Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα φιλενάδες! Καλή εβδομάδα να έχουμε...!

Αχ αυτή η διαπαιδαγώγηση! Λοιπόν joa μου την συμπεριφορά που περιγράφεις την είχε η Εύα την εβδομάδα που πήγα για δουλειά. Ήταν ξαφνικά ένα άλλο παιδί. Απαιτητική, δεν άκουγε, δεν έπιαναν οι τρόποι που έκανα για να ηρεμεί και να με ακούει. Ενώ τα πρωινά ήταν μια χαρά με τη μαμά μου, τα απογεύματα ήταν άλλο παιδί. Αυτό που κατάλαβα λοιπόν είναι πως για μία εργαζόμενη μαμά είναι πολύ πιο δύσκολο να διαπαιδαγωγήσει γιατί μέσα σε όλο αυτό υπάρχει η αντίδραση του παιδιού που τις περισσότερες φορές οφείλεται στο ότι του λείπει η μαμά ή ο μπαμπάς. Μιας και είναι στην ηλικία που δεν μπορούν να εκφραστούν με λόγια εκφράζονται με αντιδράσεις. Θέλει πολύ υπομονή, πολύ κουβέντα και πολλά ''χατήρια''. Δεν λέω να τον αφήσεις ανεξέλεκτο αλλά πιστεύω όπως σου είπε και η Μαρίνα, όσο πιο πολύ ασχοληθείς μαζί του τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις. Και πάνω απ'όλα να είσαι ήρεμη. Φυσικά και θα υπάρξουν μέρες που δεν θα αντέχεις λεπτό, που θα έχεις νεύρα, που θα είσαι κουρασμένη και δεν θα έχεις το κουράγιο να εξηγείς και να παίζεις ξανά και ξανά, όμως όταν είσαι σε καλη φαση εκμεταλεύσου την στο έπακρο! Και πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου να ξέρεις πως κάθε αντίδραση του παιδιού έχει κάποιο λόγο τον οποίο μονο οι γονείς μπορούν να ξέρουν..

Εγώ είχα καταλάβει εξ αρχής ότι αυτό που έκανε η Εύα ήταν αντίδραση προς εμένα, γιατί πέρασε και από το μυαλό μου μήπως ήταν τα δόντια. όμως τελικά όντως είχα δίκιο γιατί απο τότε που ξαναέκατσα η Εύα επανήλθε και τώρα που ταλαιπωρείται με τα δόντια πολύ περισσότερο από πριν συννενοούμεστε και με ακούει πάντα. Δεν έχει αυτή την περίεργη νευρικότητα.

Τώρα όταν θα βρω με το καλό δουλειά, ξέρω τις αντιδράσεις της και έχω προετοιμαστεί...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα Νατασσα μου βγηκε μια μανιταροπιτα...τι να σου λεω τωρα..

Συγχαρητηρια στη μανουλα σου εβαλα και λιγο μπεικον χαχαχα

Θα τη βαλω στο μασα...Μιλαμε δεν παιζεται η συνταγη!!Μπραβο!!!

Θέλω κι εγώ αυτή τη συνταγή πάραυτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

τη μακαρονοσαλάτα της Ρίτας αλλά έβαλε άσπρα μακαρόνια και όχι τρίχρωμα,

Κι αυτή τη συνταγή θέλω!!!!!!!!!! Όχι, όχι δεν έχω μεταλλαχτεί απλά συνειδητοποιώ ότι μένουν μόλις 10 μέρες για τα Χριστούγεννα που θα κάναμε τραπέζι και μεσημέρι και βράδυ (αλοίμονο, αλοίμονο, μήπως να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία ότι θα έχω μπει στο μήνα μου και να κάνουμε μία καλή το βράδυ?)

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα...

Σήμερα ο Χρηστος δεν πηγε σχολειο γιατι σηκωσει παλι πυρετο ..Αν θυμαστε ειχε σηκωσει την προηγουμενη εβδομαδα για 2 μερες μονο 2 φορες που με αντιπυρετικο επεσε αμεσως , σηκωσε παλι την Παρασκευη 38.8 και αμεσως με αντιπυρετικο επεσε και σηκωσε και σήμερα το πρωι 38.3 .

Τι στο καλο πυρετος ειναι αυτος??να ειναι ιωση με τοσες ωρες αποσταση ???σκεφτομαι να τον παω για μια εξεταση αιματος ...

Παντως με το παιδικο σκεφτομαι να κανω μια καλη κουβεντα μολις με το καλο ξαναπαει ο Χρηστος πισω σχολειο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλά ξεκίνησα πρωί-πρωί ούτε ΄καλημέρα δεν είπα, όλο απαιτήσεις!!!Χι,χι,χι!

