Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου! Σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας και πάλι!

Μαράκι μου πολλές πολλές αγκαλίτσες κι ακόμα περισσότερες ευχές να πάνε όλα καλά μέσα από την καρδιά μου! Να αντικρύσεις τον ομορφούλη που σε ταλαιπωρεί στην ώρα του και να είναι υγιέστατος, έτσι θα γίνει κοριτσάκι, όλη μας η θετική σκέψη σε συνοδεύει!

Μαριζάκι μας δουλεύεις για την κοιλιά?

Φιλιά σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! μια φορά κι εγώ!

Stone και Μαρινα να χαίρεστε τα παιδάκια σας! Να τα εκατοστήσουν! Τα πρώτα γεννέθλια είναι τόοοοσο συγκινητικά!

η μικρή μου βλέπει τιβι γι'αυτό υπάρχει ησυχία. με έχει ταράξει στις διαταγές όμως και πρέπει σύντομα να βρώ τρόπο να απεμπλακώ.. αν δεν γίνει το δικό της κλαίει και αν γίνει αυτό απανωτά την πιάνει και μια κρίση κλάματος 5-10 λεπτών. Και το κάνει κυρίως σε μένα... που δεν μ'αρέσει να φωνάζω! μετά μελι γάλα. Τί τραβάμε!

δεν μπορώ και να μιλήσω λόγω άφτρας στη γλώσσα σε σημείο που ακουμπά το δόντι και τρελαίνομαι! Πονάει πολύ βρε κορίτσια, το 'χετε πάθει;

C5lUp3.pngMWF6p2.png

δεν μπορώ και να μιλήσω λόγω άφτρας στη γλώσσα σε σημείο που ακουμπά το δόντι και τρελαίνομαι! Πονάει πολύ βρε κορίτσια, το 'χετε πάθει;

Ωχ περαστικά σου. Μου έχει τυχει σε μικρότερο βαθμό και έβαζα μια κρεμα την daktarin (στοματική γέλη). Μου την ειχε προτεινει η παιδίατρος για τον Κωνσταντίνο που είχε και μετά κόλλησα κ εγώ.

Οσο για το κλάμα και εμείς έτσι είμαστε όταν του χαλάω χατίρι. Τον αφήνω να κλαίει όμως δεν του τα κάνω όλα οσα μου ζητάει.

Μαράκι μου ελπίζω σημερα να σου δωσουν το οκ οι γιατροί και να βγείς!

Το σχολειο μας πηρε παραταση για ακομα 2 μήνες:D.

Καλημερα!!!

Κοριτσάκια καλημέρα!!!

Μπήκα να σας ενημερώσω για κάτι ευχάριστο!!!

Το Μαράκι μας (arma) βγαίνει σε λιγάκι από το νοσοκομείο!

Πάει σπιτάκι της!!!!

Αντε Μαράκι κι εύχομαι όλα καλά από εδώ και πέρα!!!!

Κι αυτό το ζόρικο αντράκι, να έρθει επιτέλους η ώρα να το γνωρίσουμε!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα! μια φορά κι εγώ!

και η κρέμα mundisal είναι πολύ καλή, τη δίνουνε και στα μωρά που πονάνε τα ουλάκια τους όταν είναι να βγάλουν δοντάκια.

Μαρακι πολύ ευχαριστα τα νεα της επιστροφης σου στο σπίτι!!!Αντε τωρα να ξαναπάς νοσοκομειο σε 3 μηνες για να αγκαλιασεις το γιοκαρινο τον ανυπόμονο!!Κι ειπαμε, μολις τον αγκαλιασεις και τον χορτασεις..πατ πατ και δυο ξυλιτσες στα κωλαρακια...χαχα

Κικηηη να χαίρεσαι τον καλό σου!!Να ειναι γερός και πολύχρονος!!!

Ντινα για ακομη μια φορα σας ηρθαν βολικα τα πραγματα με τον παιδικό.Διμηνο στο διμηνο θα τελειωσει και η χρονιά..

Sunsun της Deleni το παιδακι ειχε γενεθλια..μπερδευτηκες προφανως

Περαστικα σου και για την αφτρα, υπάρχει στα φαρμακεια αντισηπτικό για αυτα τα ελκη αλλα και η καταναλωση γαουρτιου κανει καλό.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;

Κική χρόνια πολλά για τιν καλό σου. Να τον χαίρεσαι!!!!

Μαράκι μου πάει τελείωσε και αυτή η περιπέτεια. Θα πας σπιτάκι σου, θα ηρεμήσεις και ούτε θα καταλάβεις πότε θα περάσει ο καιρός.

