Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άστα Μαρίνα..δεν μπορείς να φανταστείς..Και η ειρωνία είναι ότι τις τελευταίες μέρες πήγαινα μια χαρα, έτρωγα πολλές σαλάτες και πολλά προιόντα ολικής αλέσεως και με είχαν βοηθήσει..Και ξαφνικά πάλι τα ίδια αλλά με αυτό το απίστευτο πράγμα. Τέλος καλό όλα καλά όμως και αυτό έχει σημασία! Θυμήθηκα και πως είναι να γεννάς γιατί το είχα ξεχάσει..:lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα!!!

Ρε Μαράκι, τι έπαθες? Πω! Πω! Φρίκη! Θα πρέπει να τα είδες όλα... Μακάρι να μην σου ξανατύχει κάτι αντίστοιχο... Συμβουλή δεν έχω να σου δώσω... (γιατί δόξα τω Θεώ δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα!) Όλα καλά, όμως τώρα, οπότε αυτό είναι που μετράει!

με φώναξε κανείς? (χωρίς να το ξέρει...)

Νατασάκο μου, τρώει ο Σωτήρης τα νυχάκια του? Τουλάχιστον εσύ έχεις και μια δικαιολογία (ότι σε βλέπει και σε αντιγράφει...) Η Σοφία (χωρίς να βλέπει και κανένα) ξεκίνησε να τα τρώει λίγο πριν το καλοκαίρι και συνεχίζει ακάθεκτη! Και τρώει και των ποδιών!!! Βλέπεις? Δεν είσαι η μόνη! Έχω ξεχάσει πού είναι το ψαλιδάκι της!!! Πάντως, επειδή το είχα συζητήσει το θέμα, μου είπαν να μην κάνω τίποτα και να μην την πιέσω να το σταματήσει...

Ριτάκι, στην έκανε ωραία ο Γρηγοράκος ε?

Εγώ, πάντως, την Σοφία, όσο και να χτυπιέται, δεν υπάρχει περίπτωση να την έχω χωρίς καρότσι... κι ας φωνάζει, κι ας σηκώνεται, κι ας σκαρφαλώνει... και βουτιά με το κεφάλι έφαγε... αλλά το καρότσι... καρότσι!

Κα Φωτεινή, λέτε να σεληνιάστηκαν τα παιδάκια μας? Λείπει και η Λαζαρένια να μας πει τι λένε τα άστρα... Το "κοριτσάκι" μου προχθές δάγκωσε στον ποπό μια φίλη της (που είχαν έρθει για να παίξουνε) σε βαθμό που της έβγαλε αίμα! Πρώτη φορά έκανε τέτοιο πράγμα! Ντράπηκα... θύμωσα... κι όταν την ρώτησα γιατί το έκανε μου λέει "ήθελα να την φιλήσω και μου ξέφυγε!"

Κατά τ'άλλα, είμαστε μια χαρά! Χθες πήγαμε εκδρομούλα μέχρι την Ζήρεια και αύριο θα πάω να "παρκάρω" το τερατάκι μου στην γιαγιά της και θα την πάρω την Δευτέρα!!! (βέβαια, δεν έχω πει στην μαμά μου ποια Δευτέρα θα πάω να την πάρω... το σκέφτομαι μήπως πάω την Καθαρά!!!!) Οπότε (να είμαστε καλά) θα έχουμε έξοδο αύριο και έχουμε κι ένα πάρτυ την Κυριακή...

Αυτά τα νέα μας! Φιλιά πολλά σε όλες!!!!

mrdIp3.png

μαμα να στο παρκαρω και εγω ως την καθαρα δευτερα???

σημερα ειναι πιο καλη η κατασταση,εφαγε κιολας.κατι εγινε.

