιματος χωρίς να συμβαίνει κλατι, έτσι; Προληπτικά επειδή χρόνισε; Εύχομαι όλα να είναι καλά.

Ρίτα και εγώ ήμουν εύκολη στον εμετό αλλά δεν τον προκαλούσα. Δεν υπήρχε περίπτωση να με πονάει το στομάχι μου ή να ζαλιστώ στο αυτοκίνητο και να μην κάνω εμετό. Δεν το προκαλούσα όμως στο άσχετο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...