Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

maeleni μου χρόνια πολλά να χαιρεσαι το αγοράκι σου! Να είναι γερός κ ευτυχισμένος.

Ρίτα μου χρόνια σας πολλά με υγεία! Να χαιρεσαι τον γιό σου και να σε χαίρεται κ αυτός!

Ντινα-κωνκων μου να σε ρωτησω κατι?? τι σχεση εχει ο ωρυλα με τον ορθοπαιδικο που ρωτησες χτες:):)

Φωτεινή μου ειναι εσωτερικα ενα σκληρό μπαλακι, την πρωτη φορά το ειχα δει σε χειρουργο-ορθοπεδικό έκανα υπερηχο και μου ειπε να το παρακολουθουμε, αλλά εγώ το αμέλησα και εχω χάσει τον 1ο υπερηχο. Τωρα εκλεισα σε ωρυλά. Ok δεν με αγχωνει τόσο πολύ αυτό, όσο το άλλο θέμα που έχω.... Μίλησα και με τη κόρη σου ως ειδική στους γιατρούς και με κατατόπησε για το τί πρέπει να κάνω!

Μαρίνα μου περαστικά σου! Βρήκες το κομμάτι της πιπίλας? Τσέκαρε τα κακάκια της μηπως το βρεις εκεί. Οσο για το "φοβιτσοκωλη" κ εγώ πρώτη φορά την ακούω αυτη τη λέξη:tongue:.

Giovanna μου αφου καθεται και τη βλέπει πάλι καλά είναι. Εμας θέλει να παιζει συνεχεια το Dvd χωρις να κάθεται να το βλέπει, απλά να παιζει μόνο του. Και ο δικός μου ειχε τρελό κόλλημα με την Ντορα, αλλά βρηκαμε τα επεισοδια του μικυ μαους που ειναι ίδια με της Ντόρας και εχει κολλησει σε αυτά τωρα. Οσο για το βαρος της νομίζω οτι δεν έχει πάρει πολύ απο τις ιωσεις που την ταλαιπωρουν. Ο γιατρός τί σου είπε? Πάντως αν χρειαστει να παρει σιδηρο θα ανοιξει και η ορεξη της. Ο Κωνσταντινος επινε σιδηρο για 1 χρονο.

Σούλα μου η μικρή ισως να αισθάνεται "καπως" τωρα που ξεκινησε το σχολείο. Πάντως συμφωνω μαζί σου οτι καλό θα ηταν να μιλήσεις με καποιον παιδοψυχολόγο. Αυτοί ξερουν καλύτερα απο εμάς και θα δωσει σωστές οδηγίες. Δε χάνεις τίποτα να κάνεις μια επίσκεψη. Η πιο απλά να κάνεις ενα τηλ. και να μιλησεις.

Ωχ δεν προλαβα παλι....ξυπνησε η μικρη μου....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι ευτυχία το ιντερνετ στη δουλειά :tongue::tongue:

Μαριζάκι επειδή ρώτησες, ο Σταθμός που πάει η Αλεξάνδρα είναι ιδιωτικός και δίνουμε 310 ευρώ το μήνα. Για Κέρκυρα θεωρείται τσιμπημένη τιμή. Είναι όμως καλός.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κωνκών μα και ο γιατρός για σίδηρο μας μίλησε, δεν φοβάται κάτι. Το τσίμπημα σκέφτομαι........:( Τουλάχιστον τελείωσαν τα εμβόλια ;);) Το θυμάμαι ότι ο Κωνσταντίνος έπινε σίδηρο. Αυτό έλεγα και στον άντρα μου χτες. Το Χριστινάκι καλά;

Όσο για τις ελιές κορίτσια, και εγώ έχω να βγάλω μία και φοβάμαι.

Καλημέρα κορίτσια μου,

Μαργαρίτα μου ωραία δωράκια πήρατε .Μπράβο που χάρηκε το αγοράκι σου.

