Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κορτσακια μου!!!

Σουλιτσα πολυχρονη!Γερη και δυνατη!!!Και του χρονου με υγεια να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!!

Η ανδρεαννα πως ειναι?Ο Τιμουλης?Η Αναστασια?

Ολα τα νεα μαθητουδια μας ελπιζω να ειναι καλυτερα και να επεστρεψαν στο σχολειο τους!!

Αρμα ελπιζω ολα να ειναι καλυτερα τωρα πια.Μονο θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα.Πολλες ευχες !!!

Εμεις καλα.

Προχθες ο μικρος κοιμηθηκε 1 το βραδυ και ξυπνησε 8 το πρωι για να παει σχολειο..ε λεω θα ερθει σπιτι και θα ειναι πτωμα...αλλα που?

Δεν κοιμηθηκε καθολου το μεσημερι με αποτελεσμα να κοιμαται εχθες απο τις 8μιση το βραδυ μεχρι τις 9 σημερα το πρωι..Ανεπαναληπτο....

Βεβαια κατα τις 11 το βραδυ ξυπνησε και ηρθε ολο χαρα να μου πει οτι ξυπνησε αλλα του ειπα οτι ειναι νυχτα και ευτυχως ξαναεπεσε..με εφαγε το αγχος... λεω τωρα θα μου ξυπνησει μεσα στη νυχτα και να δω τι θα κανω.Αλλα ευτυχως καλα...

Παει να μου κοψει τον μεσημεριανο υπνο ρε γμτ και δε θελω καθολου να γινει κατι τετοιο..μπορει να κοιμαται νωρις το βραδυ αλλα και αυτο ολη μερα σερι στο ποδι πως θα αντεχει?

Κατα τα αλλα ειχα συναντηση στο σταθμο εχθες και παρολο που ακουσα πολλα καλα για το αγορι μου, δεν εχω παραπονο και δεν ηταν απλα κολακευτικα σχολια ηταν ευστοχα στοιχεια που ισχυουν...ακουσα και διαφορα που ομολογω οτι ντραπηκα..

Κυριως σε θεματα συμπεριφορας.Πολυ επιμονος, πολυ ανυπομονος,πολυ ζωηρος,πολυ απαιτητικος...ε μην του κανετε και εσεις ολα τα χατηρια,τοσο απολυτο παιδι στο φαγητο δεν εχω ξαναδει... και αλλα τετοια....(που να ξερε η γυναικα τι μαχες δινουμε για να εχει αποκτησει τουλαχιστον μια στοιχειωδη συνεργασια σε διαφορα θεματα).

Ουφ..και που ειμαστε ακομα ..τι εχουμε να ζησουμε στο μελλον...μεγαλες στιγμες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιοβαννα παλια μου τεχνη κοσκινο οι πτωσεις...σε καταλαβαινω ειναι πολυ αγχωτικο.Ευχομαι να μη σας ξανατυχει και χρειαστει να το συνηθισεις οπως εγω...χαχα

Σοβαρα τωρα οι επισημες οδηγιες για χτυπηματα στο κεφαλι ειναι να παρακολουθουμε το παιδι 2 24ωρα.

Ιωαννα τι γινετε με τον ικτερο?Να ξαναπω και εδω οτι και εμεις παροτι βγηκαμε με χαμηλο (9 νομιζω) τις επομενες μερες ολοι μου ελεγαν οτι ηταν κιτρινουλης..εγω να πω την αληθεια τοτε δεν το εβλεπα αλλα τωρα που το φερνω στο μυαλο μου ηταν αρκετα κιτρινος..το ειχε πει και η παιδιατρος και ειχε συμβουλευσει να ειναι κοντα στο παραθυρο με τραβηγμενη την κουρτινα.Δε ξερω ποσο κρατησε...ειπαμε ημουν σε νιρβανα τοτε ...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ευχαριστώ Μαργαρίτα μου.

Την μικρή δεν την εστειλα ουτε σήμερα σχολείο.Είνια πολύ καλύτερα αλλα είπα να μην το ρισκάρω.

Ιωάννα μου τι να πω βρε κορίτσι μου.Δεν εχω μεγαλη εμπειρια από πτωσεις (φτου φτου) τουλάχιστον τωρα που μεγάλωσε.

Εχω βεβαια 3 καλα περιστατικα οταν πιο μικρη και θυμαμαι τι περασα και σε καταλαβαινω.

