Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!!!!!!!

τι κανετε? Εμεις ετσι κι ετσι, ειχα παλι τον μικρο αρρωστο το σκ. Ειχε τον λαιμο του απ'οτι μου ειπε και ειχε και πυρετο. Δεν εκανα τιποτα, ουτε τον παιδιατρο δεν πηρα καν... Σημερα ειναι καλυτερα, για να δουμε!

Ρε κοριτσια με κομπλαρατε με το θεμα των νυχιων! :lol: Ενταξει το παραδεχομαι, τα τρωω αλλα δεν εχω και πληγες... Το σπορ τα αρχισα μεγαλη, καπου στις αρχες του γυμνασιου, το εκοψα το 2004 για 5 χρονια και το ξαναρχισα παλι δυναμικα. Το θεμα ειναι οτι για να το κοψω θα πρεπει να κανω μανικιουρ καθε εβδομαδα, για να τα λυπαμαι και να αντιστεκομαι. Πλεον δεν προλαβαινω να φτυσω οχι να βαλω και αυτο στο πραγραμμα... Οσο για τον γαμο μου, επειδη ρωτησε η Γιοβαννα, ειχα βαλει ψευτικα νυχια βρε! Ετσι θα πηγαινα? Αυτο το μανον που ειναι πικρο το ξερω, αλλα δε θελω να το χρησιμοποιησω στον Σωτηρη γιατι ειναι πολυ χημικο και τον εχω ετσι κι αλλιως ικανο να φαει και αυτο!

Σουλα υποθετει ο σπορος ε? Θα τρελαθω! Ειναι αστερι η Ανδρεανα!

Ιωαννακι μου με το καλο! Τι ωρα υπολογιζεις να γεννησεις? Για να σε σκεφτομαστε! Οσο για τον Χρηστακη, καλα εκανες και φωναξες την παιδιατρο. Να του δωσει ο,τι ειναι να το ξεπερασει γρηγορα!

Μαργαριτα, τι να σου πω? Μονο που τα διαβαζα απελπιστηκα! Μακαρι να ειναι κατι πιο απλο απο οσο φαινεται και στο μικροτερο δυνατο κοστος!

Μαρια εγω να σου πω την αληθεια, αν δεν ειχα τον Σωτηρη για 2 ολοκληρες μερες θα κοιμομουν!!!!!!!!!!! Και θα ελιωνα στον καναπε με dvd! Ειμαι ξενερωτη, το ξερω, αλλα ειλικρινα αυτο μου λειπει!

Μαρια φρικαρα με αυτο που επαθες! Για να μη φτανεις σε αυτο το σημειο γιατι δεν παιρνεις τιποτα φυτικο να βοηθαει, η εστω να κανεις ενα κλισματακι ρε παιδι μου, απο το να καθεσαι τοσες ωρες να παλευεις! Ετσι κι αλλιως η εγκυμοσυνη σου ειναι προχωρημενη πλεον, ολο και καποιο φαρμακακι θα μπορεις να παρεις για να μη φτανεις σε τετοια σημεια!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαρίτα μου σωστό μου ακούγεται αυτό που λες.

από αυριο θα την πηγαίνει ο μπαμπάς της και θα συνεχίσει ετσι.

Απλα ηθελα πρωτη μερα να παω εγω να μιλήσω με τις δασκαλες κτλ.

Νατάσα μου περαστικά σας.Ευχομαι να το ξεπεράσετε γρήγορα.

Α και οσο για τις ατακες μας παιδια τι να λέμε!!!!

Στον παιδικό ελεγαν τραγουδακια κλασικα (κουνελάκι , γαιδαρος κτλ) και η κόρη μου ξερετε ποιο ζήτησε?

Παει στη δασκάλα και της λεει -Τη γερακίνα την ξερεις???

ΚΑι της λεει η δασκαλα ποιο ?

Και απανταει -εκείνο που λεει ντρουμ ντρουμ τα βραχιολια της βοντουν !!!!

