Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πως βρε Ρίτα μου αφού ούτε η μανα μου ούτε η πεθερα μου τον κανακαρι μας θέλουν να το ζορίζουν;;;;Ετσι λένε..Ζορίζεται το παιδί στο καρεκλάκι...

Ή το κιν. πάλι είναι μια συνηθεια που την κληρονομησε απο την πεθερα μου, η οποία παρατάει το κιν. της όπου βρει και αυτος νομιζει είναι παιχνίδι..Αντε μετα να εξηγησεις στο παιδί οτι το κιν. δεν κν καλό...Αν αρχισει και μιλάει ξερεις τι θα μου λέει;;Μαμα η γιαγια είναι πιο καλή μου το δίνει..

Για να σε προλάβω..της το εχω επισημάνει πάμπολλες φορες οτι στο θεμα του κιν. είμαι καθετη και δεν θελω να βρισκεται το κιν, σε σημείο ορατό απο το παιδί..Τι άλλο να κάνω, να το σπάσω οταν μπαίνω και το βλέπω πάνω στο τραπέζι και μετα μου λέει "να βρε μολις με πήρανε, θα το εξαφανιζα τώρα"

Ε τι να πεις εχεις τα δικια σου..σε καταλαβαινω και εμενα πολυ μου τη δινει οταν εχω μια τακτικη και αρνουνται να συνεργαστουν και οι υπολοιποι..

Καθε μερα την ιδια διαφωνια εχουμε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραια τα ειπαμε παλι χαχαχαχα μονες μας τα λεμε μονες μας τα ακουμε τα καμρια μας περα βρεχουν και οι γιαγιαδες ενιοτε (εμενα τωρα που εκατσα εχει γκρεμισει ολο το δωματιο)

Παω να τον κανω μπανιο

Αν σας πετυχω τα λεμε μετα

Φιλια

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πλέον βαρεθηκα να τα λέω και για το θεμα του κιν. και για το θεμα του στερεωφωνικού και της tv που τον δείχνουν πως να τα ανοιγει και μου τα εχει ρημαξει τα δικα μου και με το θεμα οτι όταν το παιδί πέφτει στο χαλί και καταλαβαίνουμε οτι δεν χτυπάει δεν τρέχουμε να του κάνουμε "μα"..Είχα ενα παιδί που έπεφτε με κοιτούσε και αν έκανα πως δεν τον καταλάβαινα ή έλεγα "τι έκανες βρε τασούλη μου;;" σηκωνόταν και συνεχιζε το παιχνίδι του..Τώρα αν περασει απο την τραπεζαρία και ακουμπήσει το χερι του με φόρα στην καρεκλα αρχίζει και μουτσοκλαίει και μου φερνει το χερι του να το κάνω "μα"..

Τι άλλο να τους κάνω... σεμιναρια πιά;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ριτακι αληθεια σου αρεσε? Μπραβο! Στο ειπα ειναι φανταστικη συνταγη. Γενικα η μαμα μου ειναι εξπερ στην κουζινα... Μεγαλο αστερι αντικειμενικα! Το ψαχνει και πολυ, κανει και συνεχεια τραπεζια, οποτε το εχει εξασκησει το αθλημα. Καποια στιγμη θα σου βαλω τη σπεσιαλιτε της. Χοιρινο με δαμασκηνα και παρτοκαλια! Κολαση λεμε!

Στο θεμα των παιδιων. Εγω εχω κολλημα με ο,τι μπορει να τα βλαψει. Το κινητο, τια μπαταριες, τα απορρυπαντικα. Τρελαινομαι... Δε σηκωνω κουβεντα. Ο μπαμπας μου απο την αλλη προκειμενου να μην κλαιει το παιδι ειναι ικανος να του δωσει τα παντα και να μου λεει μη σκας, το κοιταω δεν το βαζει στο στομα του. Εκει να δειτε πολεμος. Σημερα που ειχαν ερθει αυτοι οι φιλοι μας ο μικρος τους ειχε ενα παιχνιδακι που επαιρνε μπαταριες και το καλυμμα το ειχαν χασει. Και ο μικρος εβαζε και εβγαζε τις μπαταριες ολη την ωρα και επαιζε με αυτες. Τρελαθηκα λεμε! Αλλα η μανα του cool! Μου λεει τον βλεπω εγω δεν τις βαζει στο στομα του...

