Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααα!!

Μιλησα με την Ιωαννα ειναι πολυ καλυτερα απο την πρωτη φορα και ο μικρος ειναι τελειως διαφορετικος απο τον Χρηστο και ξανθουλης!!!!Μα δεν ειναι τρομερο?

Ωραια πραγματα!!!!

Εμεις ολοι καλα, σημερα παλι εχω μαστορια και ο μικρος σχολειο .

Βατραχακι οτι και να νιωθεις για το σχολειο ειναι απολυτα φυσιολογικο.Μην κοιτας πισω σου οταν τον αφηνεις....

Εμενα μου πηρε ενα μηνα να συνηθισω,ειχα εναν μονιμο κομπο στο λαιμο και ας μου γυρναγε την πλατη ο μικρος και εφευγε για παιχνιδι αμεσως...

Και τωρα παλι μετα τα Χριστουγεννα μια στεναχωρια την ενιωσα αλλα αφου ο ιδιος περναει καλα αυτο εχει σημασια!!!

Φιλακια!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να μας ζήσει το νέο μέλος του φόρουμ! Γερό και καλότυχο...

Ελπίζω και το Μαράκι μας να είναι κάπως καλύτερα. Έχεις πια συνηθίσει στην ξάπλα...είναι δυνατόν να βγάλεις εσύ εγκυμοσύνη στο πόδι;;; :tongue: αχ βρε κουκλίτσα μου υπομονή!

Μιά γλυκιά καλημέρα σε όλες!

m57Zp2.png

Καλημέρα ,

Να μας ζήσει το νεο μας μελος.

Ιωάννα μου σου ευχομαι α σου ζησει να ειναι γερο και καλότυχο.

Μαράκι μου γλυκό στεναχωρεθηκα γμτ.Υπομονή βρε κουκλίτσα μου.

Αχ αυτοι οι αντρες υπάρχουν για να μας τυρρανανε.

Εμας και η τριτη μας μερα στον παιδικο κύλησε ομαλα.Αν συνεχίσουμε ετσι απο την επόμενη εβδομαδα θα πηγαίνει κανονικα ολη μερα.

Σας φιλω και τρεχω γιατι πνίγομαι πραγματικα .εχω πολυυυυυυ δουλειά.

καλημέρα βρε κορίτσια και απο'μένα.

Να ευχηθώ αρχικά στην Ιωαννίτσα να τους ζήσει το μωράκι , να είναι γερό και καλότυχο και με το καλό να πάτε σπιτάκι σας μαμά και γιος. Πάντως και εμείς καμία σχέση το δεύτερο μέλος με το 1ο ούτε στα χρώματα αλλά και στη φάτσα αφού ο άντρας μου συνέχεια το κοιτάει και μου λέει " βρε ποιον μου θυμίζει αυτή η φάτσα , ποιον μου θυμίζει" :confused:κάτι σα τον Μπεζεστένη ένα πράμα.

Σας διάβασα όλες στα γρήγορα μιας και ο χρόνος μου κορίτσια είναι ελάχιστος μιας και ο μικρός μόλις τον ακουμπάμε κάτω τσιρίζει , έχει μάθει για τα καλά την αγκαλιά και δεν γιατρεύεται με τίποτα.να πω και εγώ καλή αρχή στα νέα μαθητούδια του καφέ , Τιμούλη και Ανδρεάννα, στη Ρίτα να είναι μέχρι εκεί οι ζημιές γιατί δυστυχώς όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Διάβασα και τη περιπέτεια σου αρμάκι και πολύ στεναχωρήθηκα βρε κοπέλα μου, μήπως όντως να έβαζες κανένα υποθετάκι γλυκερίνης να ηρεμήσεις λίγο, αυτά ούτως η άλλως είναι φυτικά και κατάλληλα για την περίοδο της κύησης , μπορεί η διαστολή να προκλήθηκε απο το πολύ σφίξιμο.

ΠανΜαρ πόσο σε ζηλεύω με τις εξόδους σου δε λέγεται αλλά νομίζω πως και εγώ θα συμφωνήσω με τη προλαλήσαντα Νατάσα και θα σου έλεγα πως εγώ μέχρι τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος το μόνο που θα έκανα ήταν να κοιμόμουνα να έτρωγα και να έβλεπα τρελή τηλεόραση ( ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται).

