Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ ρε εσύ Ντελενάκι είναι αυτή η ίδια ίωση που είχαν και τα δικά μου το Νοέμβρη και κατέληξε στην παλιοωτίτιδα. Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα, το πιο δύσκολο είναι ο Γιαννάκης που βγάζει τα πάντα. Υπομονή και κουράγιο να στρώσει γρήγορα! Ήδη ταλαιπωρείστε αρκετές μέρες, δυστυχώς εμάς για καιρό μας είχε αφήσει ευαισθησία και η μικρή ξερνούσε στο ξεκάρφωτο αν κάτι δεν της άρεσε, ελπίζω να μην έχετε κι εσείς τα ίδια και να φτάσατε ήδη στο τέλος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Δυσκολη βραδια και αποψε, αλλά καλυτερη απο τη χθεσινη.

Αν βγεί ηλιος θα τα βγάλω μια βολτα στο αλσος τα παιδάκια μου.

Μαρίνα μου αν ερθουμε κατα κεί θα σε παρω τηλ.

deleni μου περαστικά.

giovanna μου μπραβο που ειναι καλυτερα η Αλεξανδρα.

vatraxaki μου χρονια πολλά με υγεια και πολλά χαμόγελα στη ζωή του! Να τον χαιρεσαι τον Τιμουλη σου!

Να σου πω,σημερα στην πλατεια συναντησα τη μαμα εκεινη με το παιδακι που μου ειχε κανει την ιστορια στον παιδοτοπο.Ειναι γειτονια βλεπετε και πανω κατω οι ιδιοι βρισκομαστε στις πλατειες κτλ.

Λοιπον, καποιους μηνες πριν με ειχε σκεφτιλισει και οριοταν επειδη ο Γρηγορης τραβηξε δυνατα το παιχνιδι απο τα χερια του παιδιου της και εκεινο απλα επεσε κατω(στο πλαστικο δαπεδο του παιδοτοπου...)

Σημερα λοιπον εφαγε μια κατραπακια ο Γρηγορης με ενα αυτοκινητο στο κεφαλι απο το συγκεκριμενο παιδακι τοσο δυνατα που το καρουμπαλο πεταχτηκε αστραπιαια.

Σε αυτο το σημειο δε στεκομαι ,ουτε που με νοιαζει, επαιζαν και μεσα στο προγραμμα ηταν και αυτο... αλλά..με τη συγκεκριμενη μανα ξανατσαντιστηκα...χαχα

Με ειδε που ειδα το σκηνικο και μου φωναζει ''παρε λιγο το παιδι μην εχουμε αλλα''(δευτερη φορα που μου λεει να παρω το δικο μου παιδι πιο περα)

Ε σηκωνομαι και της λεω ''ενταξει δεν εγινε και τιποτα αλλα θυμασαι που σου το ειχα πει οτι καποια στιγμη θα βρεθεις στη θεση να απολογεισαι για το παιδι σου''.

Και τι μου απανταει?''Ε αφου βλεπει ο μικρος(ο Γρηγορης )οτι παιζουμε με το αυτοκινητο τι ερχεται ?Ξερεις κανενα παιδι να δινει τα παιχνιδια του για να το δωσει και ο δικος μου''?

χαχαχα

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ...

Γελουσα και εφυγα ..τι να της πεις?

Ε όχι δεν το πιστεύω......................... για γέλια είναι για κλωτσιές είναι............ ότι θες............... το παιδάκι της λυπάμαι.......

Καλημέρα κορίτσια!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα τσουπρες μου όμορφες περαστικά σε ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΟΣΤΟΥΛΙΚΑ ΜΑΣ

Να σας πω κ εγω λιγα νέα μας

μετα τον αλαντιν on ice

χτεσ πήγαμε στον καραγκιόζη κ αφού του άρεσε καπάκι καθίσαμε και στο κουκλοθέατρο ;););)

ξετρελάθηκε …………..