ριτα φρικαρα εντελως.τρεμω στην ιδεα.αφου σκεφτομαι να την εχω δεμενη(μη γελατε σας βλεπω)με λουρι μεσα απο τα ρουχα της και η μια ακρη να ειναι στο δεξι της ας πουμε χερι και η αλλη μεσα απο τα μανικια στο δικο μου το αριστερο.ετσι και δεν θα μου αφηνει το χερι αλλα και δεν θα μου την κλεψει κανεις χαχαχα

το καλοκαιρι ομως που δεν θα φοραμε μποφαν θα την εχω με εξωτερικο λουρι(το ειδα στο παρισι).ετσι θα γινομαστε ρεζιλι μονο τους καλοκαιρινους μηνες.

σημερα δεν επαιξε τα ματια της καθολου,τουλαχιστον δεν την ειδαμε εμεις.

μαρακι δεν καταλαβα τι επαθες οποτε παω να διαβασω το θεμα...

κικη μου τι ειχε το μωρο και πηγατε νοσοκομειο?για το κεκεδισμα δεν ξερω τιποτα να σου πω.

φιλια σε ολες και παλι χρονια πολλα στους εορταζοντες

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημερα κοριτσια

Μαρακι μου φανταζομαι πονο και τρομο που τραβηξες..εγραψα κατι εκει..

για το κεκεδισμα ..ετυχε στην ανιψια μου..τωρα 21..οταν ηταν 3-4 ετων.

την κρατουσε η γιαγια της η οποια σαν χαρακτηρας ειναι πολυ αυταρχικη και επιμονη σε πολλα πραγματα οπως καθαριοτητα, κτλ..για μενα η οι σπαστικια γυναικα που εχω συνατηση στην ζωη μου.

Λοιπον ειχε την μικρουλα καθε μερα και ξαφνικα αρχιζε η μικρη να κεκεδιζει, η ξαδελφη μου τρελαθηκε, το εψαξε λιγο το θεμα και φανερωθηκε οτι η γιαγια μαλλωνε και φοβεριζε την μικρουλα γιατι δεν ετρωγε.

το ξεπερασε το παιδακι αλλα επρεπε η ξαδελφη μου να σταματησει για λιγο την δουλεια της και να κανει μια ""κουβεντουλα"" με την γιαγια..πεθερα της ηταν

να πω μια καλημερα κουκλεσ ν ευχηθω χρονια πολλα προσπαθω ν σασ διαβασω κ ν σημετεχω αλλα δεν βγαζω ακρι εχω χασει επισοδια :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ρητα επαθα σοκ με τον γρηγορη

εμενα δεν φευγη απο κοντα μου κ το σχολιασαν κ τα πεθερικα μου που τον πηραν βολτα στα καρουζελ την πρωτοχρονια οτι ειναι πολυ πυθαρχειμενοσ σε αυτο ακουει παααααρα πολυ οποιοσ μεγαλητεροσ τον σηνοδευει

γενικα εγω βγενω με τα παιδια εξω καθε μερα ο λευτερησ απο διπλα μου γυριζω ολοι την λαρισα αστικο περνω σε μαγαζια μπενω βγενω χωρισ ν τον κραταω απο το χερι με ακολουθη η παει μπρωστα ν μου διξει που θα παμε

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

τι κανετε;

αρμακι μου τι επαθες μωρε;ποπο θα ειχα χεστη κι εγω απο τον φοβο μου ελπιζω απο εδω και περα ολα να πανε καλα!!!

ριτα δεν θελω να το σκεφτομαι αυτο που επαθες θα ειχα παθει 100 εγκεφαλικα απαπα ουτε να το σκεφτομαι!

Ιωαννα μου εγω κυκλοφορω μονη και με τα δυο παιδια απο 40 ημερων το σλινκ δεν το βολευτηκα κι ετσι γυρναμε παντα με καροτσι ο μικρος μεσα κι ο μεγαλος απο το χερι ευτυχως το καροτσι μας ειναι ελαφρυ και τσριβει πολυ ευκολα οποτε το οδηγαω με το ενα χερι μην αγχονεσαι ολα καλα θα βρεις τροπο!

