Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιοβάνα μου http://www.amazon.com/Dora-Explorer-Plush-Cuddle-Pillow/dp/B000IGC7W0/ref=sr_1_86/187-6313668-3072637?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1252714864&sr=1-86?ie=UTF8&tag=itkid116-20 το βλέπεις αυτό;;;;; Με αυτο κυκλοφορούμε όοοοοοοοοολη μέρα και νύχτα....και με άλλες τρεις Ντόρες και στο σχολείο έχουμε το σακίδιο και τα ποτηράκια και πιατάκια και και και και.... την πήραν χαμπάρι όλοι και για να την ευχαριστήσουν έφερναν Ντόρα.... και εννοείται ότι η δικιά μου είναι περιχαρης!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ούτε και μένα μου αρέσει αλλά...την προτιμώ απο την Barbie!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Τώρα για dvd και η δικιά μου ψοφάει αλλά βλέπει μόνο το απόγευμα όταν τρώει ο μικρός....γιατί και ο μικρός τρώει μόνο με την Ντόρα χαχαχααχαχαχα !!!!1 Πως σου φαίνεται αυτό;;;;:-P:razz::-P:razz: Δυστυχώς εύκολα τρώει μόνο με την τηλεόραση....:oops::oops::oops::oops: αν πας να τον ταίσεις χωρίς τραγουδάκια κλπ.... πολύ απλά δεν τρώει...:?:?:?

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!

Καταρχήν να ευχηθω στους εορταζοντες και μετα να κεραστω απο την τουρτα της Ελένης!!Αντε Ριτα...αλλος εχει το ονομα κι αλλος τη χαρη:tongue:

Στους 2 Γρηγορηδες της παρεας μας ευχομαι τα καλύτερα!!Να μεγαλώνουν γερα, χαρούμενα και καθε μερα που περναει να ειναι πιο ομορφη και με πολλά χαμογελα!!Επίσης συντομα να αποκτησουν κι ενα αδερφακι!!

Ριτα να εισαι πολύχρονη και κυριως γερη για να μεγαλώνεις το αντρακι σου!Καλά μαγειρεματα και καλές εμπνευσεις!!Να παιρνουμε κι εμεις ιδεες και να εντυπωσιαζουμε...:D

Τα υπόλοιπα το μεσημερι γιατι εκτος απο τη γκρινια των μικρών εχω και μια ψαροσουπα να δω και τα χορτα επίσης..

Φιλιααααα....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γιοβαννα και ο Γρηγορης που τηλεοραση πια βλεπει σπανια, οταν γυρναει το μεσημερι θελει λιγο να δει ενα παιδικο.Το βλεπω λιγο σα να θελει να χαλαρωσει.Και εμεις δεν το κανουμε?οχι οτι καθεται να το δει βεβαια αλλα τελοσπαντων..

Α ο.κ......βέβαια η Αλεξάνδρα όχι μόνο κάθεται να το δει αλλά αποχαυνώνεται. Και φυσικά αν δεν τελειώσουν και τα 4 επεισόδια από το dvd δεν σηκώνεται.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

.... την πήραν χαμπάρι όλοι και για να την ευχαριστήσουν έφερναν Ντόρα.... και εννοείται ότι η δικιά μου είναι περιχαρης!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ούτε και μένα μου αρέσει αλλά...την προτιμώ απο την Barbie!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ τα ίδια και εμείς. Γέμισε το σπίτι Ντόρες!!!! Και εγώ την προτιμώ από την Μπάρμπι.....δεν βρίσκει και ενδιαφέρον ακόμα η Αλεξάνδρα σε αυτές τις κούκλες, αλλά και πάλι με εκνευρίζει.

Γεια σας , γεια σας!

Ελένη μου ευχαριστούμε πολύ για το γλυκάκι, έτσι γλυκός και καλότυχος ο Γρηγοράκος σου σε όλη του τη ζωή!

Ρίτα μου χρόνια πολλά και στο δικό σου Γρηγοράκο, να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος! Τις καλύτερες ευχές μου και σε σένα, πάντα δημιουργική να είσαι!

