Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι να σου πω βρε μαμαλευτερακη...Στο βιβλιο που λες το αναφερει σαν εσχατη λυση αν πχ.το παιδι ειναι στο αυτοκινητο και εξω βρεχει καταρακτωδως...

Δηλαδη αφου τα κανει ορθιος πως θα ακουμπησει σε τουαλετα?Ο Γρηγορης πλεον ειναι αρκετα πανω απο την τουαλετα οταν τα κανει και ο δικος σου ειναι εξισου ψηλο αγορακι.Αν δω οτι μια τουαλετα ειναι ψηλη τον βαζω να παταει πανω στα παπουτσια μου και περνει λιγο ακομα υψος.Παντως ξανσκεψου το, ειναι λιγο ακραιο...δεν ειναι και κορτσακι να πρεπει να κατσει.

αχ κούκλα μου τελικά καθένας μας θεώρει διαφορετικά το τι είναι εσχάτη λύση για μένα είναι ακραίο να κατουρά σε κοινόχρηστες τουαλέτες δεν είναι μονό το ότι ακουμπά αλά και το τι πετάγετε γιατί ένα πλιτς πλατσ το κάνουν τα τσισακια τους όσο να πεις ιχιχιχ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κούκλες!!!

Τι κανετε;; Ευχομαι τα αρρωστουλικα απο αυριο να ειναι περδικια...

Εχουμε παρα πολύ κρυο και ειμαστε μεσα απολαμβανοντας τη ζεστη του τζακιου..Το μεσημερι ειχαμε και το τραπέζι και το ευχαριστηθηκαμε ολοι!!

Ριτα εχω τελεια συνταγη μανιταροπιτας που μου την εδωσαν χτες στον παιδοτοπο και την εφτιαξα σημερα, αν σου λειπει να σου τη στειλω..

Για τα τσισα εμεις οταν τα κανουμε εκτος σπιτιου τον βαζω πάντα να πάταει επανω στην τουαλέτα..Για τα κακα μας, τις λίγες φορες που ετυχε σε ταβερνα, τον κραταμε απο τα πόδια και ειναι στον αερα το παιδι..

Τωρα για την επιθετικότητα που λέτε εχει να μας συμβει αρκετό καιρό, περασαμε κι εμεις μια φαση τοτε που ειχε δαγκωσει και τη βαφτιστηρα μου στο ποδαρακι και γενικα ειχαμε ενα θεμα για κανενα μηνα αλλα ευτυχως το ξεπερασαμε με πολλή συζητηση και τις απαραίτητες τιμωρίες βεβαιως-βεβαιως...

Σας αφηνω, το προγραμμα σημερα εχει ταινια (Η Συντροφιά των Λύκων)

Καλό βραδυ και καλή εβδομαδα να εχουμε!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Για τα τσισα εμεις οταν τα κανουμε εκτος σπιτιου τον βαζω πάντα να πάταει επανω στην τουαλέτα..
Χαααααααα, κι απορώ ώρες-ώρες γιατί βλέπω πατημασιές στις λεκάνες των wc, χαχαχαχαχαχα! Μα, σε τί βοηθάει αυτή η μέθοδος;;; Bέβαια, εγώ ούτε αγοράκι έχω, ούτε καν η Ναταλία έχει βγάλει την πάνα (ούτε κατά διάνοια έτοιμη για κάτι τέτοιο).

vatraxaki, φιλάκια στέλνει η κόρη μου στο γιό σου για τα χρόνια πολλά, και μια ευχή, να

ανταμώσουν γρήγορα!!! Να τον χαίρεσαι αγάπη μου!

sunsun, καρδιοχτύπησα με τα συμπτώματα της κορης σου (τα... προς ουρολοίμωηξη...), κάτι τέτοια μου λέει κι η δική μου ώρες-ώρες και, ύστερα από τις 2 συνεχόμενες ουρολοιμώξεις της και μάλιστα με Πρωτέα, τρελαίνομαι... μετά το ξαχνά... πάντως έχω αμελήσει να κάνω: α)υπέρηχο νεφρών κτλ. και β) επαναληπτική καλλιέργεια ούρων... Πάντως, βρε sunsun, κι η δική μου όταν παραπονιέται, και πιπάκι και πωπάκι αναφέρει...(;;; )

Τέλος, θα σας μαλώσουμε που κανονίζετε θέατρο χωρίς εμάς!!!!! Χαχαχαχα, πλάκα κάνω, προς Θεού, μη με παρεξηγήσεις.

