Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Ιωαννούλα να σου ζησει ο μπέμπης, να είναι γερό το ξανθό παλικαρακι σου και καλό σαραντισμό!

Μαράκι κανε λίγη υπομονή, όλα θα πάνε περίφημα απλά ο μπέμπης ειναι οπως όλα τα αντρακια μας..βασανιάρης!Σε λίγες εβδομαδες που θα τον εχεις αγκαλιτσα θα τα ξεχασεις όλα..

Περαστικα και στην Ναταλίτσα και στον μπαμπα της..Καλή αναρρωση Μαρίζα μου!

Κικιτσα μου ας ειστε καλά κι ας ειναι αγκαλιτσας ο μικρουλης σου..Ισως και τωρα με την περιπετεια που περασε ο καημενούλης να αναζητα περισσότερη ασφαλεια..Κι ο δικος μου πολύ φοβιτσιαρης είναι, ολο πεταγεται και μολις του πιασω το χερακι ανοιγει και τα 2 να με αγκαλιασει..Στη συμπεριφορα καμια σχεση με τον Ανασταση, αυτος είναι πιο ζωηρούλης και πιο μαμακιας νομιζω

Εγω δεν ειμαι και τόσο καλά γιατι χτες πήγα στη δουλεια να πω μια καλημερα και να δω τι γινεται τωρα με τα νεα δεδομένα...Μιλησα και με τον μεγαλο ο οποίος με χαιρετησε πολύ εγκαρδια, βρηκα την ευκαιρια και του είπα και για το εξαμηνο και να μη τα πολυλογώ μου είπε πολύ ξεκαθαρα πως για το επόμενο 3μηνο που πρεπει να γινουν αμεσα καποιες ενεργειες με τον Καλλικρατη να το κανονισω να πηγαίνω καποιες μερες γιατι το υπάρχον προσωπικό δεν επαρκεί για ολα αυτα που πρεπει μεσα σε συγκεκριμενη προθεσμια να ολοκληρωθουν...:-(:sad::-(

Απο χτες δεν μπορώ να ησυχασω..τι θα κανω;;Δεν το είχα σκεφτει καθόλου ετσι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Μαριζα τι να πω...αλλο κακο να μη σας τυχει και το 2011 να ειναι η τυχερη σας χρονια.Για συναντηση μεσα βεβαιως βεβαιως.Αν και πηγαινουμε τακτικα στον παιδοτοπο στο Athens heart δεν θα τον προτεινα για συναντηση γιατι για να καπνιζεις πρεπει να κατσεις εξω απο τον χωρο του παιδοτοπου και μεσα δυσκολα βρισκεις.Και τα παιδια δεν τα βλεπεις και ιδιατερα ειδικα αν γινεται χαμος.Αλλα οτι θελετε εμεις μεσα ειμαστε!

Βρε Πετρουλα για καλο πηγες στη δουλεια?Πω πω πως σας χωνει ετσι στο ξεκαρφωρτο?Να σε ρωτησω τωρα τι επιλογες εχεις?Ποιος θα στα κραταει?Ο μεγαλος θα παει τελικα σταθμο?Βρηκες καμμιαν ακρη?Τιποτα σε ιδιωτικο δεν υπαρχει?τι να πω ολα θα τα ρυθμισεις ειναι σιγουρο απλα σιγουρα σου ηρθε ξαφνικο...

Εμεις καλα,ο μικρος σχολειο και πιστευω να τελειωσουν οι εργασιες σημερα...

ο γρηγορης τον τελευταιο καιρο ασχολειται πολυ με το χρονο.Δηλαδη αναφερει συχνα το ''σημερα'',''εχθες'',αυριο'',''περισυ'',παλια,σε λιγο κτλ και ολα ευστοχα Μεχρι προσφατα ολα αυτα τα ελεγε ''αλλη μερα'' αλλα τωρα το εχει βρει και μας εχει ταραξει στις διηγησεις...

Θυμασαι μαμα ,θυμασαι?Χθες...κτλ κτλ

Πολυ πλακα εχει.

Το ελεγα και στα κοριτσια εχθες και η Σοφουλα της Πανμαρ κανει το ιδιο .Ειναι φοβερο οταν λενε τα ιδια πραγματα με διαφορα φασης!!!χαχα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα φιλενάδες μου...

βρε Πετρούλα μου για καλό πήγες στην δουλειά; Τέτοιο χώσιμο; Τί σκέφτεσαι να κάνεις; Φαντάζομαι πως σε άγχωσε τώρα αυτό και με το δίκαιο σου.

