Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα!

Η μικρή βρογχιολίτιδα. Ο λαιμος της κατακοκκινος και ο βηχας αυτος ο υπόκωφος. Αντιβιωση, μασκες ανα 4ωρο και πάει λέγοντας. Ελπίζω να στρωσει συντομα με τον βηχα και να γινουν οι μασκες ανα 6ωρο να κοιμηθουμε λιγακι....

Πάντως μπορεί ο λαιμος να ηταν χάλια το φαγάκι της όμως το εφαγε.:D Είχα βαλει τον Κωνσταντίνο να τρωει (με το ζόρι ετρωγε το καημενο:oops:) για τον βλέπει η μικρή και να τρωει και αυτη. Επιασε το κολπο!

Καλα τί ουρά ηταν αυτη στο φαρμακείο....Ευτυχως ηταν εδω στη γειτονιά μου και δεν έτρεχα αλλου. Πάντως soldesanil είχε 5-6 απ'οτι μου ειπε η φαρμακοποιος, δεν γνωριζε κατι για έλλειψη στο συγκεκριμενο φαρμακο.

κική μου έκανες χειρουργείο? Τί έπαθες? Δεν καταλαβα. Σ'ευχαριστω για τις ευχες για τη Χριστίνα μου! Πάντως στα 2α παιδάκια γενικώς είσαι πιό χαλαρη:cool:.

giovanna μου ελπίζω να μη ανεβασει πάλι πυρετο η Αλεξανδρα σου.

Μαρίνα μου πάει ο μουσακάς, νά ήταν κ άλλος!

Συνονόματη Ντίνα περαστικα στο κοριτσάκι σου! Εγώ θελω να μαθω ποσα κιλά ειναι η Βαρβαρα...εχω μαθει οτι το τρωει όλο της το φαγάκι:mrgreen:. Φτου φτου η κοπέλα μη τη ματιάσω! Ωραία δωρα κάνει ο φωτογράφος σου, θέλω κ εγώ! Φανταζομαι θα είναι πολύ όμορφο.

sunsun μου πολύ πυρετο είχατε ρε γμτ. Περαστικά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντινάκι μου περαστικούλια στο Χριστινάκι σου...ελπίζω να συνέρθει γρήγορα. Αφού έπιασε το κόλπο με τον Κωνσταντίνο έτσι να τρώτε από δω και πέρα χαχα. Περαστικούλια και σε όοοοοοοοοοοοολα τα υπόλοιπα παιδάκια!

Μαράκι καλέ δε βαριέσαι να κάνεις copy-paste όλη την ώρα; ράψε όπως έραφες καλέ!!!!!!!!!!!!!!!! να έχουμε κι εμείς κάποια να πειράζουμε.

m57Zp2.png

Κωνκωνάκι μου περαστικά στο Χριστινάκι! Στο νοσοκομείο όταν πήγα τη μικρή το Νοέμβρη με οξεία βρογχιολίτιδα μου είπαν να είμαι μεν ακριβής με την αντιβίωση στις ώρες, και εισπνοές στο 4ωρο αλλά να μην το ξυπνάω το παιδί για να του κάνω εισπνοές παρά μόνο αν βήχει!

Μπράβο στην Αλεξάνδρα που το πέρασε στο φτερό! Είπαμε με τόσα αντισώματα πια, θα αρρωσταίνουν όπως είναι φυσικό αλλά θα τα περνάνε όλα πιο γρήγορα και εύκολα!

Αρμάκι πας καλά παιδί μου που κάνεις αντιγραφή και επικόλληση τα γράμματα???Σιγά σιγά θα ψάχνεις και για λέξεις χωρίς γ!!!!

Φιλάκια και καλό βράδυ φιλενάδες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κωνκωνάκι μου περαστικά στο Χριστινάκι! Στο νοσοκομείο όταν πήγα τη μικρή το Νοέμβρη με οξεία βρογχιολίτιδα μου είπαν να είμαι μεν ακριβής με την αντιβίωση στις ώρες, και εισπνοές στο 4ωρο αλλά να μην το ξυπνάω το παιδί για να του κάνω εισπνοές παρά μόνο αν βήχει!
Κορίτσια, καλησπέρα! Εγώ της κάνω μάσκες στον ύπνο της, μια χαρά, δεν ξυπνάει με τίποτα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερα κοριτσια! Ηταν ακομα ενα δυσκολο βραδυ!