Μαρινάκι είναι καλύτερα τώρα η Μαριαλένα;

Νατάσα δεν ξέρω τι να σου πω για τα νύχια , βλέποντας και κάνοντας αν δεις δηλαδή ότι συνεχίζει ανησυχιτικά τότε ρώτα τον παιδίατρο για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Να πω ότι διάβάσα όλες τις απαντήσεις σας για το κεκέδισμα και σας ευχαριστώ πολύ , μπήκα επίσης και στο πάρεντς και διάβασα κάτι σχετικά με αυτό και ομολογώ πως είμαι και εγώ απο τις περιπτώσεις που όταν έρχεται το δεύτερο μέλος τότε το πρώτο τα κάνει αυτά τα σκηνικά. Μέχρι στιγμής δεν είναι κάτι ανησυχιτικό , δηλαδή μπορεί να περάσει μέρα και να μην κεκεδίσει καν αλλά σίγουρα αν συνεχίσει θα ρωτήσω τον παιδίατρο, αυτό που ήθελα να ξέρω ήταν αν θα πρέπει εμείς να του ασκήσουμε κριτική ή να το προσπερνάμε.

Κατ'αλλα είμαστε σχετικά καλά μπορώ να πω αλλά έχω θέμα με το θηλασμό μιας και μετά την έξοδο μας απο το νοσοκομείο πρέπει να μου μειώθηκε το γάλα μιας και ο μικρός είναι συνέχεια ανήσυχος και πεινάει όλη την ώρα , αλλά και εγώ όταν δοκίμαζω να βγάλω με το θήλαστρο δεν έχουν καμία σχέση οι ποσότητες που έβγαζα με αυτές που βγάζω τώρα και έτσι λέω να ξεκινήσω να του δίνω λίγο συμπλήρωμα μιας και ηρεμήσει λίγο ο ζουζούνος.

συγνώμη για τα κορίτσια που δεν αναφέρω αλλά καταλαβαίνετε τι επικρατεί εδω μέσα ...

Διαφημίσεις

Μέχρι στιγμής δεν είναι κάτι ανησυχιτικό , δηλαδή μπορεί να περάσει μέρα και να μην κεκεδίσει καν αλλά σίγουρα αν συνεχίσει θα ρωτήσω τον παιδίατρο, αυτό που ήθελα να ξέρω ήταν αν θα πρέπει εμείς να του ασκήσουμε κριτική ή να το προσπερνάμε.

Οπως ειπα κικιτσα μου την μητερα μου την ειχαν συμβουλευσει να εχει υπομονη στο να με ακουει με ηρεμια αλλα να μη με διορθωνει ουτε να με αγχωνει να τα πω γρηγορα.Μαλλον καλο ειναι προς το παρον να το προσπερνατε και αν συνεχιστει ρωτατε και εναν ειδικο διοτι ο λογος του μικρου ακομα φανταζομαι δεν ειναι τοσο στρωμενος ωστε να μπορεις με βεβαιοτητα να πεις οτι προκειται για κεκεδισμα.Ισως απλα προσπαθει να βαλει σε ταξη τις λεξεις και για αυτο αγχωνεται και μπερδευεται.Αστο λιγο..και εγω που το ειχα παρουσιασει το εμφανισα μετα τα 3 και ενω μιλουσα απταιστα απο πολυ νωρις απο οτι λενε...

Ο Αναστασης τι κανει γενικα?Πες μας κανα νεο!Εσυ ?Την παλευεις?

Το μωρο ολα καλα τωρα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικη δες λιγο και εδω:

Ο τραυλισμός εκδηλώνεται με διαφορετικό και ιδιαίτερο τρόπο σε κάθε παιδί και «συντηρείται» από διαφορετικούς λόγους, επομένως μπορούν να δοθούν μόνο κάποιες γενικές συμβουλές που έχουν αποδειχθεί χρήσιμες:

Μειώστε την ταχύτητα με την οποία μιλάτε στο παιδί. Εάν εσείς μειώσετε την ταχύτητα που μιλάτε, τότε και το παιδί θα πάψει να προσπαθεί να μιλήσει γρήγορα.

Μην πείτε στο παιδί σας να μιλά αργά ή να μην βιάζεται. Αποφεύγετε να σχολιάζετε τον τρόπο που μιλάει.

