Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρμα μου περαστικα στην Ευουλα! Τιποτα δε θα ειναι!

Οσο για το εντερο σου, τι να πω πια? Ανεκδιηγητο!!!:lol:

Ευχαριστώ Νατασάκι!

Καλά για το έντερό μου, δεν το συζητώ..συμφωνώ απόλυτα! :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα...τρεχω και δε φτανω,,,μεγαλη ζημια τελικα...τεσπα θα σας τα πω αλλη ωρα.

Ιωαννακι μου εφυγες!!!Φιλεναδα μου με το καλο η Παναγια μαζι σας!!!!

Αχ εχω συγκινηθει τοσοοο πολυ!!!Θα σε παρω τηλ. Μουτς

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αρμάκι... περαστικά στην Εύα σου... και να έχεις καλά νέα από τον γιατρό σήμερα...

Νατασάκο μου! Τι κάνεις? Να σου πω... μην βάλεις στον Σωτηράκο τίποτα για τα νύχια... άσε το παιδί και θα το κόψει κάποια στιγμή... Χθες το απόγευμα, η Σοφία είχε βγάλει τις κάλτσες τις και έτρωγε τα νύχια των ποδιών της... Κι εκείνη την στιγμή εσένα σκέφτηκα! Λέω αυτά δεν τα έχει δει ακόμα η Νατάσα!!!! χαχαχα

Ριτάκο, μεγάλη ζημιά τελικά ε? Κουράγιο!

Ορίστε μιλούσα στο τηλέφωνο με την Ιωάννα, κι επειδή την έπαιρνες εσύ μου το έκλεισε!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Πανμαρ πραγματι, αυτο ακομα δεν το εχω δει!!! Και ευχομαι να μην το δω! Ε, ρε τι τραβαμε! Παντως κι εγω πιστευω οτι θα το κοψει καποια στιγμη, αλλα και να μην το κοψει να σου πω την αληθεια, λιγο με ενδιαφερει. Αρκει να μην κανει αυτο που σιχαινομαι, δλδ να κανει πληγες τα νυχια του. Αυτο ναι ειναι αισχρο!

Ριτακι τι επαθες ρε κοριτσι? Για πες...

t7fQp3.png

Ας κατσω λιγο διοτι αρχιζω και φουντωνω με τη μαστοραντζα...

Μεγαλη ζημια τελικα...ευτυχως λιγα πλακακια για σπασιμο αλλα τι να το κανεις που αντε βρες τα ιδα τωρα...αυτο το σπιτι το πηραμε απο τον κατασκευαστη οταν ειχαν μπει πλακακια.Μπανιο κουζινα κτλ τα βαλαμε εμεις και εχουμε αποθεμα αλλα πλακακια?Τωρα πρεπει να δω τι θα κανω...γκρρρρρρ και να πεις οτι ειναι και παλιο παει στην ευχη αλλα μιλαμε για καινουργιο σπιτι..

Χωρια τα εξοδα και η βαβουρα,χωρια η ζημια στον απο κατω.

Τεσπα γεροι να ειμαστε...

Ο δε Γρηγορης εχθες παιδια μολις ηρθε οπως ηταν με το μπουφαν πηγε πηρε τα εργαλεια του και στρωθηκε μεσα στη μεση..ρουπι δεν κουνησε...

Ο μονος χαρουμενος με την φαση ειναι αυτος..χαχα!

Ευτυχως τωρα ειναι σχολειο

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πωπω ρε Μαργαριτα μεγαλη ιστορια! Απελπισια με πιανει με αυτες τις ιστοριες... Παρε τωρα το πλακακι σου στην τσαντα και βουρ να κανεις το γυρο της Αθηνας... Κατι θα βρεις παντως, δεν μπορει! Ποτε τελειωνουν οι εργασιες? Τουλαχιστον ο Γρηγορης ειναι ευτυχης!:lol:

t7fQp3.png

Καλημέραααα!

Η μέρα της Ιωάννας μας σήμερα! Νατασάκι κι εγώ αυτό της είχα σχολιάσει όταν είπε ότι θα γεννούσε σήμερα, άσος σε όλα θα είναι το παιδάκι της!!!

Ρίτα μου σε νιώθω!!! Όταν πήραμε το σπίτι από τον κατασκευαστή κι εμείς, φύγαμε για 4 χρόνια οπότε δεν κατοικήθηκε καθόλου! Όταν επιστρέψαμε εδώ κι εκεί αισθανόσουν μια αστάθεια! Τα πλακάκια έκαναν τσαλιμάκια! Τα ξηλώσαμε όοοολα και φτου κι από την αρχή και μετά φυσικά βάψιμο όλο το σπίτι! Τότε μας έλεγανόλοι στην πολουκατοικί ανα κάνουμε μόνο μπαλώματα να μην τα αλλάξουμε όλα, αλλά τελικά μέσα στα επόμενα χρόνια η ζημιά παρουσάστηκε σε όλα τα διαμερίσματα και όλη η πολυκατοικία έκανε αυτή τη δουλειά! Ουφφφφ!