Σας ευχαριστω για τα περαστικά. Μαρινα μου ανα 4ωρο της εδινα αλλά καποιες φορες δεν το καταλάβαινε και συνεχιζε τον υπνο(οπως λεει και η Μαρίζα). Θα το εχω στα υποψη μου πάντως αν δεν βηχει να μη της δινω την ωρα που κοιμαται.

Αληθεια η αντβιωση γιατί πρεπει να ειναι ακριβης στην ωρα και όχι π.χ. πρωι-μεσημερι-βραδυ? Θυμαμαι η μανα μου ποτε δεν μας ξυπνουσε μεσα στη νυχτα για σιροπι:confused:. Βεβαια δεν κανω αυτο που εκανε η μαμα μου, με ξυπνητηρι μερα-νυχτα μή χασουμε τη δόση ειμαστε.

Ωχ πηγε 9 έχω και την αντιβιωση του Κωνσταντινου....

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα

Διαβαζω οι ιωσεις καλα κρατουν ....περαστικα στα παιδακια μας...ειναι και η εποχη της βρογχιολιτιδας τωρας....

Ντινα μου και εμενα η παιδιατρος ετσι μας εχει πει ,οταν κοιμαται δεν κανουμε παρα μονο αν βηχει ..

Εμεις ειμαστε καλα ...ο χρηστος δεν κρατιεται και ειναι ετοιμος απο τις 7 το πρωι να παει στον παιδοτοπο με τα ποδια!!ο μικρουλης πολυ καλα αν και ξυπναει 2 φορες μες στην νυχτα για μαμ και ειμαι λιγο σαν ζομπι..

Να δωσω και συγχαρητηρια στα κοριτσια που θηλαζουν αποκλειστικα!!!εγω ρε παιδια οκ στις 1 ξυπνησα και θηλασα 40 λεπτα ..στις 5 μετα απο το τεταρτο εστειλα τον συζυγο να φτιαξει λιγο ξενο γιατι κοντευα να καταρρευσω απο την αυπνια!!!

Στην αντιβιωση για να δρασει πρεπει να την παιρνεις στην ωρα της (μπορεις να παιξεις στο μσαωρο)διαφορετικα δεν εχει καλη δραση ..ετσι μου εχει πει και η παιδιατρος και ο παθολογος ...το καλο ειναι οτι η παιδιατρος τις 2 τελευταιες φορες μας εχει γραψει αντιβιωση ανα 12ωρο οποτε γλυτωνουμε τα βραδυνα ξυπνηματα!!

Καλο ΣΚ!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!!!!!

Τι έγινε ρε κορίτσια? Μια μέρα δεν είχα δίκτυο και δεν μπήκα και όλο αρρωστούλικα διαβάζω....

Ελπίζω σήμερα να είναι όλα καλύτερα!

Ρίτα και Νατάσα να τους χαίρεστε!!!! Τις κολώνες των σπιτιών σας!!!

Ρίτα, έχεις τραπέζι σήμερα ε? Τι ώρα περίπου να έρθουμε? χαχαχαχα

Βατραχάκι! Να χαίρεσαι και τον Τιμούλη σου!!!!!! Να είναι πάντα γερός!!!

Γειτονάκι μου..... τι θέλεις δηλαδή? Να μην ξυπνάει το παιδί για φαϊ? Δεν ξέρω αν το ξέχασες, αλλά είναι ημερών ακόμα.... τι περίμενες? Να σου κοιμάται σερί 12ωρό?