Μη σχολιάσετε τον τρόπο που αναπνέει και ποτέ μην του υποδείξετε να ελέγξει την αναπνοή του. Η προσπάθεια παρέμβασης σε μια λειτουργία που γίνεται αντανακλαστικά, όπως η αναπνοή και η ομιλία, μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα. Σε αυτή την ηλικία και φάση δε θα πρέπει το παιδί να συνειδητοποιήσει ότι «κολλάει» όταν μιλά, ούτε να προσπαθήσει να βάλει σε έλεγχο την ομιλία του.

Κάνετε παύσεις στην ομιλία σας κατά τις οποίες το παιδί μπορεί να παρέμβει και να πει αυτό που θέλει.

Πολλές φορές η δυσχέρεια στη ροή συνυπάρχει με μια εξελικτική διαταραχή στο λόγο. Για να σας κατανοεί το παιδί χρησιμοποιείτε απλές και μικρές προτάσεις και κάνετε παύσεις ενδιάμεσα. Μη χρησιμοποιείτε δύσκολο λεξιλόγιο και φράσεις με συντακτική πολυπλοκότητα μεγαλύτερη από τις ικανότητες του παιδιού στην κατανόηση και στην έκφραση.

Μη θέτετε υπερβολικούς , μη ρεαλιστικούς στόχους και μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από το παιδί σε επικοινωνιακούς και γνωστικούς τομείς.

Βγάλτε το παιδί από τον ρόλο του “απαντητή”. Μειώστε τον αριθμό των ερωτήσεων που κάνετε. Αντί να απαιτείτε συνέχεια μία απάντηση από το παιδί σχολιάστε αυτά που κάνει ή λέει δίνοντας βαρύτητα στο περιεχόμενο και όχι στον τρόπο της ομιλίας. Επαναλάβατε αυτό που μόλις είπε το παιδί με κανονική ροή και σωστές παύσεις όχι για να το διορθώσετε ή για να του δείξετε πώς πρέπει να το πει, αλλά για να το «εκθέσετε» σε ένα σωστό πρότυπο ομιλίας. Ταυτόχρονα, με αυτόν τον τρόπο, δίνετε το χρόνο και το δικαίωμα στο παιδί να συνεχίσει, να εμπλουτίσει ή να διαπραγματευτεί αυτό που έλεγε.

Μη ζητάτε από το παιδί να δίνει «αναφορά»: π.χ. «πώς τα πήγες στο σχολείο σήμερα;» Ξεκινήστε πρώτοι σχολιάζοντας την ημέρα σας και δώστε χρόνο στο παιδί να σας μιμηθεί αναφερόμενο στην δική του ημέρα. Συζητάτε για αντικείμενα που υπάρχουν μπροστά στο παιδί ή για γεγονότα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Για το παιδί είναι πιο εύκολο να εκφραστεί λεκτικά για ό,τι συμβαίνει τώρα παρά για ό,τι συνέβη στο παρελθόν ή για αντικείμενα που δεν είναι μπροστά του ή που είναι αφηρημένα.

Το παιδί που τραυλίζει έχει ανάγκη να το ακούτε με προσοχή και με μεγάλη υπομονή. Προσπαθήστε να κοιτάτε στα μάτια το παιδί σας για όση ώρα σας μιλά , να μην το διακόπτετε και να του δίνετε όσο χρόνο χρειάζεται για να ολοκληρώσει αυτό που λέει.Αποφύγετε να ολοκληρώνετε εσείς τις λέξεις ή φράσεις που λέει όταν δυσκολεύεται. Κάτι τέτοιο συνήθως προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό. Ολοκληρώνοντας εσείς τις λέξεις διακόπτετε τη ροή της ομιλίας του, του δείχνετε ότι αποφασίζετε εσείς για εκείνο τι θέλει να πει και το οδηγείτε σε παραίτηση από την προσπάθεια να σας διορθώσει αν άλλο λέτε εσείς και άλλο ήθελε να πει εκείνο. Ολοκληρώνοντας εσείς τις λέξεις ή τις φράσεις του, του δίνετε την εντύπωση ότι πρέπει να βιαστεί και το ωθείτε στην παραίτηση της προσπάθειας επικοινωνίας.

