Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Καλησπέρα. Που είστε όλες; Πριν από λίγο γυρίσαμε από πάρτυ σε παιδότοπο......ελπίζω να μην τσιμπήσαμε τίποτα γιατί πολύς βήχας και μύξα......:(

Πετρούλα πολύ θαραλέα σε βρίσκω που πάιρνεις τον Αναστάση σε χιονοδρομικό. Μπράβο. Θα κάνει και σκι;

Joa έχουμε κανένα νέο; Φιλάκια.

Αχ δεν θέλω να πάω αύριο για δουλειά.....:(:(:(:(:(:(:(:(

Πάω να ξεκινήσω ξεστόλισμα :(:(:(:(:(:(:(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κουκλες!!

Ωραια μερα σημερα!!Ιδανικη για παιχνιδι και βολτες.

Πως ειστε?

Εμεις καλα!Τον πλακωσα στους ορους και ενα αντιμικροβιακο για τη μυτη και δεν βλεπω να εχει τιποτα τωρα.Κοπηκε και το βηχαλακι.Ωραιοτατα!

Γιοβαννα μην αγχωνεσε δεν θα εχει κολλησει τιποτα...και στον παιδικο ετσι ειναι ολα και χειροτερα μη σου πω απλα δεν το βλεπουμε εμεις χαχα...

Μαρινα ναι ναι!!Να παμε!!

Παω για ενα καφεδακι με τον ανδρα μου αφου κοιμαται ο μικρος και θα γυρισω να ξεστολισω...γκρρρ βαριεμαι παλι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα!!!!

Η εργένικη ζωή μας συνεχίζεται....

Χθες πήγαμε σε μια μπυραρία στον Πειραιά, μετά σ' ένα μπαράκι στην Πανόρμου (περιττό να σας πω πόσο καιρό είχα να το κάνω αυτό.... να μπαίνω 12.30 σε μαγαζί για ποτό!!!!), σήμερα ξύπνησα 10.40 το πρωί!!!!

Έκανα δουλίτσες, μάζεψα και τα χριστουγεννιάτικα... και τώρα πάω για καφέ, μπανάκι και να ετοιμαστώ για το πάρτυ μας!

Ποια Καθαρά Δευτέρα.... μάλλον την Μεγάλη Δευτέρα θα πάω να την πάρω από την μαμά μου!!!! (ή μήπως του Αγ. Πνεύματος? κι αυτό Δευτέρα πέφτει...)

Καλή αρχή σε όσες αρχίζουν σχολεία και δουλειά αύριο....

Γειτονάκι!!!! Τι θα γίνει? Πήρε η γιατρέσσα σου τηλέφωνο?

Πετρούλα εύχομαι να περάσατε όμορφα στο χιονοδρομικό... Κι εμείς πήγαμε των Φώτων στα Τρίκαλα Κορινθίας, αλλά δεν είχε καθόλου χιόνι.... (όχι για σκι... ούτε για παιχνίδι!)

Πολλά φιλιά!!!!!

mrdIp3.png

Γεια σας φιλενάδες, όντως ωραιος καιρός και οι βόλτες μας συνεχίστηκαν και σήμερα και έπεται συνέχεια σε λίγο!

Μαράκι δεν είναι τέλειο που θυμάσαι για λίγο πώς ήταν πριν το παιδί? Καλά να περάσετε και στο παρτάκι σας!

Γιοβάννα μου πολύ χαίρομαι που είστε κι εσείς καλά και περάσατε όμορφα τις μέρες αυτά!

Ρϊτα πότε θα βρεθούμε ον λάιν που έχω κάτι απορίες???

mGKop3.png60Jvp3.png

και θα γυρισω να ξεστολισω...γκρρρ βαριεμαι παλι...

Εγώ δεν βαριέμαι μόνο, στεναχωριέμαι κιόλας........το δέντρο θα το αφήσω λίγο ακόμα.

Ποια Καθαρά Δευτέρα.... μάλλον την Μεγάλη Δευτέρα θα πάω να την πάρω από την μαμά μου!!!! (ή μήπως του Αγ. Πνεύματος? κι αυτό Δευτέρα πέφτει...)

Υπερβολές, αύριο δεν θα βλέπεις την ώρα να την πάρεις αγκαλίτσα. ;);););)

Γιοβάννα μου πολύ χαίρομαι που είστε κι εσείς καλά και περάσατε όμορφα τις μέρες αυτά!

Ναι ωραία ήταν. Μακάρι να ήταν και άλλο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Να μαι και εγω ...

