Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ισως Μαργαριτακι ...ο Χρηστος παντως απο 2 ημερων χαλαγε τον κοσμο για το φαι του..ασαραντιστο ετρωγε 180 μλ ...και βεβαια μεχρι και τωρα ...

Αν και συμφωνα με την γιατρο τα παιδακια που εχουν κλεισει και την 38η εβδομαδα θεωρουνται τελειομηνα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ετσι ειναι παρολα αυτα εβλεπα διαφορες απο το μαιευτηριο ακομα...εφερναν το Γρηγορη παντα τρεχωντας γιατι εσκαγε στο κλαμα απο την πεινα...(η Μαιρη και η βαγγο που ειχαν ερθει τοτε τον καταλαβαν απο τον διαδρομο χαχα)μου τον εδιναν και μου ελεγαν ''θα μας φαει αυτο''...χαχα

Εβλεπα ομως άλλα, κυριως κοπελες με καισαρικη στα δευτερα τους οπως η διπλανη μου που πασχιζε να το κανει να ξυπνησει...

Λεω εγω με το μυαλο μου οτι καπου θα παιζει και αυτο το ρολο του.Οταν ειχα συζητησει με το γιατρο μου καποια στιγμη μου ειχε πει οτι στο δευτερο πρωτα ο Θεος θα επιδιωξουμε να κατσει οσο περισσοτερο γινετε ...

Οπως και να εχει ολες οι καισαρικες στις 38 βδομαδες πανε οποτε αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δεν ξέρω ρε κορίτσια παίζει σίγουρα κι αυτό πάντως εγώ τη μικρή 38+6 και είχα τρελό θέμα να την ξυπνήσω, κάθε φορά που τη φέρνανε ερχόταν και η μαία μαζί να την ξυπνήσει! Ήταν και μικρό μωρούλι βέβαια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα κι από μένα!

Κωνκωνάκι μου και τα δυο παιδιά μια χαρά είναι από βάρος! Ο Κωνσταντίνος σου σχεδόν στο μέσο όρο, και ο δικός μου 14.500 ήταν τελευταία φορά και μου φάνηκε πολύ καλός, πια δεν είναι μωράκια κιόλας αφού βάζουν όλα καλά!

Μαρίνα πόσα ειναι ο Γιωργος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Θα μας τρελανεις;;;;

Κωνκωνακι και εσεις 14;;;; Ευτυχως που υπαρχει και ο Τιμουλης και παρηγοριεμαι!!! Θελω και εγω φωτο απο τη βαφτιση. Περιμενω μηνυμα.

Joa ξανακανατε εξεταση;;;; Ο χρηστακος τι λεει με το νεο μπεμπε;;

Μαριζα μπραβο σας που ξεκινατε σιγα σιγα να δωκιμαζετε νεες τροφες;;; Τις αρεσαν οι φακές;;;

Και ο Παναγιωτης άρρωστος. Πυρετο και απειρη μυξα. Με παρεσυρε και η Βικυ και ριχνω ορο με τη συρριγα. Πολυ καλυτερα απο τις αμπυλες.

Διαφημίσεις

Μαρίζα μου αντε με το καλό! Ελπίζω να της αρεσουν οι φακες.
Από το λίγο που έφαγε χτες για την όλη διαδικασία (2 κουταλιές) φάνηκε να της αρέσουν!
Στεναχωριέμαι να τον βλέπω έτσι με κατεβασμένο το πρόσωπο και να με κοιτάει λυπημένα.
Νομίζω, κι άντε βρες τον τρόπο, ότι πρέπει να τους μαθαίνουμε να είναι πιο δυναμικοί με κάτι τέτοια, να υψώνουν ανάστημα και να διεκδικούν δυναμικάααααααα.

'Σπέραααααα!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Με παρεσυρε και η Βικυ και ριχνω ορο με τη συρριγα. Πολυ καλυτερα απο τις αμπυλες.
Κανονικά έτσι λένε κι οι γιατροί, ότι είναι το σωστότερο. Αλλά και την αμπούλα πώς την κάνετε εσείς; Χαϊδεύοντας; Eγώ της πατάω μία.......... χαμός.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

καλησπερα κοριτσια..

φιλακι εχεις 'θεμα' και εσυ με τις αμπουλες στην μυτη?

σημερα η βικυ με εκανε μια 'επιδειξη' πως βαζουν ορο στην μυτι με συριγκα.....λοιπον τωρα καταλαβα ποσο λαθος το εβαζε εγω στη Φωτεινη...

λοιπον την βαζει 10μλ ορο σε συριγκα, την εχει την μικρη ξαπλωμενει στην αγκαλια της με μια πεσετα κατω απο το σαγονι και τσουπ χωνει την συριγκα με τον ορο..απο το ενα ρουθουνι μπαινει ο ορος και απο το αλλο βγαινει μαζι με της μυξουλες και στην συνεχεια ρουφαει το ρουθουνι με το ..μαραφετι δεν ξερω πως το λενε:)......η ψυχη μου πονεσε βλεποντας την Φωτεινη ανημπορη να αμυνθει:):) αφου ειναι για καλο θα το κανουμε :)

Νομίζω, κι άντε βρες τον τρόπο, ότι πρέπει να τους μαθαίνουμε να είναι πιο δυναμικοί με κάτι τέτοια, να υψώνουν ανάστημα και να διεκδικούν δυναμικάααααααα.