Φροντίστε να του δίνετε αναπόσπαστη προσοχή. Κλείστε την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο όταν το παιδί σας μιλάει.

Δεν θα πρέπει να δείχνετε στο παιδί την αγωνία ή την αμηχανία σας για τον τρόπο που μιλάει. Εάν ωστόσο εκείνο εκφράσει κάποια ανησυχία για την ομιλία του, αναγνωρίστε την και μην την ακυρώσετε με πλαστούς ισχυρισμούς όπως “μα τι λες, δεν το είχα προσέξει ” ή “ποιος είπε κάτι τέτοιο”, προσέξτε όμως, να μην ενισχύσετε την ανησυχία του με τη δική σας αγωνία.

http://www.travlismos.gr/index.jsp?standalonePageID=32

δινει πολυ καλες συμβουλες

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Είναι σε σημείο που φαίνονται; Γιατί αν είναι πίσω από καμιά πόρτα ή κάτω από κάποιο έπιπλο, μικρό το κακό. Αν δεν έχει ο κατασκευαστής απευθύνσου αμέσως στην εταιρεία. Μπορεί να έχουν στοκ.

Ειναι στο διαδρομο μου που ενωνει το σαλονι με τα υπνοδωματια κτλ...ενταξει δε φαινεται παρα πολυ αλλα οσο να ειναι...

Μιλησα με τον κατασκευαστη παντως και ειπε θα ερθει μια μερα να κοιταξουμε στην αποθηκη του..

Οποτε βλεπουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Kaλησπέρα Ριτάκι, διάβασα το άρθρο που μου παρέθεσες σχετικά με τον τραυλισμό και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Ειλικρινά δεν είμαι απο αυτούς που προσπαθούν τα "τυχόν προβλήματα" των παιδιών να τα προσπεράσω προκειμένου να καλύψω τη δικές μου ανασφάλειες , ίσα ίσα μπορώ να πωμόλις το κατάλαβα κοίταξα να το ψάξω και να σας ρωτήσω για τυχόν προσωπικές εμπειρίες. Μακάρι να είναι κάτι που θα περάσει με το καιρό απο μόνο του και να μη χρειαστεί να συμβουλευτουμε ειδικό.

Ο Αναστάσης ηρέμησε τώρα και αυτός γιατί ομολογώ μετά το γυρισμό μας απο το νοσοκομείο παλινδρόμησε πάλι και άρχισε τα κουλά του (σου λέει πάλι μου φύγανε για τόσες μέρες και αυτή τη φορά με το μωρό και εμένα με παρατήσανε) αλλά τώρα ψιλοηρέμησε. Καταλαβαίνω ότι έχει τόση ενέργεια μέσα του , είναι ειλικρινά ένα πράγμα σαν τον Γρηγοράκη , φαντάσου δηλαδή το Γρηγόρη να τον κλείσεις μέσα στο σπίτι χωρίς δραστηριότητες για 2 μήνες. Η απόλυτη φρίκη γι'αυτό και δεν μπορώ να του καταλογίσω πολλές ευθύνες γιατί δε φταίει το μανάρι μου. Απ'την άλλη ο μπέμπης εξελίχθηκε σε απόλυτος αγκαλίτσας και μόλις τον ακουμπήσουμε κάτω πετάγεται αμέσως, ότι ακριβώς δηλαδή έκανε και ο μεγάλος , δηλαδή πάνω απο μισή ώρα στη κούνια δεν λέει να κοιμηθεί και το βράδυ κοιμάται λίγο περισσότερο γιατί τον ξεχνάω με το θηλασμό πάνω μου.

Εγώ γενικά την ψιλοπαλεύω μπορώ να πω , είμαι με τις μέρες μου , μια μέρα με παίρνει απο κάτω και τρελαίνομαι και την άλλη σηκώνομαι μέσα στην αισιοδοξία και είμαι μες την καλή χαρά, γενικά όταν υπάρχει έστω και λίγη βοήθεια είναι η καλύτερη μου. Ανυπομονώ να πάω στη δουλειά αν αυτό λέει κάτι και γενικά να περάσει ο καιρός να ξεπεταχτεί λίγο ο μπέμπης για να ασχολείται ο μεγάλος περισσότερο.