Και ναι ...εχω νεοτερα....μιλησαμε το πρωι με την γιατρο και τριτη απογευμα ...γενναμε...το θεμα ειναι οτι το κρυωμα που ειχα το κολλησα στο χρηστο και το μεσημερι δεν μπορεσε να κοιμηθει απο τον βηχα ...wonderfull...θα τον πλακωσω στα γιατροσοφια μηπως και οταν γυρισουμε το σπιτι μας παψει να θυμιζει νοσοκομειο ...Καλε οποιος μας μουτζωσε ας σταματησει να ριχνει ...φτααανει ...

Εν τω μεταξυ εγω το πρωι βολταρα...πηγαμε στο παρκο αντωνης τριτσης μετα του υιου μου και της νονας του ...ταισαμε παπιες ,βολταραμε ,καναμε και τα απαραιτητα τρενακια και ηρθαμε ..

Μακιααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ναμε και εγω :):)

Ιωαννα ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ:D:D:D

Πετρουλα οχι δεν βρηκα ψυγειο, γιατι προς το παρον ..για ακομα μια φορα δουλευει..φτου φτου φτου..αλλα σε καμια 2-4 βδομαδες παλι τα ιδια..το βλεπω..το μυριζομαι.χα χα χα

εγω ειχα την Φωτεινη απο χτε το απογευμα και περασε ΤΕΛΕΙΑ ηταν συνεργασιμη, υπακοη, χαρουμενη ολα τα καλα τα ειχε.

κατα τις 6.30 το πρωι ξυπνησε και τραγουδουσε, οταν την επεισα να κοιμηθει παλι, καθοςμε επειανε ο υπνος αρχηζα να ροχαριζω και κατα ενα τροπο ακουγα τον εαυτο μου:):)... ακουω την Φωτεινη να μου λεει

"γιαγια Νουλα μη κανεις ετσι σε πακαλω" :shock::) =παρακαλω

Κορίτσια μου καλησπέρα, δεν θα γράψω πολλά γιατί πρέπει ξανά να είμαι στο κρεβάτι γιατί εχτές είδα λίγο ροζ..μέχρι την Τρίτη που θα πάω στο γιατρό θα είμαι ξάπλα..

Ιωαννάκι μου με το καλό!

Καλό βράδυ σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερααααα

Σημερα περασαμε ενα πολυ δυσκολο βραδυ..με τι αλλο???βηχα....τι θα το κανουμε αυτο το παιδι με το βηχα???αν τρεξει λιγο μυξουλα η μυτη ...ξεκινα το μαρτυριο ...ατελειωτος ,επιμονος ξερος βηχας...ο ερμος χθες την εβγαλε μπαλκονατος...απο την κουραση κοιμηθηκε απο τις 1.30 εως τις 5.30 μετα παλι βηχα και τωρα ευτυχως κοιμαται ...Καλεσα την παιδιατρο για να ερθει να τον δει ...θα ερθει και ενα νεογεννητο οσονουπω...τι κανουμε οεο??

Σταματαω να γκρινιαζω....αρμακι ευχομαι να πανε ολα καλα!!!κατσε και ξεκουρασου και ολα θα πανε καλα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!!!!!

Άντε βρε Ιωάννα μου! Επιτέλους γεννάμε!!!! (μαζί γεννάμε έτσι? όχι μόνη σου! χαχαχα!) Όλα καλά να πάνε!

Βρε, δεν σας μούτζωσε κανείς... απλά τα περνάτε όλα μαζεμένα τώρα, έτσι ώστε από την στιγμή που θα έρθει το μωρό στο σπίτι να μην ξαναρρωστήσετε!!!

Ωραία ήταν στου Τρίτση? Έχω ακούσει ότι είναι πολύ παρατημένο το πάρκο... ισχύει?

Αρμάκι, τι είναι αυτό πάλι βρε κορίτσι μου? Σου εύχομαι να μην είναι τίποτα!

Κα Φωτεινή μου, είδατε τι ωραία που περνάνε τα παιδάκια μας με τις γιαγιάδες τους? Κι η δικιά μου απ'ότι έμαθα χθες ξεσάλωσε! Οπότε γιατί να μην τα κρατάτε λίγο περισσότερο???? χαχαχα :P :p

Μαράκι δεν είναι τέλειο που θυμάσαι για λίγο πώς ήταν πριν το παιδί? Καλά να περάσετε και στο παρτάκι σας!