Ρίτα αυτό που λες που ασχολείται ο Γρηγόρης με τον χρόνο το κάνει και ο Αστέρης εδώ και έναν μήνα. Ας σας πω κι εγώ κανένα νέο από τον γιο μου που νομίζω πως έχω μήνες να το κάνω. Μου αρέσει πάρα πολύ που ασχολείται μ΄αυτό, που τα πετυχαίνει κιόλας.

Ωραία που τελειώνουν κιόλας οι εργασίες...πόσο σας βγήκε το μαλλί; Μπομπονιέρες έστειλα την Τρίτη...λογικά μέχρι αύριο θα τις έχετε!

m57Zp2.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Πήζω στη δουλειά αλλά είπα να σας πω ένα γεια.

Φιλάκι εύχομαι άλλο κακό να μην σας βρει. Μια η κλοπή και μια αυτό......δεν σας ήθελαν οι φετεινές γιορτές :(:( Ταλαιπωρήθηκε και το Ναταλάκι σου. :(:(

Πετρούλα στεναχωρήθηκα και για εσένα. Τι επιλογές έχεις; Εύχομαι να βρεις τη λύση.

Ρίτα κουράγιο και τελειώνουν τα μαστορέματα. Και η Αλεξάνδρα έχει κόλλημα με το χρόνο τελευταία. Βέβαια δεν τα πετυχαίνει πάντα αλλά την κάνω πολύ χάζι.:lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

γεια σας!!!

τι κανετε;

να μας ζησει το νεο μελος της παρεα μας!!!

συμπεθερουλα μου ταλαιπορηθηκατε ε; περαστικα κι αγυριστα!

εμεις παμε μια χαρα στο σχολειο εχθες εκανε και φιλο μου τον γνωρισε και σημερα τους βρηκα να χορευουν τους ειχαν τραγουδια κι ολα χορευαν και τραγουδουσαν τι ομορφα που ηταν πολυ χαιρομαι που περναει καλα ευχομαι να συνεχισει ετσι!

σημερα οταν ηρθε απο το σχολειο μου ειπε και δυο ατακες

βρηκε το πιεσοεμετρο εγω μαγειρευα και ηρθε και μου λεει με ενα υφος μαμα εχω πιεση :rolleyes:

και το αλλο εκατσε να κανει κακα και πανω στα ζορια πεταει την φοβερη ατακα "αχ κουλα" :tongue:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου να σου ζησει το αγοράκι σου! Χαιρομαι που η καισαρική δεν σε παιδεψε όσο η πρώτη. Εγω πάλι όχι απλά πονουσα αλλά έκλαιγα απο τον πόνο.

Αντε με το καλό η επόμενη τώρα! next next....

vatraxaki μου ξεκινήσατε σχολείο? Καλη αρχή! Αυτό το "αχ κούλα" μάλλον τους το μαθαίνουν οι δασκάλες:mrgreen: και ο δικός μου το λέει, αλλά όχι πάνω στα κακά του. χαχαχαχα

Πετρούλα μου πρεπει να ξεκινησεις δουλειά? Ωχ... Ο μεγάλος ξεκίνησε σχολείο? Η μαμά σου μπορεί να βλέπει το μωρό?

filaki μου τί νέα είναι αυτά? Στραβά σας μπήκε η χρονιά! Ευχομαι να είναι όλα περαστικά και αγυριστα!

Sorry κοριτσια μονο την τελευταια σελιδα διάβασα και ξύπνησαν τα ζουζούνια μου! Τα λέμε!;)

Καλό μεσημέρι!!!!

Κωνκωνάκι καλώς ήρθες! Καλή χρονιά! Να χαίρεστε και το κοριτσάκι σας! Περιμένουμε νέα από την βάφτιση και..... το όνομά της!!!!

Μαριζάκο... τι πάθατε μωρέ... και το τέλος του 2010 και η αρχή του 2011 σας επιφύλασσε εκπλήξεις! Περαστικά στην Ναταλίτσα και στον καλό σου (τι το θέλει το ποδόσφαιρο στα γεράματα? αυτά είναι για νέους! χαχαχα!) Για συνάντηση είμαι μέσα! Στο Hall δεν έχω πάει ποτέ, αλλά ευκαιρεία είναι!

Πετρούλα... στην έφερε ωραία το "αφεντικό"... Ηρέμησε κατ' αρχάς και μετά θα βρεις την λύση...

