Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας παιδια!!Τρα λα λα!!!

Τι κανετε?Ωραια μερα σημερα!Παρασκευη!Παρασαββατο που λεει και μια φιλη μου!!!

Τι νεα?Οι εργασιες τελειωσαν τωρα μενει να καλυψουμε την τρυπα...χμμμ προς το παρον παει και τη ''σκαβει'' ο Γρηγορης :tongue:

Εχω τρελαθει να καθαριζω κιολας....

Μενει και το σπιτι του απο κατω αλλα λεει πρεπει να στεγνωσει και μετα να του φερω μαστορα...θα δουμε.

Θα βγει καμποσο το μαλλι τελικα.Δεν πειραζει ομως ολα καλα!

Πηγα στην Ιωαννα λοιπον!!Πριν λιγο γυρισα.

Καλα παιδια τι μωρο εχει??Απο τα πιο ομορφα νεογενητα που εχω δει!!Κουκλος!!!Θα κανουν θραυση τα αγορια της στο μελλον!!!Αχ ποιος στη χαρη της!!!

Η Ιωαννα μια χαρουλα!!Ακμαιοτατη!!!Τελεια!

Ο ανδρας της ,περηφανος πατερας, λαμπει απο χαρα τοσο που του ειπα (κατα λαθος )στο τελος ''και του χρονου''...:tongue::tongue:

Γλωσσα λανθανουσα...την αληθεια λεει...λες?Χαχα θα με δειρουν!!!

Αντε και στα δικα μας οι υπολοιπες με μια τοσο καλη εγκυμοσυνη οσο της Ιωαννας και πανω απο ολα γερα μωρακια.

Ευχες πολλες και στην Αρμα μας που προηγειται για ενα γερο και τελειομηνο μωρακι!!!

Αυτα τα νεα!!!

Θα σας διαβασω αργοτερα διοτι κατι πρεπει να μαγειρεψω σε λιγο θα ερθει ο μικρος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

που του ειπα (κατα λαθος )στο τελος ''και του χρονου''...:tongue::tongue:

Γλωσσα λανθανουσα...την αληθεια λεει...λες?Χαχα θα με δειρουν!!!

Εγώ Μαργαρίτα μου, δεν τους το είπα κατά λάθος! Τους το είπα ξεκάθαρα να πάνε για την κόρη!!! Και..... μάντεψε! Με βρίσανε!!!! Γιατί άραγε? χαχαχα!!!!

Δεν είναι κούκλος ο μικρός?

mrdIp3.png

Καλε κ εγω τους το ειπα εννοειται νωριτερα να πανε για το τριτο και μου ειπαν να κανει και κανενας αλλος παιδι ..για ποιον χτυπαει η καμπανα αραγε?χαχα

Μετα ομως μου ξεφυγε και το ''και του χρονου'' χιχιχι!!!

Κουκλος ο μικρος και δεν υπαρχει περιπτωση να εχει ικτερο αυτο το μωρο ..ροδαλο ,ροδαλο ειναι!!Κουκλος κυριολεκτικα!!!Απο τα πιο ομορφα νεογεννητα!!!

Αυριο βγαινουν λογικα!!!Αντε με το καλο να πανε στο σπιτακι τους να γνωριστουν τα αδερφακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλε κ εγω τους το ειπα εννοειται νωριτερα να πανε για το τριτο και μου ειπαν να κανει και κανενας αλλος παιδι ..για ποιον χτυπαει η καμπανα αραγε?χαχα

Για σένα!!!!!!!!!!! χαχαχαχα

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Τι νεα?Οι εργασιες τελειωσαν τωρα μενει να καλυψουμε την τρυπα...χμμμ προς το παρον παει και τη ''σκαβει'' ο Γρηγορης :tongue:

Μενει και το σπιτι του απο κατω αλλα λεει πρεπει να στεγνωσει και μετα να του φερω μαστορα...θα δουμε.

Ρίτα τί πάθατε?

sardelaki μου ναι τη βαφτίσαμε τα Χριστουγεννα. Δέ σου είχα στείλει το κειμενάκι της πρόσκλησης μέσω Fb? :confused: Το είχα στείλει σε καποιες κοπέλες που ήταν σχετικά κοντά στο χωριό μου.

Σούλα πήγε η μικρή σχολείο?

Ποιά αλλα παιδάκια θα ξεκινούσαν τώρα???

Μαρία πήγες στον γιατρό? Τί σου είπε?

Το σχολείο μας λογικά έκλεισε...:confused: ακομα δεν έχουμε καμία ανακοίνωση, ούτε και οι εργαζομενοι ξερουν τί θα γίνει. :evil:Τη Δευτερα θα πάρουμε τ/φ να δουμε αν έχουμε σχολείο και αν τελικά δεν έχουμε θα πάμε όλοι οι γονεις με τα παιδιά στο δημαρχείο. Εχουν φωνάξει και κάποιο καναλι απ'οτι μας ειπαν.

Κων κων μου καλως ηρθες να σας ζησει η μικρη Χριστινα!!!Γερη και δυνατη!!

Σας ειδα και φωτο !Κουκλαρες και οι δυο δεν εχω λογια!!!Αλλα και ο μικρος πως μεγαλωσε ε?Σωστος ανδρας!

Οσο για το σταθμο σας δε ξερω τι να πω...εχει γινει σηριαλ..οτι καλυτερο ευχομαι.

Eμεις καλα ειμαστε απλα εσπασε μια σωληνα του καλοριφερ κατω απο το πλακακι εκανε ζημια στον απο κατω γειτονα και ειχα μερεμετια στο σπιτι..

Ο Γρηγορης σημερα εφαγε και το φαγητο της φιλης του της Ηλεκτρας.Μου ειπε οτι τον ''κερασε'' η φιλη του......χαχα

αραγε το πηρε χαμπαρι η δασκαλα????