Μαράκι περαστικά και στο Ευάκι σου! Τουλάχιστον να τα περνάει όλα χαλαρα!

Εγώ εδώ καλά, περιμένω την Πρόνοια, όπου να 'ναι θα χτυπήσουν το κουδούνι! Η κόρη μου τους κάλεσε, κλαίειιιι, τσιρίζειιιι, βάζει τα χέρια της στο στόμα μέχρι να κάνει εμετό! Πάμε καλά! Τελικά με τα δόντια έχει τρελό θέμα! Έφυγα μου χτυπάνε αυτοί θα είναι!!! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα ,

Ιωάννα μου εφτασε η ωρα!Με το καλό να ερθει στον κόσμο το παιδακι σου.Ευχομαι να ειναι γερό και εννοειται οτι περιμενουμε νεα!!!

Μαράκι μου περαστικα στο Ευακι μας.Ευχομαι να μην ειναι σοβαρό.

Οσο για σενα τι να σου πω ρε κουκλίτσα μου δυσκολο πραγμα.Ο γιατρός σου δεν μπορει να σου προτεινει κατι?

Μαργαρίτα μου τι να σου πω εσενα βρε κορίτσι???

Εχεις απόλυτο δίκιο αλλα δυστυχως σε τετοιες περιπτωσεις τι μπορει να κανει κανεις??

Εμείς όταν μπήκαμε σπίτι μας είχαμε αλλαξει ολες τις σωλήνες γιατι αυτος που εκανε την εγκατασταση ηταν για εκτελεση και δεν αλλαξαμε μια .

Οπως ηταν φυσικο εσπασε αυτη και ηταν και πισω απο τα ντουλαπακια της κουζινας μου.

Καταλαβαινεις φανταζομαι!

Τα δικά μας.Δευτερη μερα στο σχολείο ολα καλα.

Την πήγε ο αντρας μου την αφησε και εφυγε.

Πηγε και την πήρε σε 1,5 ωρα και ηταν μια χαρα.Θα γκρίνιαξε υποθέτω αλλα προφανως τιποτα σοβαρο.

Διαφημίσεις

Καλε Σουλα τι σοβαρο να γινει σιγα..υπερβολες ειναι αυτα.. σου λεω μην αγχωνεσε!!

Η προσαρμογη, ειναι προσαρμογη κλαψουν δεν κλαψουν καπου θα σκαλωσουν ολα μεχρι να συνηθισουν.Ετσι ειναι..

Εγω δε σας ελεγα οτι οταν ξεκινησαμε εκλαιγαν ενα σωρο παιδια ολα μαζι (τα ακουγα απεξω)αντε να δεις τωρα τι καλα που ειναι.Πας και ακους μονο τραγουδια και γελια.Κοιτας απο τπ παραθυρο και βλεπεις το Γρηγορη να χορευει..χαχα!!Μπορω να γραψω και αλλα καλα αλλα το κοβω..χιχιχ.

Μια χαρα... και να αντιδρασουν που λεει ο λογος αν εμεις ειμαστε σταθεροι σε αυτο που τους λεμε και φυσικα λειτουργει σωστα το σχολειο ,νιωθουν ασφαλεια και στο τελος τους αρεσει!!!

Βατραχακι διαβασα και τα δικα σας χτες!!Μπραβο και στον Τιμουλη μας!!!Ωραιοτατα.

Οσο για την βραδινη πανα καλα εγω ξερεις τι θα πω...χαχα

Εννοειται να τη βγαλεις.Εγω οπως εχω πει του την εβγαλα ενα μηνα μετα την ημερησια επειδη ζητουσε καποιες φορες να παει τη νυχτα.Παρολα αυτα πανα στεγνη δεν ειχα δει το πρωι (ισως μονο καναδυο φορες) αλλα το δοκιμασα ειχαμε λιγα ατυχηματα σε αυτο το κομματι αλλα οκ, ως εκει.Σε ενα μηνα ηταν τελειως καθαρος!!!Εξαρταται βεβαια και απο την υπομονη σου διοτι καταλαβαινω οτι εσυ εχεις και το μωρο!

Good luck!

Μαρινα τι σου εκανε η κορη σου βρε?χαχα

Νατασσα και Αρμα περαστικα στα μικρα σας!!

Πανμαρ γυρισε η μικρη σπιτι?

Πετρουλα καλα περασατε ετσι?Μπραβο παντα τετοια!!!