QUOTE]

Μαρινάκο, είναι όντως τέλειο!!! Χθες πέρασα τόσο καλά... Που είχα πολύ καιρό να διασκεδάσω τόσο! Χόρευα συνέχεια!!! (ω! ναι! εγώ χόρευα ασταμάτητα!!!) Το τι ήπια... ούτε που θυμάμαι... Τρία ποτά σίγουρα... και αμέτρητα σφηνάκια!!! Καθ'όλη την διάρκεια του πάρτυ, είναι ένας καλός κύριος σ' ένα τραπεζάκι δίπλα στο μπαρ, που το μόνο που κάνει είναι να φτιάχνει συνέχεια σφηνάκια. Από αυτά τα χρωματιστά, τα ευκολόπιωτα, που τα πίνεις ευχάριστα και σε βαράνε κατευθείαν!!! χαχα! Και είναι και δύο κοπελίτσες, που γεμίζουν δίσκους με τα σφηνάκια και κυκλοφορούν ανάμεσα στον κόσμο και κερνάνε. Οπότε εκεί που είσαι με την παρέα σου, τσουπ, να μπροστά σου ένας δίσκος... ε... θα πιεις, δεν θα πιεις?

Ευτυχώς που ο καλός μου δεν πίνει τέτοια... οπότε ήταν και κάποιος νηφάλιος για να μας γυρίσει σπίτι!

Βατραχάκι και Σούλα... καλή αρχή στα σχολεία σας!!!

Γιοβάννα, καλή επιστροφή στην δουλειά!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου βρε γειτονακι ...αγριο νιατο!!!!

Αχ και εμενα αυτα τα καρπουζενια και λοιπα σφηνακια μου αρεσουν πολυ!!!!ε ρε εργενικη ζωη.....

Βατραχινα και Σουλα καλη αρχη στα καμαρια σας!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα!!!!

ξεκινησαμε σχολειο!!!!!!

σε καμια ωριτσα θα παω να τον παρω αχ μακαρι να περναει ομορφα!

αρμακι μου ολα καλα θα πανε ματια μου ξεκουρασου τι νομιζες ετσι ευκολα θα κανεις τον γιο;αμ δε :D

ιωαννα μου περαστικα σας και με το καλο κουκλα μου!!!

ριτα πως ειναι ο μικρος;πηγατε σχολειο;

Σουλα εσεις ξεκινησατε;

deleni μου περιμενουμε νεα σου χαθηκες!!!

φιλια σε ολες παω να συμαζεψω οτι προλαβω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα!!!!

Ιωαννακι αντε βρε κοριτσι με το καλο!!!Περαστικα και στο μικρο πως ειναι σημερα?

Βατραχακι μου καλη αρχη!!!Ολα θα πανε καλα!!Εσυ τον πηγες?Πως του φανηκε?Καλα ετσι?

Σουλιτσα πηγατε εσεις σχολειο?Καλη αρχη και σε εσας!!!

Παν μαρ αγριο νιατο!!!Παντα τετοια!!!χαχα

Αρμα ολα θα πανε καλα απλα ξεκουρασου!

Ο Γρηγορης πηγε σχολειο κανονικα.Ειναι μια χαρα.Δεν βλεπω να εχει τιποτα, μαλιστα φευγοντας μου ειπε ''μη μαγειρεψεις σημερα θα φαω σχολειο'' χαχα!Δηλωσεις!!!

εγω παλι εμπλεξα ασχημα...ερχεται ο απο κατω εχθες και μου λεει καποια σωληνα του καλοριφερ μου εχει σπασει και ολο το ταβανι του εχει κρεμασει και μεσα σε 24 ωρες παρακαλω...ουφ...

Μιλαμε τα εχω παιξει ,ειμαι σπιτι κια περιμενω υδραυλικο.

Μου εχουν κλεισει τα νερα απο χθες και τωρα περιμενω το μαστορα να δουμε τι θα γινει...

Αχ εχω φρικαρει θα μου σπασουν πλακακια,θα πληρωσουμε τα κερατα μας και θα πληρωσουμε και τα μερεμετια για το σπιτι του απο κατω...

Αυτα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Πριν λίγο ήρθα στη δουλειά γιατι πήγα εγώ τη μικρή σήμερα στον παιδικό.

Λοιπόν καταρχήν εκατσα και εγω μαζί της γιατι μου ειπαν καλυτερα ετσι για πρωτη μερα.

Καθίσαμε γύρω στη μια ωρα .

