Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αρμακι ολα θα πανε καλα!!απλα ο μπεμπης θελει να τυραννησει απο τωρα την μανουλα...

Γειτονακι και χωρις την πεθερα μια χαρα τα καταφερνουμε γιατι αρχιζω και πιστευω οτι τελικα βγαινουν και ησυχα παιδια!!!!αααα και ριτακι δεν ειναι κανονας αυτο ..εμας ο χρηστος ησυχος ηταν στην κοιλια αλλα εξω....τα ειδαμε ολα....

Κωνκων μου εγω οπως το ακουω σε ωρυλα θα πηγαινα ..

Σουλιτσα τα πιτσιρικια μην δουν παππου και γιαγια και ξεσαλωνουν ..εχουν μαθει και εκμεταλευονται και καταστασεις και ποιος τα πιανει...

ελπιζω τελικως το κρυωμα να μην σε επισκεφτει...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα σιγουρα δεν ειναι κανονας...χαχα αλλιως ολες οι μαναδες στο 1 θα εμεναν χιχιχι.

Σοβαρα τωρα δε ξερω αν θυμασαι..εγω ποτε μα ποτε δεν υπηρξε φαση που να αναρωτηθηκα αν τον ακουσα ...αφου κουνιοταν ολη μερα.

Ευχομαι το νεο μπεμπακι να παραμεινει ησυχο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ενθαρρυντικο αυτο!!!Εγω ουτε μπορω να το φανταστω....χαχα!

ΤΟ φτυνω το πουλακι μου!!!!Φτου φτου φτου!!!

Και εγω φιλεναδα !!!αν εχεις μαθει στα βαθια...σαν να μην εχω παιδι ...αφου και η γειτονια δεν πρεπει να εχει καταλαβει ακομη οτι εχουμε μωρο στο σπιτι..

Στοιχομυθια με την γειτονισσα με νεογεννητο τον χρηστο...

-γιατι κλαιει συνεχεια το μωρο σας ??

-το χτυπαμε ολη μερα !!(χαχαχα εφυγε καγκελο η γειτονισσα)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ τωρα που μου θυμησε η Αρμα τις κλωτσιες ...θυμαμαι οταν πηγα για β επιπεδου.Μου χτυπουσαν απαλα την κοιλια με το μαραφετι του υπερηχου για να γυρισει ο μικρος και ρε παιδια αν θελετε το πιστευετε εκεινο απο μεσα αντιδρουσε και κλωτσουσε τον υπερηχο και τρανταζοταν το μηχανημα....δλδ ενας εσπρωχνε απεξω κι ο μικρος απο μεσα!!Ειχαμε ριξει πολυ γελιο τοτε με τον γιατρο...σκετη αντιδραση...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμενα απο τις φωνες alien του Γρηγορη οταν πεινουσε μια φορα βγηκε ο πατερας μου στο δικο του μπαλκονι ξημερωματα με τα σωβρακα να δει τι συμβαινει.....χαχαχα!!

ή μια αλλη φορα που ο Γρηγορης μπουσουλουσε πολυ δυνατα και γρηγορα λεει ο απο κατω στη γυναικα του..κανα παρτακι θα εχουν ακου ποσα παιδια τρεχουν και λεει η γυναικα του...καλε ο Γρηγορης ειναι που μπουσουλαει στα παρκε....χαχαχ τρελο ποδοβολητο...τανκς...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγω παντως σου ευχομαι ενα δευτερο (οταν με το καλο το αποφασισετε)σαν το μικρακι μας(δεν λεω και μεγαλες κουβεντες γιατι ειμαστε μονο 13 ημερων..)

προφανως οπως λεει και η κολλητη μου μας λυπηθηκε ο θεος ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

προφανως οπως λεει και η κολλητη μου μας λυπηθηκε ο θεος ...

Χμ χμ εεεεεεεεεεεεεε ναι.....Ιωάνναααααα η Χριστίνα μου ήταν το πιό ησυχο μωρό. Δεν καταλαβαμε οτι ειχαμε μωρό τους πρωτους μηνες. Χαμογελαστη πάντα, χωρις να γκρινιάζει, χωρίς να κλαίει, κοιμόταν μόνη της όπου να 'ναι.... Πριν κανα μηνα μεταμορφωθηκε....και τελικά πιστευω οτι θα γινει πιό ζορικη απο τον Κωνσταντίνο. Ελπίζω να μη γινει το ίδιο και σε σας.:?