Σούλα μου κι εγώ είμαι της άποψης αν νιώθεις ότι έχεις φτάσει στα όριά σου να πάρεις ένα τηλέφωνο για μια συμβουλή όχι ότι θα μάθεις κάτι σημαντικό, αλλά θα ηρεμήσεις πιστεύω κι εγώ με τις συμβουλές που θα σου δώσουν οι ειδικοί!

Ελένη μου πιστεύω ότι είναι αρχή ακόμα και γι αυτό δεν τρώει η Αναστασία σου, ίσως της βγαίνει εκεί η προσαρμογή! Εξάλλου τα ξαναναλέγαμε, μέχρι τώρα το κοριτσάκι σου είχε συνηθίσει μόνο στη δική σου μαγειρική τώρα πρέπει να μάθει να τρώει και διαφορετικά μαγειρεμένα φαγητά κι είναι κι αυτό ένα θέμα! Εμένα πάντως στο σταθμό άντε να μη φάει όλο το φαγητό όταν έχει φακή ή φασολάδα, φυσικά ξέρω ότι δεν είναι σπουδαίες οι ποσότητες για μένα όμως μετράει ότι τρώει ό,τι υπάρχει που το θεωρώ πολύ σημαντικό. Στο σπίτι συμπληρώνει αφού τον ταίζω πάλι όταν έρχεται. Ξέρω όμως ότι αν μου γράψουν ότι δεν έφαγε την επόμενη μέρα θα αρρωστήσει! Πάντα το κάνει αυτό!

Εγώ αφαίρεσα μια ελιά σήμερα στο κεφάλι και είμαι ολίγον ζαβλακωμένη αφού από το φόβο μου και όχι από τον πόνο στο τσακ τη γλίτωσα τη λιποθυμία! Ευτυχώς δε χρειάστηκε να γεννήσω με καισαρική θα με μάζευαν με τα κουταλάκια! :) Η κόρη μου χτες έκοψε ένα κομμάτι από την πιπίλα από τη μανία που έχει με τα δοντάκια της και φαντάζομαι ότι το κατάπιε! Αυτά τα ωραία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Καλη εβδομαδα!

Η Χριστινουλα μου είναι λιγο καλυτερα σήμερα!

Μια ερώτηση στα γρηγορα.... Αν βγαλεις κατι εσωτερικό στο σαγονι προς τον λαιμό πας σε ωρυλά ή ορθοπεδικό?

Ντινα μου νομιζω ειναι για ωρυλα η περιπτωση η παθολογο..τωρα δεν καταλαβα ειναι κατω απο το δερμα?

Χρονια πολλα στα παλικαρακια μας που γιορταζουν Ριτα και Ελενη να τους χαιρεστε, να ειναι παντα γερή, δυνατη, και ευτυχισμενη στην ζωη τους

κοριτσια περαστικα σε οποιο παιδακι κι γονεις ταλαιπορουντε με ιωση, συναχι κτλ :cry::cry:....:)

Σιδερένια Μαρινάκι! Κι εγώ έχω μια περίεργη ελιά στο πρόσωπο. Κι όλο το αναβάλω ας όψεται ο θηλασμός. Καλά δεν είναι και σιγουρο ότι χρειάζεται να αφαιρεθεί.

Σούλα μου, τί έπαθες;;; Έχω χάσει επεισόδια. Κάνε ότι νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει αγάπη μου. Κι εμείς είμαστε εδώ να τα λέμε. Εμένα προσωπικά βοηθαέι εμένα αυτό, το να σας μιλώ. Για το παιδί, αν κρίνεις ότι χρειάζεται να πας πάρα πέρα, στη γνώμη κάποιου ειδικού εννοείται κάνε αυτό που σου λέει η καρδιά σου.

Γρηγόρηδες χρόνια σας πολλά μαναράκια! Και Ρίτα μου να σε χαίρεται το καφέ μας!!!!

Εμένα η κόρη μου στο σχολείο όλο μου γράφουν ότι το έφαγε το φαγητό της, τί να πω; Tους πιστεύω! Για TV τα βλέπει όλα. Αυτή τη στιγμή, βλέπει για 100η φορά τον Ποντικομικρούλη. Τον τελευταίο καιρό βλέπει πολύ Μίκη Μάους στο youtube. Ντόρα.. τη λατρεύει. Και τελευταία και την Πάτυ, χτες έβαλε τα κλάματα κι έλεγε θέλω την Πάτυ μου,... γιατί κοιμόταν και δεν το είδε...