Φιλάκια σε όλες!!!!!!

mrdIp3.png

Καλημέρα κι από μένα κοριτσάκια! Είδα λίγο ήλιο και είπα μήπως πάμε Φλοίσβο αλλά συνειδητοποιώ ότι όλα είναι βρεγμένα κάτω, οπότε μάλλον κάπου αλλού θα τη βγάλουμε!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα, ας είναι σήμερα καλύτερα όλτα τα αρρωστούλικα!Κωνκωνάκι μου και Μαρίζα για τη βραδινή μάσκα δε λέω μόνο ότι ξαγρυπάει τα παιδιά αλλά και τις μαμάδες!:lol::lol::lol:

Joa μου τι διαβάζω? Άρχισε να ξυπνάει ο μικρούλης για μαμ? Πάει ο ίκτερος σας χαιρέτησε για τα καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα μανούλες!!!

Κωνκων να περασει πολύ γρηγορα η βρογχιολιτιδα της μικρουλας

Ρε Ντινα εχεις και τα 2 αρρωστα;;Δυσκολο κι αυτο ρε γμτ!Γρηγορα περαστικα σας..

Ιωαννα η Αλεξανδρα διαβαζω πολύ καλύτερα..να κ' κατι ευχαριστο!

Κικη περαστικα και σε εσας.Με τον παιδικό βρηκες καμια ακρη;;Αντε να ανοιξει λιγο ο καιρ'ος να τα παιρνουμε και τα 2 και να βολταρουμε..

Εγω να σας πω την αμαρτια μου μπορεί ολη μερα να ειμαι μονη αλλα οταν δεν εχει καλό καιρό βρισκω την ευκαιρια με το "καλησπέρα, ηρθα!!" του συζυγου ειμαι στην πόρτα kαι φευγω..χαχα Εστω και για μαναβη ή S/M

Μαρακι τελευταια ειδαμε μια πολύ καλή ταινια (κωμωδια) σε dvd απο αυτες που οταν βλέπω να τις κουβαλάει ο Χ. ξενερωνω απίστευτα αλλα αυτη αποδειχτηκε καλή..Θα τον ρωτησω ποια ηταν και θα σου πω, αν ενδιαφερεσαι φυσικα,χαχα

Ριτα και Νατασα χρονια πολλά στους καλούς σας!!Να τους χαίρεστε και να σας χαίρονται!!

Φιλιω να χαίρεσαι κι εσυ το αγορακι σου!!Πολύχρονο και γερό να είναι!!

Σημερα λέμε να πάμε παιδοτοπο αλλα το σκεφτομαι κιολας γιατι απο χτες εβγαλε κατι σπυρακια (2 στα χερακια και 2 στα πόδια) και εχω παρατηρησει πως τελευταια τα βγαζει οταν ανεβαζει πυρετό..για να δούμε..του εβαλα λίγη fucicort και ειμαστε σε επιφυλακή

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κούκλες. Σήμερα είμαι μόνη με την Αλεξάνδρα μου, γιατί ο καλός μου δουλεύει, και βρέχει :mad::mad::mad::mad: Όχι ότι θα πηγαίναμε πουθενά αφού είναι αρρωστούλα, αλλά μου τη δίνει η βροχή πολύ. Ούτε παράθυρα δεν μπορώ να ανοίξω :mad::mad::mad:

Το ευχάριστο είναι ότι η Αλεξάνδρα μου είναι καλύτερα. Χτες το βράδυ είχε 37,3 αλλά έπεσε μόνο του και το πρωί ξύπνησε με 36. Εντωμεταξύ απόψε ρούπωσε ύπνο. Στις 11 ξύπνησε, πριν από καμμιά ώρα δηλαδή. Περίεργο για την Αλεξάνδρα.

Joa να λες και δόξα ο Θεός που ο μπεμπάκος ξυπνάει μόνο 2 φορές τη νύχτα. Η Αλεξάνδρα ξυπνούσε κάθε 2 ώρες, λες και είχε ξυπνητήρι. Την 1η βραδιά που κοιμήθηκε 4ωρο σερί πετάχτηκα πάνω και νόμιζα ότι κάτι είχε πάθει :tongue::tongue::tongue:

Πετρούλα καλά κάνεις και βγαίνεις και ξεσκάς λίγο. Πρέπει να αναθέτουμε υποχρεώσεις και στους συζύγους. Και εγώ άργησα να το καταλάβω αυτό. Αυτό λέω και στην Κικίτσα μας. Ας αφήνει τον μπέμπη με το σύζυγο και ας πηγαίνει έστω μέχρι το ΣΜ μόνη ή με τον Αναστάση.