Ηλιάννα μου τις ακούω τις καμπάνες .Χα χα

Σουλα μου τις ακους τις καμπανες αλλα βλεπω να σφυριζεις αδιαφορα !!!χαχαχα

Με τον ικτερο του μικρου εχει ως εξης ..2 ημερων ειχε 8 , 4 ημερων ειχε 10,8 και 6 ημερων 12 ..παρολο που καναμε οτι μας ειπαν ..δλδ συχνο ταισμα ανα διωρο και παραθυρι ..αυριο θα παμε ιασω για επανεξεταση ..δεν σου κρυβω οτι με εχει αγχωσει το ολο θεμα (δεν εχετε παραπονο ολο κατι εχω και βρισκω να γκρινιαζω...χαχαχα..)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σουλα μου τις ακους τις καμπανες αλλα βλεπω να σφυριζεις αδιαφορα !!!χαχαχα

Με τον ικτερο του μικρου εχει ως εξης ..2 ημερων ειχε 8 , 4 ημερων ειχε 10,8 και 6 ημερων 12 ..παρολο που καναμε οτι μας ειπαν ..δλδ συχνο ταισμα ανα διωρο και παραθυρι ..αυριο θα παμε ιασω για επανεξεταση ..δεν σου κρυβω οτι με εχει αγχωσει το ολο θεμα (δεν εχετε παραπονο ολο κατι εχω και βρισκω να γκρινιαζω...χαχαχα..)

Α το σφύριγμα είναι το φορτε μου.χα χα

Και ποιος σε λεει γκρινιαρα να τον κανω ντα :tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Πρώτα από όλα να σε χαιρόμαστε Σούλα μου! Ευτυχισμένη να είσαι πάντα και να χαίρεσαι τους ανθρώπους που αγαπάς! Το κοριτσάκι σου είναι καλά?

Ο Τιμούλης και η Αναστασία μας?

Ρε Γιοβάννα νομίζω κι εμένα θα με ανησυχούσε ο εμετός μετά την πτώση ευτυχώς σε συγκράτησε ο καλός σου και δεν τρέχατε σε νοσοκομεία!

Ρίτα μου πού να φτάσουν τα βλαστάρια μας να πάνε και γυμνάσιο και να μας καλούν οι καθηγητές για ενημέρωση ε χμμμμ δε θα μπορέσω!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μια χαρά μωρέ είναι ο Γρηγοράκος το κάθε παιδί έχει τα δικά του! Όσο για το μεσημεριανό ύπνο απλά συμπάσχω αφού φόρτωσα που προσπαθούσα να τον κοιμήσω καμία ώρα, του λέω έτσι είσαι?

Σήκω τα παιχνίδια σου και στο σαλόνι τουλάχιστον να κοιμηθεί η μικρή!

Έτσι έκανε, το βράδυ 9.20 ξεράθηκε και τον ξύπνησε η μικρή το πρωί στις 8,30! Σήμερα δεν κάνω καν την προσπάθεια να τον βάλω, παίζει μέσα αρκεί να μην κάνει φασαρία ως τις 5,30 και είμαστε καλά! ΤΟ μόνο που με χαλάει είναι ότι αν το απόγευμα πάμε κάπου με το αυτοκίνητο, αποκοιμίζεται αμέσως μεσα και μετά θα μου αργήσει το βράδυ, αλλά εντάξει πιστεύω ότι σιγά σιγά θα συνηθίσει και θα το κόψει κι αυτό.

mGKop3.png60Jvp3.png

AΑΑΑΑ κορίτσια ωραίο θέμα ανοίξατε σήμερα με το μεσημεριανό ύπνο. Θα σας πω και τα δικά μας. Έπαιξα έναν καυγά σήμερα με τη μάνα μου άλλο πράγμα. Την Αλεξάνδρα τη γυρίζω εγώ από το Σταθμό και αν παρουσιαστεί ανάγκη λέω στη μαμά μου ή την αδερφή μου να πανε την πάρουν. Όταν όμως γίνεται αυτό η Αλεξάνδρα ανταριάζεται και μετά ή δεν κοιμάται καθόλου ή κοιμάται πολύ αργά με αποτέλεσμα τη γνωστή σε όλες φαντάζομαι απογευματιν'η γκρίνια κλπ. Μέρες τώρα έχει λυσσάξει η μάνα μου να πάνε να την πάρουν από το σχολείο χωρίς να υπάρχει λόγος. Μου κάνει λοιπόν πριν από λίγο μια τηλεφωνική επίθεση άνευ προηγούμενου.......ότι τους απόκοβω από το παιδί, ότι δεν θέλω να το βλέπουν κλπ. Δεν ξέρετε πόσο έχω στεναχωρηθεί :(:(:(:(:(:(

Σούλα μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα. Είναι άρρωστη η Ανδρεάννα; Περαστικά της και πολλά φιλάκια να της δώσεις.

Φιλιώ μου και ο Τιμούλης αρρώστησε; Πολλά φιλιά και περαστικούλια και σε αυτόν.

Joa για τον ίκτερο, νομίζω, θέλει πολλά υγρά. Δώσε και λίγο χαμομηλάκι. Δεν νομίζω όμως ότι είναι κάτι ανησυχητικό.