Σουλα μου πάρε καμια βιταμινη πριν σε ριξει τελειως.

Μαράκι μου μια χαρα το αγοράκι σου, ετσι πρέπει να σε ταραζει στη κλωτσιά:mrgreen:.

Τελικά εκλεισα σε ωρυλά και σε ακόμα 2 γιατρούς για άλλα θεματα... Ας τα τσακάρω όλα τωρα που πήρα φόρα...

Διαφημίσεις

Α δε σας ειπα...βρηκα τελικα τα 2 πλακακια στην αποθηκη του κατασκευαστη και θα ερθει ενα μαστορακι σε λιγο να μου τα βαλει.Θα τελειωσουμε πολυ γρηγορα ειπε!!!!Παει και αυτο!

Πηρα και τον μικρο και γυρισαμε.Μια χαρα ειναι δεν εκανε κακα στο σχολειο.Ενταξει λοιπον ολα καλα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κι από μένα κοριτσάρες!

Αρμάκι θα ξεκινήσω από σένα! Να σου πω βρε κοπελιά, μη κάθεσαι και παιδεύεσαι να βρεις το γ γράψε μας εσύ και εμείς καταλαβαίνουμε!:tongue:

Ιωαννάκι κι εγώ το φτύνω και το ξαναφτύνω το παιδάκι σου! Τα περισσότερα 2α η αλήθεια είναι στην αρχή τουλάχιστον είναι πιο ήρεμα! Μετά θα συμφωνήσω με την Κωνκων! Μέχρι 5,5 μηνών ούτε καν την είχα καταλάβει κι εγώ τη Μαριαλένα! Μετά ξεκίνησαν τα γλέντια! Και πάλι βέβαια δεν ήταν σαν το Γιώργο που δεν άφηνε τίποτα, αλλά μου βγήκε πολύυυυυ μαμάκιας και αγκαλίτσας! Ξένος μην κάνει και την ακουμπήσει τη βάψαμε και εγώ δηλαδή δεν τολμώ να την ακουμπίσω στο πάτωμα ή θα σέρνεται ανάμεσα στα πόδια μου ή αγκαλιά! Μεγάλες στιγμές, πού θα πάει θα ηρεμήσει κι αυτή! Κατά φωνή α μαμάααα φωνάζει στην κούνια της και δεν κοιμάται φυσικά!

Άντε να συνέλθουν τελείως και τα υπόλοιπα αρρωστούλικά μας!

Έφυγα γιατί γκρινιάζει πολύ η μικρή και τα ξαναλέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλε βγαινουν και σε ησυχη βερσιον δεν το πιστευα αν δεν το εβλεπα!!!

Είδες βρε? Υπάρχει! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!Εμένα πάλι στάνταρ θα μου έρθει η άλλη βερσιον..:lol:

Αχ τωρα που μου θυμησε η Αρμα τις κλωτσιες ...θυμαμαι οταν πηγα για β επιπεδου.Μου χτυπουσαν απαλα την κοιλια με το μαραφετι του υπερηχου για να γυρισει ο μικρος και ρε παιδια αν θελετε το πιστευετε εκεινο απο μεσα αντιδρουσε και κλωτσουσε τον υπερηχο και τρανταζοταν το μηχανημα....δλδ ενας εσπρωχνε απεξω κι ο μικρος απο μεσα!!Ειχαμε ριξει πολυ γελιο τοτε με τον γιατρο...σκετη αντιδραση...

Αχ μου ρχεται!!! Ακριβώς έτσι και ο μπεμπάκος..3-4 φορές την ημέρα ερχόντουσαν να ακούσουν τους παλμούς οι μαίες, ε, με το που ακουμπούσαν την κοιλιά μου, κλωτσιά εκείνος! Αφού 2-3 μου το είπαν κιόλας..΄΄ζωηρούλης ε?΄΄

Τελικά εκλεισα σε ωρυλά και σε ακόμα 2 γιατρούς για άλλα θεματα... Ας τα τσακάρω όλα τωρα που πήρα φόρα...