πετρουλα μου μπραβο καλα εκανες και βγηκες βολτουλα κι εγω πρεπει καποια στιγμη!

Νατασσα μου κι εγω θελω να ερθει η ανοιξη αντε βαρεθηκα χαχαχα!!

κικο μου ανεβα λιγο και δες και τα ομορφα το 2010 ηταν μια ομορφη χρονια μπορει να ειχε κι ασχημες στιγμες αλλα ειχε και πολλη ομορφες ηρθε στην ζωη σας το δευτερο παιδακι σας περασατε αξεχαστες στιγμες με τον Ανασταση σας ολα αυτα αρκουν ξεχνα τα κακα και κρατα μονο τα καλα!

παναμαρ μου καλα να περασετε!

φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημεραααααα

Αρμακι μου τι επαθες ρε κοριτσακι μου ??πωπω εφιαλτικο ακουστηκε..

Εγω σήμερα το πρωι αψηφησα την γιατρο και βγηκα εξω ..καλα μεχρι το σμ πηγα αλλα δεν παλευεται αλλο μεσα στο σπιτι!!

Κατα τ΄αλλα εν αναμονη του τηλ της γιατρου ...Αντε γιατρε σηκωσε το !!!!!

Πολλα φιλακιαααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωάννα μου μπορεί να μπεις και αύριο δηλαδή για να γεννήσεις Δευτέρα? Άντε βρε βγες αύριο για καφεδάκι με τον καλό σου δε θα γίνει τίποτα, είναι ευκαιρία!

Ρίτα σήμερα σε θυμήθηκα! Πήγαμε με φίλους στη Νέα Μάκρη, έπαιξαν μια χαρά τα παιδιά στις κούνιες δίπλα στη θάλασσα και κάποια στιγμή πήγαμε να φάμε! Κάθομαι εγώ να ταίσω τη μικρή, πάει ο άντρας μου να παραγγείλει και να πάρει το φαγητό (ήταν self service) λέει ο άλλος πιτσιρικάς στον πατέρα του ότι θέλει κακά, ακούει κι ο δικός μας κι εγώ θέλω, ε περίμενε του λέω να έθρει ο πατέρας σου, μέχρι να τελειώσω είχε εξαφανιστεί, ο άντρας μου τον πρόλαβε τελικά ήδη στην τουαλέτα με κατεβασμένα βρακιά να κατουράει. Ε ρε γλέντια ελπίζω να μη τσιμπήσαμε καμιά ουρολοίμωξη.

ΠανΜαρ να περάσετε όμορφα οι δυο σας!

Εγώ κορίτσια σπάνια τον βάζωσε καρότσι στο σούπερ πια, ε δε λέει να κουβαλάμε 2 καρότσια ένα για κάθε παιδί! Συνήθως με ακούει και πηγαίνουμε μαζί να πάρουμε τα πράγματα, κάποιος φορές εξαφανίζεται για λίγο αλλά τον βρίσκω γρήγορα, τον προλαβαίνω στο διπλανό διάδρομο ενώ μονολογεί ποθοχή μη χαθούμε!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Μαρια θα τα εχεις αυτα για λίγο καιρό ακομη, αρκετα δυσκολο και επώδυνο αυτο που περασες πάντως!Δεν μπορεις να κανεις πολλά πραγματα ομως, ειναι και το σιδηρο που παιρνεις τωρα..φροντισε να τρως τροφες και φρουτα που διευκολυνουν τη λειτουργια του εντερου και να μη σφιγγεσαι πολύ στην τουαλετα, ειναι κτ που μου τονισε ο γιατρος μου και στις 2 εγκυμοσυνες

Ευχομαι να μην σου ξανατυχει κτ τετοιο, μπορω να καταλάβω πως ενοιωσες...