Ρε παιδια τι εγινε η Ντελενη?Ξερετε?Ειναι καλα?Δεν την εχω πετυχει καθολου!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα φίλες μου...τί κάνετε;

Κάθε μέρα λέω " από αύριο θα αρχίσω να μπαίνω πάλι πιό συχνά στο πάρεντς" αλλά κάθε μέρα τελικά αναβάλλεται για την επόμενη.

Θα με συγχωρέσετε γιαυτό.

Ελπίζω να είστε όλες καλά...δεν πρόλαβα ακόμη να διαβάσω και πολλά οπότε δεν έχω μπεί στο νόημα τι γίνεται κι αν είστε όλες ΟΚ.

Διάβασα πως η Ρίτα τρέχει με μιά ζημιά που κάνανε στον από κάτω...καλό τρέξιμο κούκλα μου κι ελπίζω τελικά να μην είναι τόση μεγάλη η ζημιά.

Επίσης διάβασα πως ο Τιμούλης και η υπέροχη νυφούλα μου αρχίσανε παιδικό και τα πάνε υπέροχα. Μπράβο στα παιδάκια!

Αρμάκι μου περαστικά στο Ευάκι; Εσύ όμως τί έπαθες; Τί έχει το εντεράκι σου; Το είδα από το ποστ της Νατάσας , δεν διάβασα το δικό σου.

m57Zp2.png

Κα Φωτεινή μου, είδατε τι ωραία που περνάνε τα παιδάκια μας με τις γιαγιάδες τους? Κι η δικιά μου απ'ότι έμαθα χθες ξεσάλωσε! Οπότε γιατί να μην τα κρατάτε λίγο περισσότερο???? χαχαχα :P :p

αστερι μουυυυυυυ

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Μαρια εγω να σου πω την αληθεια, αν δεν ειχα τον Σωτηρη για 2 ολοκληρες μερες θα κοιμομουν!!!!!!!!!!! Και θα ελιωνα στον καναπε με dvd! Ειμαι ξενερωτη, το ξερω, αλλα ειλικρινα αυτο μου λειπει!

και εγω ακριβως τα ιδια!!!εδω και στη μυκονο ακομη απο ενα λαπτοπ ειχαμε και βλεπαμε εργα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλησπέρα κορίτσια μου. Χτες δεν πρόλαβα καθόλου να μπω.......σήμερα έχουμε γεννητούρια. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ. Έχει καμμιά σας νέα από την Ιωάννα;

Ριτάκι πάθατε μεγάλη ζημιά; Κρίμα ρε παιδί μου :(:(:( Σίγουρα δεν έχεις κρατήσει πλακάκια; Δεν μπορεί 2-3 πλακάκια θα σου έχουν μείνει. Εγώ έχω κρα΄τησει από 1 κιβώτιο πλακάκια από ότι έχω βάλει σπίτι μου.

Φιλιώ και Σούλα καλορίζικοι οι νέοι μαθητές. Έχετε στο μυαλό σας ότι στις επόμενες μέρες ίσως βγάλουν μια άρνηση και μια γκρίνια τα παιδάκια σας, όταν καταλάβουν ότι δεν είναι για λίγο αλλά πρέπει να πηγαίνουν καθημερινώς. Μην σας πτοήσει όμως και μην δείξετε ότι έχετε ενοχές. Θα συνηθίσουν.

Άρμα περαστικά στο Ευάκι και εύχομαι σήμερα να είναι όλα σούπερ με το μπεμπάκι σας. Δεν θυμάμαι αν στο ξαναέγραψα, αλλά ντουφαλάκ έχεις δοκιμάσει για το εντεράκι σου;

Μαρινάκι τι έπαθε το Μαριαλενάκι σου; Τη ματιάσαμε μάλλον την κούκλα. Αν η γκρίνια είναι από δόντια δίνε της λίγο ντεπόν.....και η μουντισόλ βοηθάει.

Πετρούλα ο Αναστασης είναι φοβερός στα χιόνια. Πολύ μου άρεσαν οι φωτογραφίες σας.

Να σας πω και ατάκες της Αλεξάνδρας. Προχτές ξεστόλιζα και αφού πείστηκε η Αλεξάνδρα ότι όλα τα στολίδια, κουκλάκαι κλπ θα τα φυλάξουμε και θα τα βγάλουμε πάλι του χρόνου, έρχεται και με ρωταέι με απορία ''Μαμά, θα φυλάξεις και τα παιχνίδια μου;'' :lol::lol::lol: Είχα πάρει φόρα και φοβήθηκε το παιδί........

Χτες πάλι προσπαθούσα να την πείσω το απόγευμα να φάει κάτι και τη ρωτάω αν θέλει άλλη μπουκιά, και μου απαντάει ''όχι άλλη μπουκιά Θεέ μου'' :lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...