Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κικιτσα χαιρομαι που σε διαβαζω καλα!!!Θα τα πουμε!

Για το κεκεδισμα σας.. εχω ξαναπει οτι εγω μιλουσα απο πολυ μικρη και πεντακαθαρα ειχαν να το λενε ολοι.Ο πατερας μου τοτε ηταν ναυτικος.Οπως οι περισσοτεροι ναυτικοι αλλοτε μπαρκαρουν και αλλοτε ειναι πισω για μεγαλο διαστημα για επισκευες κτ.Την εποχη που ημουν 3 και κατι εφυγε ταξιδι ο πατερας μου και ταυτοχρονα ειχε γεννηθει η αδερφη μου εγω αρχισα να κεκεδιζω.Η μανα μου ειχε διαταραχτει διοτι ημουν ενα παιδι που μιλουσα τελεια, χωρις υπερβολες.

Ειχε παρει τοτε τη γνωμη ειδικων και της ειχαν πει οτι οι αλλαγες αυτες ευθυνονταν και αν δε μου εδινε καμμια μα καμμια σημασια θα το εκοβα οπως και εγινε..

Μην ασχοληθεις καθολου.Μην τον διορθωνεις ,μη δινεις σημασια και θα στρωσει.

Ολες ξερετε τι γλωσσοκοπανα ειμαι πλεον οποτε μην αγχωνεσαι.

Για το σταθμο νομιζω οτι θα του κανει πολυ καλο του μικρου.Κανε με την ησυχια σου την ερευνα σου να βρεις κατι που θα νιωσεις οτι θα περναει καλα ο μικρος.Ακολουθα το ενστικτο σου και μην πολυ επηρεαστεις απο αυτα που θα σου προτεινουν φιλοι και γνωστοι διοτι ο καθενας εχει αλλα ζητουμενα.Καλη επιτυχια στην αναζητηση σας.

Νατασσα και καποια αλλα μικρακια του καφε μας δε θυμαμαι πια...χμμμ...ξεχασα...εχουν τη συνηθεια με τα νυχακια αν θυμαμαι καλα....

Ειναι εμφανες οτι σε μιμειται...δε ξερω τι μπορεις να κανεις παντως ειναι μια συνηθεια που δεν κοβεται ευκολα μηπως να ρωτουσες τον παιδιατρο τι μπορεις να κανεις?Δεν εχω προσωπικη εμπειρια διοτι δεν το κανει κανεις μας και ετσι δε ξερω παραπανω να σου πω.

Για τα περιοδικα που λες...πριν κανα χρονο μου ελεγε η φιλη μου οτι ο μικρος της τοτε 3 και κατι ''διαβαζε'' περιοδικα..μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση και γελουσα.

Ε απο το καλοκαιρι και μετα ο Γρηγορης εχει τουλαχιστον 50 περιοδικα...ντορες,μπομπ μαστορα,μποπ σφουγγαρακη,αυτοκινητων,gormiti γενικα οτι κυκλοφορει.

και πραγματικα οπως λες απασχολειται πολυ ομροφα.Τα ''διαβαζει'' κανονικοτατα.Μιλαει,περιγραφει ξερει και αναγνωριζει τα παντα απο σηματα (καλα αυτο το ειχε απο μικρος.. πλεον μου λεει ολα τα καταστηματα και τις επιγραφες με το ονομα τους).Τα βρισκω πανακριβα αλλα του αρεσουν πολυ και τα αγοραζω συνειδητα πλεον.

Οσο για τις φοβιες νομιζω με καλυπτεις απολυτα.Και εγω ετσι το εχω στο μυαλο μου για αυτο ειπα εξ αρχης οτι ''δεν επιτρεπω'' να φοβαται κατι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κικο μου ευχομαι με το νεο ετος να πανε ολα καλα!!!πρωτα απο ολα να ειναι καλα τα ζουζουνια και θα μπειτε σε μια σειρα...

