Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μεσημεριανος υπνος...οσο ηταν μικρος κρατουσαμε σταθερα το προγραμμα μας ...οσο μεγαλωνει συχνα πυκνα δεν μας κοιμαται χωρις αυτο ομως να εππηρεαζει την ωρα που θα κοιμηθει το βραδυ...υπερδραστηρια πλασματακια..

Μαριζακι μπραβο στο κοριτσακι μας!!!αντε και στο γαλα...

Το αρμακι μας βγηκε χθες απο το νοσοκομειο αλλα δεν την εχω παρει τηλ. σημερα...ελπιζω να ειναι καλυτερα!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Τρέχω πάλι μοναχούλα μου.... ο καλός μου ταξίδι.

Είχαμε πάει παιδιατρο προχθες και ο Κωνσταντίνος ξεκινησε αντβίωση για τον βηχα. Δεν είχαμε άλλα συμτωματα απλά μας την έδωσε επειδή ο νυχτερινός βηχας κραταει εδώ και 2 βδομαδες. Πιάσαμε τα 14 κιλά επιτέλους, αλλά απο ύψος δεν ειμαστε και το πρώτο μπόι. 92 πόντους έχουμε μείνει.

Η μικρή μου είναι καλά αλλά αυτον τον μηνα πηρε μονο 400 γρ. και μου φάνηκαν λίγα.:( Είναι 6.600 τωρα και 62 πόντους. Πιστευα οτι θα ειχε παρει παραπάνω επειδή είχαμε ξεκινησει και τις κρέμες:(. Ουφ τί θα κάνω πιά με αυτά τα παιδιά? Τί δεν τους αρεσει και δεν τρωνε?

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας για τη Χριστινουλα μου!

Και οσο για το σχολειο λιγο λιγο κάτι γίνετε...ευτυχώς που δεν δουλευω ακόμα γιατι θα είχα φρικαρει.

Σουλίτσα μου να σου τα πω και απο εδω. Χρόνια πολλά και καλά. Να είσαι γερή να χαιρεσαι την οικογενεια σου και συντομα να την μεγαλωσετε κατα 1 άτομο!

Ιωάννα μου τί κάνει ο μπέμπης? Ο Χρήστος πώς τον βλέπει?

Μαράκι μου οποτε μπορείς να μας λες τα νέα σου...ντρεπομαι να σε ενοχλω στο τηλ.

Μαρίζα μου αντε με το καλό! Ελπίζω να της αρεσουν οι φακες.

Ρε κοριτσια τη Κυριακη είμασταν επισκεψη σε φιλους μας που έχουν 2 αγορια το ένα 3,5 χρονων και το άλλο 2,5 χρονών. Επιανε τον Κωνσταντίνο ο μικρός και κολλουσε στον τοιχο και καλά να είναι τιμωρία και ο δικός μου του καθόταν να τον κοπαναει ο άλλος στον τοίχο. Στην παιδιατρο προχθες τον έσπρωξε ενα κοριτσάκι και αυτος μονο τη κοιτουσε καμία αντιδραση. Μου φαίνεται σας να φοβάται:(. Στεναχωριέμαι να τον βλέπω έτσι με κατεβασμένο το πρόσωπο και να με κοιτάει λυπημένα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα...

Κωνκωνάκι μου με τέτοιο στυλάκι μαμά πώς να βγούνε τα παιδιά καλέ και να τρώνε πολύ. Κρατάνε κι αυτά την σιλουέτα τους από τώρα. Όσο για τον γιόκα σου πιστεύω πως κάποια στιγμή θα αμυνθεί κι αυτός. Μπορείς να του κάνεις συζήτηση γιαυτό...πιστεύω πως θα βοηθήσει...το ίδιο είχα κάνει κι εγώ με τον Αστέρη και βοήθησε πάρα πολύ. Πλέον θα αμυνθεί αν κάποιο παιδάκι του επιτεθεί!

Είχαμε αρρωστούλικα στην παρέα; Περαστικά...ελπίζω να είναι καλά και πάλι!

m57Zp2.png

Καλημέρα κι από μένα!

Κωνκωνάκι μου και τα δυο παιδιά μια χαρά είναι από βάρος! Ο Κωνσταντίνος σου σχεδόν στο μέσο όρο, και ο δικός μου 14.500 ήταν τελευταία φορά και μου φάνηκε πολύ καλός, πια δεν είναι μωράκια κιόλας αφού βάζουν όλα καλά! Η μπουμπού σου επίσης πολύ καλή! Δες το μέσο όρο στο βιβλιάριο και θα πειστείς! Εξάλλου σημασία έχει να τρώει, κι ας έχει τέτοιο σκαρί που ποτέ να μη χρειαστεί να κάνει δίαιτα!

Μπράβο Μαριζάκι για τη φακοκατάσταση!

Τα καλύτερα νέα μας φέρνεις Πικουλίνα, πες στο Μαράκι ότι το σκεφτόμαστε όλες!

Γιοβαννα η κόρη σου ειναι πολύ μπροστά! Έχει το σωστό τρόπο να βάζει τους άντρες στη θέση τους!

Τσιρίζουμε έφυγα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κωνκωνάκι μου με τέτοιο στυλάκι μαμά πώς να βγούνε τα παιδιά καλέ και να τρώνε πολύ. Κρατάνε κι αυτά την σιλουέτα τους από τώρα. Όσο για τον γιόκα σου πιστεύω πως κάποια στιγμή θα αμυνθεί κι αυτός. Μπορείς να του κάνεις συζήτηση γιαυτό...πιστεύω πως θα βοηθήσει...το ίδιο είχα κάνει κι εγώ με τον Αστέρη και βοήθησε πάρα πολύ. Πλέον θα αμυνθεί αν κάποιο παιδάκι του επιτεθεί!

