Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

hello!

Διαβαζω και ακουω πολλα αρρωστα και εχει φοβηθει το ματι μου...

Περαστικα σε ολα τα παιδακια!

Κοριτσια μου συμφωνω και εγω (το εχουμε πει και πιο παλια)οτι αν μια κατασταση ξεφευγει και ειναι επικινδυνη εννοειται οτι θα πρεπει να επεμβουν οι γονεις.

Απλα πιστευω οτι και σε εκεινη την περιπτωση η εμπλοκη μας θα πρεπει να ειναι πυροσβεστικη.Διοτι καποιες φορες με φωνες και υστεριες τα πραγματα οξυνονται αντι να ηρεμησουν και τα παιδια τελικα περνουν λαθος μηνυματα.

Εννοειται πως το εχω ζησει για αυτο το λεω.

Επισης θα επερνα θεση αν το δικο μου παιδι ειχε στριμωξει καποιο άλλο (ακομα και αν εκανε κατι ακινδυνο) αν α) εβλεπα οτι οι αλλοι γονεις ταραζονταν ή β) αν το άλλο παιδακι ειχε φοβηθει.

Σε αντιστοιχη περιπτωση ομως εγω για το δικο μου παιδι και μονο θα επελεγα να μην εμπλακω.Και ξαναλεω αν ηταν κατι ακινδυνο.Μαχη δλδ για ενα παιχνιδι,σπρωξιες κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Εχω λαπτοπ στο κρεβατι,δεν ραφουν ολα τα ραμματα (ελπιζω να καταλαβενετε τι ραφω..).

Ενα τεραστιο ευχαριστω σε ολες ειναι το λιοτερο που μπορω να σας πω....

Πρεπει τωρα να βρω μια στασι να με βολευει και θα σας ραψω αναλυτικα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Εχω λαπτοπ στο κρεβατι,δεν ραφουν ολα τα ραμματα (ελπιζω να καταλαβενετε τι ραφω..).

Ενα τεραστιο ευχαριστω σε ολες ειναι το λιοτερο που μπορω να σας πω....

Πρεπει τωρα να βρω μια στασι να με βολευει και θα σας ραψω αναλυτικα!

που ειναι το γγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγ

Διαφημίσεις

εια σου αρμα!!!!!!!!!!!!

καλώς ήρθες!!!!!

χαχαχαχαχα!!!! "ράφω", "ράμματα", "ράψω"..... μήπως σκέφτεσαι να αρχίσει το κέντημα τώρα που είσαι στο κρεββάτι?

πάντως ια συμπαράσταση, θα σου ράφω κι εω χωρίς "άμα"!!!!!!!!!

mrdIp3.png

εια σου αρμα!!!!!!!!!!!!

καλώς ήρθες!!!!!

χαχαχαχαχα!!!! "ράφω", "ράμματα", "ράψω"..... μήπως σκέφτεσαι να αρχίσει το κέντημα τώρα που είσαι στο κρεββάτι?

πάντως ια συμπαράσταση, θα σου ράφω κι εω χωρίς "άμα"!!!!!!!!!

σωστήηηηηηηηηηηηηηηηηηη . ας μπουμε ολοι στο χορο που ανοιξε η αρμα μας!!!

Μαράκι καλωσήρθες! Και ότι μελετούσα πότε θα μας γράψεις! Ράψε μας όποτε μπορείς! Πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα και θα τα λέμε κι από εδώ! Το Ευακι πώς είναι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου. Βάλτε και την Αλεξάνδρα μου στα αρρωστούλικα. Με 37,7 γυρίσαμε από το σχολείο :(. Ξέρετε το δικό μου θέμα τώρα έτσι; Μην κάνει ωτίτιδα και χρειαστεί αντιβίωση. Δεν θέλω με τίποτα να γίνει αυτό. Πέρσι μέσα στη χρονιά πήρε αντιβίωση 7 φορές. Νομίζω ότι το έχουμε ''κάψει'' πια. Εντωμεταξύ η καρδούλα μου είχε και ένα ατύχημα στο σχολείο. Σκόνταψε 9τουλάχιστον αυτό μου είπαν) και έπεσε πάνω σε ένα κουτί με παιχνίδια. Έχει μια μελανιά κάτω από το ματάκι της σαν να έχει φαει μπουνιά :(:(:(

Φιλιώ μου περαστικά στον Τιμούλη σου. Εύχομαι να συνέλθει γρήγορα γιατί από ότι διάβασα ταλαιπωρήθηκε μέρες.