Είναι και ο θηλασμός τώρα που με έχει κουράσει με τα 230ωρα και σκέφτομαι πολύ σοβαρά το συμπλήρωμα μπας και ηρεμήσει ο μικρός με τον ύπνο αλλά και έχω περισσότερο χρόνο με το μεγάλο.

Αυτά εν ολίγοις , σίγουρα πρέπει να σε ψιχοπλάκωσα έ;; γι'αυτό ας αλλάξουμε θέμα, με την Ιωάννα μίλησες ; όλα καλά; καισαρική έκανε τελικά ε;

χαχαχα πες κι αλλα οσο δεν ειμαι εγκυος αντεχω να τα ακουω...χαχα!!!

Ολα θα στρωσουν μωρε.Λογικο ειναι να εισαι σε συγχιση περασατε και την ταλαιπωρια αλλα και απο μονα τους 2 παιδια ειναι μεγαλη υποθεση...

Οσο για τον Ανασταση εγω σε καταλαβαινω πολυ καλα.Επειδη ξερω το παιδι μου και δεν μπορω να φανταστω οτι θα τον κρατουσα τοσο καιρο μεσα και μαλιστα να μην μπορω να ασχολουμαι εντελως μαζι του ηταν και αυτος ενας λογος που προτιμησα να τον στειλω σχολειο ωστε να στρωσει ,να προσαρμοστει και να βρουμε ολοι τους ρυθμους μας πριν να ερθει αλλο μωρο.Πιστευω οτι πλεον και σε εσας η λυση του παιδικου θα ηταν η καταλληλη φτανει να αποφυγετε αυτο το διστημα που απο οτι λενε (εγω δεν ειδα κατι ιδιατερο ακομα)εχει πολλες ιωσεις και αυτο λογω του μωρου.

Η Ιωαννα καλα οπως εγραψα.Ναι καισαρικη εκανε αλλα ειναι πολυ καλυτερα αυτη τη φορα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

τελικά έχουν δίκιο που λένε ότι στις περισσότερες γυναίκες η δεύτερη καισαρική είναι πολύ πιο ανώδυνη απο την 1η , πόσο μάλλον η 3η αλλά ούτε γι'αστείο να το δοκιμάσω εγώ αυτό.χιχι

Όχι μωρέ όλα είναι μια χαρά δεν θέλω να απονθαρύννω , σε γενικές γραμμές ,απλά συνέβη αυτό στο μωρό και εκεί που είπαμε όλοι ότι προσαρμοστήκαμε και τα καταφέρνουμε μας πήγε πάλι απο κει που ξεκινήσαμε και γενικά εγώ πιστεύω ότι αυτή η μικρή διαφορά ηλικίας που έχουν τα παιδιά μου είναι πολύ δύσκολη γιατί είναι σα να έχεις να κάνεις με 2 μωρά μιας και δεν έχουμε ξεπεράσει τα βασικά.

Δυστυχώς πέρασε το μισάωρο ελεύθερου χρόνου μου.

πολλά φιλάκια , εις το επανιδείν.

Καλησπέρα κορίτσια μου. Να ζήσει το μπεμπάκι της Ιωάννας και να είναι πάντα γερό.

Μαράκι διάβασα ότι θα πρέπει να μείνεις στο κρεβάτι. Κρίμα πραγματικά :(:( Κάνε κουράγιο, έχεις ήδη διανύσει παραπάνω από το μισό της εγκυμοσύνης σου.

Ρίτα πότε θα τελειώσουν τα μαστόρια σου; Εύχομαι να ξεμπερδέψεις σύντομα.

Κικο θα το ξεπεράσει το κεκέδισμα μην ανησυχείς. Μάλλον φορτίστηκε και αυτός πολύ με το νέο μπεμπέ. Δεν μπορείς να του βρεις μια δραστηριότητα που θα πηγαίνει με τον μπαμπά του ή με κάποιον άλλο έτσι ώστε να βγάζει όλη του την ενέργεια αλλά να ηρεμείς και εσύ; Πότε θα γυρίσεις στη δουλειά;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

arma δεν έχω ιδέα πώς είναι να είσαι στο κρεβάτι πολύ καιρό αλλά σίγουρα είναι σημαντικό να το πάρεις όσο πιο ανάλαφρα γίνεται, να πάρεις περιοδικά, dvd και το laptop αγκαλιά και ο καιρός θα περάσει. Το πλεονέκτημα σε σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη είναι πως τώρα γνωρίζεις τί θαυματάκι έχεις στην κοιλίτσα σου.

