Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παιδια τι μου ειπε ο χρηστος πριν απο λιγο ...

Μαμα εχεις και αλλο μπεμπη μεσα στην κοιλιτσα ?οχι του λεω παιδι μου

θα μας φερεις και αλλο μπεμπη??οχι αγορι μου θες και αλλο του λεω??ναι αλλα 2 !!!!

γκντουπ....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα Ιωαννα το γειτονακι για σενα κανει προβλέψεις τοσο καιρό;;;

Πάντως ειναι μπερδεμενα κι αυτα μωρε..και εμενα για αρκετο καιρο με ρωτουσε για το νινι στην κοιλια

Sunsun περαστικα και στην Κατια σου..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Kορίτσια, για εσάς με τα 2 παιδάκια, κάποια στιγμή είχα δει αυτό που σας παραθέτω, είναι από το μπλογκ μιας μαμάς, και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση: http://annoulasmom.blogspot.com/search/label/%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%BF%CF%82

sunsun, περαστικά στη μικρή. Όλα αυτά από τον παιδικό και μετά;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Sunsun περαστικά στην Κάτια σου. Εύχομαι να συνέλθει γρήγορα.

Μαρίζα και η Αλεξάνδρα πρέπει να αγγίζει τα 12 κιλά, ίσως όμως και όχι. Την Τρίτη έχουμε εμβόλιο......:|:neutral::|:neutral: και εκεί θα μάθουμε και το βάρος. Πάντως και αυτή έχει μια κοιλίτσ για δαγκωνιές.:D:D:D

Joa πολύ καλά τα νέα από τον μπέμπη σου. Όλα πάνε περίφημα. Στέλνεις το Χρήστο παιδικό;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

να ευχηθώ περαστικά στην Κατιούλα και στον Πανούλη και στα υπόλοιπα αρρωστούλικα , αν έχουμε!

Όσο για τον ορό εμείς βάζουμε 2 κάθε μέρα για να μένει καθαρή η μυτούλα, να μην στεγνώνει κτλ. βοηθάει πολύ πάντως. Και δεν ζορίζομαι και καθόλου γιατι το κάνει μόνος του με την αμπούλα σε χρόνο μηδέν οπότε όλα καλά!

Για τα κιλά θα πω ότι κι εμείς είμαστε 16 κιλά (έτσι λέει η ζυγαριά του σπιτιού) για ύψος δεν ξέρω...έχουμε να μετρηθούμε καιρό. Τελευταία φορά μετρηθήκαμε τον Σεπτέμβρη και είμασταν 95 πόντους!

Φωτεινή...αν δεν αφήσεις την κόρη σου να έρθει για καφέ , κρέμες δεν έχει :tongue:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Αντε ρε και επαθα καταθλιψη!!!!!!!!!! Λεω και εγω πηγε 14500 το παιδι και το λες τοσο απλα, χωρις βεγγαλικα και χωρις τυμπανοκρουσιες!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: Πραγματικά δεν ξέρω από όταν έπιασε τα 13 επήλθε η νιρβάνα στο συγκεκριμένο θέμα για μένα!

Περαστικά και στην κατιούλα! Sunsun το κάθε παιδί είναι κάπου πιο προχωρημένα από τα άλλα, μπορεί να μην κινείται πολύ η δικιά σου αλλά λέει και σκέφτεται τόσα πολλά, πολύ προχωρημένο είναι το αγγελούδι σου!

Έχει η Ναταλίτσα κοιλιά μαρή Μαρίζα??? Εγώ πάντως δεν την είδα! Ούτε εσύ βεβαια έχεις, αλλά φαντάζεσαι ότι έχεις κοιλιά εγκύου, οπότε χμμμ κοριτσάκι μήπως έχεις διαστρεβλωμένη ιδέα περί κοιλιάς???

Ιωάννα μπράβο σας! Ξεμπερδέψατε με τον ίκτερο! Θα ξανακάνετε μέτρηση? Δε φαντάζομαι να χρειάζεται! Τι συζητάς για κοριτσάκια? Έτοιμη σε βρίσκω για τηνκόρη κι ας λες τα διάφορα!Α εντάξει αφού πήρες και έγκριση από το Χρήστο είσαι κομπλέ!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

sunsun περαστικά στη μικρουλα σου!

pikoulina μου περαστικά στον Πανουλη.

