Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εραψε το αρμακι !!!

Πωπω αρμακι μου τι επαθες...ευτυχως μονο το γαμα που δεν βρισκεις οποτε καταλαβαινουμε το νοημα...Ολα να πανε καλα!!!

Αντε τωρα με την νεα συνδεση να σε διαβαζουμε συχνοτερα..

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα...παναγια μου ελπιζω απο εμας να μην ερθουν οι ιωσεις...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελος καλο ολα καλα Μαρια.Απο εδω και περα μονο χαρες.Οσο για την ξαπλα ενταξει ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο.Να κατσεις οσο πρεπει !!

Περαστικα και στο Ευακι.

ιωαννα πως εισαι εσυ?Ο μπομπιρακος?Ο Χρηστος?

Γιοβαννα περαστκα στην κουκλα σου!Οσο για το ματακι...δεν ρωτας και την ιδια να δεις τι θα σου πει?Ειναι μια κρεμα φανταστικη για μωλωπες(χαχα αλιμονο τα ξερω αυτα)της apaisyl.Ρωτα στο φαρμακειο, εμεις τη βαζουμε συχνα.Βουτυρα και κτλ δε μας κανουν τιποτα πια...Και ωτιτιδα δε θα κανει, ξεκολλα!!Γιατι να κανει εχει μπουκωμα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτακι τα παμε καλα ..κοιμαται ολη μερα ...το θεμα ειναι οτι δεν ξυπναει ουτε για να φαει ..και οταν πειναει δεν κλαιει απλα ξυπναει κανει κατι φωνουλες και ανοιγει το στομα του ...

ο χρηστος ενω ειναι ενθουσιασμενος με το μωρο ..αλλα το βραδυ κλαιει στον υπνο του ..πολλες φορες με διωχνει αλλα το παλευουμε ..ειναι αναμενομενες οι αντιδρασεις..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γιοβαννα περαστκα στην κουκλα σου!Οσο για το ματακι...δεν ρωτας και την ιδια να δεις τι θα σου πει?Ειναι μια κρεμα φανταστικη για μωλωπες(χαχα αλιμονο τα ξερω αυτα)της apaisyl.Ρωτα στο φαρμακειο, εμεις τη βαζουμε συχνα.Βουτυρα και κτλ δε μας κανουν τιποτα πια...Και ωτιτιδα δε θα κανει, ξεκολλα!!Γιατι να κανει εχει μπουκωμα?

Την ξέρω την κρέμα Μαργαρίτα μου αλλά έχουν απεργία οι φαρμακοποιοί. :mad::mad::mad: Στην Αθήνα τι γίνεται; Εδώ πήγα 1,5 χλμ ποδαρόδρομο για βρω φαρμακείο να πάρω ορό και είχε και μια απίστευτη ουρά από έξω. Όσο για το αυτί, χτες διαμαρτυρήθηκε ότι πονάει. Πήγαμε στο νοσοκομείο (απέργουν και οι γιατροί :mad::mad:) και μας είπαν ότι είναι κόκκινο αλλά δεν είναι για αντιβίωση. Αυτά χτες. Σήμερα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Α ρε ιωαννακι ..εχει ταλαιπωρηθει πολυ το κοριτσακι μας με τις ιωσεις και φετος..Και στην αθηνα γινεται χαμος στα φαρμακεια!!!!νομιζω απο δευτερα ειναι ανοικτα και παλι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, κι εμείς στην πλ. με το μηχανάκι πηγαίνουμε, αλλά δικαιολογούμαστε ότι πάμε από τα στενά, με 5 χλμ. την ώρα κι άλλα τέτοια...

pikoulini, ωραία βραδιά χτες, πολύ γλέντι, τί να σου πω. Ακόμα περισότερο πρέπει να το απόλαυσε ο μικρός όμως, με τη νυχτερινή έξοδο-έκπληξη!!! Τί γράφεις για το soldesanil ότι πρέπει να καταναλώνεται σύντομα όταν ανοιχτεί;;; To γράφει μέσα;;; Πες μου γιατί είναι στα φάρμακα για τις πρώτες βοήθειες της Ναταλίας σε περίπτωση αλλεργικής αντίδρασης.

Κορίτσια, ονειρεύομαι διακοπές. Κάτι σε... Καστοριά-Φλόρινα-Πρέσπες-Νυμφαίο....... κι άλλα τέτοια ωραία.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

μαράκι μου πολύ γουστάρω το λαπιτόπι σου που του λείπουν γράμματα και μας διασκεδάζεις κιόλας τρομάρα σου! χαχα

άντε ψυχούλα μου από δω και πέρα μόνο καλά!

ντελενάκι μου τραβήξατε καλή λαχτάρα κι εσείς με τον μικρό ε; αντε περαστικούλια σας!

m57Zp2.png

Εδώ πήγα 1,5 χλμ ποδαρόδρομο για βρω φαρμακείο να πάρω ορό και είχε και μια απίστευτη ουρά από έξω.
Ουουου τα ίδια κι εδώ, η ουρά στα εφημερεύοντα κάνει γύρω-γύρω το τετράγωνο...

