Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δυστυχώς δεν ξέρω τί συμβαίνει αλλά δεν έχω πρόσβαση στο facebook... Kάτι είδα, αλλά θέλω λεπτομέρειες και δεν μπορώ να τις δω, τα νεύρα μου. Έχει καμιά άλλη πρόβλημα με το facebook;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κορίτσια μου να' μαι και εγώ!!!

Δεν αναστηθήκαμε ακόμα αλλά περάσαμε μια καταπληκτική εβδομάδα που και τα δύο παιδάκια μου ήταν ΄'αρρωστα και έτρεχα και δεν έφτανα....

ξεκινήσαμε με λαρυγγίτιδα, συνεχίσαμε με εμετούς, πυρετό και άλλο βήχα...αυτά η Αναστασία και μετά κόλησε ο Γιαννάκης.... αφήστε τα....

Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω χάσει την ΄μπάλα αλλά υπόσχομαι ότι απο αύριο θ είμαι στις επάλξεις!!!!!

Να σας κεράσω και κάτι για τα γενέθλια μας....

cakes01_lg.jpg

Τα λέμε αύριο κούκλες!!!! Φιλιά!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

ελενιτσα μου να τον χαιρεσαι τον γιαννακη σου να ειναι παντα γερος κουκλα μου!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κούκλες καλησπέρα.

Μπήκα στα πεταχτά να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Γιαννάκη της συνονόματης Ελενίτσας και καλή ευκολία στην Ιωαννίτσα που επέστρεψε σπιτάκι της!!!!!

Φιλιά σε όλες!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

πωπω πολλές χαρες σημερα!!!

Ελένη να χαίρεστε τον Γιαννακη σας!!!Να ειναι γερός και πάντα ετσι χαμογελαστος στη ζωή του!

Κωνκων καλως ηρθατε!!Να χαίρεστε την Χριστινούλα σας!Να ειναι γερη και ευλογημενη!Ειστε πολύ ομορφοι στις φωτο...

Ιωαννιτσα καλώς ηρθατε στο σπιτικο σας με γεματη αγκαλια και αδεια κοιλιά!!!!Να σου ζησει και απο εδω ο μπομπιρας και καλή ανατροφη!

Μαρινα να χαιρόμαστε και το κοριτσακι μας που σε λίγες ωρες θα κλεισει ενα χρονο ζωής..!!

Για δες τι σου εχω εδω, περσινο διαλογο:

Κοριτσάκια μου τελικά πρώτα ο Θεός μία μέρα θα έχει διαφορά το μωράκι μου από αυτό της Deleni! Μπαίνουμε αύριο το μεσημέρι για πρόκληση, καθώς έκανα μία εξέταση αίματος σήμερα και κάτι δεν πάει καλά με το ρέζους! Ας πάνε όλα καλά Παναγίτσα μου, γιατί κάπως μου ήρθε τώρα που μπαίνω προγραμματισμένα!
Μαρινακι μου με το καλό!!!Αντε θα τελειώσει η αγωνια σου συντομα!

Μην αγχωνεσαι καθολου, τα ξαφνικα είναι και τα πιο καλά, κι εγω με πρόκληση γέννησα στις 37 εβδομαδες..

Εσυ εισαι πιο προχωρημενη και δευτεροτοκη, θα την ξεπεταξεις την κουκλίτσα στο αψε-σβησε!

Μπραβο!Κοιτα να κοιμηθεις απόψε καλά και να μην σε πιασει η αγωνία..

Κοιτα να δεις που πριν διπλωνα τα ρουχα απο το στεγνωτηριο και βρηκα το αγαπημενο πουλοβερακι που φοραω στον Ανασταση να είναι ..μινιον και σε θυμηθηκα και το ανεφερα στον συζ. και μου λέει " κρατησε το, στον άλλο μας γιο με το καλό, όταν τον πάρουμε απο την κλινική αυτο θα του βάλουμε" και πεθαναμε στο γελιο..

Όλα θα πάνε καλά και να μαθουμε πολύ συντομα τις ευχαριστες λεπτομερειες!

Μπράβο βρε Stone μου τέλεια! Κι εμένα μου είπε ότι φυσιολογικά θα γεννήσω, αλλά έχω και τις αγωνίες μου! Σας καληνυχτίζω σιγά-σιγά κι ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ! Τα νέα μου θα τα μάθετε λογικά από την Πικουλίνα!
Να μπει να μας τα πεί η Ντινα!Θα περιμενουμε...