Άντε καλά αποτελέσματα!

Αρμάκι θα ξεκινήσω από σένα! Να σου πω βρε κοπελιά, μη κάθεσαι και παιδεύεσαι να βρεις το γ γράψε μας εσύ και εμείς καταλαβαίνουμε!:tongue:

Καλέ δεν μπορώ να τα βλέπω μετά! Νιώθω ζαβό! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Φαντάζομαι ότι όλα τα αρρωστούλικα είναι καλύτερα. Σωστά;

Ρίτα μπορεί κάπου να κρύωσε ο Γρηγόρης σου ή απλά να παραανακάτεψε τα φαγητά το Σάββατο και γι' αυτό να ήταν μαλακά τα κακάκια του. Και σε εμάς δεν συμβαίνει; Το σημαντικό είναι ότι είναι καλά το ζουζούνι. :o:o:o Όσο για φωνές βρεφών, σε εμάς είχε κατέβει μια φορά το αδερφάκι με τα νυχτικά για να με βοηθήσει με την Αλεξάνδρα που έκλαιγε για γάλα. Να σημειώσω ότι είμαστε μονοκατοικίες και έχουμε διαφορετικές εισόδους.....κοινώς βγήκε στο δρόμο με τα νυχτικά. :tongue::tongue::tongue:

Joa εύχομαι ο μικρούλης σου να μην αλλάξει και να είναι πάντα έτσι εύκολο παιδάκι.

Άρμα επιστημονικά μιλώντας :tongue:, τα 2α παιδάκια τα νιώθουμε πιο έντονα από τα πρώτα. Γιατί δεν ξέρω, αλλά όλοι αυτό λένε. Τώρα βέβαια μπορεί να δείχνει τα σπίρτα του από τώρα το παιδί. :tongue::tongue: Μήπως το έχεις ρίξει στις σοκολάτες; Κάνεις ακόμα αποχή από τα γλυκά;

Σούλα κάνε αυθυποβολή. Λέγε δεν θα αρρωστήσω και έτσι δεν θα αρρωστήσεις.;););) Αχ πραγματικά τώρα, εύχομαι να την σκαπουλάρεις.

Μαρίνα πότε ξεκινάει το Μαριαλενάκι σου παιδικό;

Εμείς είμαστε μάλλον καλά......βασικά ο καλός μου κόλλησε από την Αλεξάνδρα και έχει πυρετό. :? Πήγε όμως για δουλειά γιατί δεν γινόταν να λείψει. Η δε Αλεξάνδρα το πρωί είχε μια απίστευτη γκρίνια και όλο κάτι έλεγε ότι την πονάει. Μία μου έλεγε αυτί, μία κεφάλι και όλο κλαψούριζε. Πήγε σχολείο, γιατί δεν μπορούσα να κάνω και διαφορετικά, αλλά ήμαστε standby. Για να μην τα πολυλογώ, η μέρα της κύλησε νορμάλ, αλλά δεν έφαγε τίποτα. Πιστεύω ότι επειδή την Πέμπτη είχε αυτό το ατύχημα στο σχολείο κάπως το συνδύασε στο κεφάλι της και δεν ήθελε να πάει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Koριτσάκια καλησπέρα! Μέχρι και το εσώρουχο μου ήταν βρεγμένο, γυρνώντας από τη δουλειά έβρεχεεεεεεεεε, αλλά τί να έκανα, ανέβηκα στο μηχανάκι και γύρισα... ελπίζω να μην την αρπάξω...

Το ΣΚ πήγαμε σε παιδικό πάρτυ και το κάναμε... μεγαλίστικο! Ωραία ήταν, χαχαχα!

Άσε, κωνκων, μη μου λες για γιατρούς.... αυτή τη στιγμή νομίζω ότι τους χρειάζομαι όλους: δερματολόγο, ορθοπεδικό, νευρολόγο, οδοντίατρο, γαστρεντερολόγο, γυναικολόγο, και... βέβαια, ψυχίατρο. Ουφ.

Σας φιλώ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...