Το Σκ ξεκουράστηκα πολύ! Ελπίζω να μη μας βγει ξινό! Ο Γώγος κοιμόταν 2,5 ώρες το μεσημέρι και το βράδυ τον έβαζα κατά τις 10 παρά και μου έκανε τη χάρη και ξυπνούσε κατά τις 9.30! Χτες το βράδυ βέβαια τον άκουσα 4-5 φορές που νιαούρησε αλλά πριν προλάβω να σηκωθώ είχε χουπσιάσει και πάλι! Μάλλον χόρτασε ύπνο το γλυκούλι μου κι αυτό, αφού κι εγώ από τις 4.30 ξύπνησα σήμερα! Άντε 2 και σήμερα στη δουλειά και χαλάαααρωση μετά!

Joa σου επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει παιδί που δεν έχει άσχημες αντιδράσεις!Ό,τι και να κάνουμε εμείς, μια αντίδραση θα την έχουν τα χρυσά μας! Εξάλλου παιδάκια είναι, τα δικά μας ΄νεύρα βέβαια πώς την παλεύουν είναι άλλο θέμα!Εγώ γι αυτό τελικά κλίνω στο να μην τον σταματήσω από το σταθμό όταν γεννήσω γιατί είμαι σίγουρη ότι κι εγώ δε θα την παλέψω με δύο μωρά αλλά κι αυτός κλεισμένος μέσα θα αγριέψει στα σίγουρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα...

Σήμερα ο Χρηστος δεν πηγε σχολειο γιατι σηκωσει παλι πυρετο ..Αν θυμαστε ειχε σηκωσει την προηγουμενη εβδομαδα για 2 μερες μονο 2 φορες που με αντιπυρετικο επεσε αμεσως , σηκωσε παλι την Παρασκευη 38.8 και αμεσως με αντιπυρετικο επεσε και σηκωσε και σήμερα το πρωι 38.3 .

Τι στο καλο πυρετος ειναι αυτος??να ειναι ιωση με τοσες ωρες αποσταση ???σκεφτομαι να τον παω για μια εξεταση αιματος ...

Όχι ρε γμτ..:-(. Κι εγώ αυτο θα σου έλεγα για εξετάσεις αίματος, από την άλλη μήπως θα έπρεπε να τον κρατάς περισσότερο μέσα? Αν δλδ κάνει πυρετό τη μία μέρα και την επόμενη δεν έχει μπορεί να περνάει μία ιωσούλα απλή αλλά να χρειάζεται να μην τον χτυπήσει πχ κρύο γιατί λογικά θα ξανακυλάει...τι να πω? ελπίζω να περάσει γρήγορα κι αυτό..

Παντως με το παιδικο σκεφτομαι να κανω μια καλη κουβεντα μολις με το καλο ξαναπαει ο Χρηστος πισω σχολειο ..

Και πέρα από την κουβέντα, γιατί αν συμβαίνει κάτι που δεν αρέσει στον Χρήστο δεν πιστεύω να στο πουν, καλό θα ήταν να έκανες κανα ''ντου'' ξαφνικό να δεις τι παίζει..

Ωχ ρε joa τι διαβάζω πάλι ο Χρηστάκος σου? Ας είναι πάλι κάτι που θα κρατήσει πολύ λίγο τουλάχιστον! Πάντως αυτές οι αρρώστιες σίγουρα προκαλούν εκνευρισμό και ανησυχία στα βλαστάρια μας! Καλά θα κάνεις όμως και θα μιλήσεις και με τους υπεύθυνους του σταθμού! Να περιμένω κι εγώ τέτοια εξέλιξη δηλαδή κατά το μεσημέρι που θα τον πάρω από το σχολείο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!!! Πόσα γράψατε πάλι;;;;;; Τρία τέταρτα έκανα να σας διαβάσω...:lol::lol::lol::lol::lol:

Γιοβάννα μου πολύ χάρηκα που όλα εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο... περαστικά σας...;)

Sunsun εύχομαι να βγείτε γρήγορα απο το νοσοκομείο και να τα αφήσετε όλα αυτά πίσω σας...Γρήγορη ανάρρωση στην Κάτια μας και υπομονή....;)

Ρίτα τι πμ και τι φανερά...μας κολάζεις τις έγκυες όπως και να 'χει....:lol::lol::lol:

Ιωάννα μου ας γίνει καλά το παιδί και βλέπεις τι θα κάνεις με το σταθμό... Πάντως συμφωνώ ότι όλα περνάνε τις "φάσεις" τους και τα νεύρα τους... Ίσως ηρεμήσει σε λίγες μέρες και απο μόνος του... Χρειάζεται πολύ υπομονή...