Ριτα τι να πώ...εγω κανω συμφωνια πριν ξεκινησω για τετοια μερη γιατι και ο δικος μου μη δει διαδρομους και μεγαλα καταστηματα, τρίβει τα χερια του!!!Καθεται μεσα στο καροτσι του καταστηματος και του δινω΄κτ να απασχολειται, κανενα μπισκοτο ή καποιο παιχνιδακι που θα αγορασουμε επιτοπου..

Αλλα να ρωτησω και κτ άλλο..Αντε εφυγε απο κοντα σου και ξεκινησε την περιπλάνηση...δεν σε εψαξε καθολου;;δεν φοβηθηκε οταν ειδε οτι δεν ειναι μαζι σου;;;Ο Αναστασης 2-3 φορες που τον αφησα να απομακρυνθει μολις με εχασε απο τα ματια του ηταν ανησυχος και με αναζητουσε....

Κικη μου μην ανησυχεις για το κεκεδισμα οπως ηρθε ετσι θα φυγει..Αν και θεωρω πως ειναι αποτελεσμα της αφιξης του μικρού, δεν χανεις τπτ να ρωτησεις και τον παιδιατρο σας και σου λέει εκεινος πως να το χειριστεις..Καλή ευκολία και στην αναζήτηση παιδικου, καταλαβαίνω απόλυτα πως ειναι με 2 παιδια στο σπιτι ολη μερα..

Νατασα για τη συνηθεια του Σωτου εχω μονο να σου πω υπομονή..Ειναι κτ που θα περασει μονο του πιστευω - αν κι εσενα σου εχει μεινει ε;;;

Εγω το σταματησα οταν ξεκινησα το γυμνασιο (ωω ναι!!!), τοτε που αρχισα να ντρεπομαι...Η αδερφη μου ακομη τα τρωει..Ευχομαι εσας να κρατησει πολύ πολύ λιγότερο.

Ελένη πως ειστε εσεις;;Ο Γρηγορης πως τα παει με το καινουριο κρεβατι;;;

Μαρινα self service εσεις;;;Self service κι ο Γιωργος..αμ πώς!!!!χαχα

Ωραιοτατος πάντως, δεν περιμενει κανεναν..ξερει τι θελει και το καταφερνει!!

Ιωαννιτσα κανενα νεο απο την γιατρο σου;;;Ειμαι σιγουρη πως θα σεπαρει Δευτερα πρωί και θα σου πει να κανετε εισαγωγη την ιδια μερα!

Ελένη εσεις ποτε ξεκινατε στον καινουριο παιδικο, τη Δευτερα;;

Η κωνκωνοικογενεια δεν επεστρεψε ακομη;;Που εισαι Ντινα να μας πεις τα νεα της βαφτισης;;;

Σούλα πως ειναι η Ανδρεανα;;Τη Δευτερα κι εσεις παιδικο..Καλή αρχη!

Πανμαρ καλά να περασετε το Σαβ/κο σας με τον συζυγο!!Να θυμηθειτε τα νιατα σας...χαχαχα

Ηλιανα τι κανετε;;Πως ειναι τα παιδια;Στη δουλεια καλά;;Σε εχω χασει...

Ντινουλα πως ειστε κι εσεις;;Ειχες αδεια αυτες τις μερες λόγω διακοπών;;

Φωτεινη βρηκες ψυγειο ή ανεβαλες την αγορα;;;

Βικυ καλά σου λέει η μαμα σου..σιγα μην ειναι γκρινιαρα η Φωτεινή!!!!Απλά αρχισε σαν παιδακι να κανει καμια ζουζουνια παραπάνω και σου κακοφαίνεται...

Ιωαννα απο Δευτερα επιστροφή στα καθήκοντα ε;;Καλή προσαρμογη ξανα..

Βατραχακι και εσεις μαθητουδια απο Δευτερα!!Καλή αρχη κι αντε κανονισε κι εσυ εξοδο, εγω πάντως δεν εχασα ευκαιρια και σημερα θα ξανακάνω τη σουλατσα μου..μετα του συζυγου αυτη τη φορα!!!