αχ εμείς στην επαρχία δεν έχουμε τόσες πολλές παραστάσεις αλά όποτε άρχετε κάτι θα τους πηγαίνω:D:D:D:D

ο Λευτέρακις μου παρόλο που δεν κάθετε ούτε λεπτό στον ποπό του

2 ώρες στον Αλαντίν και 3 χτες χοροπηδούσε επιτόπου και συμμετείχε πολύ

Κόπια στιγμή στο διάλυμα παίρνει το παιδάκι τις φίλης μου από τον ώμο αγκαλιά σαν φιλαράκια

παμε μιμιτρι πανω του λέει (ε όχι τόσο καθαρά δεν τα είπε έτσι αλλά τες πα κάνω μετάφραση χιχιχι ):tongue::tongue::tongue:

και ανεβήκαν στην σκηνή και χόρευαν παρέα είναι κ εκείνος ένας χορευταράς

Αχ ρε κορίτσια μεγάλωσε το παιδάκι μου πολύ βρήκαμε κ ένα κόλπο να κατουράμε έξω κ να μην έχουμε καμία επαφή με τις τουαλέτες

τον βάζω ν κάνει τσισα σε πλαστικό ποτηράκι μετά τα πετώ στην λεκάνη κ οκ καμία επαφή με τα μικρόβια ….. ένα άλλο θέμα αντιμετωπίζω με τον μεγάλο που έιχε κάποιες σκληρές κενώσεις κ δυσκολεύτηκε 2-3 φορές έκανε λίγα στο βρακάκια και ένιωσε πολύ άσχημα ο καημενούλης μου τα κρατά τα κρατά κ μετά τον περνούν σβάρνα χιχιχι

αλλά δεν τρώει μωρέ φρούτα τα έκοψε όλα αχ αχ αυτό με το φαγητό μεγάλο κεφαλαίο

ο μπεμπουλινος μου άριστος χαμογελαει όλοι μέρα θα σας βάλω φωτο στην ομάδα ν τον δείτε το ζουζούνι μου :D:D:D

κούκλες μου φιλία μουτς μουτσσσσσσς

:tongue::tongue:

Κ

Εμείς πήγαμε σε έναν διφορούμενο παιδότοπο σήμερα και απογοητεύτηκα από μια συζήτηση που είχα με κάποιους άλλους γονείς! Γιατί βρε παιδιά να πρέπει να περνάμε τόση επιθετικότητα στα παιδιά μας? Γιατί ακόμα και όταν η δασκάλα τους μας εφιστά την προσοχή ότι το παιδί είναι εξαιρετικά επιθετικό όταν κάποιο άλλο το ενοχλήσει, κατευθείαν περνάμε στην αντιπαράθεση γιατί να το ενοχλήσει το άλλο παιδί και δεν αναρωτιόμαστε μήπως εμείς σαν γονείς κάνουμε κάτι που προκαλεί περισσότερη επιθετικότητα στο δικό μας? Μακροπρόθεσμα γνώμη μου είναι ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά θα γυρίσει μπούμερανγκ. Τέλος η ψυχανάλυση για σήμερα!:)

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Μαρινακι μου νομίζω τα παιδια τελικέ είναι ο καθρέφτης των γονιών

κ το τι βιώνει καθημερινά χμμμμμμμμμ

παντος ο δικος μου δεν είναι καθόλου επιθετικός αλά κ δεν είναι και χαιβανακι απλά είναι διαλλακτικός-υπομονετικός χτες τον καμάρωνα που με πολύ έξυπνο τρόπο πηρέ το παιχνίδι από το Δημητράκη ….και αναίμακτα κύλισε η βράδια μας

Θα τον δείτε από κοντά να μην λέω εγώ

εγω είμαι η μανά:tongue::tongue::tongue::tongue:

είμαι η μανά εγώωωωωωωωωωωω

κ τα βλέπω όλα υπέροχα στο παιδάκι μου ιχιχ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

και συνεχιζω συγνωμη που δεν μπηκα εχθες να σας ευχαριστισω για τις ευχες αλλα απο το πρωι ετρεχα να ετοιμασω το σπιτι να κανω τις ετοιμασιες μου και απο το απογευμα εως το βραδυ ειχα επισκεψεις!

εμεις ειμαστε καλα και αυριο πρωτα ο θεος ξανα παμε σχολειο κι ο θεος βοηθος ευχομαι να μην ξανακολλησουμε κατι!

