Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα!

Μαριζάκι για τον ψυχίατρο κλείσε και μένα...να κάνουμε ομαδική ψυχοθεραπεία!!!!

Εμείς είμαστε κάπως καλύτερα. βήχα εννοείται έχουμε αλλά καλυτερεύουμε!!!!:D

Άρμα και μένα ο Γιάννης έτσι ήταν στην κοιλιά αλλα έχει βγει το καλύτερο παιδί!!!! Σκέψου ότι το μεσημέρι δεν ήθελε να κοιμηθεί, τον έβαλα στο κρεββάτι του όπου έπαιζέ και μιλούσε μόνος, και μετά απο 1-1 1/2 ώρα κοιμήθηκε!!!!! Αφού καθόμουν και σκεφτόμουν ότι το παραμελώ το παιδί!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

.....δεν θυμάμαι τίποτα άλλο...όλα τα διάβασα και έχω το απόλυτο κένο!!!!:oops::oops::oops::oops::rolleyes: Καλό βράδυ σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κωνκωνακι δεν τρεπομαι να πω τα κιλα της βαρβαρας αλλα τα κιλα του Παναγιωτη.Η Βαρβαρα πριν ενα μηνα ηταν 10.000. Το μενου της Χριστινα τη ειχε σημερα;;;

Filaki αν μπορεις και εγω θελω ραντεβού για ψυχιατρος. Να μου κλεισεις πρωινό ραντεβού ή πολυ αργα.

Οσο για τα δευτερα εγω δεν μπορω να πω οτι εχουν τεραστια διαφορα. Η διαφορα ειναι οτι ο Παναγιωτης ξυπνουσε μεχρι 3 μηνων μια φορα το βραδυ για φαγητο ενώ η βαρβαρα δεν ξυπνησε ποτε. Και η σημαντική διαφορα ειναι το ΦΑΓΗΤΟ που η Βαρβαρα ετρωγε πάντα και τα παντα.

Γενικα εγω αυτο που συνειδητοποιω ειναι οτι τα παιδια ειναι σχεδον ιδια. Εμεις ειμαστε διαφορετικοί. Γι ΄αυτο και τα δευτερα ειναι πιο ανεξαρτητα και συνηθως πιο ησυχα.

Deleni ποσες φορες το εχω αισθανθει και εγω αυτο οτι την παραμελώ δεν μπορεις να φανταστεις!!!!! Εμας η Βαρβαρα οταν ξυπναει το πρωι ή το μεσημερι αν δεν τη σηκωσουμε δε μιλαει. Μπορει να κατσει και 1 ωρα στην κουνια της και να παιζει με τη μουσική της.

Giovanna περαστικα στον ανδρα σου!!

Μπουααααααααααααααα θα κλάψω λέμε! Μόνο το δικό μου το 2ο βγήκε τελείως μαμοθρεφτάκι και γκρινιάρικο? Μου ανατρέπεται όλη τη θεωρία τώρα που λέει ότι τα 2α είναι κάπως έτσι (έτσι με συμφέρει! :)) γιατί η μαμά δεν είναι δεδομένη και αποκλειστική γι αυτό και πρέπει να συναγωνιστούν με τα αδερφάκια τους για την αγκαλιά της αφου ακόμα κι αν χωράει και τα 2 ή περισσότερα παιδιά της πάλι δεν είναι αποκλειστικά για κείνα! Χμμμ μπαρούφα ε? Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση ότι απλά έτσι είναι η κορούλα μου! Πού θα πάει θα μεγαλώσει και θα ανεξαρτητοποιηθεί κι αυτή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ελένη και Μαργαρίτα!!!!!!

Χρόνια Πολλά!!!!!!!!!

Να χαίρεστε τα αγοράκια σας!!!!

Να είναι πάντα γερά, χαρούμενα και ευτυχισμένα και να τα καμαρώνετε κάθε μέρα!!!

Μαργαρίτα, χρόνια πολλά και σε σένα!!! Ό,τι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις!!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα

Μαργαριτακι μου , το πιο παλιο μου ιντερνετικο φιλαρακι !!!χρονια πολλα και καλα κοριτσακι μου ..οτι επιθυμεις ,να χαιρεσαι την οικογενεια σου ...ευχομαι πανω απο ολα υγεια και να εχεις μια χαρουμενη και ευτυχισμενη οικογενεια!!!

Να χαιρομαστε και τα γρηγορακια μας!!!!Ελενη μου και μαργαριτα μου να ειναι παντα γερα ,δυνατα και τυχερα τα μπουμπουκια σας!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα,

Μαργαρίτα χρόνια σου πολλά να είσαι γερή και να χαιρεσαι το παιδακι σου.