Κατα τα αλλα ειμαστε καλά και εδω και 2 μερες εχω γινει κολλητη με το θηλαστρο για να βγαλω 2-3 γευματα καθως εχουμε κανονισει για αυριο εξορμηση σε χιονοδρομικό με τον Ανασταση..Ειναι μην πάρω φορα εγω...Αυτο που με αγχωνει λίγο ειναι ο μικρος γιατι εχω παρατηρησει οτι οταν τον αφηνω (για Σ/Μ, κομμωτηριο κ.ο.κ) και ειναι η ωρα υπνου δεν ησυχαζει ουτε με τον αντρα μου ουτε και με τη μαμα μου..χτες τον αφησα στις 9 και πήγαμε επισκεψη και μεχρι τις 12 που επιστρεψαμε δεν ειχε κλεισει ουτε ενα λεπτο το ματι του, μολις τον αγκάλιασα και πριν προλάβω να τον βαλω στο στηθος κοιμηθηκε....:confused::confused:

Φιλια σε ολες σας και ευχομαι μια ομορφη Κυριακή!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ κοριτσια μου...εγω δεν ημουν η πρωτη που σας ελεγα οτι δεν τον παω εκτος καροτσιου σ/μ ποτε?Και μαλιστα επειδη αυτα εχουν οριο (το γραφει επανω η θεσουλα)τα 15 κιλα τον τελευταιο καιρο τον βαζω μεσα στο καροτσι.Εχθες επειδη ηταν ενα μεγαλυτερο τον ειχα κανονικα στη θεση και το ιδιο θα συνεχισω να κανω.Δεν με νοιαζει αν φωναζει ή οριεται θα κατσει θελει δε θελει και εχθες με καυγα τον εβαλα ομως σας λεω οτι σηκωθηκε πανω και πηδηξε κανονικοτατα κατω.Ουτε ο μελισσανιδης να ηταν.Μαλιστα ο κυριος που μου ειπε να μην τον βαζω γιατι ειναι μεγαλο παιδι και θα πεσει καμμια ωρα οταν του ειπα οτι ειναι 2,5 απορησε και μου ειπε οτι δεν εχει ξαναδει τετοια σταθεροτητα σε τοσο μικρο παιδι....

Τεσπα σας λεω και να τον βαλω θα ξαναπηδηξει κατω...με τα αεροπλανικα του Γρηγορη παλευω απο οταν γεννηθηκε τωρα θα στρωσει?

Μαρη Βικυ αμα δεσεις τη Φωτεινη ελα να κανεις μια δοκιμη και με το Γρηγορη και αν δε σε φαει γραψε μου...χαχα.Το ''οτι δε λυνεται κοβεται το ξερεις''?Θα εβγαζε κανα εργαλειο απο αυτα που σερνει μαζι του και θα σου εφευγε στο λεπτο...χιχιχ.

Ασε που θα λυνοταν..σας εχω πει οτι λυνει και δενει κομπους κανονικοτατα?Αντε και σε φιογκο!!χαχα

Ηλιανα μου το ξερω οτι δεν εχω το πλεον βολικο παιδι αν ηταν λιγο πιο ευκολος(δε λεω πολυ) θα ειχα κανει και δευτερο...ακομα δε ξερω καν αν θα κανω με τοσα που ζω καθημερινα...χαχα

Να λες Δοξα τω Θεω που εχεις ενα τοσο ηρεμο παιδακι .

Παντως σε εμας τουλαχιστον δεν ειναι θεμα υπακοης...με τα κοπων και βασανων εχουμε φτασει σε ενα σημειο που με ακουει μπορω να πω.Και στο δρομο δεν αντιμετωπιζουμε κανενα θεμα πια αφου το δουλεψα πολυ...θυμαστε απο ποσο νωρις μιλαμε για φαναρια κτλ?Πλεον περπαταμε πολυ ομορφα στο δρομο διπλα διπλα.Και γενικα αν θελει να με ακουσει καπου με ακουει απλα κατι φορες σε ευρυχωρους χωρους τον πιανει αμοκ.Εντωμεταξυ ειναι και παρα πολυ ανεξαρτητος..απο τοτε που γεννηθηκε ολοι μου ελεγαν οτι αυτο το μωρο θελει να κινηθει και να λειτουργει αυτονομα..