Την καλησπέρα μου κορίτσια!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ψιλομαζευτήκαμε βλέπω ε? Εγώ πήγα θεατράκι με μια φίλη και επέστρεψα νωρίς νωρίς!

Εμείς για τα τσίσα προτιμούμε υπαίθριο χώρο όταν είμαστε έξω, αλλά και τις δημόσιες τουαλέτες τις έχουμε χρησιμοποιήσει πάρα πολλές φορές! Ευτυχώς κατουράει όρθιος, όσο για τα κακά τις 2-3 φορές που έχει τύχει (πάντα προτιμάει σπίτι :tongue:) ευτυχώς ήταν κι ο άντρας μου μαζί και κάπως τον κρατάει όρθιο στη λεκάνη γιατί εγώ νομίζω δεν το έχω!

Πετρούλα στείλε κάτι κι από εδώ καλέ, πεινάω απίστευτα σήμερα! Όσο για τη μανιταρόπιτα μπας και σε τρατάρανε αυτή της Ρίτας από το μάσα? :)

Μου έτυχε γι αυτό στο λέω!

mGKop3.png60Jvp3.png

κουκλες σας ευχαριστω και παλι για τις ευχες σας!!!

εγω και σημερα ειχα κοσμο και παλι γινεται στο σπιτι ενας χαμος αλλα δεν πειραζει σημασια εχει οτι περασαμε πολυ ομορφα!

αρμακι μου ζορικος ο μαγκας μην στεναχωριεσαι κουκλα μου ολα θα πανε καλα ολο θελω να σε παρω τηλ κι ολο κατι μου βγαινει αυριο θα προσπαθησω να σε παρω θελω να σε ακουσω σμουτσ!

οσο για τις τουαλετες κι εμεις οταν ειμαστε σε κλειστο χωρο παμε και κατουραμε ορθιοι και παταμε επανω στην λεκανη κι ετσι ουτε γατα ουτε ζημια κακα μας δεν κανουμε ποτε εξω μονο σπιτι!

παω να την πεσω αυριο εχουμε σχολειο και πρωινο ξυπνημα φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Πετρουλα και το ρωτας?Μου την δινεις τη συνταγη αμεσα!!Και εχω ενα σκαφακι μανιταρια για εκτελεση.Για ριχτη μου!!!Ευχαριστωωωω!!

Μαρινα λες να μου δωσει την ιδια??? χαχαχα!Γαιτανακι αυτη η μανιταροπιτα!!Πλακα εχει!!!

Εμεις καλα ευτυχως!Εκανε αλλη μια φορα κακακια πολυ υγρα ισως να ηταν αυτο??χμμ θα δειξει παντως δεν εχει κατι αλλο ουτε παραπονιεται για τιποτα οποτε λεω να παει κανονικα σχολειο αυριο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρε Μαρινα αν λές για την ταρτα μανιταριών, αυτη την εχω φτιαξει αρκετες φορες..Με προβληματισες ομως και εριξα μια ματια στις μανιταροπιτες του Μασα και τελικα ναι υπάρχει..Ριτα ειναι η Μανιταροπιτα Ν5..σιγα μη γινομουν διασημη!!!χαχα

Πάντως εγινε τελεια!!!

Τελικα η ταινια ηταν λίγο χλιαρη..την περιμενα πιο δυνατη!!

Μαριζώ αντε να κανεις κι ενα αγορακι να δεις τι σκοπιμότητα της ορθιας στασης!;)

Εμεις πάντως τα σκουπίζουμε τα αποτυπώματα μας..:tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημεραααα

καλη εβδομαδα!!

