Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι έγινε βρε κορίτσια χθες??? Ξεσαλώσατε!!!! Μπράβο σας , ζήλεψα πάρα πολύ θα ήθελα να είμαι και εγώ στην παρέα σας αλλά ρε κορίτσια εγώ δεν αντέχω μέχρι τόσο αργά!!!

Θα σου πρότεινα Ευα να μας ακολουθησεις στο επόμενο κους κους, αλλά λες πως δεν αντεχεις..όταν ξερω οτι την επομενη δεν δουλεύω με πιάνει κτ και δεν θελω να πέσω στο κρεβάτι..Το ματι εχει αρχίσει και πονάει βεβαια..Βλέπεις δεν κοιμήθηκα την Παρασκευή λόγω λαρυγγίτιδας του μικρού, δεν κοιμήθηκα χτες λόγω φλυαρίας των μεγάλων ( ξύπνησα και το πρωί στις οκτώ), με δυσκολία κρατιέμαι..Ααα ήπια και τα ουζακια μου σήμερα...

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια. Όλες καλά;

Εμείς ευτυχώς καλά. Ο πεθερός μου βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο. Θα πάει μόνο αύριο για μία αξονική. Όλοι πάντως λένε ότι πραγματικά σώθηκε από θαύμα. Έπεσε από 4 μέτρα ύψος, τελικά, και το λιγότερο που περίμεναν ήταν σπασίματα. Αυτός μόνο εξωτερικούς μώλωπες έχει.

Όλα καλά Ιωάννα λοιπόν!Πάει κι αυτο μια μπορα ήταν..η τελευταία ευχομαι!

Εμείς κάναμε τη γιορτούλα μας χτες. Τι γιορτούλα δηλαδή; Είκοσι άτομα ήταν στο σπίτι. Έμειναν όλοι ευχαριστημένοι και χάρηκα και εγώ γιατί πραγματικά κούραστηκα πολύ να τα ετοιμάσω όλα μόνη μου. Η Αλεξάνδρα μου ήταν άψηγη οικοδέσποινα. Θα σας πω τα υπόλοιπα μετά...........

Τέλεια και η γιορτή!!Γεροί να είστε και του χρόνου!!!

Συμφωνω Stone στο συστημα που ακολουθεις με την αποσπαση της προσοχης του οταν κανει κατι που δεν πρεπει.

Και εγω το κανω μονο στα θεματα ομως που ειμαι καθετη δλδ αν πειραξει κατι που δεν πρεπει με τιποτα τοτε τον απομακρυνω και δεν δινω ιδιατερη εκταση για να μην πεισμωσει και πηγαινει εκει συνεχεια..εχω δει οτι μετα απο καποιες ακαρπες προσπαθειες αρχιζει να αδιαφορει και ο ιδιος.Αν ειναι κατι που απλα δε θελω να πειραζει αρχιζω το μπουρου μπουρου σε ασχετες φασεις ωστε να το ακουει συνεχεια και να καταλαβαει τι του λεω.Το κανουμε σε στυλ διαλογου (με οσα ξερουμε δηλαδη..)

Οταν κατι ομως πρεπει να γινει οπωσδηποτε και δε συνεργαζεται εκει ακολουθω την αλλη τακτικη δλδ οση ωρα χρειαζεται πχ. για να τον ντυσω του εξηγω γιατι το κανουμε, που θα παμε μετα ,τι θα αγορσουμε για ποιο λογο δεν μπορουμε να βγουμε εξω με τις παντοφλες ή δε μπορει να περπαταει μονος του στο δρομο αλλά μπορει στο πεζοδρομιο για λιγο γιατι ο δρομος εχει αυτοκινητα κτλ

Σε θεματα που πρεπει να απογορευσουμε ή απαιτουμε να συνεργαστουν νομιζω οτι παντα πρεπει να υπαρχει μια εξηγηση στο τι κανουμε και για ποιο λογο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σε θεματα που πρεπει να απογορευσουμε ή απαιτουμε να συνεργαστουν νομιζω οτι παντα πρεπει να υπαρχει μια εξηγηση στο τι κανουμε και για ποιο λογο.

Εγω Ρίτα με αυτη την τακτική δεν βρίσκω ακρη πολλές φορες, καθως σε κάποιες περιπτώσεις η προσπάθεια μου να τον μεταπείσω λειτουργεί εντελώς αντίθετα απο αυτο που επιδιώκω...

Κοριτσια! ουου!!!

Τα εχω παιξει, δεν προλαβαινω να σχολιασω τιποτα, θα επανελθω ομως αργοτερα..

Ειχαμε κοσμο ολη μερα, φαγαμε, ηπιαμε καφε και μολις εφυγαν. Ηταν και ενας φιλος του Σωτηρη ενα μηνα μικροτερος του. Εγινε χαμος! Εχω ενα σπιτι ετοιμο να καταρρευσει και μια κουζινα κολαση! Αλλα περασαμε τελεια!

Παω λιγο να μαζευτω και θα σας ξαναρθω! Απλα ηθελα να δωσω το παρον!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγω Ρίτα με αυτη την τακτική δεν βρίσκω ακρη πολλές φορες, καθως σε κάποιες περιπτώσεις η προσπάθεια μου να τον μεταπείσω λειτουργεί εντελώς αντίθετα απο αυτο που επιδιώκω...

Ναι αλλά μακροπροθεσμα?

Νομιζω ετσι θα μαθουν για ποιο λογο πρεπει ή δεν πρεπει να κανουν κατι αλλιως ειναι φαυλος κυκλος.Ειναι σε μια ηλικια που πρεπει να τους εξηγουμε πραγματα επειδη πλεον καταλαβαινουν μια χαρα εως πριν λιγο καιρο και εγω ειτε τα ελεγα ειτε οχι το ενα και το αυτο ηταν πλεον ομως νομιζω πως χρειαζεται...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα Νατασσα μου βγηκε μια μανιταροπιτα...τι να σου λεω τωρα..

