Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια οι απόψεις για τις στάσεις και τους τρόπους διίστανται, μπορεί να ακούσεις πολλά, εγώ, π.χ., κάνω αυτό που μου είχε δείξει ο παιδίατρος, ξάπλα στο πλάι το κεφάλι και στλάσσσσς το αμπουλάκι στο ρουθούνι που είναι από πάνω. Φωτεινή, πολύ θέμα έχω με τους ορούς, ευαγγέλιο τους έχω, είναι το φετίχ μου! Χαχαχαχα!

Φωτεινή, OK το facebook μου, δεν ξέρω τί μπορεί να είχε πάθει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα.

Εγώ δεν είμαι και πολύ στα καλά μου. Έχιε συμβεί κάτι στη δουλειά από τη Δευτέρα που με έχει στεναχωρήσει πολύ και που όσο πάει γίνεται και χειρότερο αντί για καλύτερο και η κόντρα με τη μαμά μου καλά κρατεί. Λάθος, χειροτέρεψε γιατί σαν επίτηδες η Αλεξάνδρα σήμερα δεν ήθελε να πάμε να δούμε τη γιαγιά και τον παππού. Έκανε τόσα κλάματα που παρολίγο να κάνει εμετό.

Φιλάκι χάρηκα με τα νέα της Ναταλίας σου. Εύχομαι όλα να ξεπεραστούν γρήγορα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κι απο μένα!!!

Περαστικα στα αδιαθετα παιδακια μας..αρχισαν μυξούλες, βηχαλάκια και φτερνισματα

Ιωαννα τι παθατε βρε κοριτσι μου...παρ'όλες τις τούμπες που εχουμε φαει κι εμεις και χτες ηταν η πιο προσφατη, εμετο δεν εχουμε κανει και θα με απασχολουσε κι εμενα πολύ αν γινόταν..

Περαστικα και με το θεμα που δημιουργηθηκε στη δουλεια..με τη μαμα θα τα βρειτε..για αυτο ειναι οι μαμαδες, για να ξεσπάμε, να κανουμε μουτρα, να το ξεχναμε μετα κ.ο.κ

Φιλακι μια χαρα το Ναταλάκι..τωρα θα περνατε σιγα σιγα σε απαγορευμενες τροφες με αυτο τον τρόπο;;ευχομαι να ξεμπερδεψετε πολύ γρηγορα με αυτο το βραχνά..

κι εμεις τον ορο ξαπλωμενοι και το κεφαλι στο πλάι για να τρεξει απο το κτ ρουθουνι..μονη ομως δεν μπορω γιατι τελευταια φορα που το επιχειρησα εφαγα κλωτσια

Ντίνα να δωσεις τα φιλια μας στη Μαρια και πες της οτι τη σκεφτόμαστε καθημερινά..να μας λές τα νεα της γιατι κι εγω δισταζω να ενοχλώ στο τηλ.

ωχ δεν αντεχω αλλο για να συνεχισω..συγχωρεστε με..εχω τον μικρό αγκαλια και ο Αναστασης με εχει καβαλήσει για τα καλά!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσια μην την παιρνετε τη Μαρια τηλεφωνο γιατι την ενοχλειτε. Ειναι πολυ απασχολημενη τελευταια!!!!!!

Να της τηλεφωνειτε οποτε θελετε,παρεϊτσα θελει. Εγω μπορει να την παιρνω και 15 τηλεφωνα την ημερα για να την απασχολω και λιγο!!!

Διαφημίσεις

Πικουλίνα καλά που με επανέφερες στην πραγματικότητα, 13.500 και όχι 14.500 που έγραψα ο ΓΙώργος, ε ένα κιλό πάνω ένα κάτω τώρα που πήραμε φόρα! Μπουαχαχαχα! Και πάλι μια χαρά μου φαίνεται ομολογώ! Μήπως είμαι αναίσθητη η μάνα? Παίζει κι αυτό! Περαστικά στον Πανούλη μας τουλάχιστον να τη σκαπουλάρει η Βαρβαρούλα! Εγώ κορίτσια ορό μόνο στη μικρή αμπούλες βάζω, στο Γιώργο έχω σωθεί με το physiomer spay που δε διαμαρτύρεται, βγάζει με πολύ πίεση και το κάνει μια χαρά το ζητάει κιόλας!

Ιωαννάνκι δύσκολη μέρα, από αύριο θα είναι πολύ καλύτερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πικουλίνα καλά που με επανέφερες στην πραγματικότητα, 13.500 και όχι 14.500 που έγραψα ο ΓΙώργος, ε ένα κιλό πάνω ένα κάτω τώρα που πήραμε φόρα! Μπουαχαχαχα! Και πάλι μια χαρά μου φαίνεται ομολογώ! Μήπως είμαι αναίσθητη η μάνα? Παίζει κι αυτό! Περαστικά στον Πανούλη μας τουλάχιστον να τη σκαπουλάρει η Βαρβαρούλα! Εγώ κορίτσια ορό μόνο στη μικρή αμπούλες βάζω, στο Γιώργο έχω σωθεί με το physiomer spay που δε διαμαρτύρεται, βγάζει με πολύ πίεση και το κάνει μια χαρά το ζητάει κιόλας!