Ριτακι εγω ποτε μα ποτε δεν παω σε μαγαζι με τον χρηστο αν δεν τον βαλω σε καροτσι ...εστω και μια ζαχαρη και να χτυπιεται δεν τον βγαζω και αν δω τα δυσκολα φευγω...Τις προαλλες σε πολυκαταστημα με ρουχα ειχα τον μικρο απο το χερι και βγαζω για να πληρωσω και αυτο εξαφανιστηκε ...ειχε κρυφτει πισω απο κατι παπουτσια για να παιξουμε κρυφτο ..

Αντε βλεπω μια μια σιγα σιγα επανερχεστε!!!

Εμεις φυσικα ξεστολισαμε..απο την πρωτοχρονια ...μην εχουμε και τιποτα ξαφνικο και μεναμε με το ελατο στολισμενο κανα διμηνο...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ρίτα μου δε σου κρύβω ότι έχω σκάσει στα γέλια με την περιγραφή σου! Από την άλλη όμως καταλαβαίνω ότι εσύ δε γέλλασες καθόλου!!! Τουλάχιστον βρήκε κάποιο να του ταιριάζει ή τζάμπα οι δοκιμές?

Βρηκε φυσικα αλλα δεν του πηρα τιποτα...πως δεν το σαπισα στο ξυλο να λες...

Ασε με διοτι ειμαι να σκασω.Εχει παραγινει αυτος θα με στειλει αδιαβαστη καμμια ωρα.

Ιωαννα και που τον εβαλα τι εγινε?Πηδαει κατω στο λεπτο σου λεω..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κική μου περαστικά σας. Δυστυχως ξερω και εγω τι σημαινει νοσοκομειο με νεογεννητο . Ειναι νωπο ακομα για να εισαι καλα. Θελω να σε παρω τηλεφωνο αλλα δεν θελω να ενοχλησω. Φιλια πολλα

Χρονια πολλα στις Ιωαννες μας και στον Γιαννακη!!!!

Για το κεκεδισμα ....μαργαριτα διαφερει το παιδι απο την αρχη που μιλησε να κεκεδιζειαπο τα να μιλαει κανονικα και επειτα να το αρχισει ...Μια γειτονισσα ο γιος της εχει τετοιο θεμα και τωρα που ο μικρος πηγε στα 3 ξεκινησαν να το ψαχνουν ..καλο ειναι αυτα να μην τα αφηνουμε ...βεβαια παντα μετα την ηλικια των 3 ...πριν ειναι παντα πολυ νωρις

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγω μιλουσα κανονικα και το ξεκινησα μετα.Και της Κικης τωρα το ξεκινησε αν καταλβα καλα...τεσπα εγω την εμπειρια μου λεω υπαρχει και αναλογο θεμα στο παρεντς νομιζω .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

οπως και να εχει ειναι νωρις ακομη μαργαριτα μου ...πριν τα 3 δεν μπορει να γινει καμια αξιολογηση ...

Μπορεις να μου πεις πως θα βγω για ψωνια εγω με το νεογεννητο και τον χρηστο?????εφιαλτης.....αλλα μαλλον πολυ απλο...δεν θα βγω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ε και εγω αυτο ειπα να μην κανει κατι προς το παρον.

Για ψωνια..εγω ειλικρινα δεν παω καθολου τους μαρσιππους κτλ ομως εχω σκεφτει οταν με το καλο κανω δευτερο θα παρω ενα τετοιο πραγμα διοτι και 5 να ειναι οΓρηγορης που λεεο λογος δεν ειναι να του εχεις καμμια εμπιστοσυνη.Μηπως να επαιρνες ενα τετοιο?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κουκλες μου καλησπερα σε ολες:-D:grin:

πρωτα να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ευχες σας

και δευτερον ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Ιωαννα και στην Γιοβανα μας και επισης στον Γιαννακη της Ελενη-deleni.