Ρίτα όλα τα παιδιά έχουν το κουμπί τους. Σε κάποια θέματα συνεργάζονται και σε κάποια όχι. Φτιάχνουν δικές τους προσωπικότητες πια. Χτες ήμαστε στα γενέθλια ενός μικρού που έγινε 1 και εκεί ήταν ένα πάρα πολύ κακομαθημένο παιδάκι γύρω στα 4. Τόσο κακομαθημένο που χτυπιόταν επειδή δεν τον άφηναν να σβήσει αυτό το κεράκι.....αφού το είχε ήδη σβήσει τρεις φορές και το ξαναάναβαν για να το σβήσει το μωρό. Τεσπά, είχε βάλει στο μάτι την Αλεξάνδρα. Την τράβαγε, της έπαιρνε τα παιχνίδια, την χτύπησε με μια καραμούζα στο κεφάλι κλπ. Εγώ να νιώθω τα μάτια μου και το κεφάλι μου να καίνε και να μην μπορώ να του κάνω τίποτα. Το πόσο περήφανη ένιωσα όταν στη μέση του σαλονιού η Αλεξάνδρα έβαλε τις φωνές λέγοντάς του "Παράτα με ήσυχη, αυτά τα πράγματα που κάνεις δεν είναι σωστά" δεν λέγεται :tongue::tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Παει να μου κοψει τον μεσημεριανο υπνο ρε γμτ και δε θελω καθολου να γινει κατι τετοιο..μπορει να κοιμαται νωρις το βραδυ αλλα και αυτο ολη μερα σερι στο ποδι πως θα αντεχει?
Ρίτα τα ίδια κι η δική μου, ειδικά αυτές τις μέρες που τις περνάει ξανά με τον μπαμπά. Χωρίς μεσημεριανό ύπνο αλλά και χωρίς πρόβλημα στις αντοχές της, κοιμάται αργά το βράδυ.

Καλησπέρα κορίτσια!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Hello everybody!!!!!!!!!!

Αχ Παναγιτσα μου, απο που να ξεκινησω η αχρηστη??? Εχω χασει του κοσμου τα πραγματα! Λοιπον...

Μαρινα και Deleni να χαιρεστε τα βλασταρακια σας! Να τα εκατοστησουν και να ειναι παντα γερα!!!

Σουλιτσα χρονια πολλα! Να σε χαιρομαστε και ο,τι επιθυμεις!!!

Αρμακι μου, πως εισαι? Πολυ χαρηκα που γυρισες σπιτακι σου! Ευχομαι να ηταν το τελευταιο και απο εδω και περα ολα να πανε τελεια!

Ιωαννακι γυρισατεεεεεεεεε?? Αχ τι καλα! Ο Χρηστος τι λεει για το νεο μελος? Θηλαζεις? Παντως για τον ικτερο, εγω πηρα τον Σωτηρη απο το μαιευτηριο με 13 που ειναι το οριο. Το θεμα ειναι να αρχισει η πτωτικη πορεια, απο εκει και περα μη φοβασαι τιποτα!

κωνκων να σας ζησει η νεοφωτιστη! Και διαβασα και τελεια νεα για το σχολειο! Κουτσα κουτσα θα τη φατε τη χρονια!

Φιλια πολλα και σε ολες τις υπολοιπες, θα ξαναμπω με ηρεμια!

Α, να σας πω και κατι τελευταιο... Θυμαστε που σας ελεγα οτι ο Σωτηρης δεν εχει βγαλει ακομα τα πισω δοντια? Ε, ειμαι μανα για τα μπαζα... Ολα τα δοντια τα εχει το παιδι... εγω νομιζα οτι θα βγαλει κι αλλα απο το μυαλο μου. 20 δοντακια εχει, τοσα δεν πρεπει? Αχ καλε τι μανα ειμαι εγω? Ποτε τα εβγαλε ο δολιος αυτα τα δοντια, ουτε που ξερω! Ακομα θα περιμενα εγω!!!!:roll:

t7fQp3.png

Ιωαννα τι γινετε με τον ικτερο?Να ξαναπω και εδω οτι και εμεις παροτι βγηκαμε με χαμηλο (9 νομιζω) τις επομενες μερες ολοι μου ελεγαν οτι ηταν κιτρινουλης..εγω να πω την αληθεια τοτε δεν το εβλεπα αλλα τωρα που το φερνω στο μυαλο μου ηταν αρκετα κιτρινος..το ειχε πει και η παιδιατρος και ειχε συμβουλευσει να ειναι κοντα στο παραθυρο με τραβηγμενη την κουρτινα.Δε ξερω ποσο κρατησε...ειπαμε ημουν σε νιρβανα τοτε ...χαχα
Χμμμμ, κι εμείς τα ίδια, δυο μέρες μετά πήγαμε βόλτα στο Ιασώ για τσεκάρισμα του ίκτερου. Ήταν κιτρινούλα πάντως και δε βοηθάει κι ο θηλασμός λέει σε αυτό, η δική μου ήταν πολύυυυυ καιρό κιτρινούλα. Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου.