ριτα τι να πω για την κοπελα δεν εχω λογια καλα εκανες κι εφυγες γελοντας ειναι για γελια!

κικο μου πρωτα θα πρεπει να εισαι εσυ καλα για να ειναι και το παιδι μην σκεφτεσαι καθολου που δινεις συμπληρωμα και σιδερενιος ο μικρος δεν καταλαβα οτι ειχατε κανει επεμβαση!

ιωαννα μου τι νομιζες οτι ετσι θα ηταν ο μικρος χαχα σε γελασανε!

μμμ δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω!

φιλια σε ολες να εχετε μια ομορφη κυριακη!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα κορίτσια!

Deleni και κωνκων ελπίζω σύντομα τα παιδακια σας να είναι περδίκια!

Βατραχάκι μου χρόνια πολλά και από εδώ και ξανά καλη΄αρχη στο σχολείο αυριο..

Μαρινάκι δυστυχώς πολλοί κάνουν την πάπια στην επιθετικότητα ακόμα φτάνουν και να καμαρώνουν...άλλοι πάλι δεν την βλέπουν καν!χαχαχα!κι εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό..απλά πιστεύω ότι επειδη σε αυτη την ηλικια δεν ξέρεις πως τους τη βαράει πρέπει να τα έχουμε λίγο από κοντά..Εγώ τν Ευα ας πούμε την φοβάμαι πολύ με τν Βαρβαρούλα. Την αγκαλιάζει προσεχτικά δείχνει ότι την αγαπάει αλλά πάντα φοβάμαι μην κάνει κάτι απότομα μιας και είναι μιρκότερη..γενικά δεν έχει ποτέ δείρει, δακ/ωσει, σπρώξει κλπ αλλά ποτέ δεν ξέρεις..

Giovanna γενικά ΄ημουν καλά..εχτές όμως με ξαναπιασαν κάτι μικροσυσπάσεις και φοβηθηκα πολύ..από εκείνη την ώρα δεν είμαι καθόλου καλά,μ έχει παρει από κάτω, φοβάμαι και όλα αυτά τα ωραία που με την κλεισούρα στους 4 τολίχους διπλασιάζονται.. η Ευα γενικά θεωρώ ότι έχει αντιδρασει άψογα..είχε κάποιες μικρές αλλαγές στον ύπνο και λίγα νεύρα παραπάνω κάποιες μέρες αλλά σε λογικά πλαίσια.

Σταματάω πιάστικα! Θα προσπαθσω και αροτερα να ραψω και τα υπολοιπα αν καταφερω..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Kαλημερα!!

Τι κανετε?

Εχτες 3 το πρωι το διαλυσαμε αλλα περασαμε πολυ ωραια...για την πολυκατοικια δε ξερω...σφιυριχτες,ποδοβολητα και καραμουζες τα πιτσιρικια μεχρι εκεινη την ωρα!!

Καλα πριν λιγο ξυπνησαμε.

Εχω να μαζεψω το χαος!

Χμμμ ο Γρηγορης εκανε λιγη διαρροια σημερα το πρωι ας ελπισουμε να ειναι επειδη εφαγε ατσαλα..θα δουμε.Κατα τα άλλα, καλα ομως!

Ρε συ μαμαλευτερακη αυτο με το ποτηρακι και τα τσισα μου φαινεται υπερβολικο...μηπως να το ξανασκεφτεις?Εμεις απο το Μαη κανουμε εξω κανονικοτατα τα τσισα μας σε τουαλετες και αν φτασει στο αμην και τα κακα του(σπανια βεβαια) .Ενταξει σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα να σου πω κατι στην τελικη αν δε θες να ερχεται σε επαφη με τουαλετες παρε ενα φορητο σπαστο γιογιο να εχεις μαζι σου ή βγαζε τον εξω οπου και να εισαι να τα κανει.

Πολυ φοβαμαι οτι με το να του λες κανε τσισα στο ποτηρακι δεν λειτουργει και πολυ καλα στην ψυχολογια του...γνωμη μου ετσι?Σορρυ κουκλα αν στο λεω.

