Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α δε σας ειπα και κατι πιό αστειο...

Εχω ξεκινησει στη μικρή τη γνωστη κρεατοσουπα, αλλά αυτη ούτε να τη φτυσει. Αφου εφαγε 3 κουταλιες απο το φαϊ της και δεν ηθελε άλλο κάθησα να φαω εγώ μουσακα. Ετρωγα καλα καλα και την βλέπω να με κοιταει και να της τρεχουν τα σάλια, ε της δίνω λιγη πατατουλα και τρελλάθηκε. Να θέλει κ άλλο μουσακά...χαχαχαχα μερακλου βγήκε το Χριστινάκι μου:lol:. Φοβηθηκα απο τη μπεσαμελ αλλιως θα της εδινα καμια κουταλιά ακομη:oops:.

Ωχ ξυπνησε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Κωνκων όπως λέει και ο μπαμπάς μας..."δώσε στο παιδί λίγο κανονικό φαί....που να φάει τις αηδίες που του μαγειρεύεις!!!":p:p:p:p:p

Περαστικά περαστικά σε όλες μας....τελειώνοντας απο τη δουλειά θα ανεβάσω τον Γιαννάκη στο νοσοκομείο...σήμερα έχει περισσότερο και νομίζω διαφορετικό βήχα απο χθες.... την αντιβίωση την ξαναέκανε εμετό...'αντε να δούμε....

Μαράκι πού γελάω με το λαπτοπ!!!! Όλα τα λεφτά είσαι!!!! Να μου φιλήσεις το Ευάκι;)

Χαιρετώ κούκλες τα λέμε μετά!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα κοριτσια.

Μαράκι μου γλυκό πολύ χαίρομαι που θα μαθαίνουμε τα νεα σου και από εδώ.

Τώρα για το «γ» και το «η» δεν θα σχολιασω τιποτα .:tongue::tongue:

Πω πω ρε κορίτσια σε ποια να πρωτοπω περαστικά.Αμαν πια .

Ευχομαι σε όλα τα αρρωστούλικα γρηγορη αναρρωση.:(

Εμείς ευτυχώς είμαστε καλα (φτου φτου) και από χθες παμε στο σχολείο φουλ ωράριο χωρίς προβλήματα.

Βεβαια εχουμε ένα θεμα το πρωι που κανει μιση ωρα να ξυπνησει αλλα πιστευω να βρουμε σιγα σιγα το ρυθμο μας.

Βεβαια στον παιδικό καθεται μεχρι τις και μιση γιατι μετα τα διωχνουν γιατι λετε????

Δεν εχουν φαγητο να τα ταισουν!!Ω ναι με τους νεους δημαρχους απλα ξεχασανε τον παιδικο μας οποτε περιμενουμε !!!!

Καλημερα κουκλες!!

Πως ειναι σημερα τα παιδακια?

Εμας σημερα εχει γενεθλια ο μπαμπας μας και απο το πρωι του λεμε χρονια πολλα...πολυ πλακα!

Αυριο εχω τραπεζι για τον ανδρα μου και προκαταβολικα για τη γιορτη τη δικη μου και του Γρηγορη οποτε μαζικο το γλεντι γιατι εχουμε και κριση :tongue:

Νατασσακο να τους χαιρομαστε τους ανδρες μας!!!

Ντελενη εμας επειδη τον ειχε πειραξει η αμοξιλ και ειχε κανει αλλεργια μας ειχαν πει οτι αν βλεπουμε οτι μια αντιβιωση κανει διαρροια ή εμετο ενδεχομενως να μην τον πιανει οποτε και θελει αλλαγη.Βεβαια εμας δεν ειχε καποιο συμπτωμα αλλα διαρροιες απο αντιβιωση ακουω συχνα και μας ειχαν πει οτι δεν δικαιολογουνται.Προφανως εσυ τα ξερεις καλυτερα αυτα, αλλά κανε εναν ελεγχο μηπως δεν τον πιανει και χειροτερεψει.Περαστικα σας!!!