Ναι Αλεξανδρα μου θα γινουμε όλοι κορμιά!:mrgreen:

Οσο για την αμυνα του ο άντρας μου του λέει οταν θα σε χτυπησει ενα παιδάκι εσύ θα του δίνεις κλωτσιά, αλλά αυτος του λέει "οσι κάνω νταντα μπαμπα, πονάει" Κατάλαβες? Λυπατε να τα χτυπησει...

Μεχρι τωρα χαιρομουν που δεν ηταν επιθετικός, τωρα όμως θα προτειμουσα να ρίχνει και αυτός απο καμία, παρα να τις τρώει...

Κωνκωνάκι μου και τα δυο παιδιά μια χαρά είναι από βάρος! Ο Κωνσταντίνος σου σχεδόν στο μέσο όρο, και ο δικός μου 14.500 ήταν τελευταία φορά και μου φάνηκε πολύ καλός, πια δεν είναι μωράκια κιόλας αφού βάζουν όλα καλά! Η μπουμπού σου επίσης πολύ καλή! Δες το μέσο όρο στο βιβλιάριο και θα πειστείς! Εξάλλου σημασία έχει να τρώει, κι ας έχει τέτοιο σκαρί που ποτέ να μη χρειαστεί να κάνει δίαιτα!

Ε άμα λες εσύ οτι είναι καλά τότε δεν αγχώνομαι! :mrgreen: το λέω επειδή είχες κ εσύ ενα θεματάκι με τα κιλά σας!

Καλημεραααααα

Περαστικα στον κωνσταντινο !!!και εμας αν τελικα δεν επαιρνα αντιβιωση δεν θα επαιρνε τα πανω του ο χρηστακος ...Παντως στην φωτο που ειδα τον κουκλο δεν φαινεται αδυνατο παιδακι ..μια χαρα κουκλος...

Τωρα για τον φοβο ..πιστευω οτι απλα ο κωνσταντινος ειναι συνεσταλμενος αλλα σιγα σιγα θα τον βρει τον τροπο του ...σκεψου τα θετικα...δεν εχεις τα δικα μας που χτυπαει και δαγκωνει και μετα απο πολυ κοπο και συζητηση κατι εχουμε καταφερει πια!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ντινάκι να χαίρεσαι που το παιδάκι σου είναι έτσι, γιατί αλλιώς ο 1ος που θα την πληρωνε είναι η κόρη σου μεγαλώνοντας!Κι εμένα γενικά είναι μαζεμένος, τελευταία άρχισε να ξεσαλώνει μόνος του, πάντως νομίζω δε χρειάζεται να τους λέμε τίποτα έχουν το ένστικτο της αυτοάμυνας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ε άμα λες εσύ οτι είναι καλά τότε δεν αγχώνομαι! :mrgreen: το λέω επειδή είχες κ εσύ ενα θεματάκι με τα κιλά σας!

Έτσι, έτσι θα δίνουμε η μία στην άλλη κουράγιο! Εγώ πια αγχώνομαι όχι αν μείνει στάσιμος μόνο αν χάσει! Που κι αυτό δηλαδή στο παιχνίδι είναι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εγω στο παιχνιδι των κιλων δεν συμμετεχω :) να δουμε βεβαια τι μας επιφυλασει ο μπομπιρας που προτιμαει να κοιμαται παρα να τρωει ..Λες Μαρινακι να ειναι σαν το Μαριαλενακι ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Κων κων μου και εγω πιστευω πως δεν πρεπει να τους το καλλιεργουμε.Εχουν την αυτοαμυνα μεσα τους οπου χρειαστει θα αμυνθουν.Θεωρω οτι πρεπει να τονωνουμε την αυτοπεποιθηση τους γενικοτερα και τοτε απο μονα τους ξερουν τι να κανουν αν τα βρουν σκουρα.

Εμενα σιγουρα αντιδρα αν του επιτεθει καποιο παιδι.Ισως στα κοριτσια κολλαει λιγο ..δε ξερω γιατι...καναδυο φορες τον εχουν δαγκωσει ασχημα..

Καποιες φορες ειναι ατσουμπλος και απο μονος του μπορει να σπρωξει κτλ ιδιως αν διεκδικει κατι αλλά τουλαχσιτον σπανια θα παει να χτυπησει απλα για να χτυπησει χωρις λογο.

Ιωαννα εμενα η γνωμη μου περααπο τον ικτερο που σιγουρα παιζει ρολο ειναι και κατι αλλο...το πιστευω πολυ αυτο.Ενα μωρο που γεννηθηκε στις 38 εβδομαδες ειναι σιγουρα πιο ανετοιμο απο ενα μωρο που γεννηθηκε στις 40 οπως ο Χρηστος ή ο Γρηγορης.Καπου το ξεβολεψαν.Δεν ηρθε η ωρα του να βγει απο μονο του ακομα, οποτε θα στρωσει στο φαγητο και αυτο ειμαι σιγουρη.

Εγω παντως μεταξυ του Γρηγορη κι αλλων παιδιων στο μαιευτηριο εβλεπα τεραστια διαφορα στο φαγητο.Δε χρειαστηκε να τον ξυπνησω ποτε.Ισως απλα ηταν πιο ετοιμος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...