Ελένη περαστικά στο Γιαννάκη. Η Αναστασία είναι τουλάχιστον καλά;

Πικουλίνα μου τι να πω και για εσάς. Περαστικά και στα 2 τα ζουζούνια σου. Ο βήχας είναι άτιμο πράγμα. Άμα κολλήσεις δύσκολα ξεμπερδεύεις.

Άρμα μου χάρηκα που είδα ποστ σου. Ελπίζω η εγκυμοσύνη σου να κυλήσει ομαλά από εδώ και πέρα και εσύ να μπαίνεις συχνότερα να μας λες τα νέα σου. Τι κάνει το Ευάκι;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ΑΧ ειστε θεοτρελλες!!!!!!!Και δεν κανει και να ελαω δυνατα μτ! Δεν ραφει και το ιττα...Σαν ζαβο νιωθω..!

Λοιπον να σας πω ια τν περιπετεια...μετα τι διαστολι που μου βρικε ο ιατροσ ιμουν στο κρεβατι..Σαββατο αποευμα ξεκινουν κατι συσπασουλες, περνω χαπι μπουσκοπαν και περιμενω..αντι να μειωθουν αυξιθικαν και μεσα σε 2 ωρεσ ειναν ανα 2-3 λεπτα. Πιρα το ιατρο και μου ειπε να παω αμεσως στο Μιτερα. Ακολουθσαν δισκολες ωρες, ο ιατρος πολυ συκρατιμενος βλεποντας το nst εως 50-50 οτι θα αποβαλλω...να μν σας τα πολυλοω μου εβαλαν το φαρμακο ια τις συσπασεις που δεν μπορουσα να παρω σπιτι λοω ταχυπαλμιας υπο τιν παρακολοθισι καρδιολοου και τελικα αρχισαν να μειωνονται..ομως μου ειπε εισαωι.Αλλι φρικι απο εκει, ειχα φυει απο το σπιτι λεοντασ στιν Ευα οτι θα επιστρεψω συν οτι ιταν ι πρωτι φορα που τιν αφινα βραδι..πολι δισκολα, απο το μια το αχοσ τις αποβολις απο τιν αλλι τις Ευας...Αχ Θεε μου! Ευτυχως ολα πιαν καλα, βεβαια απο τιν ταχυπαλμια πια και ιρθα και ολο το βραδι με ειχαν σε παρακολουθισι με μονιτορ αλλα αφου σταματισαν οι συσπασεισ οκ. Τν επομενι το αποευμα βικε και ο οροσ, ξανακαναμε το πρωι nst και ι μιτρα ειχε ιρεμισει αρκετα οποτε και βικα και υρισα κοντα στο κοριτσακι μου που παρεπιπτοντως και ευτυχως ιταν μια χαρα χωρις εμενα..Τωρα θα ειμαι ξαπλα μαλλον μεχρι να εννισω αλλα τι να κανουμε? Ειμαι σπιτι μου και αυτο μου αρκει...ελπιζω να πανε ολα καλα, περνω και το χαπι που δεν μπορουσα να παρω και ελπιζω να φτασω στον 9ο!

Κοριτσια μου ειλικρινα δεν ξερω ποσα πολλα ευχαριστω να σας πω...δεν εχω λοια ια τιν συμπαραστασι σασ...

Να πω κι εω περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα κα το Ευάκι ακόμα και σιμερα μετά από 12 μερες εχει κατι ελαχιστα υπολιμματα μυξας..ταλαιπωρθκε κι εκειν πολι..ινεται χαμοσ ενικα απο ιωσεις..σια σια θα σας διαβασω και θα τα λεμε..ελπιζω να φτιαξουν και τα ραμματα! χαχαχα!

Σας φιλω όλες!

Αρμάκι μου μια χαρά θα φτάσεις τον 9ο και θα γεννήσεις ένα σούπερ μπέμπαρο! Πέρασες δύσκολες στιγμές κοριτσάκι αλλά πάει πέρασαν, μην τα σκέφτεσαι! Ξάπλωσε να το χορτάσεις το κρεβατάκι σου και σε λίγους μήνες τρεχάτε ποδαράκια μου! Θα τα λέμ κι από εδώ και θα περάσει γρήγορα ο καιρός! Το Ευάκι σε λίγο μόνη της θα σου ζητάει να μείνει με τη γιαγιά για να την καλομάθει λίγο! Μην το σκέφτεσαι καθόλου! Φιλάκια πολλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...