Οσο για το θεατρο καλα κανεις και να τον πηγαινεις αφου του αρεσει τοσο!!!

Καλη κυριακη να εχετε ολοι!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινα μη στεναχωριεσαι...ανακαλυπτει τροπους να αμυνεται.Λαθος μεν τροπους, συμφωνω, αλλα πιστευω με συζητηση θα καταλαβει τι ειναι το πρεπον και τι οχι.Εξαλλου το δαγκωμα δεν του ηρθε ουρανοκατεβατο.Σιγουρα αφου ερχεται σε επαφη καθημερινα με παιδακια(και δεν αναφερομαι μονο στο σχολειο γιατι παντου μπορει να ζησει κατι αναλογο)ειναι λογικο καπου να τον εχουν δαγκωσει,να τον εχουν σπρωξει ,να τον εχουν χτυπησει και αυτα καταγραφουν απιστευτα αλλες συμπεριφορες.Και το Γρηγορη τον ειχαν δαγκωσει σε μια μερα 2 παιδακια (σε διαφορετικα μερη)ε μετα μια μερα ενω τον μαλωνα επιασε το χερι μου να με δαγκωσει.Του εξηγησα πολλα πραγματα και νομιζω πως δεν το κανει, αλλα ποτε δε ξερεις...αφου του το εκαναν το εβλεπε λογικο να το κανει και αυτος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Επιστρέψαμε απο τη βολτα μας!

Πηγαμε μια βολτα στο μοναστηρι της Αγίας Ειρήνης και μετά παιδική χαρα για λίγο. Τρελλάθηκε η μικρή απο τη χαρά της να κοιτάει τα παιδάκια.

Μαρία μου κουραγιο και υπομονή! Είναι ζόρικο το αντράκι σου.

Ωχ κλεινω....προσπαθει η μικρή να κοιμηθεί αλλά βηχει πολύ.

Παρέλειψα να σας πώ πως και εγώ και ο σύζ είμαστε με δέκατα και πόνους στα κόκκαλα από προχθές. Ευτυχώς χωρίς (πολύ) βήχα και εγώ δεν έχω ούτε μύξα. (προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά καταλάβατε :|)

Πριν από καμιά ώρα ενώ έχει πέσει ο πυρετός και έχει μόνο κάτι δέκατα, μας λέει με ενοχλεί το πιπάκι μου, καίει, με ενοχλεί το ποπάκι μου κτλ. και άρχισε να κλαίει ασταμάτητα. Την ντύνω να πάμε για καλλιέργεια ούρων, λέω την πατήσαμε. Τελικά της έβαλα bepanthol γιατί φαίνεται πως είχε ερεθιστεί από τα βραδινά τσίσα επειδή κοιμότανε μέχρι τις 12μμ, και ηρέμησε.

Αμάν!

Και μια διόρθωση.. augmentin έπαιρνε η Κάτια στη βρογχίτιδα και της έκανε διάροια, όχι Amoxil..

Είχα ξεχάσει να σας ευχαριστήσω και για τις συμβουλές σας για την άφτρα. Τελικά την 4η μέρα εξαφανίστηκε και βοήθησε πολύ το αλατόνερο. Είχα ένα ποτηράκι δίπλα στον νιπτήρα και ξέπλενα το στόμα μου. Το είχα διαβάσει και από αρθρο στοματολόγου οτι βοηθάει.

Αυτά τα νέα της ημέρας από το μέτωπο της ίωσης!

Καλά να περάσετε οι υπόλοιπες ζωηρές! Κι εμείς είχαμε κλείσει για την παράσταση "Πετα..Λουδα" σήμερα 5.30 αλλά.. όποια θέλει και προλαβαίνει πάει στη θέση μας

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Εύχομαι όλα τα αρρωστούλικα να είναι καλύτερα σήμερα και απύρετα.

Sunsun περαστικά σας οικογενειακώς. Πώς είναι η Κάτια σου; Συνήλθε; Μακάρι να αναρρώσετε όλοι γρήγορα.

Κωνκων μου θα συνέλθετε και εσείς μην ανησυχείς.