Κων κων σιγουρα η κορη σου ειναι μερακλου!!:tongue:

Να σου πω κατι, βεβαια το γνωριζεις αλλα ηθελα να το αναφερω επι τη ευκαιρια.Καλυτερα να της αλλαζεις γευσεις μεσα στην κρεατοσουπα μεχρι να βρεις τι της αρεσει παρα να της δινεις κατι αλλο να δοκιμαζει απο τα δικα μας.

Στο λεω αυτο γιατι τις προαλλες ταραχτηκα πολυ με το μωρακι της φιλης μου.Γεννηθηκε τον Ιουλιο και ενω ειχαν αρχισει τροφες η πεθερα της εδωσε στη μικρη να γλειψει ελαχιστο απο το δικο τους τα Χριστουγεννα και το μωρο επαθε αλλεργικο σοκ και το ετρεχαν στο νοσοκομειο οπου τους εβαλαν τρελο χερι...τους εκαναν μεγαλη ιστορια και ο παιδιατρος και στο παιδων...

Για αυτο προσεχε!Καποιο μπαχαρικο ή κατι αλλο μπορει να τα ενοχλησει.

Παρτε και 2 συνταγουλες!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5266&Itemid=49

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5265&Itemid=49

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!!!

πρωτα να ευχηθω στο αρμακι μας να πανε ολα καλα!!!

ξεκουρασου τωρα που μπορεις κι ολα θα πανε σουπερ ειμαι σιγουρη προσπαθησε να μην θυμασαι τις ασχημες στιγμες ολα θα πανε καλα!!!

σμουτσ!

γιοβαννα μου περαστικα και σ'εσας και σε ολα τα αρρωστουλικα της παρεας ξουτ ξουτ παλιοιωσεις!

που θα παει θα καλοκαιριασει!

ντελενι μου ευχομαι να σας βρουν καλα στο νοσοκομειο!

κωνκων μου μην κλαις γλυκια μου λογικο ειναι οσο πιο μικρα τοσο πιο δυσκολα οταν αρρωσταινουν περαστικα σας μηπως ειναι καμια φαρυγγιτιδα και βραχνιασε;

πικουλινακι πως εισαστε σημερα;τι σας ειπε η γιατρος;

εμεις ειμαστε πολυ καλυτερα και απο χθες ξεκινησε και λιγο να τρωει βεβαι η γκρινια ειναι στο φουλ μιας κι εχει να βγει εξω απο την κυριακη οποτε καταλαβαινετε θηριο στο κλουβι!

ο μικρος εχει ακομη μυξουλες και ριχνουμε ορο με το κιλο!

σημερα θα λειπει ο μπαμπας μας και λεω να παμε μια βολτα στη μαμα μου εως το βραδακι να αλαξουμε παραστασεις γιατι κι εγω εχω να βγω εξω απο την πορτα απο την κυριακη και μου την εχει βαρεσει!

θελω να παω και σουπερ μαρκετ γιατι αυριο γιορταζει το τιμακι μου και θα κανω λιγα πραγματακια!

σας φιλω ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Όσον αφορά την επιθετικότητα και το αν πρέπει να επεμβαίνουν οι γονείς νομίζω ότι κάθε φορά πρέπει να κρίνουμε κατά περίπτωση.

Ετσι είναι, συμφωνω κ εγώ.

Στο γραφείο ακόμα χάλια?

ο χρηστος ενω ειναι ενθουσιασμενος με το μωρο ..αλλα το βραδυ κλαιει στον υπνο του ..πολλες φορες με διωχνει αλλα το παλευουμε ..ειναι αναμενομενες οι αντιδρασεις..

Ολα καλα θα πάνε, μεχρι που να σαραντισετε πιστευω οτι θα στρωσει ο Χρηστάκος σου.

Κωνκων όπως λέει και ο μπαμπάς μας..."δώσε στο παιδί λίγο κανονικό φαί....που να φάει τις αηδίες που του μαγειρεύεις!!!":razz::-P

Χαχαχα καλα λεει ο άνθρωπος, αντε καστε να το φας εσυ αυτο το νερόβραστο:mrgreen:. Σημερα εχω τις φακες με τα λουκάνικα....:shock: λές???:lol: πλάκα κάνω!

Περαστικά στο αγοράκι σου. Λες να τον ενοχλει η αντιβίωση?