Giovanna μου πώς είναι η μικρή; Aχ, τί τρομάρα. Να τη βλέπεις να κάνει εμετό έπειτα από χτύπημα.... ε, τα χρειάζεσαι...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

ΤΟ μόνο που με χαλάει είναι ότι αν το απόγευμα πάμε κάπου με το αυτοκίνητο, αποκοιμίζεται αμέσως μεσα και μετά θα μου αργήσει το βράδυ
Α γεια σου, τα ίδια κι η Ναταλία τον παίρνει λίγο στο αυτοκίνητο κι ύστερα............ πάμε για άλλα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Α, να σας πω και κατι τελευταιο... Θυμαστε που σας ελεγα οτι ο Σωτηρης δεν εχει βγαλει ακομα τα πισω δοντια? Ε, ειμαι μανα για τα μπαζα... Ολα τα δοντια τα εχει το παιδι... εγω νομιζα οτι θα βγαλει κι αλλα απο το μυαλο μου. 20 δοντακια εχει, τοσα δεν πρεπει? Αχ καλε τι μανα ειμαι εγω? Ποτε τα εβγαλε ο δολιος αυτα τα δοντια, ουτε που ξερω! Ακομα θα περιμενα εγω!!!!:roll:
Έλα, μην αισθάνεσαι έτσι, υπάρχω κι εγώ, χειρότερη από εσένα... ποτέ δεν ασχοήθηκε με τα δόντια της, πώς τα λένε, ούτε τα έχω μετρήσει ποτέ κτλ.; Είναι πρόβλημα αυτό;;; Φτάνει να μασάει. Και τώρα πια πλύσιμοοοοοοο!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αχ κοριτσια μου εμενα υπνο στο αυτοκινητο ποτέ...ουτε 3 μηνων που πηγαμε κεφαλλονια πρωτη φορα διακοπες κοιμηθηκε...αδιανοητο.

Επισης δεν κουραζεται ..εχθες ηταν 1 πρωτη και μοναδικη φορα που επεσε τοσο νωρις απο τοτε που χρονισε.Κι αλλες φορες εχει ξεμεινει το μεσημερι αλλα κρατιεται το βραδυ κανονικοτατα...

Οσο για τη συμπερφορα..χμμ...γιοβαννα μου εμας ευτυχως το θεμα μας δεν ειναι η επιθετικοτητα.Δεν το εχει σχεδον καθολου αυτο .Μεχρι και κατι μωρακια λεει, που εχουν στο σταθμο σε αλλο τμημα,απαιτει καθε μερα να τα δει,να τα χαιρετισει.Τα προσεχει λεει τους κανει μουτρακια κτλ.

Το θεμα τους ειναι η επιμονη του και η ζωηραδα του και αν καταλβα καλα οτι παρασυρει και τα αλλα...καπεταν ενας δλδ...

Αναμενωμενο τεσπα...

Καλε Νατασσα δε θυμασαι πριν λιγο καιρο που και εγω το ιδιο περιμενα να βγει ο τραπεζιτης και πουντος ο τραπεζιτης και τελικα το παιδι τα ειχε ολα απο καιρο?Τιποτα δεν ειχα παρει χαμπαρι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ κοριτσια μου εμενα υπνο στο αυτοκινητο ποτέ...ουτε 3 μηνων που πηγαμε κεφαλλονια πρωτη φορα διακοπες κοιμηθηκε...αδιανοητο.
Aπίστευτο!!!

Σούλα Σουλίτσα! Χρόνια Πολλά!

Τα νεα μας: θα τρώει φακές η Ναταλία! Ήμασταν σήμερα στην αλλεργιολόγο όλο το πρωί ως το μεσημέρι και τη δοκίμαζε σπυρί-σπυρί. Όλα καλά!!! Κι η γιατρός πολύ ευχαριστημένη. Όσο για το γάλα έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας.

Φιλιά προς το παρόν.

H arma τί κάνει;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γιοβαννα μου για τους δικους σου μη σκας ετσι τα λενε..κατα βαθος ξερουν οτι εχεις δικιο.Εμεις συχνα πυκνα εχουμε τετοιες κοντρες με τους παππουδες γιατι οσο να ειναι τα κακομαθαινουν.Τουλαχιστον τον δικο μου αρκετα...

Ενταξει μια στο τοσο... το καθημερινο ειναι προβλημα και το να ξεφευγει συνεχεια το παιδι απο τη σειρα του.

Μαριζα μπραβο!!!Αντε σιγα σιγα ξεπερνιεται το θεμα σας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...