Αχ Γιοβάνα μου, τί να πω, η Πανσέληνος φταίει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια σου armaκι, καλέ, τρόμαξα, νόμιζα, ότι εκτός όλων των άλλων, στο νοσοκομειο, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, σου έκαναν και ράμματα!!! Για να δούμε-για να δούμε, όοοολα καλά θα πάνε κι ίσως ακόμα-ακόμα να μη χρειαστεί να μείνεις στο κρεβάτι ως το τέλος. Φιλιά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ζουζουνες!!!

Θα μου επιτρεψετε να καλωσορισω το Μαρακι μας!Μαριώ πολύ συντομα, σε λιγους μηνες που θα κρατας το μπεμπακο αγκαλιά, όλα θα ειναι μια κακια αναμνηση..Να σκεφτεσαι θετικά και θα περασει γρηγορα ο καιρός, εκμεταλλεύσου αυτη την "ευκαιρία" και ξεκουρασου, δες και την θετικη πλευρα (να σε εχουν ολοι στα οπα-οπα) και απόλαυσε το!!

Περαστικα σε όλα τα αρρωστούλικα μας, στην Αλεξανδρα, στην Αναστασια, στο Γιαννακη και στον Τιμο..

Εμείς ειμαστε καλά και εχουν αρχισει οι επισκέψεις μας..σημερα το απόγευνα ειχα κοσμο και αυριο το πρωί περιμενω πάλι 5-6 ατομα για καφε, εχω φτιαξει ενα κέικ και πάω να ετοιμασω αλμυρες κρεπούλες και να ψησω μια πίτα που εφτιαξε η μανούλα μου..

Ελάτε να σας κερασω γιατι εχουμε μηνογενεθλια..γιναμε 3 μηνων!!!!

Καλό Βραδυ και ευχομαι αυριο τα αρρωστούλικα να είναι πολύ καλύτερα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

soldesanil πουθενα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!! Μετα απο κυριολεκτικα 30 τηλεφωνα βρηκαμε 1. Ενας φαρμακοποιος μου ειπε ΄΄κυρια μου αμα το βρειτε να ξερετε οτι εισαστε πολύ τυχερος ανθρωπος'' . Εξαντληθηκαν τελειως

Πετρούλα γίναται κιόλας 3??? Μπράβο γαμπρούλη μου! Έρχομαι για κέρασμα, μη χάσω!!!

Τουλάχιστον αυτό το ένα μπουκαλάκι το πήρατε Ντίνα? Πήγατε γιατρό, τι σας είπε?

Γιοβάννα μου περαστικά σας κι εσάς! Μια ίωση απλή να είναι που να φύγει στο φτερό χωρίς καμία αντιβίωση!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γιοβαννα και εδω απο οσο ξερω εχουν απεργια τα φαρμακεια...εχω ενα στοκ απο ορους οποτε και δε μου χρειαστηκε κατι αλλο.Δεν θα κανει ωτιτιδα η μικρη ολα καλα θα ειναι.

Πετρουλα ωραια πραγματα ετοιμαζεις!Καλα μηνογενεθλια!

Για το soldesanil...δε με προσεχετε...το ειχα γραψει πριν λιγο καιρο οτι ειναι σε ελλειψη...ισως το πανε να το καταργησουν και αυτο σαν τις garamat επειδη ειναι φτηνο φαρμακο.

Εγω εχω ενα μπουκαλακι παντα στην καβαντζα αν και δεν το εχω χρειαστει ποτε εως τωρα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Εδω και 2 24ωρα έχουμε κοιμηθεί ελάχιστα.... Ο Κωνσταντινος ειναι μια χαρά και σήμερα πηγε σχολειο. Η Χριστίνα μπουκωμενη με βηχα και κλάμα κλαμα κλαμα κλαμα........ Ουτε με ντεπον δεν μπορεί να ηρεμησει. Την ημερα την πλακωνω στο φυσ.ορο με το ρουφιχτηρι και είναι κάπως καλυτερα, τα βραδια όμως...δράμα! Σημερα και το κλαμα της ακουγετε βραχιασμένο, το απογευμα θα παμε γιατρο. Το τί κλάμα έχω ριξει που δεν μπορώ να την ηρεμησω άλλο πράγμα:(. Και απο το κλαμα και την αυπνία έχω πονοκεφαλο. Αυτά τα ωραια!

giovanna μου περαστικά στην Αλεξανδρα σου. Εγω σημερα πρεπει να ψαξω φαρμακειο για το γαλα της μικρής:mad:. Οσο για τη μελανια τί να πώ....περαστικά, αργει και να φυγει...

Πετρουλα μου πηγε κιόλας 3 μηνών ε? Αχ μεγαλωνουν γρηγορα! Να τον χαιρεσαι!

Μαράκι με γειά το λαπιτοπι. Γιατι δεν γράφει το "γ" χαλασμενο στο φερανε βρε?:mrgreen:

pikoulina μου περαστικά σας και κουραγιο! Πως ειστε σημερα?

vatraxaki μου ειστε καλυτερα?

Περαστικά σε όλα τα αρρωστουλικα.

Μάλλον θα πω στη παιδιατρο να ερθει απο εδώ γιατι πστευω οτι η μικρή κόλλησε απο το ιατρειο, ειχε πολλά παιδάκια.:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...