Βατραχινα μου και απο εδω χρονια πολλα στον τιμουλη μας!!!να ειναι γερο και καλοτυχο το αγορακι μας!!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα ..γινεται χαμος απο ιωσεις ,στον παιδικο σημερα λειπουν τρια παιδακια με ιωση ..ελπιζω να μην μας επισκεφτει...ο Χρηστακος εχει λιγες μυξουλες αλλα ειναι καλα..το μπεμπακι μας ακουσε την μανουλα και πλεον ξυπναει μονο στις 3 για μαμ !!!

Καλ εβδομαδα να εχουμε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!!!

Τι έγινε κορίτσια, αποφασίσατε τι θα γίνει με την μανιταρόπιτα? Ποια θα την φτιάξει? Όχι τίποτ' άλλο, απλά να ξέρω πού πρέπει να πάω για να φάω...

Μαργαρίτα, δεν έχει περισσέψει τίποτα από το τραπέζι? Είμαι καλόβολος άνθρωπος... όλα τα τρώω...

Όσο για τα τσίσα και τα κακά που λέγατε... η Σοφία είναι σαν τα κουτάβια... τα κάνει παντού! Και στην φύση και στον δρόμο και σε μαγαζιά, σούπερ μάρκετ, ταβέρνες... παντού!!! Εκείνη απλά το ανακοινώνει... κι εγώ τρέχω!!!

Πώς πάνε τα αρρωστούλικα? Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα.

Γειτονάκι μου, πώς πήγε το πρώτο Σ-Κ μόνοι σας? Χωρίς βοήθεια πεθεράς? Πάντως ο μικρός μια χαρά! Προσπαθεί κι αυτό το καημενάκι να σε βοηθάει με τον τρόπο του...

Αρμάκι... πώς πάει ο ζόρικος? Ηρέμησε καθόλου? Αλήθεια, μέσα στην μέρα την Εύα ποιος την έχει (όσο ο καλός σου είναι δουλειά)? Γιαγιάδες?

Τα δικά μας... καλά! Περάσαμε ένα Σ-Κ, που το κοριτσάκι μου έχει οργιάσει οπότε σήμερα θέλω να την κρατήσω σπίτι για να ηρεμήσει λιγάκι...

Αυτά! Πολλά φιλιά σε όλες και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!

mrdIp3.png

Καλημερα!

Καλη εβδομαδα!

Η Χριστινουλα μου είναι λιγο καλυτερα σήμερα!

Μια ερώτηση στα γρηγορα.... Αν βγαλεις κατι εσωτερικό στο σαγονι προς τον λαιμό πας σε ωρυλά ή ορθοπεδικό?

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Φιλιώ μου χρόνια πολλά να τον χαίρεσαι γλυκειά μου.Πω πω δεν προλαβα να μπω καθολου το σκ και δεν ηξερα οτι γιορταζε.:oops:

Μαργαρίτα μου ευχομαι να μην είναι τιποτα που θα σας ταλαιπωρησει!

sunsun περαστικα σας!

Deleni μου περαστικα και σε εσας.

Ιωάννα μου και η Ανδρεάνα από τον βήχα εκανε εμετό αλλα νομίζω οτι ειναι φυσιολογικο.Ταλαιπωρούνται μωρε τα μικρα μας.

Ηλιάνα μου και εγώ το βρίσκω λίγο υπερβολικό να κατουραει στο ποτηρακι αλλα εσυ ξερεις καλύτερα.

Και εγώ όταν πρεπει να παμε τουαλετα εξω την κραταω ψηλα απο την λεκανη.

Μαράκι μου πως είσαι ?Είδα που εγραψες για την Ευούλα και οτι ηθελα να ρωτήσω πως αντιμετωπίζει την κατάσταση.

Τα δικά μας νεα.

Εγώ νιωθω οτι θα αρρωστήσω παλι :mad: .Ποναει ο λαιμός μου και ειμαι γενικά καπως!

Η μικρή ευτυχώς έιναι καλύτερα αν και ο βήχας δεν της εχει φυγει τελείως.

Στον παιδικό την προηγούμενη εβδομαδα που πηγε ολοκληρη την μερα δεν ειχαμε πρόβλημα, ελπίζω να συνεχίσει ετσι.

Χθες βγήκαμε μια βολτιτσα με τον αντρα μου και η μικρή αμς το εβγαλε ξυνό.