Δε ξερω ειλικρινα πως να σας το εξηγησω ηταν σα να εχω ενα παιδι που το μονο του μελημα ειναι πως θα μας ξεφυγει,πως θα κανει γενικοτερα το δικο του.

Απο 40 ημερων στο πορτ μπεμπε τοτε ,εβλεπες ενα κεφαλι ορθιο να προσπαθει να σηκωθει.Στους 2 μηνες γυρναγε μονος του και μαλιστα πρωτη φορα για ''παιχνιδι΄'' ενω ηταν η παιδιατρος σπιτι για το πρωτο εμβολιο και στους 4 μηνες εκανε βαρελακια για να μας αποφυγει...απο εκει και περα και για να μη μακρυγορω η πορεια μας ειναι γνωστη.Πτωσεις,πτωσεις, πτωσεις ,καρουμπαλα,σκαρφαλωματα,ραμματα και εγω να κυνηγαω.. :rolleyes:

Τεσπα ας μην μακρυγορω.. ειναι πολυ παρορμητικος..και πολυ απροβλεπτος..

Ολα τα παιδακια ειναι ,το ξερω οτι δεν μπρεις να τα εμπιστευεσαι τουλαχιστον ακομα, αλλα εγω ειλικρινα με τον δικο μου ειμαι να απορω ωρες ωρες...

Πετρουλα μου οχι..καθολου δε με αναζητησε απο οτι καταλαβα τουλαχιστον οταν τον βρηκα...γενικα εχει μεγαλη εμπιστοσυνη στον εαυτο του και φανταζομαι οτι θεωρησε οτι ξερει που ειμαι αρα θα με βρει..καθε φορα που απομακρυνεται για να παιξει ,τρεξει ,να χωθει σε καμμια τουαλετα,να κρυφτει κτλ το ιδιο υφος εχει του στυλ''πως κανεις ετσι αφου ξερω που εισαι ή ξερω τι κανω..''

Αταραχος σας λεω...

Θα μπρουσα να τον τρομοκρατησω οπως μου λενε πολυ φιλοι λεγοντας του θα σε παρει κανεις,θα με χασεις κτλ κτλ αλλα δε θελω να του δημιουργησω τετοια ανασφαλεια ενω ξερω οτι αυτο θα επιανε διοτι ειναι καλος στο να ακουει πραγματα και να φερεται αναλογα.Του τονιζω ομως οτι πρεπει να ειναι κοντα και να με βλεπει παντα,του λεω οτι αν δε με βλεπει ή με χασει να καθεται σε ενα σημειο και θα τον βρω εγω ..γενικα το συζηταμε πολυ αλλα δε θελω να γινω καθετη και να τον τρομαξω...αν παραγινει ομως θα το κανω και αυτο..

Σας επρηξα το ξερω....χαχα

Επανερχομαι με νεοτερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αρμα τι να πω...πολυταραχη αυτη η εγκυμοσυνη ευχομαι να μην ξανατυχει.

Ιωαννακι ακομα?Αντε ρε παιδι μου να μαθουμε ποτε γενναμε

Παν μαρ καλα να περασετε να στειλω και τον δικο μου στη μανουλα σου μεχρι την κ.Δευτερα?χαχα ειναι και κοντα και βολευομαι..καλα να περασετε!!

Βατραχακι ετοιμοι για το σχολειο?Αντε καλη αρχη να μας πεις εντυπωσεις.Μεγεια και οι φορμες...θα χρειαστειτε πολλες φορμες...η συμβουλη που εχω να σου δωσω ειναι μολις γυρναει το παιδι απο το σχολειο να βαζεις κατευθειαν τα ρουχα στα απλυτα κι ας σου φαινονται καθαρα.

