Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαργαρίτα μου σωστό μου ακούγεται αυτό που λες.

από αυριο θα την πηγαίνει ο μπαμπάς της και θα συνεχίσει ετσι.

Απλα ηθελα πρωτη μερα να παω εγω να μιλήσω με τις δασκαλες κτλ.

Νατάσα μου περαστικά σας.Ευχομαι να το ξεπεράσετε γρήγορα.

Α και οσο για τις ατακες μας παιδια τι να λέμε!!!!

Στον παιδικό ελεγαν τραγουδακια κλασικα (κουνελάκι , γαιδαρος κτλ) και η κόρη μου ξερετε ποιο ζήτησε?

Παει στη δασκάλα και της λεει -Τη γερακίνα την ξερεις???

ΚΑι της λεει η δασκαλα ποιο ?

Και απανταει -εκείνο που λεει ντρουμ ντρουμ τα βραχιολια της βοντουν !!!!

Ευτυχως που η δασκαλα ειχε μεγαλο ρεπερτοριο και πιασανε και το χορο χα χα

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια καλημερααααααααα

Εκανα το μπανακι μου,ετοιμαζω την βαλιτσουλα μου και αναχωρω...\

εχω αποψε ραντεβου με τον δευτερο γιοκα μου...ευτυχως ειναι και ο πρωτος αρκετα καλυτερα και φευγω πιο ηρεμη...

Θα τα πουμε ξανα ,πρωτα ο θεος , σε 4-5 μερες!!!!!

Φιλια πολλα!!!

αντε να μαθουμε νεα σου.με το καλο αγαπη μου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ας κατσω λιγο διοτι αρχιζω και φουντωνω με τη μαστοραντζα...

Μεγαλη ζημια τελικα...ευτυχως λιγα πλακακια για σπασιμο αλλα τι να το κανεις που αντε βρες τα ιδα τωρα...αυτο το σπιτι το πηραμε απο τον κατασκευαστη οταν ειχαν μπει πλακακια.Μπανιο κουζινα κτλ τα βαλαμε εμεις και εχουμε αποθεμα αλλα πλακακια?Τωρα πρεπει να δω τι θα κανω...γκρρρρρρ και να πεις οτι ειναι και παλιο παει στην ευχη αλλα μιλαμε για καινουργιο σπιτι..

Χωρια τα εξοδα και η βαβουρα,χωρια η ζημια στον απο κατω.

Τεσπα γεροι να ειμαστε...

Ο δε Γρηγορης εχθες παιδια μολις ηρθε οπως ηταν με το μπουφαν πηγε πηρε τα εργαλεια του και στρωθηκε μεσα στη μεση..ρουπι δεν κουνησε...

Ο μονος χαρουμενος με την φαση ειναι αυτος..χαχα!

Ευτυχως τωρα ειναι σχολειο

ριτακι στειλε μου μια φωτο με τα πλακακια και διαστασεις.μπορει αν δεν βρεις να σου βρω εγω

Γιοβαννα μου οχι οπως ειπα οταν πηραμε το σπιτι τα πλακακια ειχαν ηδη μπει απο τον κατασκευαστη και μαλιστα ηταν καπως καλυτερα απο τα υπολοιπα ''κατασκευαστικα'' αφου το προοριζε το διαμερισμα για τον εαυτο του...μετα αποφασισε να το δωσει και ετσι εμεις τα βρηκαμε ετοιμα.Σε μπανιο κουζινα κτλ που βαλαμε εμεις εχουμε υπολοιπα φυλαγμενα...για το υπολοιπο σπιτι ομως οχι...

Θα προσαπθησω να βρω τον ιδιο για αρχη και μετα βλεπουμε.

Βικακι ευχαριστω αν ειναι θα σου πω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εμεις εχουμε υπολοιπα φυλαγμενα...για το υπολοιπο σπιτι ομως οχι...

Θα προσαπθησω να βρω τον ιδιο για αρχη και μετα βλεπουμε.

Είναι σε σημείο που φαίνονται; Γιατί αν είναι πίσω από καμιά πόρτα ή κάτω από κάποιο έπιπλο, μικρό το κακό. Αν δεν έχει ο κατασκευαστής απευθύνσου αμέσως στην εταιρεία. Μπορεί να έχουν στοκ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

SOULA της Κάτιας της έμαθε ο μπαμπάς της τα "ριάλια ριάλια ριάλια, ο πεζεβέγκης τα βάζει στην πούγκα" κτλ. πολύ γέλιο! είναι και δύσκολο.. ούτε εγώ δεν το ξέρω. Κυπριακό είναι και αυτός ο άνδρας μου όλο κάτι τρελά της μαθαίνει χαχα..