Ξυπνούσε όλη την νύχτα και κατι ζητούσε.Μια νερο μια αγκαλια μια τουαλέτα.

Για να πω την αλήθεια ετρεχε ο καλός μου εγω δεν κουνήθηκα .

Φυσικα σημερα το πρω δεν ξυπνουσε και την πηγε ο Ν. 9 και μιση στον παιδικο.

Επίσης να σας πω ότι το θεμα με τις φοβίες πήγαινε αρκετα καλα.

Την είχα απο κοντά και μιλούσαμε πολύ .

Χθες ρε παιδιά εκατσε ουτε τρεις ωρες με τις γιαγιαδες και οταν γυρισα βρηκα αλλο παιδι.Τελικά μαλλον της κανουνε κακο που την παραχαιδευουν:evil:

Καλημερα!!!!

Ολα καλα?

Για τα παιδακια με τον εμετο και το βηχα μην αγχωνεστε ,η φιλη μου -βηχολογος :tongue:μου ελεγε οτι οταν κανουν εμετο και βγαζουν φλεμματα προφανως ειναι καλο γιατι ανακουφιζονται.Βεβαια η παιδιατρος της εχει πει οτι δεν την ενδιαφερουν και τοσο τα φλεμματα που ειναι πανω πανω απο μυξα και βγαινουν με τον εμετο οσο αυτα των ακροαστικων που ειναι χαμηλα και αυτα δυστηχως δεν φευγουν ευκολα.

Εμεις νομιζω καλα.2 φορες εκανε ολες κι ολες κακα εχθες...πηγε σημερα σχολειο κανονικα και θα δουμε.Πιστευω οτι κατι ελαφρυ εχει ή καπου κρυωσε?Παντως καλα ειναι.

Πανμαρ οποτε θες ελα να σου φτιαξω ενα γευμα να το ευχαριστηθουμε!!!Τα προχθεσινα πανε...χαχα

Αρμα πως εισαι?Ελπιζω καλυτερα απο αποψη συσπασεων ετσι?

Καλη αρχη και παλι στα μαθητουδια!

Συνταγουλα(απο το πρωτοχρονιατικο εκει ειμα ακομα...στις δημοσιευσεις) http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5290&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κοριτσια! Σημερα ξύπνησα στις 11:shock: Τα βράδυα δεν καλοκοιμάμαι και μετά δεν λέει να ανοίξει το μάτι!Περνάει και η ώρα...

Εχτές το βραδάκι σας έγραψα και ηρθε Εύα και μου τα έσβησε όλα! Και κάνω και μια ώρα να γράψω μια πρόταση..τεσπα.

Πανμαρ ο ζόρικος παραμένει ζόρικος!χαχαχα! Αυτό σας έγραφα κι εχτές..

Ρε κορίτσια με έχει ταράξει στην κλωτσιά! Όλη μέρα! Δεν ηρεμεί σχεδόν καθόλου..μα είναι φυσ/κο? Το Ευάκι δεν το ένιωθα τόσο έντονα..λέτε να τον επρεάζουν τα χάπια?? Ποιος ξέρει?

Σούλα μου όπως έγραψα μια χαρά θεωρώ ότι το αντιμετωπίζει το Ευάκι...έχει αντιδράσεις σε λογικά πλαίσια..

Όταν δεν είναι εδώ ο καλός μου είναι μαμά μου..έρχεται το πρωί και φεύγει το βράδυ..

Φιλιά σε όλες κορίτσια! Μετά από 1 ώρα ποστάρω!!!χαχαχα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ρε κορίτσια με έχει ταράξει στην κλωτσιά! Όλη μέρα! Δεν ηρεμεί σχεδόν καθόλου..μα είναι φυσ/κο?

Χαχαχα χωρις να θελω να σε τρομοκρατησω και ο Γρηγορης ετσι ηταν και εντος και εκτος φυσικα....:tongue:

Να φανταστεις απο καποια φαση και μετα ξαγρυπνουσε και ο αντρας μου απο τις κλωτσιες ,αν ηταν κοντα μου τις ετρωγε και αυτος...:rolleyes:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...