Ιωάννα μου μια χαρα ο μπεμπάκος σας! Φοβερός ο Χρηστος χαχαχα άλλα 2 θέλει ε? Καλή δύναμη φιλεναδα!

Giovanna μου ελπίζω να πάνε όλα καλα στη δουλειά σου και να στρωσουν τα πράγματα και να τα ξαναβρειτε με τη μαμα σου.

Οσο για το άρθρο ναι θα ήταν πολύ καλό αν το τηρουσαν όλοι οι γονείς αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ πιο σκληρη. Θυμάστε πόσο ξυλο έπεφτε στο δημοτικό ή στο γυμνάσιο? Θυμάστε που την πληρωναν πάντα τα πιό "ησυχα", τα πιο λεπτά και τα πιο χαμηλων τόνων παιδιά? Εμάς τουλάχιστο έπεφτε ξυλο μεχρι να ματωσεις... και μαχαιρια έχω δεί και σιδερογροθιές αλλά δεν θα εστιασω σ'αυτό γιατί ίσως να τα θεωρησετε υπερβολικά. Προς θεού δεν λέω να μαθουμε στα παιδιά μας τη βία αλλά να τα μαθουμε να είναι πιό δυναμικά, μόνο με τον λόγο δε βγάζεις άκρη. Και προχθες που τον κοπανουσε ο άλλος τον δικό μου στον τοίχο ο Κωνσταντίνος του έλεγε όχι όχι αλλά ο άλλος δε χαμπάριαζε, ούτε επενέβει και κάποιος γονιος του, πήγε λοιπον και ο άντρας μου και τον ενθάρυνε τον δικό μας να τον στρωξει και αυτός. Αυτα!

:lol::lol::lol::lol::lol: Πραγματικά δεν ξέρω από όταν έπιασε τα 13 επήλθε η νιρβάνα στο συγκεκριμένο θέμα για μένα!

χαχαχα πόσο πιά να τον κυνηγησεις για να φάει.... Η μικρή τρώει τουλάχιστο ή είναι και αυτη κορμι?

Έχει η Ναταλίτσα κοιλιά μαρή Μαρίζα??? Εγώ πάντως δεν την είδα! Ούτε εσύ βεβαια έχεις, αλλά φαντάζεσαι ότι έχεις κοιλιά εγκύου, οπότε χμμμ κοριτσάκι μήπως έχεις διαστρεβλωμένη ιδέα περί κοιλιάς???
ΜΑΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑ, καλέ, 1000 χρόνια θα ζήσεις, γιατί πριν λίγο σε σκεφτόμουν ότι πρέπει να σου απαντήσω για την κοιλιά μου, γιατί δεν υπαρβάλω καθόλου κοριτσάκι και την επόμενη φορά θύμισε μου να σου την δείξω, πώς είναι όταν δεν τη... ρουφάω... Αφού καμιά φορά τη βλέπω κι αναρωτιέμαι μήπως να ανησυχήσω;...

Συνεχίζω σε λίγο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑ, καλέ, 1000 χρόνια θα ζήσεις, γιατί πριν λίγο σε σκεφτόμουν ότι πρέπει να σου απαντήσω για την κοιλιά μου, γιατί δεν υπαρβάλω καθόλου κοριτσάκι και την επόμενη φορά θύμισε μου να σου την δείξω, πώς είναι όταν δεν τη... ρουφάω... Αφού καμιά φορά τη βλέπω κι αναρωτιέμαι μήπως να ανησυχήσω;...

Συνεχίζω σε λίγο.

Βρε Μαρίζα μου κ εγώ εχω κοιλιτσα. Η θα πλακωθουμε στη γυμναστική ή θα την κόψουμε:mrgreen: που λέει και μια φιλεναδα μου.