Ιωαννα μου με το καλο να αγκαλιασεις το μωρακι σου:-D

τι γινετε βρε κοριτσια με τα μικρα μας?? σεληνιαστικαν??:-):-)

ειναι δυσκολη ηλικια και θα απαντησω στην κορη μου που χτες ηταν σε μια κατασταση "εκτακτης αναγκης" :-):-) Βικουλινη δεν εχεις δει γρινιαρικα παιδια και γιαυτο δεν ξερεις:-):-)

δεν θα ξεχασω τα ανιψια μου απο της πρωτες ξαδελφες τα παιδια:roll::roll:

η γρινια πηγαινε συννεφο απο το πρωι που ανοιγαν το ματι εως το βραδυ που πεφταν για υπνο δεν σταματουσαν καθολου μα καθολου.......γιαυτο βικουλινι μου μη μιλας καθολου:-):-)

τωρα ισως μπορει να αλλαξω γνωμη αυριο θα μου την φερεις εως την Κυριακη που θα μου την παρεις τι αποψη θα εχω

πανε η γιορτες κοριτσια :(:( αντε και του χρονου με υγεια:-)

ακομα δεν ξεστολιζω λεω την αλλη βδομαδα να το κανω

γεια σας!!!

χρονια πολλα στις Ιωαννες μας πολυχρονες γερες κι ευτυχισμενες!!!

deleni μου να χαιρεστε τον Γιαννακη σας γερος και δυνατος να ειναι στη ζωη του!!

κικο μου περαστικα σας ευχομαι το 2011 να σας χαρισει μονο χαρουμενες στιγμες!

μαελενη μου κρατα γερα δεν ειμαστε και κοντα να πιναμε εκεινες τις ωρες κανενα κρασακι να περασει η ωρα χαχαχα!

εγω πλεων εχω συνηθησει την αυπνια ο θοδωρης ξυπναει ανα 2-3 ωρες!

σημερα πηγαμε και για ψωνια για το σχολειο πηραμε φορμες και ειμαστε ετοιμη να ξεκινησουμε!!!

φιλια σε ολες!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Να΄μαι παλι!

Πωπω ρε Μαργαριτα τι χουνερι σου εκανε ο μικρος? Το διαβαζα και με ελουσε κρυος ιδρωτας. Ο εφιαλτης μου ειναι αυτος... Απαπα!

Αχ κι εγω ξεστολισα αλλα με πολλη χαρα! Τα βαρεθηκα τα Χριστουγεννα, τωρα θελω να ερθει η ανοιξη! Ο,τι να'ναι!!!

Σας φιλω, καλο σκ!!! Παω σπιτακι μου!!!:mrgreen:

t7fQp3.png

Πάνε τα Χριστούγεννα όντως! Ας βάλουμε επόμενο στόχο, τις απόκριες ίσως, που έχει και ένα τριημεράκι!

Για το κεκέδισμα πάντως έχω διαβάσει κι εδώ πάρα πολλές περιπτώσεις που κάπου στην ηλικία των δικών μας αρκετά παιδάκια το έκαναν, ιδίως παιδάκια που μιλούσαν από νωρίς και καθαρά! Με την αδιαφορία λίγο μετά πέρασε κι αυτό.

mGKop3.png60Jvp3.png

Πες το ψεμματα για τις αποκριες....και μεσα στην ταραχη μου σημερα στο τζαμπο εβλεπα παντου χαρταετους και ελεγα παμε καλα?

Μετα το θυμηθηκα...χαχα

Μαρινα εισαι εδω?Κατι σε ηθελα..

Α και το πρωτοχρονιατικο κρεατακι μου

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5243&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα σε όλες!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες joa κ giovanna και φυσικα στον Γιαννάκη μας της Ελένης!

Εχτές περάσαμε ένα πολύ όμορφο απόγευμα με την πικουλινοοικογένεια, αλλά μετά μου βγήκε ξινό..τα γράφω εδώ για όσες ενδιαφέροντε.:lol:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1854935#post1854935

Τώρα ευτυχώς είμαι καλά! Πήγαμε και επίσκεψη στη νονά μας που γιόρταζε σήμερα και το Ευάκι έδωσε ρεσιτάλ! Πολύ την χαίρομαι που επιτέλεους σταμάτησε να ντρέπεται πολύ!

Καλό βράδυ σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...