Ευτυχως που η δασκαλα ειχε μεγαλο ρεπερτοριο και πιασανε και το χορο χα χα

Σουλα και Βατραχακι ξεχασα καλε να ευχηθω με το καλο στα μαθητουδια σας!!! Καλη αρχη!!! Αχ κι αλλα μαθητουδια, πολυ συγκινουμαι! Θελω κι εγω! Αχ να δω το παληκαρι μου με τη σακα στον ωμο και θα κατουρηθω η χαζομανα! (ζω μεγαλο ερωτα τωρα τελευταια με το παληκαρακι μου, μη δινετε σημασια, θα επανελθω...):roll:

t7fQp3.png

ηρθα να σας πω τα νεα μας απο το σχολειο!!!

εκατσε πολυ καλα το αγορακι μου δεν εκλαψε καθολου η δασκαλα μου ειπε οτι με ζητησε λιγο οταν εκατσαν να φανε πρωινο αλλα του μιλησε η δασκαλα και μετα οκ επαιξε με τα παιχνιδια με αλλα παιδακια δεν επαιξε αλλα μου ειπε η δασκαλα οτι ειναι νωρις ακομη τον βρηκε πολυ καλο κι ελπιζω να παμε ετσι και τις υπολοιπες μερες!

μετα που τον ρωτησα μου ειπε οτι του αρεσε και να παμε και αυριο εφαγε και λιγο κουλουρι που ειχαν για πρωινο με γαλα!

τον πηγα εγω το πρωι εκατσα λιγο μαζι του κανα 10 λεπτο και μετα τον φιλησα κι εφυγα τον πηρε η δασκαλα απο το χερι και πηγαν να παιξουνε!

ηταν κι ενα αλλο παιδακι που ξεκινησε πριν τις γιορτες κι ακομη κλαιει το πουλακι μου το λυπηθηκα κρατουσε την φουστα της δασκαλας κι εκλαιγε.

αυτα τα νεα μας!

α ξεχασα να σας πω οτι εδω και δυο βραδια ο τιμος ξυπναει μονος του και ζηταει να κανει τσισα και το πρωι ειναι εντελως στεγνος!!!

λετε να κοψουμε και την βραδινη πανα ετσι ευκολα;μακαρι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ιωάννα εφτασε η μεγάλη ωρα!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό να ερθει το μπεμπεκακι σου!!!!!!!!!!!!

vatraxaki και Σουλα καλή αρχη με τα μαθητουδια. Τελεια πήγατε και οι δυο ε;;; Μπραβο στα παιδακια. Αντε μπας και αρχισουμε να το σκεφτομαστε και οι υπολοιπες ,αν και δε το βλέπω αλλα λεμε.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!!

Ααα τι ωραια διαβαζω ειχαμε ευχαριστα νεα απο τα μαθητούδια μας!!Μπραβο και μακαρι να συνεχισουν ετσι και καλύτερα!!!

Βατραχακι μήπως να τον ρωτουσες αν θα ηθελα να μην βαλετε την πάνα το βραδυ και να πραξεις αναλόγως;;Αφου σηκώνεσαι για τον Θοδωρη, ριχνε και μια ματια στον Τιμο και γιατι οχι να τον ρωτας κιολας αν θελει τσισα για να μη σηκώνεσαι συνεχεια (και για θηλασμους και για τσισα)

Μαρακι πως εισαι σημερα;;Ευχομαι καλύτερα...

Πανμαρ τι φοιτητοκατασταση εζησες το Σαβ/κο;;;Ασε που οταν εκανες περιγραφη του τυπου με τα σφηνακια νομιζα πως θα γραψεις οτι στην "επεσε" και λέω "πωπω κριμα το παλικαρι, αλοιμονο του!!!"χαχαχα

Ιωάννα μου λιγότερο πλέον απο 24 ωρες!!!Πάρε βαθια ανασα να σου φυγει το αγχος γιατι απο αυριο θα παιρνεις αγκαλια και το 2ο ζουζουνι σου!!!