Δεν εχουν φαγητο να τα ταισουν!!Ω ναι με τους νεους δημαρχους απλα ξεχασανε τον παιδικο μας οποτε περιμενουμε !!!!

Ωραία βρε και εις ανωτερα! Τί να πώ...νομιζα οτι τα ειχα δεί όλα με το θεμα των δημοσιων σχολείων.

vatraxaki μου καλα θα κανετε να πατε τη βολτουλα σας στη μαμα σου να ξεσκασετε λιγακι. Αντε με το καλό αυριο οι ετοιμασιες και να είστε τελείως καλα όλοι!

Ρίτα να χαιρεσαι τον καλό σου! Χρόνια του πολλά!

Μαζί με το Amoxil επειδή και η Κάτια έκανε διάρροια όταν είχε τη βρογχίτιδα, μας έδωσαν το Ultra Levur που ενεργεί περίπου όπως το γιαούρτι στα αντιβιωτικά. Δεν είναι χημικό φάρμακο και αξίζει να ρωτήσετε. Το βάζετε και μέσα στο γαλατάκι αν δίνετε γιατί δεν έχει γεύση.

Η μικρή μου από 17 του μηνός που είχε λίγη μύξα, λίγο βήχα, τελικά όπως σας είπα 39.3 μετά από δύο μέρες και παραμένουμε στο 38.8-39.8 που έκανε χθες (πριν το αντιπυρετικό). Δεν της δίνω όμως αντιπυρετικό εκτός αν πάει 38.5. Ευτυχώς σήμερα από τις 5πμ που της έδωσα πονσταν έχει κάτω από 38. Για να δούμε, ίσως να τη γλιτώσουμε την αντιβίωση..

arma όλα καλά να πάνε, να εννίσεις στην ώρα σου :lol::lol:

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημεραααααα

Να πω σε οποια κοπελα χρειαζεται και δεν βρισκει οτι εχω καβατζα 3 soldesanil (ειμαι junkie με τα φαρμακα..)αν χρειαστειτε χαρα μου να εξυπηρετησω!!!η αδελφη του αντρα μου δουλευει σε φαρμακειο στην επαρχεια και με ειχε ενημερωσει οτι μπορει να υπαρχει ελλειψη και ενισχυθηκα καταλληλως ..εχουμε και την σχετικη προιστορια ..

το μπεμπακι μας παραμενει πολυ ησυχο (φτυστε το ολοι μαζι καλε!!)και τα παμε θαυμασια ..

Περαστικα στα πολλα αρρωστα μωρακια μας!!!!αλλα με αυτο τον καιρο λογικο ειναι !!!καλε λιγο κρυο!!!

Μαργαριτακι να χαιρεσαι τον καλο σου!!!!

Κωνκων μερακλου η μικρουλα...μεταξυ μας και εγω τον μουσακα θα προτιμουσα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και απο'μένα , τι κάνετε ; σας έχασα αυτές τις μέρες αλλά είμασταν οικογενειακώς με γρίπη (ήταν το κερασάκι στη τούρτα) και όπως καταλαβαίνετε οι δύσκολες μέρες δεν τελειώνουν για 'μένα με τίποτα.

Να πω ότι ξεκίνησα συμπλήρωμα του μικρού και επιτέλους μετά απο τόσο καιρό κοιμήθηκα για τουλάχιστον 3 ώρες, βλέπετε μετά το νοσοκομείο και το χειρουργείο μου μειώθηκε αισθητά το γάλα και έτσι ο μικρούλης ήταν συνέχεια ξάγρυπνος, αφήστε δε που και εγώ είχα γίνει δράκουλας με τέτοια κόκκινα μάτια που είχα και έτσι δεν άντεξα με τίποτα στον πειρασμό του ξένου.

Να ευχηθώ σιδερένια αρχικά στο Αρμάκι και να έχει υπομονή απο 'δω και μπρος να υποδεχθεί τον 2ο άντρα της ζωής της.

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα που διάβασα και δεν είναι λίγα , πάντως κορίτσια εμάς μια ολόκληρη εβδομάδα κράτησε αυτό το τρελό μπούκωμα και ακόμα δε λέμε να συνέλθουμε, αφήστε δε για το βήχα.