Και πάλι με το καλό και οι καλύτερες ευχες μας σε συνοδευουν ως το μαιευτηριο!!!

Είμαι και εγώ Σαββατογεννημενη, σαν τη μπεμπουλα σου!Αντε Μαρινακι, να μην καταλάβεις τπτ και να ακουσεις πολύ συντομα το κλάμα της μικρης σου

Φιλια Πολλά!

Μετα το μεσημερι κανεις εισαγωγη;;

Που ξερεις τότε, μπορει να σας προλάβει και η μικρη ..χαχα

Οτι και να΄ναι τελειωσαν οι αγωνίες!

Αντε καλή ξεκουραση τώρα και ονειρεψου...ροζ!

Περισυ τετοια μερα, τετοια ωρα....!!!Περασε ενας χρόνος κοριτσακι...Ασε που ημουν και προφητική για τον εαυτό μου..εκεινες τις μερες ηταν η τελευταια μου περιοδος και εκανα λόγο για 2ο γιο...Τον γαμπρο σου!!!χαχαχα

Να ειναι γερη η μπουμπου σας και να καμαρωνετε και τα δυο παιδακια σας αγαπημενα και ευτυχισμενα!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ασε που ημουν και προφητική για τον εαυτό μου..εκεινες τις μερες ηταν η τελευταια μου περιοδος και εκανα λόγο για 2ο γιο...Τον γαμπρο σου!!!χαχαχα

Ρε Πετρούλα δεν μας λες και έξι νούμερα για το Λόττο και 5+1 για το τζόκερ? :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

deleni χρόνια πολλά για το Γιαννάκη σου. Να σου ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένος.

Μαρινάκι μου χρόνια πολλά για τη Μαριαλένα σου. Να την καμαρώνεις κάθε μέρα. Βρε συγκινήθηκα με αυτά που σου έγραψε η Πετρούλα........

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ρε Πετρούλα δεν μας λες και έξι νούμερα για το Λόττο και 5+1 για το τζόκερ? :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

χαχαχαχαχαχα!!!!!!Θα σου πω γιατι εισαι και εσυ Σαββατογεννημενη και σε φοβαμαι....:mrgreen::mrgreen:

3,9,18,23,43 και τζοκερ το 14!

Καλή τυχη!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ! Είναι μοναδική μέρα για εμάς αύριο ή μάλλον σήμερα! Τόσες αναμνήσεις 1 χρονος πριν σαν σήμερα, άγχος αρκετό, πόνος λίγος, χαρά απερίγραπτη! Αυτό τα λέει όλα! Η ξανθομαλλούσα μου μαζί με το Γωγούλη βέβαια είναι ότι πιο σημαντικό στη ζωή μου, η ζωή μου η ίδια πιο σωστά! Να είναι γερά κι αυτά και όλα τα παιδάκια του κόσμου και να τα χαιρόμαστε οι κουκουβάγιες μανούλες, μεγαλώνουν τόσο μα τόσο γρήγορα που αν και η καθημερινότητα δε μας αφήνει, θα έπρεπε μόνο να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή μαζί τους!

Πετρούλα μου τι μου έκανες με το ποστ σου βραδυάτικα και πλάνταξα!!! Το σκεφτόμουν κι εγώ πάντως ότι όταν γεννούσα τη Μαριαλένα εσύ έμαθες ότι είσαι έγκυος στο γαμπρούλη μας! Καρμική η σχέση!

Κάπου εδώ να ευχηθώ καθυστερημένα (χίλια συγνώμη άργησα να μπω) και στο Delenaki μας να χαίρεται το γιόκα της και να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος! Γρήγορα περαστικά σας!

Το μυαλό μου έχει μπλοκάρει με το ποστ της Πετρούλας και δε θυμάμαι τι άλλο θέλω να σχολιάσω! Φιλάκια πολλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

χαχαχαχαχαχα!!!!!!Θα σου πω γιατι εισαι και εσυ Σαββατογεννημενη και σε φοβαμαι....:mrgreen::mrgreen:

Καλή τυχη!

Τα έγραψα τα νούμερα!!!! Αύριο θα πάω να τα παίξω....

Σβήστα, όμως τώρα, μην τα δούνε κι άλλοι και μοιραστούμε τα κέρδη!!!!

χαχαχαχαχαχαχα

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...