Κίκο ο Αναστάσης σου γιορτάζει σήμερα;;; Αν ναι, χρόνια του πολλά και ευτυχισμένα.

Φιλιώ μου χρόνια πολλά και πάντα με υγεία για τον Τίμο σου, που σίγουρα γιορρτάζει σήμερα :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Τις καλύτερες ευχές μου κι από εδώ στον Τιμούλη! Δυνατός και χαμογελαστός πάντα Φιλιώ μου!

Γιοβάννα μια χαρά είναι σήμερα η Αλεξάνδρα,αν τα καταφέρετε πηγαίνετε καμιά βολτίτσα το απόγευμα να ξεφυγει κι αυτη κι εσύ!

Εμείς πήγαμε σε έναν διφορούμενο παιδότοπο σήμερα και απογοητεύτηκα από μια συζήτηση που είχα με κάποιους άλλους γονείς! Γιατί βρε παιδιά να πρέπει να περνάμε τόση επιθετικότητα στα παιδιά μας? Γιατί ακόμα και όταν η δασκάλα τους μας εφιστά την προσοχή ότι το παιδί είναι εξαιρετικά επιθετικό όταν κάποιο άλλο το ενοχλήσει, κατευθείαν περνάμε στην αντιπαράθεση γιατί να το ενοχλήσει το άλλο παιδί και δεν αναρωτιόμαστε μήπως εμείς σαν γονείς κάνουμε κάτι που προκαλεί περισσότερη επιθετικότητα στο δικό μας? Μακροπρόθεσμα γνώμη μου είναι ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά θα γυρίσει μπούμερανγκ. Τέλος η ψυχανάλυση για σήμερα!:)

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας!!!

Πυρετωδης οι εργασιες για το τραπεζι αλλα η βολτα- βολτα...χαχα

Πηγαμε για το καφεδακι μας επαιξε και ο μικρος πολυ και γυρισαμε κεφατοι.

Εχω μονο φιλους οποτε δεν αγχωνομαι.. ολα θα γινουν..ας φαμε και αργοτερα!

Βεβαια ο καλος μου ανδρας αποφασισε να πει και σε αλλους να ερθουν αλλα οκ..του ειχα απορριψει αρκετους η αληθεια ειναι απο χθες και ετσι τον αφησα να χαρει το παρτυ του το παιζακι...:tongue:

Τι νεα?

Διαβαζω ακομα αρρωστα μωρακι α αλλα ολα πανε προς το καλυτερο ετσι?

Αντε να περασουν ολα!!!

Ιωαννα στο ειπα οτι θα αρχισει ...τα ιδια ελεγες και στο χρηστο..ειμαι η φωνη της μνημης σου!!χιχι!!Να ναι καλα το παιδακι και ξερεις εσυ ,θα τα βολεψεις μια χαρα.

Στα δευτερα ειμαι της αποψης οτι ο θηλασμος ειναι ακομα πιο απαιτητικος(νομιζω)οποτε οτι μπορεσεις.

Το ιδιο φυσικα σχυει για την Κικιτσα που τα πηγε περιφημα.Εγω φιλεναδα με την ταλαιπωρια σας και το αναπαντεχο της επεμβασης θα τα ειχα παρατησει απο εκεινη τη στιγμη δεν το συζητω καν...ευγε παντως!!!

Μαρινα..να σου πω την αληθεια ηθελα να θιξω το συγκεκριμενο θεμα αλλα ειχα αποφασισει να μην το κανω για να μην επαναλαμβανομαι αλλα αφου το εθιξες...χαχα

Να σου πω,σημερα στην πλατεια συναντησα τη μαμα εκεινη με το παιδακι που μου ειχε κανει την ιστορια στον παιδοτοπο.Ειναι γειτονια βλεπετε και πανω κατω οι ιδιοι βρισκομαστε στις πλατειες κτλ.