Παω να μπανιαρω, ταισω, κοιμησω και ερχομαι! Μη φυγετε!!!

t7fQp3.png

Να μαι και εγω...

Αχ καταλαβαινω οτι ειναι τα βλασταρια μας σε δυσκολη ηλικια..Και ξερω οτι ειναι απαιτητικο παιδι αλλα φοβαμαι οτι ισως κατι παιζει στον παιδικο και εχει τετοια αρνηση το μωρο ..Αυριο θα μιλησω με την κοπελα να μου πει μηπως μπορει να μου το αιτιολογησει γιατι το παιδι εχει γινει τοσο νευρικο και αρνητικο ..το ξερω οτι του λειπω και εμενα μου λειπει αλλα δυστυχως δεν υπηρχε αλλη λυση ..το συζυταγαμε με τον ανδρα μου και και καταληξαμε στο ...υπομονη...

Παντως μεγαλη παρηγορια ειστε κοριτσια..ενας ωμος καποιος να ακουμπησει..

Οσο για τις γιαγιαδες , δυστυχως stone μου ειναι αλλης σχολης και δυστυχως αυτο που πιστευον αυτες σωστο θα το κανουν.στο 80% των γιαγιαδων-μαμαδων σχεσεις υπαρχουν παρομοιες καταστασεις..Απλα σταθμιζεις τα υπερ και τα κατα και πρατεις αναλογως..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ριτακι αληθεια σου αρεσε? Μπραβο! Στο ειπα ειναι φανταστικη συνταγη. Γενικα η μαμα μου ειναι εξπερ στην κουζινα... Μεγαλο αστερι αντικειμενικα! Το ψαχνει και πολυ, κανει και συνεχεια τραπεζια, οποτε το εχει εξασκησει το αθλημα. Καποια στιγμη θα σου βαλω τη σπεσιαλιτε της. Χοιρινο με δαμασκηνα και παρτοκαλια! Κολαση λεμε!

Ρε σου λεω σουπερ παει τελειωσε η μιση πηγε στους δικους μου και την αλλη μιση τη φαγαμε...

Οσο για το χοιρινο οχι καποια στιγμη αμεσα θα μου τη δωσεις τη συνταγουλα..

Τη θελωωωωωωωωωωωω εχω και τραπεζι τις γιορτες οκ?

Παω για το μπανιο του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να μαι και εγω...

Αχ καταλαβαινω οτι ειναι τα βλασταρια μας σε δυσκολη ηλικια..Και ξερω οτι ειναι απαιτητικο παιδι αλλα φοβαμαι οτι ισως κατι παιζει στον παιδικο και εχει τετοια αρνηση το μωρο ..Αυριο θα μιλησω με την κοπελα να μου πει μηπως μπορει να μου το αιτιολογησει γιατι το παιδι εχει γινει τοσο νευρικο και αρνητικο ..το ξερω οτι του λειπω και εμενα μου λειπει αλλα δυστυχως δεν υπηρχε αλλη λυση ..το συζυταγαμε με τον ανδρα μου και και καταληξαμε στο ...υπομονη...

Παντως μεγαλη παρηγορια ειστε κοριτσια..ενας ωμος καποιος να ακουμπησει..

Οσο για τις γιαγιαδες , δυστυχως stone μου ειναι αλλης σχολης και δυστυχως αυτο που πιστευον αυτες σωστο θα το κανουν.στο 80% των γιαγιαδων-μαμαδων σχεσεις υπαρχουν παρομοιες καταστασεις..Απλα σταθμιζεις τα υπερ και τα κατα και πρατεις αναλογως..