Οσο για τις πλαστελίνες και εμεις τετοιες εχουμε δεν εχει δοκιμασει ποτε να τις φαει αλλα ότι γεμίζουμε ολο το σπίτι ειναι σιγουρο.

Ιωάννα μου και η Ανδρεάνα δεν διαφέρει πολύ σε αναλογίες .Αντε να είναι κανα 2 πόντους ψηλότερη τωρα για κιλα χμ…..ιδεα δεν εχω αλλα καπου στα 12 είναι.

Φοβιτσοκωλη Μαρίνα μου είσαι απαιχτη και εσυ και η Πετρούλα.

Οσο για τις ελιες βαλτε με και εμενα στο φοβιτσοκωλοclub:rolleyes: .Δεν παω λεμε!!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.Σήμερα λεω να κανω ένα τηλεφωνο και βλεπουμε.

Μαριζάκι μου όχι δεν είναι θεμα προσκολησης (αυτό υπάρχει αλλα δεν με πειραζει) Εχει να κανει με καποιες «φοβίες» που εχει η μικρη.

Καλημεραααα

Πολυ ωραια τα δωρακια του παιδικου σας ριτα ..φαινεται να εχουν μερακι οι ανθρωποι ..εμας ενα σκατοδωρακι μας ειχαν κανει στα γενεθλεια του ..

Περαστικα στα αρρωστουλικα μας ...και ο χρηστος εχει κλασσικα μονο βηχα αλλα παει κανονικα στο σχολειο ...αρχιζω και σκεφτομαι μηπως τελικα παρω νεφελοποιητη...η γιατρος μας ειπε οτι η ευαισθησια στον βηχα κρατει μεχρι πριπου τα 5...τουλαχιστον οπως λεει και η ιδια ειναι παρηγορο που εχει μονο βηχα και οχι πυρετους ή ακροαστικα ή βροχιτιδες....

Ιωαννα μου ειναι μινιον η αλεξανδρα...ο σιδηρος οντως θα την βοηθησει..ειχε παρει και ο χρηστος ενα διμηνο αλλα δεν ξερω αν ανοιγει την ορεξη γιατι απο ορεξη εμεις ξερετε....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους και για τις ευχές σας και για τα τηλεφωνήματα και για τα μηνύματα!

Τι κάνετε? Σας έχω χάσει λιγάκι.

Armaki μου χάθηκες. Περιμένουμε νεότερα έστω και χωρίς "γάμα" :)

Φοβιτσόκωλη Σκλεναρίκοβα εεεεε Μαρίνα ήθελα να πω σου βάζω απουσία για χτες βράδυ. Περαστικά για την επέμβαση. Ελπίζω να μην πάρεις και σήμερα απουσία :) :)

Σουλίτσα μου τι να πω για την μικρή ξενύχτισσα? Μια από τα ίδια είμαστε οπότε σε καταλαβαίνω! Χαχα είπαμε στην εκδρομή θα τα βάλουμε να κοιμηθούν μαζί μπας και κοιμηθούμε εμείς χιχιχι.

Κικο μου καιρό έχουμε να μάθουμε νέα κι από σένα. Ολα καλά? Πώς είστε? Ο μικρούλης μας?

Τα αρρωστούλικα μας τι κάνουν? Ελπίζω κι εύχομαι να έχουμε βελτίωση σε όλα.

Κορίτσια τα φιλιά μου σε όλες έστω κι αν δεν αναφέρθηκα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ιωαννα μου ειναι μινιον η αλεξανδρα...ο σιδηρος οντως θα την βοηθησει..ειχε παρει και ο χρηστος ενα διμηνο αλλα δεν ξερω αν ανοιγει την ορεξη γιατι απο ορεξη εμεις ξερετε....

Μινιόν δεν λες τίποτα. Και όταν φάει αργά το βράδυ μετά βαραίνει το στομάχι της και μετά κάνει εμετό. Αυτό έγινε και χτες :(:(

Ε όχι να συγκριθεί αυτή η κοκάλω η Σκλεναρίκοβα με εμένα που είμαι μια Θεά!!!