Να ευχηθώ χρόνια πολλά για τους άντρες της Μαργαρίτας και της Νατάσος, να τους χαίρεστε σαν τα ψηλά βουνά.

Σας ευχαριστώ και για τις δικές σας ευχές για το σύζυγό μου και να πω Χρόνια πολλά αν και λίγο καθυστερημένα για τη Σουλίτσα, να είσαι γερή Σουλίτσα και ότι επιθυμείς.

Ιωαννίτσα διαβάζω ότι ο μπεμπάκος είναι ύσηχος και πολύ χαίρομαι , μακάρι να συνεχίσει έτσι εύχομαι , όσο για το Χρηστάκο δώσε του λίγο χρόνο ακόμα για να το συνηδειτοποιήσει, εδώ εμάς κοντεύουμε τους 3 μήνες και πάλι δε λέει να το χωνέψει, δηλαδή τον αγαπάει μεν αλλά όταν του λένε να πάρουνε το μπέμπη συμφωνεί με 1000.χιχιχι

ΚωνΚων δεν θυμάμαι αν σου έχω ευχηθεί για τη νεοφώτιστη να σας ζήσει και να είναι καλότυχη στη ζωή της, όσο για το σκηνικό με το μουσακά έχω να πω πως αυτά τα 2α παιδιά δεν έχουν καμία σχέση στη συμπεριφόρα μας με τα πρώτα. Εγώ θυμάμαι στον Αναστάση πριν τον πάρουμε ο οποιοσδήποτε αγκαλιά περνάγαμε τα χέρια μας με οινόπνευμα και είχαμε 2 αποστειρωτές γιατί δε σταμάταγε η αποστείρωση με τίποτα, όσο για τη διατροφή τηρούσα ακριβώς τις οδηγίες του παιδίατρου, τώρα όμως με το 2ο καμία σχέση, ούτε σε αποστείρωση , ούτε σε καθαριότητα, όταν ειδικά έχεις ένα μεγαλύτερο παιδί που είναι συνέχεια απο πάνω του και τον πασπατεύει συνέχεια τι να πρωτοκάνεις και είμαι σίγουρη πως με το φαγητό του (όταν θα ξεκινήσουμε με το καλό) όλο και κάποια κουτσουκέλα θα κάνω.

Απο ορό εμείς δυστυχώς δεν βάζουμε καθημερινά (μόνο στο μωρό ρίχνω) αλλά τουλάχιστον μάθαμε μετά κόπων και βασάνων να φυσάμε τη μύτη (μετά βέβαια απο τρελό τσακωμό και απειλές) και έτσι τώρα που ήταν κρυωμένος αρκεστήκαμε σε αυτά.

Δεν θυμάμαι τι άλλο να πω αμώτο μου , όπως θα το έγραφε και η Άρμα.

φιλιά σε όλες σας

καλησπερααααααα

Πόσα περαστικά να πουμε πια;;;

Κωνκωνακι μου ισως το καημενουλι να εχει χαλια λαιμο και να αντιδρα ετσι; Πολυ ψυχραιμη σε βρισκω με το φαγητο. Μπραβο σου!!!!

Ριτα να τον χαιρεσαι τον καλο σου.

Joa βρηκα και εγω 2 soldesanil τελικα απο διαφορετικα φαρμακεια.

Εμεις καλα γενικα. Ο Παναγιωτης ειναι μια χαρα (πηρε και 500γρ) σε 1 μηνα , δεν θα σας πω ομως ποσο ειναι για να μη κοροϊδευετε! Η Βαρβαρα η καημενη εχει εναν κατακοκινο και πρησμενο λαιμο.

Πριν ερθω δουλεια περασα φωτογραφο να μου δωσει ενα δωρο που ηθελε. Μου εφτιαξε σε καμβα τα προσωπακια των παιδιων . Καλα τελεια ειναι!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Για να δω τι θυμάμαι!

Ρίτα και Νατάσα να τους χαίρεστε!!! Ριτάκι μια χαρά τα έχετε βολέψει 3 σε 1! Σιγά μην έκανες ένα τραπέζι κάθε μέρα!Θα ήθελα πολύ να είμαι όμως κι εγώ εκεί, σίγουρα θα ετοιμάζεις ένα κάρο νοστιμιές!

