Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σάπισα στον ύπνο η φοβιτσιάρα και ήρθα στα ίσια μου!

Ρίτα πάρα πολύ όμορφα αυτά που κάνανε για το παιδί! Ένοιωσε μοναδικός! Εμάς χμμμ δε νομίζω να κάνουνε τέτοια όμορφα!Κάτι είχαν στείλει πέρυσι στη γιορτή του αλλά δε θυμάμαι τι, πάντως δε μου είχε κάνει εντύπωση!

Περαστικά στο Ναταλάκι σου Μαρίζα μου, πώς το τσίμπησε πάλι αυτό παρόλο που μένει σπίτι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου οντως αυτα ειναι που ριχνουν τους γονεις ομως θα μπορουσαν και να μην τα κανουν δεν ειναι δα και υποχρεωση τους.Εγω εντυπωσιαστηκα η αληθεια ειναι..δεν το περιμενα.Ενταξει να εκαναν ενα μικρο δωρακι ,αλλα τοσα πραγματα δεν τα περιμενα και ηταν και πολυ ομορφα σχεδιασμενο ολο αυτο με το dvd με τα δωρα.Πολλες μικρες λεπτομερειες και εκπληξεις

Εμας φιλακι μου σε σχεση με αλλουςσταθμους που ειχα ρωτησει και ειχα παει σε πολλους μας πηραν στην αρχη 150 ευρω εγγραφη.Δεν ειπαν τιποτα για υλικα οπως αλλοι που μου ελεγαν τοσα υλικα συν τοσα εγγραφη.Ενδεχομενως και αυτα τα 150 υλικα ειναι αλλα δεν το εθεσαν τουλαχιστον ετσι.

Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες να χαιρεστε ολοι τις οικογενειες σας!!!

Παω γιατι...εδω μεσα γινεται της πλαστελινας...πω πω για αυτο τις ειχα κρυψει...χαχα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τη λιγουρεύομαι την πλαστελίνη αλλά νομίζω ότι θα τη φάει...

Όχι Μαρίζα. Αυτές οι playdoh είναι μη τοξικές και έχουν μια πικρή, χάλια γεύση. Όποιο παιδί κάνει το λάθος να τη δοκιμάσει τη φτύνει αμέσως.

Μαργαρίτα εμείς δεν είχαμε δώσει τίποτα παραπάνω αλλά παρόλα αυτά και κατασκευές μας δίνουν, και dvd είχαν δώσει πέρσι στο τέλος της χρονιάς σε όλα τα παιδιά και δύο χρονιές τώρα, τα Χριστούγεννα, δίνουν δώρο σε όλα τα παιδιά. Το Καλοκαίρι είχαν φτιάξει και μπλουζάκια. Το παν είναι να έχουν μεράκι....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Να σα πω και τα δικά μας νέα. Πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο και φυσικα ζυγιστήκαμε και μετρηθήκαμε. Είναι μόλις 91 εκ και μόλι 11350 γρ :?:-?. Στα τελευταία της καμπύλης. Πρέπει να κάνουμε γενικές αίματος για να δούμε αν έχει ανάγκη από σίδηρο.:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Να σα πω και τα δικά μας νέα. Πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο και φυσικα ζυγιστήκαμε και μετρηθήκαμε. Είναι μόλις 91 εκ και μόλι 11350 γρ :?:-?. Στα τελευταία της καμπύλης. Πρέπει να κάνουμε γενικές αίματος για να δούμε αν έχει ανάγκη από σίδηρο.:(:(
Kάπου εκεί είναι κι η δικιά μου, ο γιατρός δεν ανυσηχεί με κάτι, τη θεωρεί μινιόν. Όσο για τα κιλά, κι η δικιά μου τα ίδια, 12 κιλά με τα ρούχα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαργαρίτα εμείς δεν είχαμε δώσει τίποτα παραπάνω αλλά παρόλα αυτά και κατασκευές μας δίνουν, και dvd είχαν δώσει πέρσι στο τέλος της χρονιάς σε όλα τα παιδιά και δύο χρονιές τώρα, τα Χριστούγεννα, δίνουν δώρο σε όλα τα παιδιά. Το Καλοκαίρι είχαν φτιάξει και μπλουζάκια. Το παν είναι να έχουν μεράκι....
Δημόσιος είναι ο σταθμός;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Όχι Μαρίζα. Αυτές οι playdoh είναι μη τοξικές και έχουν μια πικρή, χάλια γεύση. Όποιο παιδί κάνει το λάθος να τη δοκιμάσει τη φτύνει αμέσως.

Εγώ πάντως τις play doh τις εξαφάνισα.... Ξαναγύρισα στις κλασσικές πλαστελίνες (σαν αυτές που είχαμε κι εμείς) η οποίες επίσης είναι μη τοξικές, αλλά δεν γίνονται τα πάντα χάλια, δεν γεμίζει ο τόπος (χαλιά, ρούχα κ.λ.π.) με πλαστελίνες πατημένες, δεν ξερένονται....

Ναι στις πλαστελίνες, όχι στις play doh!!!!! χαχαχαχαχαχα

Τώρα για την γεύση... δεν ξέρω... ευτυχώς η Σοφία δεν έχει προσπαθήσει να φάει καμμία από τις δύο!!!!

mrdIp3.png

Μαρινα περαστικα για την ελια.. φοβιτσοκωλη εισαι κι εσυ!!

ωραία λέξη!!!! είμαι σίγουρη ότι υπάρχει και στο λεξικό του Μπαμπινιώτη!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μαρινάκι περαστικά!!!!!

Τώρα για την ελιά... τι να σου πω... Μετά από αυτό που τράβηξα πριν μερικούς μήνες (που επί 2 ώρες μου καυτηρίαζε ελίτσες...) τίποτα δεν με τρομάζει!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια τί είναι το φοβιτσόκωλη;;;;;;

Τς τς τς..... Μαρίζα.... άνοιξε κανένα βιβλίο, ένα λεξικό, μια εγκυκλοπαίδεια.... κάτι, τέλος πάντων, να μορφωθείς λίγο!!!!!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...