καλώς την sardelina...

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Θα είμαι ο αγγελιοφορος των νεων για το Μαράκι μας. Ο Μπεμπουκος μια χαρα γενικά αλλα δυστυχως το Μαρακι απο εδω και περα θα πρεπει να ειναι στο κρεβατι γιατι εχει μια μικρή διαστολή. Η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα στεναχωρημενη αλλά νομιζω οτι θα συνελθει σιγα σιγα. Ας ευχηθούμε ολοι μαζι, να πανε ολα καλα και να γεννηθει ο μπομπιρακος στην ωρα του !!!

Η Ιωαννα τι γίνεται;;;

Αρμα ολα καλα θα πανε.Ειμαι σιγουρη οτι ως μανουλα του θα τον προσεχεις μια χαρα τον βιαστικουλη!!!!!Ολα θα πανε τελεια και στην ωρα τους!!Μη στεναχωριεσαι για τιποτα και θα περασει σα νερο ο καιρος.

Νεοτερα απο την Ιωαννα μας, πριν 2 λεπτακια μιλησα με τον ανδρα της και μολις την εβαλαν μεσα...καθυστερησαν πολυ...ειχαν πει το ιδιο και νωριτερα αλλα τελικα τωρα την πηραν.Αντε με το καλο κοριτσακι μου!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

πηγε στο γιατρο σημερα και εχει μια μικρη διαστολη (ετσι δεν το λενε;;;;) οποτε πρεπει να μεινει κρεβατι. Σας σκεφτηκε εκεινη και μου ειπε να σας ενημερωσω. Θα εχει καποια στιγμη lap top και θα μας μιλήσει

Διαφημίσεις

γεια σας!

μπηκα και ειδα τα νεα απο το αρμακι μας :(

αρμακι μου ολα θα πανε καλα μην στεναχωριεσαι ο μικρος θα κανει υπομονη και θα ερθει στην ωρα του φιλακια πολλα σε σενα και στην κοιλιτσα!

ριτα μου καλο κουραγιο με το σπιτι δεν τα θελω καθολου αυτα τε μερεμετια!

λογικα θα εχει γεννησεις η Ιωαννα μας ε;

ευχομαι ολα να πηγαν καλα και να εχει αγκαλια το μωρακι της!

τα δικα μας νεα σημερα πηγαμε σχολειο ολα καλα λιγο μονο πριν παω να τον παρω μου ειπαν οτι εκλαψε αλλα λιγο μετα ξεχαστηκε ηθελε να παει και τουαλετα και τον ρωτησε η δασκαλα και τον πηγε νομιζω οτι παει καλα ετσι μου λενε και οι δασκαλες εγω εχω αρχισει κι εχω λιγες τυψεις ειναι φυσιολογικο;

ιδιως σημερα που τον αφησα με κοιτουσε μεσα στα ματια που τον χαιρετουσα και διστακτικα επιασε την δασκαλα απο το χερι και πηγαν μαζι με τα αλλα τα παιδακια αχ δεν ξερετε πως ενιωσα μου ηρθε να βαλω τα κλαματα.

τεσπα νομιζω θα προσαρμοστουμε και οι δυο τωρα προσπαθουμε να μπουμε και σε καινουριο ωραριο γι'αυτο λιγο χαθηκα απο το κουσκους μας στο fb

σας φιλω ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Να μας ζήσει το νεώτερο μέλος του καφέ μας! Γερό και καλότυχο να είναι! Καλή προσαρμογή στην Ιωάννα μας!

Πικουλίνα μου δώσε πολλά φιλάκια στο Μαράκι μας (έχω ξεχάσει και κάπου το κινητό μου πάλι εδώ και αρκετές μέρες και δεν μπορώ να της τηλ.)! Όλα καλά θα πάνε, είπαμε το αντράκι της θέλει να την παιδέψει λίγο! Να ξεκουράζεται όσο μπορεί και όταν γεννήσει με το καλό θα κάνει όλα όσα δε μπορεί τώρα.

Φιλιώ μου απόλυτα φυσιολογικά όλα όσο περιγράφεις, ισως σου βγάλει κι εκείνος παράπονο τις επόμενες μέρες ή εκφράσει ζήλεια για το ότι μένεις εσύ με τον μικρούλη σπίτι! Όλα περνάνε από το μυαλό τους!

mGKop3.png60Jvp3.png

Να μας ζήσει !!!!

Γειτονάκι μου να τον χαίρεστε (και σας εύχομαι να είναι λίιιιιγο πιο ήσυχος από τον Χρήστο!)χαχαχα!

Αρμάκι, υπομονή κοπέλα μου κι όλα καλά θα πάνε...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...