Συνεχίζω μετά...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κοριτσια μου!!

Γυρισε το αγορι απο το σχολειο με μια τσανταρα δωρα απο τις δασκαλες του!!

Ενα τεραστιο σετ πλαστελινες με κατι μηχανηματακια playdoh(δεν το ειχαμε αυτο)μια βαλιτσα με υλικα χειροτεχνιας,και μουσικα οργανα!!!

Επισης μου εβαλαν και ενα dvd του με ποτ πουρι απο τη δραση του στο σταθμο....κοκκινησα η μανα....τι τους κανει?????????????:oops:

Πλακα ειχε συγκινηθηκα!!!!

Μεσα στο τετραδιο μας εγραφαν ευχες και μια φωτογραφια απο εναν επωνυμο πινακα(αγνοω τον καλλιτεχνη :oops:)που δειχνει εναν κιθαριστα!!χαχα λογω της αδυναμιας μας στην κιθαρα μαλλον.Τελικα το ξερουν καλα το αγορι μου!!

Ο Γρηγορης ηταν πανευτυχης, συνεχεια μου λεει ''Ωραια ηταν μαμα,ευχαριστω μαμα!'' τους αρεσαν τα γλυκα Γρηγορη?''Πολυ τους αρεσαν μαμα πολυυυυυυ''

Αχ η καρδουλα μου καταευχαριστηθηκε!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αλλά...την προτιμώ απο την Barbie!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γιατι βρε Ελενη μου δεν σου αρεσει η Barbie ειναι καλη κοπελα:D:D:D

ουτε η ΒΙκυ ειναι fan τις 'κυριας' και προχτες αγορασα μια κουβερτα μονή για την Φωτεινη με την Barbie επανω και η κορη μου λιγο ξύνησε :tongue::)

αλλα επειδη εγω ειμαι 'συνομηλικη' της ...εχουμε μεγαλλωσει μαζι:tongue::tongue: την 'παω αρκετα' :D:D:D

Ντινα-κωνκων μου να σε ρωτησω κατι?? τι σχεση εχει ο ωρυλα με τον ορθοπαιδικο που ρωτησες χτες:):)

Διαφημίσεις

πωπω τι ωραια που ειναι στους ιδιωτικους!!Τοσα δωρα και dvd αναμνηστικό...

Και του χρόνου!!

Φωτεινη καλά λες "ορθοπεδικο" εγραψε η κωνκων αλλα μηπως εννοουσε παθολογο;;Κι εγω αυτο θα σου έλεγα Ντινα, να πάς αρχικά σε εναν παθολόγο και εκεινος θα σε παραπέμψει στον καταλληλο γιατρό για το θεμα σου

Μαρινα περαστικα για την ελια..φοβιτσοκωλη εισαι κι εσυ!!

Σούλα εμεις τα ειπαμε και λίγο στο fb το πρωί..Δεν είναι κακό να κανεις μια ερωτηση στην γραμμη του parents αλλα κυρίως θα ελεγα να κανετε υπομονή και θα περασει.Εδω το ελεγα για την ανηψια μου που επι 3-4 μηνες ειχε αποκτησει τρομερες φοβίες και με το παραμικρό εκλαιγε..??Ας πουμε αν εβλεπε το μεσημερι η αδερφη μου tv και την επαιρνε ο υπνος εκεινη ετρεχε να την ξυπνησει..το βραδυ πηγαινει στο κρεβατι τους,σε εμενα εχει να κατσει κανενα εξαμηνο μονη της..Μεχρι και στο γυναικολογο με την αδερφη μου πάει..αλλιως εχει μεγαλο πρόβλημα κλαίει και δεν μπορει να συνελθει