Κικίτσα... "μάνα κουράγιο"!!! χαχαχα! Θα στρώσουν τα πράγματα... πού θα πάει... Πολλά φιλιά...

Ρίτα, ξεμπέρδεψες με τους μαστόρους? Αφήσαν πίσω τους σπίτι ή γιαπί?

Σήμερα το απόγευμα θα πάω βόλτα από την λεχώνα μας! Μόλις τα καταφέρω θα μπω να σας πω τα νέα μαμάς και ξανθομπόμπιρα!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Κωνκωνάκι ήρθατε? Πώς είσαι? Τα παιδιά? Πες μας νέα από τη βάφτιση!

Μαρία θα περιμένουμε τα νέα της φιλενάδας μας! Θα ήθελα τόσο πολύ να έρθω κι εγώ! Κρίμα που δε μπορώ!

Πετρούλα μη στενοχωριέσαι, θα βρεθεί μία λύση! Σου ήρθε όμως ξαφνικό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Απο χτες δεν μπορώ να ησυχασω..τι θα κανω;;Δεν το είχα σκεφτει καθόλου ετσι..
... Μπφφφφφ... Χμμμμ, μήπως να τον αγνοήσεις το μεγάλο;;;;;;;; Δεν έχω καταλάβει, στο δημόσιο τομέα είσαι;

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Τί να έπαθε άραγε το μικρούλι της Κικής; Ελπίζω να είναι καλά τώρα.

Αν και πηγαινουμε τακτικα στον παιδοτοπο στο Athens heart δεν θα τον προτεινα για συναντηση γιατι για να καπνιζεις πρεπει να κατσεις εξω απο τον χωρο του παιδοτοπου και μεσα δυσκολα βρισκεις.Και τα παιδια δεν τα βλεπεις και ιδιατερα ειδικα αν γινεται χαμος.Αλλα οτι θελετε εμεις μεσα ειμαστε!
Χμμμμμ, μια φορά πήγα, δεν έχω άλλη εμπειρία, παρά αυτή: είχε μόνο 5-6 πιτσιρίκια μέσα (σημαντικό αυτό), εκ των οποίων το ένα η Ναταλία και το άλλο ο Θεοδόσης (ο γιος της φίλης μου που πήγαμε μαζί), κι είχαμε κάτσει στο τραπέζι στον πιο έξω χώρο που λες κι εσύ, από όπου έβλεπα τα παιδιά όταν πήγαιναν πάνω αλλά το σπουδαιότερο τα ακούγαμε τα παιδιά όταν μας φώναζαν καθώς επίσης είχαμε άμεση οπτική επαφή με την κοπέλα που τα πρόσεχε που αμέσως όταν κάτι γινόταν μας έκανε νόημα. Δεν ήταν άσχημα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Κωνκων καλορίζικη η νεοφώτιστη. Να σας ζήσει. Θα μας πεις το όνομα; :confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Να σας ζήσει κωνκωνάκι μου! Βάλε μας καμιά φωτο να σας καμαρώσουμε!

πανμαρ! Τί κάνουν joa & νεογέννητο;;;

Για την κόρη μου και το χρόνο, χμμμ, δεν έχω προσέξει πολύ, αλλά νομίζω ότι χρησιμοποιεί πολύ το "χτες"! Ακόμα κι αν θέλει να πει αύριο, το κλασικό.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κωνκωνακι μου να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γερη και τυχερή!!!!

Και εγω θα πηγαινα αυριο στην Ίωάννα αλλα το επισκεπτήρι ειναι 12-3 και δεν προλαβαινω. Θα την δουμε μετα δεν πειράζει. Θα μας πει η Πανμαρ τα νεα της.

Φιλακι τωρα καλά όλα;;;;

Καλημέρα!!!!!

Χθες δε κατάφερα να μπω να σας πω τα νέα...

Κορίτσια ο μικρός είναι απλά ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!

Και ήσυχος.... Όση ώρα ήμουν εκεί ούτε που ακούστηκε... Μόνο όταν τον πήραν για λίγο για να του πάρουν αίμα...

Η Ιωάννα μας είναι μια χαρά! Πολύ ήρεμη στο πρόσωπο. Είχε καταφέρει και είχε κοιμηθεί οπότε είχε ξεκουραστεί λιγάκι... Από πόνους... τα φυσιολογικά και αναμενόμενα μιας καισαρικής... Σηκώνεται, περπατάει... όλα καλά!