Αυτο ακριβως..οπως ειπα κι εγω το παν ειναι η αυτοπεποιθηση τους.Η οποια βεβαια εχει και το τιμημα της :rolleyes:αλλα οκ ετσι ειναι η ζωη πρεπει να μαθουν να αντιμετωπιζουν καταστασεις.Για αυτο εμενα δε με πολυνοιαζουν αυτα.Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι και θα χτυπησει και θα χτυπηθει.

Οσο για τον ορο επειδη ειναι η ειδικοτης μου.Μεχρι και τον σεπτεμβρη τον εβαζα με αμπουλες οταν χρειαζοταν.Απο το Σεπτεμβρη και μετα και προκειμενουν να προστατεψουμε τα αυτακια μας (οδηγιες του παιδοωρλ)εφοσον πηγε σταθμο επρεπε να βαζουμε ορο ,πρωι -βραδυ εχει -δεν εχει μυξα και αν εχει μπουκωμα τουλαχιστον 5 φορες τη μερα .

Επειδη λοιπον αφενος ειχαμε ξεπλυθει να πληρωνουμε ορους και αφαιτερου ολες οι φιλες μου και οι ωρλ συστηνουν τη συριγγα το γυρισα σε ορο μπουκαλι.

Ειχα ξαναπει στα κοριτσια τις προαλλες αλλα θα τα γραψω και εδω οτι περνω μπουκαλακια ορο των 250μλ απο το φαρμακειο(1,15 ευρω!!!)ανοιγω βαζω πανω τη συριγγα(10αρα) με τη βελονα και το αφηνω μονιμα ετσι δεν τη βγαζω ποτε μεχρι να τελειωσει.Οταν θελω να τραβηξω γυρναω αναποδα το μπουκαλι και τραβαω.Ο ορος επειδη το ειχαμε συζητησει καποια στιγμη και ρωτησα εφοσον μεινει με τη συριγγα πανω και δεν παρει αερα και δεδομενου οτι ειναι μικρα μπουκαλακια των 250μλ αρα τελειωνει σχετικα γρηγορα δεν παθαινει τιποτα να παραμεινει ετσι για 15 μερες..(αν εχει το παιδι μυξα εγω τον τελειωνω σε 3 μερες)

Οι πλυσεις καμμια σχεση!Κλασεις ανωτερο τιοσυστημα αυτο απο ολες τις αποψεις.

Τις προαλλες που ειχε λιγη μυξα τον πλακωσα με αυτο ,2 10αρες τη φορα του εριχνα.. σε 2 μερες ηταν περδικι.Ισως και τυχαιο?Ισως..αλλα πολυ καλυτερο το συστημα.

Α και κατι αλλο το παιδι πρεπει να ειναι ημικαθιστο και η συριγγα παραλληλα με το σαγονι οταν ριχνετε.

Ντινα περαστικα στον πανουλη!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

και ξεχασα να πω οτι η Φωτεινη εχει μαθει αυτη την διαδικασια ''το πρεπει''

και ξερετε γιατι??:):) ..γιατι η Βικυ λεει..""ελα Φωτεινη να κανουμε τον ορο γιατι πρεπει"" και η Φωτεινη ρωταει πρεπει μαμα?? και η Βικυ λεει ναι 'πρεπει' ;):lol::lol::lol: αχ τα καημενουλια ποσο αθωα ειναι ...τι ψυχουλες γλυκιες ειναι :):)

φιλακι ακομα το φατσοβιβλιο να φτιαξει?

Διαφημίσεις

Εγω Φωτεινη μου δεν τα λυπαμαι καθολου...χαχα

Ειναι το καλυτερο πραγμα που μπορουμε να τους κανουμε, οι πλυσεις στη μυτη.Ολα απο εκει ξεκινανε !

Πλεον ειμαι τοσο αμειλικτη που και ο Γρηγροης δεν αντιδρα καθολου καθεται μονος του χωρις να τον κραταμε πια 3 και το κανουμε..Εχει γινει μερος της καθημερινοτητος μας.Οπως θα πλυνουμε χερακια οταν ερθει απο τοσταθμο και θα βγαλει ρουχα ετσι θα κανουμε και αυτο.

Και ενω φυσαει τη μυτη,αν εχει μυξα εννοειται θα βαλω και το ρουφηχτηρι διοτι τοσο καλα αποκλειεται να τη φυσαει για να την καθαρισει.

Εγω τα κανω ολα αορατα...:tongue:

Μην τη λυπασαι σαν τη μαμα μου και εσυ που με βλεπει και φευγει..χαχα

Ειναι το πιο σημαντικο πραγμα.

Στο ενδιαμεσο του εχω ακι ενα φυσιομερ σπρευ και ριχνει μονος του..χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α και κατι αλλο το παιδι πρεπει να ειναι ημικαθιστο και η συριγγα παραλληλα με το σαγονι οταν ριχνετε.

ημικαθιστό τι εννοει;; εγω τον βαζω ξαπλωμενο στα ποδια μου . τη μια απο τη μια και την αλλη απο την αλλη

οχι Ντινα καλυτερα καθιστο το παιδι καπου σε ημιξαπλωτη θεση πχ. μια πολυθρονα ή αν δεν καθεται μονος του ημικαθιστος(η πλατη του πανω στο στερνο καποιου αλλου μεγαλου) και μετα ριχνεις.το τελειως ξαπλωτο προωθει τον ορο στα αυτακια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εμενα το καλο μου δεν αντιδρά καθολου. Δεν τον ενοχλει καθολου η ολη διαδικασια και ας μην εχει αρρωστησει πολλες φορες, για να το μαθει. Οταν ειναι να πιει φαρμακο το πινει μονος του. Καλα οταν φυσαει τη μυτη του τρελενομαι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...