Ρωτησε την παιδιατρο λοιπόν και της ειπε οτι ειναι της ηλικιας και κτ θα την ενοχλησε καποια στιγμή, να μην δωσουν σημασια και θα της περασει..(ειναι γεγονος αυτο γιατί το καλοκαιρι μπήκαν διαρρηκτες σε μια γιαγια που καθεται παραδιπλα τους και αρχισε η γιαγια να φωναζει οποτε επειδη ηταν τα παραθυρα ανοιχτα το παιδι τρόμαξε).Επισης για παιδοψυχολογο της ειπε να περιμενουν λίγο μιας και με το σχολειο δεν ειχεκανενα θεμα και επίσης ειναι κριμα να μπλέξει απο τοσο νωρις με παιδοψυχολόγο..Εδω και λίγες μερες ειναι πολύ καλύτερα και ειναι εμφανες αυτό, εχει αλλη διαθεση και καθεται και μονη της σιγα σιγα στο δωματιο της.Βεβαια κανεις δεν την εχει πιεσει να κανει κτ που δεν θελει και δεν ξαναεκανε κουβεντα μπροστα της πχ γιατι δεν καθεσαι και λίγο μονη σου;;; τι φοβασαι;; , κλπ

Θα περασει και τις Ανδρεανας αρκει κι εσεις -οπως σου ειπα- να μη δινετε τετοια εκταση στο θεμα και να το προσπερασετε χωρις φυσικά να επαναπαυτειτε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

..Μεχρι και στο γυναικολογο με την αδερφη μου πάει..αλλιως εχει μεγαλο πρόβλημα κλαίει και δεν μπορει να συνελθει

Ρωτησε την παιδιατρο λοιπόν και της ειπε οτι ειναι της ηλικιας

:confused::confused::confused::confused::confused: Δεν έχω καταλάβει κάτι; Πόσο χρονών είναι η ανηψιά σου;

Ριτάκι μου, αχ αυτά τα δώρα είναι που ρίχνουν τους γονείς. Μην ανησυχείς και τα έχουμε όλα πληρωμένα. :tongue::tongue::tongue: Και στο δικό μας το Σταθμό κάνουν δωράκια στα παιδάκια που έχουν γιορτή ή γενέθλια και τους φτιάχνουν καρούλες. Ωραία είναι γιατί τα κάνουν έτσι να νιώθουν μοναδικά και ξεχωριστά. Επίσης, σε μια κουβέντα που είχα και εγώ με την υπαύθυνη του σταθμού, μου είχε τονίσει πόσο καλό είναι να μάθουν να κερνάνε τους φίλους τους.

Giovanna μου στο γυναικολόγο πάει η αδερφή της όχι η ανιψιά της, αλλά μέχρι κι εκεί η μικρή θέλει να είναι μαζί της.

Χμ, στο σταθμό που πάει η Ναταλία, 200 ευρώ κόστισαν όλα αυτά τα εξτρά, τα επονομαζόμενα και γραφική ύλη, εσείς πόσα δώσατε; To θέμα όμως είναι να υπάρχει μεράκι από τη μεριά του σταθμού κι αν είναι έτσι χαλάλι λες και τα λεφτά κι όλα τα έξοδα αρκεί τα παιδιά μας να περνάνε καλά.

Σουλίτσα μου, αγάπη μου, δεν ξέρω τί συμβαίνει με την μικρούλα σου, αν όμως έχει την ανάγκη να είναι συνέχεια μαζί σου μην της χαλάς το χατήρι, αυτή είναι η γνώμη μου χωρίς να θέλω να κάνω την έξυπνη, άστην να είναι ΚΟΛΛΗΜΈΝΗ πάνω σου μέχρι εκείνη να αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα.

Κι η δική μου είναι άρρωστη από χτες το βράδυ... δεν πρόλαβε να περάσει ο μήνας αυτός και ξανά άρρωστη. Πολύ μεγάλη ευθύνη έχει νομίζω ο καλός μου που την έντυσε χτες ανοιξιάτικα και την έβγαλε έξω, την άρπαξε το παιδί. Προς το παρόν, κι ελπίζω έτσι να συνεχίσει, δεν έχει κάνει πολύ πυρετό, ως 38,5 το πολύ, κι αυτό μια φορά μόνο.

Τέλος, ο άντρας μου πήγε σήμερα στο ΙΚΑ, κι ο γιατρός εκεί του σύστησε ακόμα ένα μήνα αναρρωτική άδεια γιατί με τέτοιο χέρι δεν πρέπει να πάει για δουλειά. Ωωωω, δεν βλέπω να πηγαίνει σχολείο η Ναταλία φέτος το χειμώνα, δεν είναι κακό!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...