Ωχ τι άλλο θα διαβάσω η γυναίκα νυχτιάτικα!!! Αν έχεις και εσύ Ντινάκι κοιλιά πάει στραβώθηκα!!! Ασαράντιστη ακόμα έμπαινε σε στενότατο τζιν χωρίς να φαίνεται τίποτα! Και η κόρη μου 8 και κάτι είναι από κιλά, αλλά σου λέω Ντινάκι επήλθε η νιρβάνα! Το πήρα απόφαση, αρκεί να μη χάνουν βάρος και ας παίρνουν πολύ λίγο!

Μαρίζα μήπως θες να μας πεις ότι το 2ωρο που σε έχω πετύχεις 3-4 φορές ρουφάς συνέχεια την κοιλιά σου??? ΓΙατί εγώ κοιλιά δεν είδα! Θα την είχες ξεχάσει σπίτι φαίνεται! Εκτός και αν.... έχεις να μας ανακοινώσεις τίποτις????

mGKop3.png60Jvp3.png

Οσο για το άρθρο ναι θα ήταν πολύ καλό αν το τηρουσαν όλοι οι γονείς αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ πιο σκληρη. Θυμάστε πόσο ξυλο έπεφτε στο δημοτικό ή στο γυμνάσιο? Θυμάστε που την πληρωναν πάντα τα πιό "ησυχα", τα πιο λεπτά και τα πιο χαμηλων τόνων παιδιά? Εμάς τουλάχιστο έπεφτε ξυλο μεχρι να ματωσεις... και μαχαιρια έχω δεί και σιδερογροθιές αλλά δεν θα εστιασω σ'αυτό γιατί ίσως να τα θεωρησετε υπερβολικά. Προς θεού δεν λέω να μαθουμε στα παιδιά μας τη βία αλλά να τα μαθουμε να είναι πιό δυναμικά, μόνο με τον λόγο δε βγάζεις άκρη. Και προχθες που τον κοπανουσε ο άλλος τον δικό μου στον τοίχο ο Κωνσταντίνος του έλεγε όχι όχι αλλά ο άλλος δε χαμπάριαζε, ούτε επενέβει και κάποιος γονιος του, πήγε λοιπον και ο άντρας μου και τον ενθάρυνε τον δικό μας να τον στρωξει και αυτός. Αυτα!

Ναι κων κων μου εν μερει εχεις δικιο σιγουρα ειναι και θεμα γονιων ομως κυριως ειναι θεμα χαραχτηρα.Η δικη μου εμπειρια απο καυγαδες που εβλεπα στα παιδικα μου χρονια ειναι καπως διαφορετικη.Υπηρχαν τα επιθετικα παιδια και τα μη επιθετικα.Απο την αλλη υπηρχαν τα ντροπαλα και τα δυναμικα.

Δε νομιζω οτι ειναι θεμα ας πουμε βαρους αν ενα παιδι θα τις φαει..και εμεις ειχαμε πολλα χοντρουτσικα που λογω ανασφαλειων τις ετρωγαν συχνα.Επισης ειχαμε και πολυ αδυναμα φαινομενικα παιδακια που μπορει να μη μπορουσαν μεν να αντιδρασουν απεναντι σε καποια πιο δυνατα αλλα εβλεπες να χειριζονται καταστασεις και να την κανουν με ελαφρα και κυριως αναιμακτα.

Εγω προσωπικα προτιμω να εχω ενα μη επιθετικο παιδι αλλα δυναμικο και νομιζω οτι αυτο εννοει το αρθρο.Δηλαδη να εχει τετοια ευελιξια ωστε να μπορει σε μια δυσκολη στιγμη να χειριζεται καταστασεις και να τις φερνει εις περας με τον τροπο του.

Με το να πουμε σε ενα παιδι χτυπα και εσυ (δεν το θεωρω κακο και εμενα ο πατερας μου σαν παιδι αυτο μας ελεγε ''αν σας χτυπησουν θα χτυπησετε και εσεις'')δε ξερω κατα ποσο θα εχει αποτελεσμα αν το ιδιο το παιδι δε νιωθει σιγουρο για τον εαυτο του.