Χρόνια του πολλά λοιπόν και του Γρηγόρη μας.

Ελενίτσα μου να χαίρεσαι και εσύ το παληκαράκι σου γλυκεια μου.

Κοριτσάκια δεν θα πω πολλά γιατι πραγματικα ειμαι ΧΑΛΙΑ!

Μπορεί να την γλιτώσω από την ιωση (που και αυτο δεν το βλεπω) αλλα τον ψυχίατρο δεν τον γλιτώνω.

Η μικρη αρχισε παλι τα ιδια και μας εχει φερει στα ορια μας.

Εχω φρικαρει τελείως.

Αρχίζω το ψαξιμο για παιδοψυχολογο!

Σουλιτσα καλημεραααα

Στο Parents εχει ενα τηλεφωνο ψυχολογικης υποστηριξης γονεων δεν χανεις κατι να παρεις να ζητησεις μια συμβουλη ...ημουν και εγω ετοιμη τον νοεμβρη να παρω τηλ. αλλα ευτυχως βελτιωθηκε η κατασταση ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημεραααα!!!!

Σας ευχαριστουμε !Να χαιρομαστε Ελενη τα γρηγορακια μας!!

Θα σας κερασω αργοτερα ολες!!

Πηρε και το αγορι μου τα γλυκακια του και πηγε σχολειο να κερασει!!!!Με ενα καμαρι!!!!

Σουλα τιποτα να μην κανεις λεω εγω...νομιζω οτι εχει ενταθει η κατασταση παλι απο το σχολειο.Ειμαι σιγουρη.Τοτε, στην προσαρμογη, μας ειχαν πει διαφορα πραγματα και ενας ψυχολογος μας ειχε μιλησει για το θεμα της συναισθηματικης νοημοσυνης και διαφορες αντιδρασεις που εχουν τα παιδια οταν ξεκινανε σταθμο.Μεταξυ αλλων ειχε πει οτι ξαναεντινονται οι φοβιες που μπορει να ειχαν.Για αυτο σου ειχα πει τις προαλλες οτι οταν ξεκινησει μπορει να γινει και χειροτερο.Μπορει μετα απο λιγες μερες να μη θελει και να παει...

Πολυ υπομονη και σταθεροτητα θελει η φαση αυτη.

Καλο κουραγιο και να εισαι σιγουρη οτι θα ξαναηρεμησει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κούκλες καλημέρα!

Χάθηκα λίγο από το καφέ, αλλά όχι ότι δεν μαθαίνω τα νέα σας.

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας και να δώσω κι εγώ τις δικές μου στον φίλο μας το Γρηγόρη και στη μαμάκα του τη Ρίτα!

Διπλή γιορτή για σας σήμερα έτσι? Μεγάλη μέρα η σημερινή!!!!!

Χρόνια πολλά λοιπόν να είστε και οι δυο γεμάτοι από υγεία κι ευτυχία!

Και λόγω της ημέρας να σας κεράσω και το κατιτίς internetika μιας και δεν μπορώ να το κάνω από κοντά :)

Τα φιλιά μου σε όλες!

321889s0we13hg9q.jpg

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα!

Σλουρπ! να σκουπιστώ απο το γλυκακι....:D:D:D Ελένη ευχαριστούμε πολύ! Να χαίρεσαι το αγοράκι σου, πολύχρονος και πάντα καλότυχος!

Μαργαρίτα χρόνια σου πολλά, πολύχρονη να είσαι γερή να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Χρόνια πολλά και στον Γρηγοράκη σου! Πολύχρονος!

Ωραία που τα λέτε για τα δεύτερα....

Άντε να δω ποια θα μας πει πρώτη και για τα τρίτα!!!!!

:tongue::tongue::tongue: Μας δουλεύεις νομίζω!!!!!:rolleyes::D:D:D

Σούλα μου δοκίμασε τη γραμμή, δεν χάνεις τίποτα....:?

Εμάς ξέχασα να σας πω ότι η μικρή στον παιδικό πλέον δεν τρώει....τίποτα... ούτε και το μέλι που έτρωγε τις πρώτες μέρες...:| Για φαγητό ούτε κουβέντα! οι δασκάλες μας είπαν ότι είναι πολύ καλή, παίζει, είναι ήσυχη , συμμετέχει παντού, αλλά μόλις δει φαγητό κλαίει.... Είπα και μου είπαν και εκείνες ότι δεν την πιέζουν καθόλου...να δούμε τι θα κάνουμε.... πάντως ούτε και όταν έρχεται τρώει.... το μόνο που θέλει είναι γάλα και φυσικά γίνεται μάχη γιατί δεν της δίνω....:?