Ελένη μου περαστικά στο Γιαννάκη! Για την αντιβίωση μια από τα ίδια έκανε και η δικιά μου τέλος Νοέμβρη που κόλλησε αυτή την καταπληκτική ίωση με το βήχα, τρελούς εμετούς ιδίως στην αντιβίωση! Δεν ήταν όμως ότι ήταν αλλεργική, ίσως σαν υφή τη δυσκόλευε περισσότερο, αλλά εκτός αυτού ότι κι αν έβαζε στο στόμα της το έβγαζε και δυστυχώς κράτησε πολύ όλο αυτό με τους εμετούς. Όσο για τη διάρροια παρόλο που τελικά από λάθος συνενόηση την αλλάξαμε την αντιβίωση και δοκιμάσαμε και άλλη, είχαμε θέμα για κάμποσες μέρες μετά.

Κική μου ήταν ανάγκη να σας πιάσει κι εσάς ίωση? Μα πού τη βρήκατε ρε παιδί μου μέσα στο σπίτι?

Κωνκωνάκι μου μακάρι να μην τσίμπησε τίποτα η μικρή! :( Υπομονή με το φαγητό της είναι αρχή και λογικό να δυσκολεύεται να το συνηθήσει! Αν δεν τον φάτε με την κόρη σου το μουσακά για στείλε κανένα κομμάτι κι από εδώ!:wink:

Πικουλινάκι τελικά αρρώστησε η Βαρβαρούλα σου? Να της περάσει γρήγορα! Σας έδωσε κάτι η κ. Στέλλα? Φαντάζομαι τι όμορφο θα είναι αυτό με τα πρόσωπα των παιδιών!!! Θέλω να το δω κάποια στιγμή!

Περαστικά και στην Κάτια μας και στην Αλεξάνδρα μας! Δεν ξέρω αν ξεχνάω κανένα αρρωστούλη, ελπίζω όχι, αρκετά είναι τα μικράκια που ταλαιπωρουνται!

Φιλιώ μου τουλάχιστον να ηρεμήσετε εσείς! Τι θα γίνει ρε παιδιά με τις παλιοιώσεις? Όπως λένε όμως ακριβώς με το που επιστρέφουν τα παιδιά από τις διακοπές των Χριστουγέννων υπάρχει ένα μεγάλο κύμα ιώσεων, ίσως γιατί το καθένα μεταφέρει και κάτι διαφορετικό από εκεί που πέρασε τις διακοπές του. Υπομονή θα καλοκαιριάσει πού θα πάει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Ρίτα και Νατάσα να χαίρεστε τους καλούς σας και να είστε για πάντα μαζί.

Deleni επειδή με τόσες αντιβιώσεις που έχει πάρει η Αλεξάνδρα έχω γίνει αντιβιωσιολόγος, να σου πω ότι το θέμα της διάροιας το αναφέρουν συχνά στις παρενέργειες. Στην Αλεξάνδρα κάνει διάροια η augmentin. Ελπίζω στο νοσοκομείο να σας βρουν μια χαρά.

Sunsun περαστικά και στην Κάτια σου. Ψήνεται και αυτή η καημενούλα στον πυρετό.

Κωνκων μπορεί η Χριστινούλα σου να έχει βραχνιάσει από το πολύ κλάμα.....μπορεί να έχει γδαρθεί ο λαιμός της. Εύχομαι να μην είναι κάτι άλλο.

Πικουλίνα περαστικά και στη Βαρβάρα σου. Μάλλον κόλλησε από τον Παναγιώτη η καλή μου. Φιλάκια να της δώσεις.

Η Αλεξάνδρα μου είναι σχετικά καλά. Δηλαδή το βράδυ έκανε ως 38 και σήμερα όλη μέρα ήταν απύρετη. Γύρω στις 15.00 είχε 37. Άντε να δούμε. Λέτε να τη σκαπουλάρουμε έτσι;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

[quote name='GiovannaXA;806674

]Deleni επειδή με τόσες αντιβιώσεις που έχει πάρει η Αλεξάνδρα έχω γίνει αντιβιωσιολόγος' date=' να σου πω ότι το θέμα της διάροιας το αναφέρουν συχνά στις παρενέργειες. Στην Αλεξάνδρα κάνει διάροια η augmentin. Ελπίζω στο νοσοκομείο να σας βρουν μια χαρά.