Σουλιτσα και εσεις δευτερα ξεκινατε?

Ντελενη που εισαι?Πως ειναι η μικρη?Αλλαζετε σχολειο απο βδομαδα?

Μαρινα η ειδικοτης μου!!Δεν θα εχει παθει τιποτα.Εμενα 7/10 φορες δεν τον προλαβαινουμε κ παει μονος του στις τουαλετες....Ξερω που ειχατε παει!Φανταζομαι δλδ..σε ενα self service στην παραλια απεναντι απο κατι τσουληθρες κτλ που ειχει μονο σαλατα,μπιφτεκια και ψητα και τιποτα αλλο?Αχ το ξερω αν ειναι αυτο και θα ξαναπαμε συντομα διοτι ο μικρος ξετρελαθηκε εκει με το μπιφτεκι ....δεν τον εχω ξαναδει να το κατασπαραζει ετσι.

Πετρουλα μου μανουλα θελει ο μικρουλης!Λογικο ,ειναι πολυ μωρακι ακομα και ηρεμει μαζι σου.

Μου διαφευγει τιποτα?χμμμ

Θα ξαναρθω αν ειναι να συμπληρωσω...

Εμεις εχθες γυρισαμε οικογενειακως στις 2μιση...τελεια περασαμε, ο Γρηγορης λυσσαξε με τους φιλους του.Ειχαν και ενα καραοκε και τι τραγουδι εριξε με το μικροφωνο...δε σας λεω τι χαβαλε καναμε!!!Παει..τραγουδιστης θα μου γινει!Κρυφο ταλεντο.

Σημερα το πρωι βολταραμε και μετα πηγαμε στον κουμπαρο μας για barbeque...ενταξει ψοφησα...κατεληξα να τα κανω ολα εγω στην ξενη κουζινα διοτι το μωρακι τους ειχε γκρινια και ανελαβα εγω...

Ο Γρηγορης απο το απογευμα εχει λιγη μυξα(πραγματικα λιγη) και ενα βηχαλακι ξερο. 2 γκουχ(μετρημενα) μια στο τοσο και τελος...να ανησυχησω?Δε μου εχει ξανατυχει βηχας..η φιλη μου λεει να μην ασχοληθω κατι ελαφρυ θα ειναι...

Η πλακα ειναι οτι την τριτη η παιδιατρος εγραψε στο σχολειο ''κλινικα ευρηματα μηδεν''...κατι αρπαξαμε μαλλον.. ας μην αρχισει μονο το γλεντι των ιωσεων...καλα ημασταν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια. Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ όλες για τις ευχές σας και ειδικότερα τρία κοριτσάκια του καφέ, Βίκυ, Πικουλίνα και Πετρούλα που μου ευχήθηκαν και τηλεφωνικώς (για να μην αδικήσω καμία, έχει κάποια από εσας κινητό που λήγει σε 265; Έλαβα ένα μηνυμα και δεν ξέρω ποιος είναι). Με κατασυγκινήσατε και παραγματικά εύχομαι το 2011 να καταφέρω να σας γνωρίσω. Χτες στο σπίτι μου έγινε ένας απίστευτος πανικός. Βγήκα εκτός προγράμματος στις ετοιμασίες και αγθώθηκα. Πλάκωσαν μετά και τα τηλέφωνα και δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω.......Τεσπα.....περάσαμε καλά.

Ρίτάκι διάβαα τι έπαθες με το Γρηγόρη και με έλουσε κρύος ιδρώτας. Τα jumbo είναι και πειρασμός τα άτιμα.......Κάτι πρέπει να κάνεις όμως με αυτό το θέμα. Είχα διαβάσει σε ένα άρθρο παλιότερα ότι αυτό που πρέπει να τους τονίζουμε είναι ''όπου και να πας φρόντισε να βλέπεις τη μαμά, μπαμπά, γιαγιά, παππου....κλπ''. Όχι δεηλαδή αυτό που μας έλεγαν οι δικοί μας νας μας βλέπουν αυτοί γιατί έτσι επαναπαύονται, αλλά να μας βλέπουν αυτά.