Εμείς είχαμε ένα άγριο απόγευμα χτες και ένα επίσης άγριο βράδυ. Η Αλεξάνδρα, κάνοντας τις γνωστές ταλιμπανιές της, έπεσε από τον καναπέ και χτύπησε το πίσω μέρο του κεφαλιού στην κόψη του τραπεζιού. Εκείνη την ώρα είχα βγει για περπάτημα και ο καλός μου ήταν μόνος του στο σπίτι μαζί τη. Όταν γύρισα και μου το είπαν τα χρειάστηκα, την είδα όμως μετά που ήταν νηφάλια και ηρέμησα κάπως. Αμ έλα που γύρω στις 23.30 ξυπνάει με κλάμματα και κάνει εμετό. Εγώ, που δεν είμαι και τέρας ψυχραιμίας ήμουν έτοιμη αν βουτήξω το παιδί όπως ήταν με τους εμετούς και να πάμε νοσοκομείο. Ευτυχώς ο καλός μου ήταν πιο ψύχραιμος και πήρε τηλέφωνο τον παιδίατρο. Του είπε να μην ανησυχούμε αφού δεν έχασε τις αισθήσεις της και δεν ήταν νωχελική κλπ αλλά αν ξανακάνει εμετό να πάμε νοσοκομείο. Περιττό να σας πω ότι όλο το βράδυ ήμουν με το ένα μάτι ανοιχτό και το άλλο κλειστό. Εντάξει καλά είναι σήμερα. Μέχρι πότε πρέπει να είμαι σε εγρήγορση;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβαννα μου σας εκανε καλο χουνερι η Αλεξανδρα !!!!πωπω φανταζομαι την τρομαρα σας ...σημασια εχει που δεν εχασε τις αισθησεις της και δεν εκανε πυρετο ..νομιζω ομως οτι πλεον δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις ..

Αρμακι μου ποσο χαιρομαι που ειστε σπιτακι σας!!!αντε και να ξαναδεις μαιευτηριο ξανα τον μαιο!!!!

Εμεις ειμαστε καλα αν και λιγο αγχωμενοι μιας και ο μικρος εχει ικτερο αλλα οκ ολα καλα!!!απο προσαρμογη καλα ειμαστε μιας και εχω βοηθεια απο την πεθερα ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαράκι, η μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να σου δώσει την μεγαλύτερη βοήθεια και την περισσότερη ενέργεια αυτή την στιγμή, είναι το Ευάκι σου...

Μια αγκαλιά και ένα φιλί της, νομίζω πως θα σου δώσουν όοοολη την δύναμη που χρειάζεσαι για να φέρεις στον κόσμο και στην ώρα του το αδερφάκι της γερό και υπέροχο! Υπομονή και όλα θα πάνε καλά! (σου στέλνω μια αγκαλίτσα κι ένα φιλάκι και από την Σοφία... μπορεί να μην είναι η Εύα σου, αλλά είναι από ένα παιδάκι!!!!)

Κικίτσα! Απ'ότι κατάλαβα γιορτάζει ο καλός σου... Να τον χαίρεσαι!!!!

Γιοβάννα μου.... σας την έκανε η Αλεξανδρούλα ε? Φτηνά την γλυτώσατε!!!! Πάει... πέρασε τώρα! χαχαχα

Κωνκωνάκι, τσούκου τσούκου θα την βγάλετε την χρονιά!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Σουλιτσα να σε χαιρομαστε!!!!να εισαι παντα γερη ,ευτυχισμενη και χαρουμενη (να μην σου λειπει ουτε μια μερα παο την ζωη σου το χαμογελο!!!)και με το καλο οποτε το επιθυμειτε να μεγαλωσετε την οικογενεια σας!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

χρονια πολλα σε οποια γιορταζει ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ ΕΠΙΣΙΜΑ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣ ΤΣΑΠΕΡΔΟΝΕΣ ΜΟΥ

εχουμε νεα απο ΑΡΜΑ ?

:tongue::tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;

Κική χρόνια πολλά για τιν καλό σου. Να τον χαίρεσαι!!!!

Μαράκι μου πάει τελείωσε και αυτή η περιπέτεια. Θα πας σπιτάκι σου, θα ηρεμήσεις και ούτε θα καταλάβεις πότε θα περάσει ο καιρός.

Εμείς είχαμε ένα άγριο απόγευμα χτες και ένα επίσης άγριο βράδυ. Η Αλεξάνδρα, κάνοντας τις γνωστές ταλιμπανιές της, έπεσε από τον καναπέ και χτύπησε το πίσω μέρο του κεφαλιού στην κόψη του τραπεζιού. Εκείνη την ώρα είχα βγει για περπάτημα και ο καλός μου ήταν μόνος του στο σπίτι μαζί τη. Όταν γύρισα και μου το είπαν τα χρειάστηκα, την είδα όμως μετά που ήταν νηφάλια και ηρέμησα κάπως. Αμ έλα που γύρω στις 23.30 ξυπνάει με κλάμματα και κάνει εμετό. Εγώ, που δεν είμαι και τέρας ψυχραιμίας ήμουν έτοιμη αν βουτήξω το παιδί όπως ήταν με τους εμετούς και να πάμε νοσοκομείο. Ευτυχώς ο καλός μου ήταν πιο ψύχραιμος και πήρε τηλέφωνο τον παιδίατρο. Του είπε να μην ανησυχούμε αφού δεν έχασε τις αισθήσεις της και δεν ήταν νωχελική κλπ αλλά αν ξανακάνει εμετό να πάμε νοσοκομείο. Περιττό να σας πω ότι όλο το βράδυ ήμουν με το ένα μάτι ανοιχτό και το άλλο κλειστό. Εντάξει καλά είναι σήμερα. Μέχρι πότε πρέπει να είμαι σε εγρήγορση;

ΤΙ ΛΕΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ........? περαστικα στο παιδακι αχ αχ

0]να μεγαλωσετε την οικογενεια σας!!![/color]

χαχαχ ακουσ σουλα ?

αρχισαν τα οργανα ν μην πΩ οι καμπανεσ ΝΤΟΝΓΚΚΚΚΚΚΚ ΝΤΙΓΚΚΚΚΚΚΚ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...