Συγνώμη που δε σας καλημέρισα αλλά δεν μπορώ να διαβάζω ανακρίβειες! :) :) :)

Νεφελοποιητής τι είναι? Εμείς καλά προς το παρόν αν και με λύγισε η μικρή μου 2 βραδυα, έσκασε το ούλο αλλά δε βγήκε το δοντάκι ακόμα, παράλληλα όμως έχει ενόχληση και με κυνόδοντες! Πουφφφφ! Τελικά βλακεία να τα βγάζουν τόσο νωρίς μου φαίνεται πολύ περισσότερο ταλαιπωρούνται και δεν αντέχουν τον πόνο όπως έλεγε και κάποια κοπέλα τις προαλλες! Εντομεταξύ έχει και πολύυυυυ μύξα και να δούμε πού θα καταλήξουμε χτες κοιμήθηκα 2 (εντάξει το παιδί είχε κοιμηθεί από τις 9 αλλά εγώ τριγυρνούσα) και από τις 6 στο πόδι με τη μικρή! Κατά τα άλλα ο Γιώργος έχει 3-4 μέρες πια που δεν κοιμάται καθόλου το μεσημέρι και κορίτσια από τις 9 είναι τάβλα μέχρι τις 9 παρά που τον σηκώνουμε για σχολείο! Δεν είν' κακό αυτό! Μαράκι χτες βράδυ είχαμε έξοδο με συναδέλφους και κόψαμε πίτα γι αυτό δε μπήκα. Κέρδισα και το φλουρί χωρίς αντίκρυσμα βεβαίως-βεβαίως :( αφού θα έδιναν κάποια άδεια σε όποιον το πετύχαινε αλλά για μένα γιοκ! Για να δούμε πώς θα είναι επαγγελματικά η χρονιά!

Για τηλεόραση τώρα άρχισε να παρακολουθεί κι ο Γιώργος λίγο ίσως Ντόρα ή κάτι με Μϊκυ μάους, αλλά κυρίως του αρέσει ο Μπαμπάρ (το θυμάστε το ελεφαντάκι ή είστε όλες μπεμπέκες???) και ο κίπερ το σκυλάκι που έχει κάτι επεισόδια στο connex, γιατί μια μέρα είδε κάτι άλλο και το βράδυ είχε εφιάλτες με τέρατα μου λέει! Επίσης έχω μια απορία, ο Γιώργος εχει κολλήσει με 2 άλλα παιδάκια στο σταθμό και όλη την ώρα αυτά αναφέρει και λέει ότι παίζει μόνο μαζί τους. Νωρίς δεν είναι να έχουν κολλήσει με συγκεκριμένα παιδιά? Προχτές και χτες λείπανε εναλλαξ τα άλλα πιτσιρίκια κι ο δικός μου αυτό το έλεγε όλο το απόγευμα, μα τι στο καλό με κανέναν άλλο δεν παίζει? Μάλλον πρέπει να ρωτήσω τη δασκάλα ε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Hello!!

Τι κανετε?Πως ειναι τα αρρωστουλικα?

Μαρινα εσυ πως εισαι ?Πονας με την αφαιρεση?

Σουλιτσα η μικρη?

Γιοβαννα η μικρουλα σου ειναι μια χαρα!!Μινιον μεν αλλα τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια!Τη δικια σου δεν την εχω δει αλλα το Ναταλακι που εχω δει απο κοντα και ειναι στα ιδια μετρα ειναι τρισχαριτωμενο!!!Ειναι μια πανεξυπνη μινιον κουκλιτσα και σιγουρα ετσι ειναι και η Αλεξανδρα μας!!

Εμεις καλα!Μολις πριν λιγο γυρισαμε και...