Δε λεω οτι ισχυει κατι τετοιο στη δικη σας περιπτωση και ενδεχομενως και εγω το ιδιο θα εκανα.Αλλα γενικα τετοια θεματα ειναι αθροιστικα συνηθως και εχουν να κανουν με το χαραχτηρα,τα βιωματα και κυριως την αυτοπεποιθηση ,η οποια δεν επιτυγχανεται απο τη μια μερα στην αλλη.

Στην προκειμενη θεωρω οτι τα παιδα μας ειναι πολυ μικρα ακομα και αν δεν παθουν δε θα μαθουν.Θεωρω οτι μετα απο καποιες εμπειριες ολα τους με τον εναν ή τον αλλον τροπο θα μαθουν να προστατευουν τον εαυτο τους.Οποτε μην ανησυχεις ειναι μια φαση που σιγουρα την περνουν ολα τα παιδακια μεχρι να βρουν τον εαυτο τους.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ πως μου αρεσουν τα κοριτσακια με τις κοιλιτσες τους που το καλοκαιρι φορανε και κοντα μπλουζακια και πεταγεται τα κοιλακι ..αν ειχα κορη θα ηταν γριπωμενο συνεχεια μιας και θα του φορουσα συνεχεια κοντα φουστακια και κοντα μπλουζακια!!

Όταν εγώ σας τα λέω με κράζετε!!!! Αλλά όλο το γυροφέρνετε το κοριτσάκι.... Εσένα σ'αρέσουν οι κοιλίτσες τους, του καλού σου χθες βράδυ του άρεσαν τα νάζια και τα σκέρτσα της Σοφίας όταν φεύγαμε.... γύρω γύρω το πάτε!

Μπράβο στον μικρό σας!!! Θα ξαναπάτε για μέτρηση?

Α! Δεν σου είπα και το άλλο, μου λέει η Σοφία στο αυτοκίνητο, μόλις φύγαμε

-μαμά, γιατί τον λένε μπέμπη?

-γιατί ακόμα είναι πολύ μικρούλης και δεν τον έχουν βαφτίσει για να έχει όνομα

-και πώς θα τον λένε?

-δεν ξέρω...

-να τον λένε "Ζήρεια"!!!!

χαχαχαχα! όνομα βουνού του έδωσε!!!!

Πικουλίνα, επειδή εγώ δεν έχω τηλέφωνο της Μαρίας, πες της σε παρακαλώ ότι άλλος ένας άνθρωπος την σκέφτεται (κι ας μην γνωριζόμαστε τόσο καλά όσο με τις υπόλοιπες....)

Για κιλά που λέγατε... εμείς είμαστε γύρω στα 15... 15.200 κάπου εκεί!

Αλλά από κοιλιά σκίζουμε!!!!!! Όλο της το βάρος εκεί βρίσκεται!!!!

Με τους ορούς (ή το φυσιομέρ)....δεν τα πάμε καλά... Αν δεν έχει μύξες, τις κάνω όταν το θυμάμαι!!! χαχαχα άμα έχει, την πλακώνω 3-4 φορές την μέρα... Τώρα η αντίδρασή της, είναι ανάλογα τα κέφια της... Άλλες φορές χρειάζονται τρεις να την κρατάνε και άλλες φορές το κάνει μόνη της γελώντας!

Γιοβάννα μου... μην στενοχωριέσαι... θα τα βρείτε με την μαμά σου... Θα συμφωνήσω με την Πετρούλα. Γι αυτό είναι οι μαμάδες! Για να τσακωνόμαστε και να ξεσπάμε γιατί πάντα μας αγαπάνε!!!!

Πετρούλα!!! Δεν είναι για το γειτονάκι μου οι προβλέψεις! Για άλλη είναι..... (ονόματα δεν λέμε...) Το γειτονάκι μου κοριτσάκι θα κάνει! Όχι δίδυμα!!! χαχαχα

Μαριζάκο! Μπράβο στο Ναταλάκι! Αλλά φακές βρε παιδί μου? Χαθηκε να ήταν κάτι άλλο? χαχαχα

Πολλά φιλιά και στις υπόλοιπες και περαστικά στα αρρωστούλικά μας!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...