Κορίτσια αν και τα διάβασα όλα δεν θυμάμαι τίποτα άλλο....:oops::oops::oops::oops:

Όπως καταλάβατε το ίντερνετ ήταν μια αποτυχία... τηλέφωνο μπορούμε να πάρουμε αλλά δεν μπορούν να μας πάρουν και στο ίντερνετ μπαίνουμε όποτε θέλει αυτό....:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Βιάστηκα αν πανηγυρήσω....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ιωάννα μου περαστικά στο μαναράκι σου...όσο για τον παιδικό δεν κατάλαβα...μάλλον κάτι πέχτηκε εκεί ε; Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω αφού έλλειπα όλο το ΣΚ και γράψατε πάρα πολλά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ιωαννα μου ειναι και αυτο που σου ειπα στην πρωτη μου απαντηση.Τελικα οταν τα τριγυριζει κατι ή ειναι αρρωστουλικα ειναι να μην εχουν γκρινια?

Περαστικα και ισως ειναι καλο να του κανεις μια αιματος και μια ουρων για να δεις τι παιζει.

Mαρινα θα σου δωσω τις συνταγες μολις ανεβει και η μανιταροταρτα.Θα στις στειλω με πμ.

Αρμα πως ειναι η κουκλα?

Deleni.θα φτιαξει το ιντερνετ και εμας για τις πρωτες μερες ετσι ηταν μεχρι να ολοκληρωθει η γραμμη.

Σαρδελακι τι κανει ο Αστερης?πως τα περασατε στο χωριο?

Giovanna συγχαρητηρια και για τη μικρη σου οικοδεσποινα και για το τελειο τραπεζι!!Μπραβο!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτάκι μου καλά είναι το Αστεράκι...είναι λίγο μπουκωμένος, αλλά αυτό το παιδί είναι μονίμος μπουκωμένο. Τί τον ενοχλεί και μπουκώνει η μύτη του τόσο πολύ; Ρώτησα τον γιατρό και για κρεατάκια και μου είπε ότι μετά τα 2 θα φανεί!

m57Zp2.png

00020465.gif

καλημερα κοριτσια!!!

τι κανετε;

Μαρινα μου αυτο το στεγνωτηριο πηρα http://www.5050.gr/product/siemens-wt-46e301gr.html

το πηρα 600 ευρω υπαρχουν βεβαια και φθηνοτερα απο 350 ευρω και ανεβαινουν!

προς το παρων ειμαι πολυ ευχαριστιμενη και να κοιταξεις να εχει ετοιμα προγραμματα γιατι η μαμα μου εχει ενα της candy το οποιο πρεπει να ρυθμισει αυτη το προγραμμα καταλαβες τι λεω;

joa μου θα σου ελεγα αυτα που σου ειπαν και τα κοριτσια παντως αν υποψιαζεσαι οτι κατι τρεχει στο παιδικο ψαξτο γιατι τα ιδια περασε και η ανηψια μου σας το ειχα πει αλλα σας τα ξαναλεω η ανιψια μου ειναι ενα παρα πολυ κοινονικο παιδι και χαρουμενο την ειχαν στειλει παιδικο λιγο πριν τα δυο και το παιδι ειχε γινει κακοδιαθετο νευρικο ειχε μια συμπεριφορα αδικαιολογιτη τελικα καταλαβαμε οτι κατι ετρεχε με τον παιδικο αυτοι τα παρουσιαζαν ολα ροδινα ενω το παιδι ηταν ολη την ημερα κατουριμενο και δεν ετρωγε τιποτα και ηταν και συνεχεια αρρωστο γιατι μαθαμε οτι τα ταιζαν ολα με ενα πιρουνι:confused: τελικα την σταματησαν κι οταν πηγε μετα τα 2 μιση σε αλλο παιδικο ηταν αλλο παιδι το παιδι που ολοι ξεραμε!

σας κουρασα με τα πολλα ε;χαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

deleni μου κι εμας έτσι έκανε στην αρχή το ίντερνετ και τελικά κάτι γινόταν με τη συσκευή του τηλεφώνου και το βησματάκι που το συνδέεις. Αν δεις και δεν φτιάχνει πάρε τη forthnet να σου δώσουν οδηγίες.

giovanna μου μπράβο στην κούκλα σου! Άψογη! Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και πάνω απ'όλα που ο πεθερός σου ''την γλίτωσε''!

Ριτάκι η Εύα καλά είναι, είχαμε και σήμερα ένα ξύπνημα στις 3.30 με κλάμα αλλά ξανακοιμήθηκε μόνη της μετά από λίγο. Γενικά έχει ξεσαλώσει αυτές τις μέρες με τις βόλτες και είναι πολύ χαρούμενη. Από σήμερα που θα ξανακλειστούμε δεν ξέρω τι θα γίνει..

Σας χαιρετώ κοριτσάρες, πάω οαεδ. Μην γεμίσετε 100 σελίδες πάλι! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...