Deleni περαστικά και στα δικά σου τα ζουζούνια.

Ρίτα εύχομαι η διάρροια να ήταν τυχαία και να μην εξελιχτεί σε κάτι άλλο. Ξεσαλώσατε χτες. :o:o:o:o Πάντα τέτοια να έχετε. Όσο για τη μαμά που περιγράφεις, πολύ ψύχραιμη σε βρίσκω......εγώ μια βρισιά θα της την έλεγα :tongue::tongue::tongue:

Φιλιω μου σε ευχαριστούμε για το κέρασμα.:P:p:p:p Εύχομαι από εδώ και πέρα να κυλήσουν ήρεμα οι μέρες σας στον παιδικό.

Η Αλεξανδρούλα μου είναι απύρετη αλλά έχει πολύ βήχα που την πιάνει σε άσχετες ώρες. Χτες το βράδυ την έπιασε βήχας μόλις είχε πιει το γάλα της και έκανε εμετό το γλυκό μου :(:(:(:(. Ελπίζω να το ξεπεράσει μόνη της χωρίς να χρειαστεί πάλι αντιβίωση.:( Την Τρίτη έχουμε και ραντεβού για το τελευταίο εμβόλιο .......χμμμμ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

K

αυτο με το ποτηρακι και τα τσισα μου φαινεται υπερβολικο...μηπως να το ξανασκεφτεις?Εμεις απο το Μαη κανουμε εξω κανονικοτατα τα τσισα μας σε τουαλετες και αν φτασει στο αμην και τα κακα του(σπανια βεβαια) .Ενταξει σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα να σου πω κατι στην τελικη αν δε θες να ερχεται σε επαφη με τουαλετες παρε ενα φορητο σπαστο γιογιο να εχεις μαζι σου ή βγαζε τον εξω οπου και να εισαι να τα κανει.

Πολυ φοβαμαι οτι με το να του λες κανε τσισα στο ποτηρακι δεν λειτουργει και πολυ καλα στην ψυχολογια του...γνωμη μου ετσι?Σορρυ κουκλα αν στο λεω.

!!

Καλέ όρθιοι πλέων κ εμείς ;););)Έξω κάνουμε στα ντουντουδια έχουμε κατουρήσει όλα τα παρτέρια τις πολησ χιιχιχ

αλά μέσα σε κλιστο χώρο δεν μπορώ να τρέχω στις σκάλες να βγω έξω στα παρτέρια όταν το παιδί μου θέλει την ανάγκη του

ούτε θέλω να τσιμπήσω καμία λοίμωξη έτσι για πλακά:?:?:?

γιογιό δεν μου αρέσει να καβαλάω και δεν κατουρά ποια καθιστός

μια χαρά τα κάνει μέσα στο ποτηράκι κατενθουσιάζετε :tongue::tongue::tongue::D:D:D

την ιδέα την πήρα από το βιβλίο ΟΧΙ ΠΟΙΑ ΠΑΝΕΣ μου φάνηκε πολύ έξυπνη γιαυτο και την εφαρμόζω

πολύ επικίνδυνο να ακουμπά στις τουαλέτες έξω με την καμία όμως να κάνει τσισα εκεί με την καμία όμως...........

σε σπίτι φίλων ναι αλά σε ταβέρνα η θέατρο με τίποτα.........μπιαχχχχ

Τι να σου πω βρε μαμαλευτερακη...Στο βιβλιο που λες το αναφερει σαν εσχατη λυση αν πχ.το παιδι ειναι στο αυτοκινητο και εξω βρεχει καταρακτωδως...

Δηλαδη αφου τα κανει ορθιος πως θα ακουμπησει σε τουαλετα?Ο Γρηγορης πλεον ειναι αρκετα πανω απο την τουαλετα οταν τα κανει και ο δικος σου ειναι εξισου ψηλο αγορακι.Αν δω οτι μια τουαλετα ειναι ψηλη τον βαζω να παταει πανω στα παπουτσια μου και περνει λιγο ακομα υψος.Παντως ξανσκεψου το, ειναι λιγο ακραιο...δεν ειναι και κορτσακι να πρεπει να κατσει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...