Λοιπον, καποιους μηνες πριν με ειχε σκεφτιλισει και οριοταν επειδη ο Γρηγορης τραβηξε δυνατα το παιχνιδι απο τα χερια του παιδιου της και εκεινο απλα επεσε κατω(στο πλαστικο δαπεδο του παιδοτοπου...)

Σημερα λοιπον εφαγε μια κατραπακια ο Γρηγορης με ενα αυτοκινητο στο κεφαλι απο το συγκεκριμενο παιδακι τοσο δυνατα που το καρουμπαλο πεταχτηκε αστραπιαια.

Σε αυτο το σημειο δε στεκομαι ,ουτε που με νοιαζει, επαιζαν και μεσα στο προγραμμα ηταν και αυτο... αλλά..με τη συγκεκριμενη μανα ξανατσαντιστηκα...χαχα

Με ειδε που ειδα το σκηνικο και μου φωναζει ''παρε λιγο το παιδι μην εχουμε αλλα''(δευτερη φορα που μου λεει να παρω το δικο μου παιδι πιο περα)

Ε σηκωνομαι και της λεω ''ενταξει δεν εγινε και τιποτα αλλα θυμασαι που σου το ειχα πει οτι καποια στιγμη θα βρεθεις στη θεση να απολογεισαι για το παιδι σου''.

Και τι μου απανταει?''Ε αφου βλεπει ο μικρος(ο Γρηγορης )οτι παιζουμε με το αυτοκινητο τι ερχεται ?Ξερεις κανενα παιδι να δινει τα παιχνιδια του για να το δωσει και ο δικος μου''?

χαχαχα

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ...

Γελουσα και εφυγα ..τι να της πεις?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αμάν ρε Ρίτα τι θα δούμε ακόμα! Κι ο δικός μου τις τελευταίες μέρες που όσες τον είχατε δει από κοντά λέγατε τι ήρεμο παιδάκι είναι, έχει παραξεσαλώσει και αισθάνθηκα πολύ άβολα όταν χτες πάνω σε μια διαμάχη για ένα παιχνίδι δάγκωσε το άλλο παιδί. Τον πήρα και φύγαμε με τη μία! Αυτό το αναφέρω γιατί τελικά και τα φαινομενικά ήρεμα παιδάκια τελικά ξεσπαθώνουν κάποια στιγμή και δε χρειάζεται να κάνουμε τίποτα γι αυτό! Πάντως εγώ αισθάνθηκα πολύ πιο άβολα που έγινε το δικό μου παιδί επιθετικό παρά όταν κάποιο άλλο είχε αντίστοιχη συμπεριφορά προς εκείνο και ο δικός μου δεν αντιδρούσε. Τέσπα ας ελπίσω ότι είναι φάση και θα ηρεμήσει. Ο καυμένος ο Γρηγοράκος έβγαλε καρούμπαλο ε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κορίτσια μου... πολύ αρρώστια βρε παιδιά στο καφέ...:(

Περαστικά σε όλους μας..:)

Εμείς είμαστε καλύτερα.. στο νοσοκομείο βρήκαν αρχή ωτίτιδας και θα παίρνουμε αντιβίωση για συνολικά 10 μερες.... ο βήχας είναι καλύτερα αλλά πλεόν κάνει εμετό απο τα φλέματα...:mad: όσο για την αντιβίωση ούτως ή άλλως έχουμε μεγάλο πρόβλημα με όλα τα σιρόπια... γι αύτό και τα υπόθετα στα αντιπυρετικά...ευτυχώ τώρα τη συνηθίζει σιγά σιγά (ότι αυτό είναι και πρέπει να το καταπιεί...:mrgreen::mrgreen:0 και την κρατάει μια χαρα!:-D

Η αναστασία κάνει και εκείνη εμετό απο το βήχα και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!!!!:rolleyes::rolleyes:

Κίκο για το ξένο ούτε να το σκέφτεσαι... πρώτα πρέπει να είναι καά η μαμά!!!!:grin::cool:

κορίτσια πάω γιατί προβλέπεται "μάχη" φιλιά ! καλό βράδυ!

Φιλιώ μου να χαίρεσαι το κουκλι σου!!!! Χρόνια του πολλά και καλά!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...