Πικουλίνα (και για όσες ενδιαφέρονται) το πρωινό επισκεπτήριο δεν είναι ούτε καν μέχρι τις 15.00, 12.00 με 14.00 είναι και το απογευματινό 17.00 με 20.00. Οπότε σίγουρα δεν προλαβαίνεις!!! χαχα

Τώρα για το πότε θα βγει... δεν ξέρανε. Η Ιωάννα θέλει να βγει σήμερα... αλλά μάλλον χλωμό το βλέπω... Θα περιμένανε να δουν και αν έχει ίκτερο το μωρό (της Ιωάννας κι εμένα μου φαινόταν μια χαρά, του άντρα της λίγο κίτρινο...)

Αυτά... δεν μου έρχεται κάτι άλλο να σας πω!

Έχετε φιλιά όλες σας!

Α! Ναι! Η Ιωάννα λέει ότι δεν της έπεσε ακόμα η κοιλιά!!!! χαχαχα (έλα ντε... δυο ολόκληρες μέρες πέρασαν... να έχει ακόμη κοιλιά???)

Να σας πω και τα δικά μας....

Κάτι έχει πάθει το παιδάκι μου και θέλει όλη την ώρα να τρώει γιαούρτι!!! Αλλά μιλάμε για πολύ γιαούρτι!!! χαχα

Σήμερα ξύπνησε πάλι 6.50!!!! (είχε πολύ καιρό να το κάνει αυτό... μήπως μυρίστηκε ότι γύρισαν η Κωνκων και φοβήθηκε μήπως ξυπνήσουν άλλα παιδάκια πιο νωρίς από εκείνη? χαχα)

Το βραδάκι έχω έξοδο!!!! Θα αφήσω την κορούλα μου με τον μπαμπά της και θα πάω για χαρτάκι... (πέρασαν οι γιορτές κι ούτε για πέντε λεπτά για το καλό του χρόνου δεν κατάφερα να παίξω!)

Αυτά.... πολλά φιλιά!!!

mrdIp3.png

Καλημερα!

Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας! Την μπεμπίτσα μας την είπαμε Χριστίνα! Ηταν πολύ όμορφα και δεν έκλαψε και πολύ. Ο καιρός ευτυχώς κράτησε μέχρι που πήγαμε και στο κέντρο, μετά έριξε πολλή βροχή! Ο Κωνσταντίνος αλώνιζε στην εκκλησία, μόνο αυτός ακουγόταν. Φωτογραφίες θα βάλω καμιά στο fb.

Σήμερα για μας τελευταία μέρα το σχολείο. Ουφ έχω σκάσει με αυτό το θέμα. Είπαν οτι θα δίναν 2 μήνες παράταση στις συμβάσεις των εργαζομένων αλλά μέχρι το πρωί δεν είχαμε κάτι νεότερο. Ελπίζω μέχρι τον Σεπτέμβρη να έχει λυθεί το θέμα γιατί θα πρέπει να πάνε σχολείο και τα δυό μου παιδάκια.

Ο Κωνσταντίνος περνάει φάση χορού! Βάζουμε ένταση στο ραδιόφωνο και χορευουμε όλοι μαζί. Την ζεμπεκια την χορευει μόνος του:mrgreen:. Με τον ύπνο έχουμε μαλώσει. Τον ρωτάμε "τωρα ποιός θα κοιμηθεί?" Και απαντάει "η Χιτίνα" ή "πότε θα κοιμηθείς?" "την Πέμπτη" και πάει λέγοντας... Ξαπλώνουμε με κλάματα και σε 5 λεπτά το πολύ ροχαλίζει!:rolleyes:

Για συνάντηση που λέτε, αν δεν λείπει ο καλός μου ταξίδι θα έρθω κ εγώ με τον Κωσταντίνο, αλλιώς μόνη με 2 παιδιά δεν ξεκινάω..... Προχθες ήμουν μόνη, Τετάρτη, τα φαρμακεία κλειστά και παθαίνει μόλυνση η μικρή στο μάτι άντε να ψάχνω εφημερευον φαρμακείο με 2 παιδιά και να βρέχει και να ζαλίζομαι απο την κούραση.... Ζορίστηκα λιγάκι αλλά τα καταφεραμε!:-D Πλακώθηκα στις βιταμίνες;).

πανμαρ εκτός απο τον Κωνσταντίνο που ξυπνάει κατα τις 6.30 έχω και τη Χριστίνα που ξυπνάει κατα τις 6.00 και δεν ξανακοιμάται θέλει παιχνίδια! Καλα να περάσεις απόψε!

Μπαίνω σε λίγο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...