Τα πρώτα 20 λεπτά πήγαινε με τις δασκάλες μεν να δει το χώρο αλλα μετα ερχοταν στην αγκαλιά μου και δεν ξεκολούσε.

Μετά αρχίσανε τα τραγουδάκια οπότε με «εφτυσε» κανονικά και συμμετείχε σε όλα.

Μάλιστα εδινε και παραγγελίες στη δασκάλα της.Χόρεψε τραγούδησε , συμμετείχε ακόμα και στα τραγουδακια που δεν ήξερε.

Όταν της είπα να φύγουμε φυσικά είπε ναι αλλα θελει να ξαναπαει και αυριο.

Αυριο θα την παει ο αντρας μου και θα την αφησει και θα φύγει οπότε βλέπουμε τι θα γίνει.

Φιλιώ εσεις πως τα πήγατε ?

Ελένη εσείς???

Το θέμα με τις φοβίες μας πάει αρκετά καλύτερα.Της μιλάω βεβαια παρα παρα πολύ και της εξηγώ τα πάντα .

Να σας πω και τα «κατορθώματα μας».

Καποια στιγμή είχε κατσει στα πόδια του αντρα μου για να κανει αλογάκι και επείδή την εκανε πολύ σιγα (ε δεν είναι και το πιο ευκολο» γυρνάει και λεει :

Μπαμπα σου τελείωσαν οι μπαταρίες????

Και καποια στιγμή που ημουν στην κουζίνα και προσπαθούσα να μαγειρέψω αλλα χωνόταν στα πόδια μου της λεω:

-Ανδρεανα μου μπορείς να πας λίγο στο σαλόνι γιατι πρεπει να μαγειρεψει η μαμα??

-Θα το σκεφτώ μαμα

-Μετα από λίγο την ξαναρωταω και μου λεει :

-Το σκέφτηκα .Υποθέτω ότι μπορω να παω για λίγο

Καταλαβατε ο σπόρος υποθετει!!!!!:confused:

Αυτά τα δικά μας.

Μαργαρίτα μου αυτή η περιπέτεια στο τζαμπο ηταν σκετη φρίκη .

Το εχω παθει και εγω στα ΚΟΥΚΟΥ και σε καταλαβαινω απολυτα.

Μαρακι μου διάβασα και για τη δική σου περιπέτεια .Τι να πω ρε καρδούλα μου Υπομονή !

Ιωάννα μου αντε εφτασε και η μερα σου !!!!Αυριο γενναμε ε???

Με το καλό.

Μαρία σε ζηλευω αφανταστα .Καλα εκανες κορίτσι μου !!!!

Σουλιτσα μου μπραβο!Πολυ καλη η αντιδραση της μια χαρα θα παει.

Εγω θα σου προτεινα για αρχη να μην αλλαζετε καθε μερα με τον ανδρα σου...για καποιες μερες να κανετε ακριβως τα δια πραγματα δλδ να την πηγαινει το ιδιο προσωπο,την ιδια ωρα και λεγοντας πανω κατω τα ιδια πραγματα(ρουτινα)

Καλο θα ηταν και αυριο να πας μαζι της(ή αν ειναι να πηγαινει ο μπαμπας της να κανει το ιδιο για καποιες μερες ακομα) και μετα το πρωτο τεταρτο να απομακρυνθει σε αλλη αιθουσα αλλα να μπορει να τον βρει αν θελει και μετα απο αυτο(2-3 μερες) της εξηγειςτε οτι αυριο θα σε αφησω και θα ερθω γρηγορα να σε παρω.Εκει την αποχαιρετατε γρηγορα χωρις πολλα πολλα απο τη στιγμη που θα ανοιξει η πορτα και χωρις να κοντοστεκεστε και βλεπωντας και κανωντας.

Τα λεω αυτα γιατι ειναι πολυ σημαντικη η ομαλη προσαρμογη κατα τη γνωμη μου.Μπορει και αυριο και μεθαυριο να μη γκρινιαξει αλλα μπορει μετα απο καποιες μερες να φαει καμμια φρικη...

Εμας πιστευω οτι η βδομαδα που πηγαμε μαζι το καλοκαιρι και οι μερες που πηγαμε μαζι στο ξεκινημα το Σεπτεμβρη βοηθησαν πολυ στο να μην εχουμε καθολου αντιδρασεις οσον αφορα τον αποχωρισμο.

Οσο για τις ατακες δεν εχω λογια!!Ειμαι μεγαλη φαν σας εξαλλου!!!χαχα

Καλη αρχη!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...