kiko όσο θηλάζεις αποκλειστικά η ποσότητα του γάλακτος ρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού σου. Δεν μειώνεται δηλαδή η ποσότητα, μόνο το στήθος το αισθάνεσαι πιο ελαφρύ γιατί έχει ρυθμιστεί η παραγωγή. Όταν θήλαζα μόνο όταν είχα περίοδο η μικρή ήταν αναστατωμένη, και είχα διαβάσει οτι και στην ωορρηξία συμβαίνει το ίδιο. Μπορεί να σου 'ρθει περίοδος σε 2 βδομάδες... Είναι κρίμα να αρχίσεις να δίνεις συμπλήρωμα από τόσο νωρίς..

Ιωάννα να σας ζήσει!! Να το συνοδεύει πάντα η τύχη και η αγάπη στη ζωή του!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Αχ κοριτσούλια μου! Χρόνια Πολλά, καλή μας χρονιά, να αυξανόμαστε, όπως έκανε χτες η joa, αχ κι άλλο μωράκι στην παρέα μας, να έχουμε να λέμε! Σας έχασα τελείως.... δεν τα ξέρω τα νέα σας, πώς τα περάσατε τις γιορτές, αν ταξιδέψατε, αν πήγατε σε πάρτυ και διασκεδάσατε...

armaκι, τί κάνει το μωράκι στην κοιλίτσα;

Συμπεθέρα, ο Τίμος πώς τα πάει;;; Είναι καλός μαθητής;;;!!!

joa, περιμένουμε τα νεώτερα σου σύντομα!

Και για τις ονομαστικές σας γιορτές Χρόνια Πολλά!

Τα δικά μου τα νέα, δυστυχώς αρρώστησε η Ναταλία προπαραμονές Πρωτοχρονιάς, με πολύ πυρετό, ρίγη κτλ., πρώτη φορά την είδα έτσι. Τελικα, αλλάξαμε τη χρονιά στα εξωτερικά ιατρεία του Παίδων, κι αργότερα την κράτησαν τελικά και νοσηλεύτηκε. Αναπνευστική δυσχέρεια πάλι και βρογχικά, 2 μέρες κάτσαμε, κι όταν την πήγα και στον παιδίατρο μου είπε ότι άρπαξε μια μικρή βρογχοπνευμονιούλα.

Και προχτές ο άντρας μου, στο ποδόσφαιρο, τραυματίστηκε κι έσπασε το δάχτυλο του, άσχημα το έσπασε μου φαίνεται, ίσως χρειαστεί επέμβαση, θα δούμε. Ελπίζω να το αποφύγει. Το αφεντικό του έχει λυσάξει, πήγε σήμερα τα χαρτιά του ΙΚΑ για την αναρρωτική άδεια, και το αφεντικό έκανε πως δεν το ξέρει... (!!!) Ωχ-ωχ-ωχ.

Αυτά με τα γκαντέμικα μας. Κατά τα άλλα, καλά, το προηγούνεο Σ/Κ, βγήκαμε λίγο, ε, κάπως διασκεδάσαμε!

Μη με πάρετε για γαϊδούρα, τρέχω λίγο, κι από το facebook τα παρακολουθώ όσο μπορώ τα νέα της παρέας μας.

Σας φιλώ, κι αν κανονίσετε έξοδο, ενημερώστε με σας παρακαλώ πολύ. Και στο Athens Heart μπορούμε να συναντηθούμε, όπου καπνίζουμε κιόλας (Μαρίνα, μη φρικάρεις, θα σου εξηγήσω τί εννοώ, δεν είναι στον χώρο των παιδιών) κι ο παιδότοπος είναι τεράστιος.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Άντε μαρή Μαρίζα, κατευθείαν να με εκθέσεις!!! Χαχαχα! Μέσα για συνάντηση βέβαίως βεβαίως! Περαστικά στο Ναταλάκι σου μωρέ, ας είναι η μοναδική φορά που θα αρρωστήσει όλο το '11! Πάντως μας έλλειψες, να έρχεσαι να τα λέμε όποτε μπορεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...