Εμεις περασαμε πολύ ωραια στη χτεσινη μας βολτα!Ξεκινησαμε απο το πρωί, πήγαμε για καφεδακι στον παλιο Αγιο Αθανασιο, μετα για φαγητό και αργα το μεσημερι ανηφορισαμε για το χιονοδρομικό.Ο Αναστασης εκει εδωσε ρεστα...ετρεχε πάνω κατω εκστασιαμενος, επεφτε επιτηδες στο χιονι, πετουσε χιονομπαλες σε μικρους και μεγαλους και το ευχαριστηθηκε παρα πολύ, μεχρι που το εφαγε κιολας!Στην επιστροφη με τρελανε να με ρωταει "μαμα που ειναι το χιονι;;;ποτε θα θουμε τσανα;;;"

Ειχε και μια ωραια μυξουλα χτες αλλα ευτυχως σημερα ειναι καθαρός...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας φιλενάδες τι μου κάνετε?

Ιωαννάκι μου όλα μαζεμένα, αλλά κλείσε για μια στιγμή τα μάτια και συγκεντρώσου στην αυριανή στιγμή που θα κρατάς το 2ο γιόκα σου αγκαλίτσα, όλα τα άλλα θα σου φανούν απλά λεπτομέρειες! Ετοιμάσου να νιώσεις για 2η φορά την υπέρτατη ευτυχία!Φιλάκια και θα σε σκεφτόμαστε!

Μαράκι μου πάλι στο κρεβάτι? Μακάρι να πας στο γιατρό να σε βρει σούπερ και να περάσεις ευχάριστα το υπόλοιπο διάστημα της εγκυμοσύνης σου!

Φιλιώ και Σούλα καλή αρχή στα καμάρια σας! Για 1η μέρα μια χαρά τα βρίσκω και τα δύο, ίσως κάποια από τις επόμενες μέρες να έχουν μία αντίδραση αλλά σε λίγες μέρες θα περνάνε μια χαρά!

Μαράκι ακόμα κι εγώ που δεν πίνω ζούλεψα ένα σφηνάκι μόνο που φαντάστηκα το σκηνικό! Ελπίζω να έριξες και για μας κανένα χορό, γιατί ομολογώ με εξέπληξες!!!

Ρίτα τι λαχτάρα είναι πάλι αυτή με τα υδραυλικά? Μακάρι να είναι μικρή η ζημιά και να ξεμπερδέψετε γρήγορα, εύκολα και με τα λιγότερα δυνατά έξοδα!

Πετρούλα πολύ ωραία η εξόρμησή σας! Εϊδατε τελικά το κρύο σκοτώνει τα μικρόβια! Πάει και η μυξούλα! Θέλω κι εγώ να πάω τον μικρό κάποια στιγμή στα χιόνια, ακόμα θυμάται τη μέρα που χιόνισε στην Αθήνα και όταν έχει κρύο μου λέει μανούλα πότε χιόνι πάλι?

Ελπίζω να μην ξεχνάω καμία γιατί είμαι και γριά γυναίκα! Εμείς καλά είμαστε προς το παρόν, ακόμα όμως δεν έχω κάτσει να οργανώσω το παραμικρό για την Κυριακή που θα κάνω ένα παρτάκι για τα γενέθλια της μικρής! Ωχ τι βαρεμάρα με έχει πιάσει! Πού είσαι ρε Ρϊτα να ρίξεις καμιά ιδέα? Τι σου λέω τώρα κι εσένα θα μου πεις, με τη ζημιά που πάθατε θα τρέχετε.

mGKop3.png60Jvp3.png

Ωχ Ρίτα τωρα διαβασα τι παθατε!!!!Καλά ξεμπερδεματα και συντομα να αποκατασταθεί η ζημια σας..

Ανατριχιλα με επιασε!