πάω να συνεχίσω...τα λέμε το απόγευμα!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Είστε όλες καλά;

Μαργαριτούλα να χαίρεσαι το ονοματάκι σου και τον πανέξυπνο Γρηγόρη σου. Να ζήσετε και να τον καμαρώνεις καθημερινά.

Ελένη να ζήσει και ο δικός σου Γρηγοράκης. Να είναι γερός και να μεγαλώσει με υγεία.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Για φαγητό ούτε κουβέντα! οι δασκάλες μας είπαν ότι είναι πολύ καλή, παίζει, είναι ήσυχη , συμμετέχει παντού, αλλά μόλις δει φαγητό κλαίει....

Αχ και η Αλεξάνδρα μια από τα ίδια :(:(:( Έχει μέρες και μέρες. Χτες μου είπαν ότι μόλις είδε το φαγητό όχι μόνο έκλαιγε αλλά ούρλιαζε.:(:( Θα φάει στάνταρ τα μακαρόνια :tongue::tongue: Όταν λερχεται όμως στο σπίτ όλο και κάτι χαζοτρώει....λίγο τυρί, λίγο ψωμί κλπ Σήμερ έχουμε παιδίατρο για εμβόλιο και θα δούμε τα χαϊρια μας.....

Σούλα μου σου εύχομαι να συνέλθει το κοριτσάκι σου και να βρείτε τους ρυθμούς σας.

Ρε κορίτσια, η Αλεξάνδρα τελευταία έχει κολλήσει με την ΝΤΟΡΑ, και δεν την πάω καθόλου μιλάμε.:evil::evil: Σας λέω όμως για φοβερό κόλλημα. Με το που θα μπούμε σπίτι θέλει να δει αμέσως dvd :evil::evil:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Thank you!

Kαλα για το φαι και παιδικος εγω εχω πολυ διαφορετικη αποψη απο αυτη που κυκλοφορει...πιστευω οτι, παραξενο παιδι (οπως ο δικος μου) καθως και γενικα κακοφαγο παιδι δυσκολα τρωει στον παιδικο.

Τα ολιγοφαγα ισως τρωνε γιατι ετσι και αλλιως ειναι λιγο το φαγητο και φυσικα τα ορεξατα δλδ κατι παιδακια σαν την φιλης μου, που ζωη να εχει το κοριτσακι μου και πετρες να της δωσεις θα τις φαει και με τρελη ορεξη.Καλοφαγου η μικρη ολο 2 πιατα τρωει.

Ομως κοριτσια μου οταν ειναι αδιαθετα μην περιμενετε και πολλα- πολλα εδω στο σπιτι και δεν τρωνε οταν κατι εχουν, στο σχολειο θα φανε?

Εγω δεν ασχολουμαικ αθολου με το θεμα αλλες μερες ερχεται φαγωμενος.,αλλες μερες τρωει διπλη μεριδα και αλλες μερες τιποτα παρα μονο ψωμι.Ειναι αναλογα το γουστο του και δεν σκοπευει να το αλλαξει...μου το ειπαν και εκει οτι τοσο απολυτο παιδι στο φαγητο δεν εχουν ξαναδει.

Γιοβαννα και ο Γρηγορης που τηλεοραση πια βλεπει σπανια, οταν γυρναει το μεσημερι θελει λιγο να δει ενα παιδικο.Το βλεπω λιγο σα να θελει να χαλαρωσει.Και εμεις δεν το κανουμε?οχι οτι καθεται να το δει βεβαια αλλα τελοσπαντων..

Η ντορα ομως ειναι παρεξηγημενο παιδικο.Σας λεω οτι εΙναι απο τα καλυτερα και αρκετα διδακτικο.Περισυ το ηθελε ο δικος μου ,φετος ειναι αντρας και η Ντορα ειναι για κοριτσια λεει...χαχα.Βεβαια εμαθε πολλα πραγματα και νομιζω οτι δεν πειραζει να το βλεπουν με μετρο.

Επισης προχθες συζητουσα με μια φιλη που εχει ενα κοριτσακι στην ηλικια των δικων μας και μου ελεγε οτι φετος και η δικια της κολλησε με τη Ντορα.Και ζηταει και ολα τα αξεσουαρ, ισως ειναι η ηλικια τους και τα βλεπουν και σε αλλα κοριτσακια και ζηλευουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...