Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δυστυχώς δεν ξέρω τί συμβαίνει αλλά δεν έχω πρόσβαση στο facebook... Kάτι είδα, αλλά θέλω λεπτομέρειες και δεν μπορώ να τις δω, τα νεύρα μου. Έχει καμιά άλλη πρόβλημα με το facebook;

Σου στελνω πμ.

Κικη Νατασσα εχετε πμ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ντελενη μου να χαιρεσαι τον κουκλο σου!!!Και του χρονυ με υγεια!!!Πολυχρονο το παληκαρι σας!!!

Μαρινα μου πολυχρονη και η ξανθια κουκλα του καφε μας!!!Να την καμαρωσετε οπως επιθυμει!!!

Ιωαννακι καλως ηρθατε!!Καλο σαραντισμο φιλεναδα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Delenάκι και Μαρίνα! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας! Stone, πού τους βρήκες καλέ τους περσινούς διαλόγους, δεν παίζεσαι!!!

Τί βρωμόκαιρος σήμερα, αλλιώς τα περίμενα τα πράγματα... νόμιζα ότι θα είναι ηλιόλουστα και θα βγούμε για βόλτες.

Χτες το βράδυ πάλι βγήκα, μόνη μου γιατί δεν βρήκαμε baby sitter..., πάλι σουρτούκεψα, έχω γίνει λίγο αλητάκι τελευταία!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια την θετικη σας ενεργεια σας παρακαλω...

η αρμα ειναι απο χθες στο νοσοκομειο με συσπασεις.σημερα ειναι καλυτερα,θα προσπαθησουν να βγαλουν τον ορο και αν δεν εχει συσπασεις θα γυρισει πισω στο κοριτσακι της.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημερα κοριτσια

την θετικη μας ενεργεια για το Μαρακι μας, ολα να πανε καλα για το κοριτσι μας

χρονια πολλα για τον Γιαννακη της Ελενης μας και επισης χρονια πολλα για την Μαριαλενα της Μαρινας μας ..να τα εκατοστησουν τα παιδακια μας και να ειναι παντα γερα, δυνατα και ευτυχισμενα

Καλημερααα

iam back!!!και οπως λεει και η πετρουλα με αδεια κοιλια(χμμ οχι τοσο αδεια)και γεματη αγκαλια !!

Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες !!ευχομαι ολα τα παιδακια μας να ειναι γερα και καλοτυχα ...

Να ευχηθω στην πρωην νυφη μου(κλαψ..μας παρατησε..) οτι επιθυμει!!μαρινακι μου να χαιρεσαι την ξανθομαλλουσα σου!! ,ντελενι μου τον γιαννακη σου !!

Να ειναι παντα γερα και τυχερα τα παιδακια μας!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γειά σας και πάλι κούκλες!

Κατ' αρχήν να δώσω τη θετική μου ενέργεια στο Μαράκι μας (arma) γιατί αυτό προέχει.

Κοριτσάκι όλα θα πάνε καλά! Δεν θέλει άγχος κ καμία στεναχώρια. Χαλάρωσε και κοίτα ευθεία μπροστά! Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε πως και γιατί..... μόνο μπροστά!

Στη Μαρίνα τις ευχές μου για την μικρή σουσουραδίτσα της και καλή επιτυχία στα εδέσματα και στο πάρτυ.

Στην Ιωαννίτσα και πάλι καλή ευκολία στους νέους ρυθμούς στης οικογενειακής ζωής τους.

Και στην Κωνκων, μιας και δεν το έκανα ήδη, να της ζήσει η νεοφώτιστη Χριστινούλα που είναι μια κούκλα!!!!

Φιλιά σε όλες και καλή συνέχεια!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Σας ευχαριστω κοριτσάκια μου για τις ευχές σας!

Μαράκι μου ευχομαι να σταματησουν οι συσπάσεις και να πας συντομα σπιτάκι σου.

Deleni μου να χαιρεσαι το αγορακι σου! Πολυχρονος με υγεια πάνω απ'ολα!!

Μαρίνα μου χρονια πολλά στη κουκλα σου! Να τα εκατοστησει, να την χαιρεστε!

Αχ sardelaki μου sorry νομιζα οτι σου το είχα στειλει....:oops: Δεν ηρθε καμιά τελικά στη βαφτιση μας:(

Ιωάννα μου με τοσο τρεξιμο θα φυγει αμέσως και η κοιλίτσα και στο φινάλε τί αξια έχει λιγη παραπάνω κοιλίτσα οταν εχει βγαλει 2 γλυκα μωρακια! Να τα χαιρεσαι!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Στεναχωρήθηκα με τα νέα της Μαρίας μας.

Μαράκι μου όλα θα πάνε καλά. Έχε πίστη και σύντομα όλα αυτά θα είναι μια κακιά ανάμνηση. Θα κρατήσεις και αυτό το μπεμπάκι αγκαλιά και όλα θα ξεχαστούν.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κορίτσια και απο 'μένα, διάβασα τα νέα για το Μαράκι και στεναχωρήθηκα πολύ γιατί θυμήθηκα τα δικά μου με την αποκόλληση.

Μαράκι μου γλυκό να είσαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά , μην ανησυχείς καθόλου και θα γυρίσεις σύντομα στο σπιτάκι σου να αγκαλιάσεις το Ευάκι σου , λίγο υπομονή και μην ανησυχείς είσαι σε καλά χέρια.

Να ευχηθώ χρόνια πολλά στους εορτάζοντες της Ντελένης και της Μαρίνας και του χρόνου με υγεία κορίτσια.

Ιωαννίτσα καλά σαράντα κοπέλα μου εύχομαι και όσο για την κοιλιά εγώ 2 1/2 μήνες τώρα την έχω ακόμα τη 4μηνη εγκυμοσύνη μου και δε λέει να πέσει με τίποτα.

Ρίτα σουρτούκο που γύρναγες πάλι τέτοιες ώρες;:D:D

την αγάπη μου σε όλες.

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

Μαρινάκι να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!!!!!Χιλιόχρονη και γερή!!!!

Ιωάννα καλώσήρθατε!!!!! Μην στεναχωριέσαι...η κοιλίτσα στη δεύτερη εγκυμοσύνη μπορεί να αργεί να φύγει αλλά αξίζει 1000%!!!!

Άρμα τι να πω κούκλα μου...στεναχωρέθηκα μιας και θυμήθηκα τα δικά μου με την Αναστασία...ελπίζω να γυρίσεις γρήγορα σπιτάκι σου και πάνω απο όλα να είσαι ήρεμη...πολλά φιλιά!

Μαρίζα και εγώ θέλω έξοδοοοοοο!!!

Τα φιλιά μου... καλό βράδυ σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Tην arma μας σκέφτομαι, πείτε μας τί νέα έχουμε;;;

Πήγαμε σινεμά με τον άντρα μου κι ώσπου να αρχίσει η ταινία δεν ήξερα την επιλογή του... Τελικά είδαμε Αντζελίνα Τζολί και Τζώνυ Ντεπ, τον Τουρίστα, Θεά η Αντζελίνα, αυτά για την ταινία. Δεν του γκρίνιαξα πολύ γιατί κι εγώ έχω διαλέξει μεγάλες πατάτες.

joa, πώς πάνε τα πράγματα στο σπίτι; Πες μας νέα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...