[/quote']

Ακριβως ετσι ειναι παρενεργεια αλλα μου ειχαν πει οτι οταν συμβαινει αυτο ενδεχεται ο οργανισμος να την απορριπτει αρα ισως να μην κανει τη δουλεια της.

Sun sun το ξερω το ultra levure..και εγω που παιδακι ειμαι ακομα :rolleyes: οταν πινω αντιβιωση πινω μαζι και τετοιο για την αποφυγει μυκητιασεων κτλ.

Παω να συνεχισω τα εργα μου..ειμαι σε πρωιμο σταδιο ακομα.Τακτοποιησα τα ψωνια μου και πρεπει να σκεφτω τι θα κανω...

Σας ευχαριστουμε για τις ευχες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Όχι, δεν έφτιαξαν τα γράμματα τελικά αλλά μετά το δούλεμα που μου ρίξατε τα κάνω αντιγραφη΄-επικόληση! :lol:

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικά μας! Ελπίζω γρηγορα να γινουν όλα καλά!

Ρίτα και Νατάσα να χαίρεστε τους καλούς σας! Ρίτα μην πεις τι εχεις φτιαξει γιατί θα σε βάλω να στείλεις κι από εδω με κούριερ! :lol:

Κωνκωνακι πηγάτε στην γιατρο? Ελπίζω το σημερινό βράδυ σας να είναι ησυχο..

Κικίτσα μου τι διαβάζω για χειρουρείο? Δεν φανταζόμουν ότι είχατε νοσηλευθει για κατι τετοιο...περαστικά και για την γριπη και ευχομαι να εινια το τελευταιο που περνατε..

delenaki τι έγινε με τον μικρό?

Giovanna μάλλον την σκαπουλαρατε! Μπράβο στο κορίτσι μας!Ελπίζω να συνεχίσει απύρετη..

sun sun ψηθηκε βρε παιδι μου Κατιουλα..Πως ειναι τώρα?

Βατραχάκι μου να πας στη μανούλα να ξεσκάσεις, τουλάχιστον φαινεται να τελειωνετε..

Πετρούλα γίνατε κιολας 3??? Πω πω πότε πέρασε καλέ ο καιρός? Αχ μακάρι να περάσει και για μένα έτσι γρηγορα..

joa μου πολύ χαίρομαι που σε διαβάζω χαλάρη! Φτου φτου ο μικρούλς να συνεχίσει έτσι!!!

Σας αφηνω γιατι ηρθε το Ευακι επίσκεψη στο κρεβάτι!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Arma μου τι κάνεις; Πώς περνάς; Θα περάσει και για εσένα γρήγορα ο καιρός. Μην ανησυχείς. Και όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα. Πώς το αντιμετωπίζει το Ευάκι όλο αυτό;

Κικίτσα και εγώ τώρα συνειδητοποίησα αυτό για το χειρουργίο;:oops::oops: Μα τι πάθατε; Εγώ δεν έχω καταλάβει. Θα μεγαλώσει πάντως και ο μπομπιράος σου και όλα θα διορθωθούν. Σου φάινονται τώρα βουνό γιατί είχατε περιπέτειες, αρρωστησε και ο Αναστάσης σου (αναμενόμενο αφού είναι παιδί και είναι Χειμώνας) και γενικά έχεις κλειστεί. Φλεβάρης και Μάρτης ίσως είναι ακόμα δύσκολοι μήνες. Μετά θα ξεπεταχτεί και ο μπέμπης, θα ανοίξει και ο καιρός.....κάνε υπομονή και μην σε παίρνει από κάτω. Και μία συμβουλή, αν υπάρχει η δυνατότητα να κρατάει κάποιος για λίγο τον μπέμπη παίρνε τον Αναστάση και πηγαίνετε καμιά βόλτα. Και 1/2 ώρα στις κούνιες να τον πάς καλό θα είναι και για εσένα και το παιδί.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...