.με περιμενει το νεο μου μιξερ, που λεγαμε, στην κουζινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δωρο του ανδρα μου για χθες!Ξερω θα με περασετε για τρελη αλλά το ηθελα πολυ!!!!!Εχω κατενθουσιαστει!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε; να πω αρχικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες Τιμούλη και Γρηγόρηδες και εσένα Μαργαριτούλα που σε ξέχασα, έτρεχα αυτές τις μέρες με την εύρεση παιδικού. Το καλό είναι ότι μάλλον καταλήξαμε σε έναν , είναι πολύ όμορφος πολύ καθαρός και με καλό πρόγραμμα και διατροφή για τα παιδάκια, αχ κορίτσια δεν σας κρύβω ότι και μόνο που ξεκίνησα τα τηλέφωνα στους παιδικούς με πέρνανε τα ζουμιά απο τη συγκίνηση,νιώθω ότι μεγάλωσε και ο μικρούλης μου αρκετά. Τέσπα μη σας ζαλίζω , εμείς είμαστε καλά μέχρι στιγμής αγκαζέ με τις γκρινιες του μεγάλου αλλά ευτυχώς την ηρεμία του μικρού.

Δυστυχώς δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα αλλά από την τελευταία σελίδα κατάλαβα πως είστε όλοι καλά και πολύ χαίρομαι γι'αυτό.

φιλιά σε όλες.

Διαφημίσεις

θα ξεκινήσουμε στα μέσα και προς το τέλος του Μάρτη για την προσαρμογή και εντατικά πλέον τον Απρίλη μιας και πρωταπριλιά ξεκινώ εγώ τη δουλειά. Μακάρι μωρέ να είναι χαρούμενος γιατί έχω αγχωθεί ήδη , η κοπέλα του παιδικού μου είπε ότι οι πρώτες μέρες όλα ξετρελαίνονται στην ιδέα μιας και είναι κατί καινούργιο γι'αυτά και το θεωρούν παιχνίδι , όταν όμως περνάει ο καιρός και γίνεται καθημερινότητα τότε αρχίζουν τα δύσκολα. Διάβασα για τα δωράκια του Γρηγόρη και πολύ χάρηκα , όταν τα βλέπεις τα παιδάκια μας να είναι έτσι χαρούμενα νομίζω δεν θέλουμε τίποτε άλλο εμείς οι γονείς. Μπορεί να είναι πολλά τα λεφτά Άρη αλλά ότι κάνουμε το κάνουμε για τα παιδιά μας.

Οπως στα ειπαν ειναι ...ομως να σου πω κατι εξαρταται και απο τη δικη μας σταση και απο το ιδιο το παιδι απο εκει και υστερα.Εγω οπως εχω ξαναπει δεν αντιμετωπισαμε κατι δραματικο.Λιγη παραπανω παραξενια,λιγη παραπανω προσκολληση σε μενα στο σπιτι και thats all!!Ουτε κλαμματα ουτε δραματα !Μια χαρα θα τα παει να εισαι σιγουρη!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικίτσα καλή αρχή στο σταθμό, κι εγώ πιστεύω μια χαρά θα περνάει ο μικρός σου θα ξεδίνει και θα σου έρχεται πιο ήρεμος σπίτι! Θα έχεις κι εσύ λίγο χρόνο αποκλειστικά με τον μικρό και είναι πολύ καλό αυτό!

Ρίτα μου μια μικρή ενόχληση έχω μόνο δεν πονάω ευτυχώς! Με γεια, με γεια το καινούριο μίξερ! Θέλουμε γλυκόοοοοο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ε

Νεφελοποιητής τι είναι??

ειναι ηλεκτρικη συσκευη με τιν οπια χορηγητε διαλυμα απο φαρμακο στο παιδακι αφου αεροποιηθει

ειναι μι ποιο ισχιρη μασκα να φανταστησ με μπαταριεσ η ρευμα βοηθα πολυ στα απιδια με βροχικο ασθμα λαρυγκιτιδεσ κτλ νμπορι να βαλεισ και απλα ορο μεσα η πουλμικορ η ακομη και κορτικοιδεσ δεν ειναι κατι τρομακτικο ειναι πολυ σπουδεο μηχανιμα και ευτηχοσ το χωριγουν κ τα ταμια

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...