Άρμα 2 ώρες στην τουαλέτα; Πώς άντεξες βρε κορίτσι; Δεν κα΄νει να πιέζεσαι τόσο. Το ντουφαλάκ το έχεις δοκιμάσει;

Νατάσα υπάρχουν κάτι διάφανα μανόν που είναι πικρά και έτσι κοβεται μαχαίρι η κακιά συνήθεια που έχεις εσύ και ο Σώτος. Δεν είναι ωραίο βρε.....μην δίνεις άσχημα παραδείγματα στο παιδί. Στο γάμο σου τι έκανες; Με τι νύχι πήγες; :D:D:D:D

Κίκο εγώ δεν θα σου χαϊδέψω τα αυτιά....sorry......το κεκέδισμα πρέπει να το κοιτάξεις. Μάλλον έχει να κάνει με το νέο μπεμπέ και θα χρειαστεί να το δουλέψετε. Συμβουλέψου κάποιον.

Joa κανένα νέο;;;;;;;;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβαννα μου πολυχρονη και παλι!!!Και του χρονου!!Ολα καλα τελικα με το γλεντι ετσι?

Μα αυτο ακριβως του τονιζω...αυτο που λες..το εγραψα πιο πανω.

Για το κεκεδισμα σιγουρα εχει σχεση με κατι που βιωνει το παιδι αλλα επειδη το περασα και η μαμα μου το ειχε ψαξει πολυ τοτε ολοι κατεληγαν οτι με το να μη δινει σημασια και να εχει υπομονη στο να με ακουει θα διορθωθει οπως και εγινε.Πανε και πολλα χρονια...χαχα δε ξερω αν κατι εχει αλλαξει τωρα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μα αυτο ακριβως του τονιζω...αυτο που λες..το εγραψα πιο πανω.

Μάλλον ο Γρηγόρης νιώθει πολύ σίγουρος για τον εαυτό του...... χμμμ

Για το κεκεδισμα σιγουρα εχει σχεση με κατι που βιωνει το παιδι αλλα επειδη το περασα και η μαμα μου το ειχε ψαξει πολυ τοτε ολοι κατεληγαν οτι με το να μη δινει σημασια και να εχει υπομονη στο να με ακουει θα διορθωθει οπως και εγινε.Πανε και πολλα χρονια...χαχα δε ξερω αν κατι εχει αλλαξει τωρα...

Μα αυτό λέω και εγώ. Δεν θα πρέπει να γχωθεί γιατί έτσι θα αγχώσει και το παιδί, αλλά να μην επαναπαυτεί κιόλας. Ας ρωτήσει κάποιον ειδικό για να δει πώς θα πράξει......ότι έκανε και η μαμά σου δηλαδή.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κοριτσάκια μου γλυκά!

Πετρούλα διαβάζω ετοιμάζετε σούπερ εξόρμηση για αύριο! Να περάσετε φανταστικά!!! Θα πάρετε και τον Αναστασάκο στο χιονοδρομικό? Κι εγώ θέεεελωωωω πάρτε με μαζί σας!Θέλουμε φώτο μετά!

Ρϊτα μας κατάλαβες!!! Εκεί πήγαμε όντως!!! Τέλειο το μπιφτέκι τους δεν το συζητώ! Οικογενειακώς καταβροχθίσαμε πάλι! Εϊναι πολύ όμορφα εκεί πάντως, θα μπορούσαμε ίσως κάποια στιγμή να κανονίσουμε καμιά συνάντηση προς τα εκεί με τα παιδάκια μας!

Φιλάκια σε όλες τις υπόλοιπες κοπελούδες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...