Ιωαννάνκι δύσκολη μέρα, από αύριο θα είναι πολύ καλύτερα!

Αντε ρε και επαθα καταθλιψη!!!!!!!!!! Λεω και εγω πηγε 14500 το παιδι και το λες τοσο απλα, χωρις βεγγαλικα και χωρις τυμπανοκρουσιες!!!!

Ένα άρθρο για την επίλυση διαφορών http://parents.org.gr/psych/a43.

stone δίκιο έχεις... καπου μπερδεύτηκα!

Η Κατιούλα μας στο club των αρρωστούλικων πάλι.. 39.3 πάλι ξαφνικά στις 6μμ, αλλά ευτυχώς με depon της έπεσε τελείως. 8 μέρες στον παιδικό και αρπάξαμε μυξούλα και βηχαλάκι, ελαφρύ προς το παρόν..

Για τα κιλά επιτρέψτε μου να σας τρομάξω με το 16.2κ κοριτσάκι μου! και να φανταστείτε οτι δεν τρώμε γλυκά σχεδόν καθόλου στο σπίτι! Η αλήθεια όμως είναι οτι δεν κινείται όσο τα άλλα παιδάκια. Σκέφτομαι οτι καθώς θα μεγαλώνει θα είναι και πιο ευκίνητη και θα αλλάξει αυτό.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Sun sun πολυ ωραιο το αρθρο που παρεθεσες!!Εξαιρετικο θα ελεγα.. συνοψιζει τοσα πολλα σε λιγες γραμμες!!Λοιπον με βρισκει 100% συμφωνη και ετσι προσπαθω να πραττω.

Περαστικα στην μικρη σου...παλι ρε γμτ?

Εμεις παλι με τα 16 πλεον κιλα μας(ναι ναι ξεκολλησαμε απο τον Μαρτη περισυ ειχε να ανεβει)τρεχουμε οληηηηη μερα!!:tongue:Κοιλια μηδεν,μπουτια τιποτα,κοιλιακοι φουλ!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ο Γρηγορης πραγματικα οχι...ιχνος κοιλιας...βεβαια ειναι και αρκετα ψηλος..

Αλλο μωρε τα κοριτσακια!!! ειναι πιο ζουμερουλικα ασχετα με τα κιλα τους.Πολυ χαριτωμενα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Περι ορου συζητηση ...εμεις βαζουμε καθε βραδυ μετα το μπανιο ειτε ορο ειτε φυσιομερ ,αν δω ιχνος μυξουλας τον πλακωνω 3-4 φορες την μερα...εμεις τον βαζουμε σε ημικαθιστη θεση και πατωντας την αμπουλα με δυναμη να βγει απο το αλλο ρουθουνι ..

Για κιλα...χμμ..16 κιλα και εμεις ..ο χρηστος τρωει ατελειωτα και απεριοριστα αλλα ευτυχως ψηλωσε και αλλο και δεν φαινεται χοντρουλης ..και φυσικα δεν του καθεται βαρος γιατι δεν σταματαει λεπτο να τρεχει.. υπερδραστηριο ...

Να ευχηθω περαστικα στα μωρακια μας ..Sunsun σε τοσο ψηλο πυρετο καλυτερη δραση εχει το πονσταν αν χρειαστεις βοηθεια με δοσολογιες εδω ειμαστε!!!Πικουλινι μου ξεσκισε τον με τον ορο να γινει το αντρακι μας καλα..

Για το μαρακι να σας πω και εγω κολλουσα να παρω γιατι λεω ειμαστε και πολλες ζωη να εχουμε μην την πρηζουμε την κοπελα αλλα αφου η πικουλινα εδωσε το ελευθερο αυριο το πρωι θα παρω να μαθω νεα της χιχι...

Τα δικα μας νεα ...ο ικτερος επεσε στο 7,2 απο 12 ..οποτε η γιατρος ειναι απολυτα ευχαριστημενη!!!συνεχιζουμε ομως να το ταιζουμε για λιγες μερες τα γευματα ανα 2 1/2 ωρες και το βραδυ ανα 3 1/2 και την ηλιοθεραπεια!!!

Αχ πως μου αρεσουν τα κοριτσακια με τις κοιλιτσες τους που το καλοκαιρι φορανε και κοντα μπλουζακια και πεταγεται τα κοιλακι ..αν ειχα κορη θα ηταν γριπωμενο συνεχεια μιας και θα του φορουσα συνεχεια κοντα φουστακια και κοντα μπλουζακια!!

Πικουλινι μου

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...