Μαρινακι ετοιμαζεις παρτυ;;Ποτε περασε ενας χρονος, πωπω!!!Καλές ετοιμασιες και να χαιρόμαστε την μπουμπου!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σου είπα Πετρούλα ότι τα τικεράκια σου είναι σούπερ??? Κι όμως πέρασε, περνάει χωρίς να το καταλάβεις! Αυτές τις μέρες τα σφίγγω και τα δύο τόσο πολύ στην αγκαλιά μου που μάλλον τα πονάω, γιατί συνειδητοποίησα ότι δε θα καταλάβω πόσο γρήγορα θα περάσει ο καιρός και δε θα θέλουν πια πολλές αγκαλίτσες από τη μαμά! :(

mGKop3.png60Jvp3.png

Σου είπα Πετρούλα ότι τα τικεράκια σου είναι σούπερ??? Κι όμως πέρασε, περνάει χωρίς να το καταλάβεις! Αυτές τις μέρες τα σφίγγω και τα δύο τόσο πολύ στην αγκαλιά μου που μάλλον τα πονάω, γιατί συνειδητοποίησα ότι δε θα καταλάβω πόσο γρήγορα θα περάσει ο καιρός και δε θα θέλουν πια πολλές αγκαλίτσες από τη μαμά! :(

Αυτο ακριβως κανω και εγω Μαρινακι. Συγκινουμε οταν συνειδητοποιώ ότι μεγαλωσε και η Βαρβαρα και με κοροϊδευουν. Μου λειπει πολύ αυτο το μπεμπε που ειχαμε. Βλεπαμε χθες dvd που ο Παναγιωτης ηταν 2 μηνων και δεν το πιστευαμε ποσο γρηγορα περασε ο καιρος.

Διαφημίσεις

Αυτο ακριβως κανω και εγω Μαρινακι. Συγκινουμε οταν συνειδητοποιώ ότι μεγαλωσε και η Βαρβαρα και με κοροϊδευουν. Μου λειπει πολύ αυτο το μπεμπε που ειχαμε. Βλεπαμε χθες dvd που ο Παναγιωτης ηταν 2 μηνων και δεν το πιστευαμε ποσο γρηγορα περασε ο καιρος.

Σε νιώθω απόλυτα! Δεν ξέρω επειδή τώρα εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι ότι ίσως δεν κάνω 3ο παιδι και κατά συνέπεια δε θα ξανανιώσω όλα αυτά, το έχω πάρει πιο κατάκαρδα από ότι στο Γιώργο! Πικουλίνα αν συνεχίσουμε έτσι, μας βλέπω πολύτεκνες!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσακια καλημερααααααααα

Εκανα το μπανακι μου,ετοιμαζω την βαλιτσουλα μου και αναχωρω...\

εχω αποψε ραντεβου με τον δευτερο γιοκα μου...ευτυχως ειναι και ο πρωτος αρκετα καλυτερα και φευγω πιο ηρεμη...

Θα τα πουμε ξανα ,πρωτα ο θεος , σε 4-5 μερες!!!!!

Φιλια πολλα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννακι μου, με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα να πανε κατ ευχην και να ειναι γερος και καλοτυχος ο γιοκας σου! Σημαδιακη μερα γεννας φιλεναδα! 11/1/11, ολο ασσοι! Απιστευτο!

Εμεις θα σε σκεφτομαστε συνεχεια, αλλα κι εσυ μη μας ξεχασεις! Θελουμε μνμ αμεσως!

Πολλα Φιλιαααααααααααααααααααααααα:P

t7fQp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ!

Όταν θα μπορέσεις θα περιμένω οπωσδήποτε μήνυμα σου να μου πεις τα νέα οκ??? Ο Χρηστάκος πως είναι?

Καλή αρχή στα μαθητούδια μας! Χαίρομαι πολύ που τα πήγαν τόσο καλά! Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι!

Πανμαρ και Πετρούλα μπράβο σας που το διασκεδάσατε η καθεμιά με τον τρόπο της!

Νατάσα περαστικά στον Σώτο, όσο για καθαρτικά φυσικά και παίρνω σχεδόν κάθε βράδυ, τσακίζω δαμάσκγηνα και σαλάτες αλλά το έντερό μου αδιαφορεί..:lol:

Εγώ τα ίδια μη πω και χειρότερα, μιας και αρρώστησε και το Ευάκι..:-(. Πολύ μπούκωμα και λίγα δέκατα, τουλάχιστον φαίνεται να είναι κάτι ελαφρύ..το ελπίζω!

Σήμερα έχω κι εγώ γιατρό, να δούμε τι θα γίνει κι εκεί..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...