Λογικα ναι αφου μου εγραψαν οτι εφαγε 2 μεριδες..

Κοψανε και Βασιλοπιτα σημερα και κερδισε το φλουρι ενα αλλο αγορακι και μου λεει ''εγω του ειπα οτι κερδισα σπιτι μου μμμ ''

ψωνιο!!!χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αααα να σας πω και προχθεσινη κουβεντα μας...

-Τι κανατε Γρηγορη μου σημερα?

Καναμε πλαστελινες!

-Α μπραβο τι εφτιαξες?

Ενα μεγαλο φιδι!!Πολυ μεγαλο!Και μια μπαλα κιτρινη.

-Ωραια μπραβο!!Και τι τα εκανες ?(ειχα δει τα παπουτσια του απο κατω που ηταν γεματα πλαστελινες)

Κομματακια και τα πεταξα κατω...

-Κακο αυτο ...

Και μετα τα πεταξε κατω και ο Ανδρεας!!!!!!...ναιιιι μαμα!

-Αααα και η δασκαλα τι ειπε?

Να τα μαζεψουμε...

-Τα μαζεψες ??

Οοοοχι

-Και η δασκαλα τι ειπε?

Φωναξε και ειπε να μην κανουμε αταξιες

-Και εσυ τι εκανες?

Πεταξα κατω και των αλλων παιδιων.....

(Αχ την καημενη)!

Σημερα λεω να παμε παιδοτοπο ερχετε καμμια σας?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλησπερα κουκλες μου...τι κανετε σημερα?:)

σας διαβασα και στενχωρεθηκα με το Ναταλακι που ηταν στο νοσοκομειο...αχ Μαριζακι μου σε ειχα και στο μυαλο μου αυτες τις μερες...περαστικα σας κοριτσια μου

επισης για την Μαρια μας-αρμα στεναχωρεθηκα ... ειναι μεγαλο ζορι να εισαι στο κρεββατι και στην κατασταση σου επιβαλετε..τουλαχιστον κουκλα μου εισαι στην μεση της εγκυμοσυνης ... θα κανεις υπομονη και οταν με το καλο θα γεννησεις και θα ερθει στον κοσμο ο γιοκα σου και στην συνεχεις θα γινει μεγαλο παλικαρι...θα εχεις το επανο χερι με "της νυφες"...θα τις λες να καθησουν στα αυγα τους και οχι πολλα πολλα ζορια :):):)

κικο ολα καλα με το μπεμπη?

κωνκων ειδα τις φωτο, η Χριστινα ειναι μια κουκλα να σς ζησει και καλοφωτισμενη να ειναι να την χαιρεστε τις ιδιες ευχες και για τον Κωσταντινο..διαβασα και για το παιδικο:evil:

ριτα ο διαλογος με τον Γρηγορη ειναι απολαυστικος πολυ γελλιο:)

η Ιωαννα πως ειναι κοριτσια? το μωρακι τι κανει?

εμεις ημαστε καλουτσικα..σημερα εχω την Φωτεινη εδω μαζι μου θα κοιμηθουμε αγκαιτσα το βραδυ. Εχει ομως συναχι λιγο μπουκωμα και λιγο μυξουλες.

Εχω βαλει στο φουλ τον υγραντηρα με ευκαλυπτο, οπως επισης τον καταπληκτηκο ιονιστη χωρου με νερο που εχω στο σαλονι και αυτο φουλ στον ευκαλυπτο και ολο το σπιτι ευοδιαζει υπεροχα

Διαφημίσεις

Ποιά τρύπα; Ποιές εργασίες; Δεν καταλαβαίνω τίποτα... Ελπιζω να τα πούμε από κοντά και να με ενημερώσεις για όλες τις εξελίξεις!!!

Καλά armaκι μου ακόμα ξάπλα είσαι.... ουφ...

Αχ κορίτσια, η κόρη μου βλέπει Πάτυ......... γκρ#$$^^#ρρρρρ.....

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

καλημέρα κι από μένα...

Μαρίζα μου όλα καλά με την μικρή τώρα φαντάζομαι ε;

Ρίτα τέλος οι εργασίες; Ωραίος ο διάλογος με τον Γρηγόρη αλλά και η καημένη η δασκάλα θα φρίκαρε :tongue:

Κωνκωνάκι όχι δεν το είχα πάρει το κειμενάκι...αλλιώς σίγουρα θα σου απαντούσα...είμαι και καλό παιδί εγώ και απαντάω.

Δευτέρα βγαίνει το περιοδικό ΓΑΜΟΣ κι έχω μιά αγωνία να δω τι σόι διαφήμιση θα μου κάνανε...χεχε

Προχθές που λέτε το πρωί μου λέει ο Αστέρης

"μαμά που θα πας;" (κλασσική ερώτηση και απάντηση που κάνουμε κάθε πρωί)

"στο μαγαζί"

"να μην πας στο μαγαζί, να μείνεις μαζί μου γιατι σε πεθύμησα"

του εξηγώ τελοσπάντων κάαααααααααααθε μέρα γιατι πρέπει να πηγαίνω στο μαγαζί , το ξανασκέφτεται λοιπόν και μου λέει "ε, τότε να με πάρεις κι εμένα μαζί, βαρέθηκα εδώ" :lol:

"εσύ θα βγείς βολτίτσα μετά αγάπη μου στην παιδική χαρά και θα περάσεις καλύτερα"

" ε, καλά! Τότε περίμενε τουλάχιστον να έρθει η θεία να μην είμαι μόνος και μετά φύγε" :shock:

να τ΄ακούσει και κανείς και να λέει αυτή φεύγει και το παρατάει μόνο το παιδί χαχαχα

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...