Ιωαννα μου αν νομιζεις οτι παιζει κατι στον παιδικο κοιτα να το βρεις διοτι μου σηκωνεται η τριχα οταν φανταζομαι τετοια..

Σημερα μιλουσα με τη βαγγο ε ρε τι μου ειπε..παρτην κανα τηλεφωνο να στα πει δεν αναγνωριε λεει τον μικρο τον τελευταιο καιρο ειχε μεγαλα προβληματα με το παιδι και γενικα τελικα ειχε να κανει με τον παιδικο πηγανε εκει και αλλαξαν γραμμη οι δασκαλες

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα ξεμπέρδεψα με δουλειές, Αλεξάνδρα κλπ και είπα να καθήσω λίγο να σας τα πω. Ο καλός μου έχει έξοδο απόψε και μόνη μου με πήρε η ώρα να τα τελειώσω όλα. Λοιπόν, χτες περάσαμε τέλεια. Μας είχε φύγει και το άγχος για τον πεθερό μου και ξεσαλλώσαμε. Έφτιαξα τη μανιταρόπιτα που μου είχε πει η Νατάσα, κόλαση κορίτσια, καταπληκτική συνταγή, τη μακαρονοσαλάτα της Ρίτας αλλά έβαλε άσπρα μακαρόνια και όχι τρίχρωμα, επίσης πολύ καλή συνταγή, μπουκίτσες με τόνο, τις ελίτσες με το αμύγδαλο που φτιάχνω, σου γεμιστά με μπεσαμέλ και γαρίδες, ρολό κιμά με αυγά, πατατοσαλάτα, μελοπιτάκια, δύο ειδών σαλάτες, μία με καρότο, λάχανο, ελιές και μία με ρόκα, μαρούλι, μήλο, καρύδι, ρόδι και από γλυκά, μωσαϊκό, τρουφάκια, χιονούλες και γαλακτομπούρεκο. Σκάσαμε στο φαί και εγώ πήρα άριστα. Η ίδια μου η μάνα δεν το πίστευε ότι έφτιαξα όλα αυτά.:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Η Αλεξάνδρα μου ήταν το τέλειο κορίτσι. Έδειχνε σε όλους το δέντρο μας και τα στολίδια, έριχνε σε όλους φιλιά, αγκαλιές δεν ήθελε, και μάζευε ότι σκουπίδι έπεφτε κάτω. Της έλεγα εγώ πριν έρθουν οι καλεσμένοι ότι 'η μαμά κουράστηκε πολύ για να τα έχει όλα στην εντέλεια και δεν πρέπει να λερώσουμε κλπ'. Ε, αυτή το έδεσε σκοινί κορδόνι και φρόντιζε να μην λερωθεί το σπίτι και μετά. Κατά τις 23.30 που ήταν πτώμα μας είπε νάνι, της δώσαμε γάλα και κοιμήθηκε στην κούνια ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Σήμερα βέβαια ήθελε πάλι αγκαλιά στον ύπνο αλλά μάλλον είμαστε σε καλό δρόμο.

Joa και η Αλεξάνδρα περνάει τέτοιες φάσεις, τώρα λιγότερο όμως, αλλά πάντα προσπαθώ να μην νευριάζω εγώ και να της εξηγώ γιατί πρέπει να γίνει κάτι. Αυτό που σου είπαν και τα κορίτσια δηλαδή. Της μιλάω και με ήρεμο τόνο και σαν παραμύθι και την αποβλακώνω ;););););););)

Κορίτσια καληνύχτα και καλή εβδομάδα για όλους, χωρίς αρρώστιες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλημέρα μανουλίτσες...ελπίζω να είστε όλες καλά κι ακόμη καλύτερα τα μικράκια σας...εγώ ξύπνησα...άναψα το τζάκι, έκανα καφεδάκι και περιμένω το μαναράκι μου να ξυπνήσει!

1779901kz0xyw3stl.gif

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...