Συγχαρητηρια στη μανουλα σου εβαλα και λιγο μπεικον χαχαχα

Θα τη βαλω στο μασα...Μιλαμε δεν παιζεται η συνταγη!!Μπραβο!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι αλλά μακροπροθεσμα?

Νομιζω ετσι θα μαθουν για ποιο λογο πρεπει ή δεν πρεπει να κανουν κατι αλλιως ειναι φαυλος κυκλος.Ειναι σε μια ηλικια που πρεπει να τους εξηγουμε πραγματα επειδη πλεον καταλαβαινουν μια χαρα εως πριν λιγο καιρο και εγω ειτε τα ελεγα ειτε οχι το ενα και το αυτο ηταν πλεον ομως νομιζω πως χρειαζεται...

Ριτα μου ανεφερα ενα πολύ συγκεκριμενο παραδειγμα για το κινητο τηλέφωνο..Αν είναι να του εξηγησω τις συνεπειες απο τη χρήση του κινητού για να τις θυμαται μακροπρόθεσμα αυτο θα οδηγησει στη δικη μου βραχυπρόθεσμη τρέλα χαχαχα Κι εγώ που τις έμαθα στα είκοσι μου σάμπως δεν τις ξέρω;;

Εννοείται πως δεν το κάνω αυτό πάντα..Ας πούμε ο Αν. δεν εχει κανενα πρόβλημα με το μπάνιο, το ντυσιμο και στο να κατσει στο καρεκλάκι του αυτοκινητου...Στο καρεκλακι του φαγητού που δεν καθεται με τπτ και τρελαίνεται, πως να του εξηγησω σε παρακαλώ οτι πρεπει να καθεται αφου ο ποπος του εχει αγκάθια, για πες μου..Αν εξηγησω εγώ θα μείνει εκεινος νηστικός χαχα

Καλά τα λόγια και τα επιχειρήματα για καποια ζητηματα, αλλά αν εγώ την ώρα που παιρνει ο Αν. το κινητό δε δρασω ετσι όπως εξηγώ θα έχω απο τα 2 ενα παιδί που θα εχει πάρει το κιν. πριν το καταλάβω και θα εχει κάνει και κλήση!

Α καλα.. μη νομιζεις οτι και εγω σε τετοια απλα πραγματακια κανω καμμια τρελη αναλυση απλα παντα δινω μια εξηγηση πχ.αυτο ειναι του μπαμπα και το περνει στη δουλεια ή αυτο δεν το πειραουμε διοτι σπαει και θα χτυπησουμε κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Οσο για το καρεκλακι του φαγητου που λες για παραδειγμα εχω ξαναπει οτι δε νομιζω κανενα παιδι να θελει να καθεται και ο δικος μου ανενδοτος ηταν καποιες φορες αλλα πρπει να του εχω πει και ενα εκατομμυριο φορες οτι δεν τρωμε αλλου για να φας θα κατσουμε στο καρεκλακι ε πες πες το εμαθε και παει μονος του.

Αυτο εννοω κουβεντα δεν εννοω να καθμαστε να αναλυουμε με το μωρο.

Απλα αλλου ειμαι πιο καθετη αλλου πιο διαλακτικη και συζητισιμη αυτο ειναι ολο.

Και μη νομιζεις οτι και σε εμας πετυχαινει παντα και κανω τωρα την εξυπνη απλα επειδη εχω δει αποτελεσματα για αυτο το αναφερω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α καλα.. μη νομιζεις οτι και εγω σε τετοια απλα πραγματακια κανω καμμια τρελη αναλυση απλα παντα δινω μια εξηγηση πχ.αυτο ειναι του μπαμπα και το περνει στη δουλεια ή αυτο δεν το πειραουμε διοτι σπαει και θα χτυπησουμε κτλ

Ριτα αυτα πάντα τα λέω, φτιαχνω και ιστορίες πότε-πότε..Αλλά δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες..Αν δώ οτι δεν το βάζει κτ και επιμένει, δεν παρακαλάω κιόλας!

Ας μην ξεχνάμε οτι και ο Γρηγοράκης είναι κατα 2 μηνες μεγαλύτερος και αυτο πιστευω βοηθάει αρκετά μιας και συνεννοείστε και λεκτικά πλέον..

Ε βεβαια εχεις δικιο ολα παιζουν το ρολο τους.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα αυτα πάντα τα λέω, φτιαχνω και ιστορίες πότε-πότε..Αλλά δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες..Αν δώ οτι δεν το βάζει κτ και επιμένει, δεν παρακαλάω κιόλας!

Ναι βρε παιδι μου ουτε εγω ξεσυνεριζομαι το μωρο και παρακαλαω του το περνω απο το χερι και τελος απλα ταυτοχρονα του εξηγω και ας φωναζει και επιπλεον οπως ειπα και ποιο πανω του τα αναφερω και σε ασχετες φασεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οσο για το καρεκλακι του φαγητου που λες για παραδειγμα εχω ξαναπει οτι δε νομιζω κανενα παιδι να θελει να καθεται και ο δικος μου ανενδοτος ηταν καποιες φορες αλλα πρπει να του εχω πει και ενα εκατομμυριο φορες οτι δεν τρωμε αλλου για να φας θα κατσουμε στο καρεκλακι ε πες πες το εμαθε και παει μονος του.

Αυτο εννοω κουβεντα δεν εννοω να καθμαστε να αναλυουμε με το μωρο.

Απλα αλλου ειμαι πιο καθετη αλλου πιο διαλακτικη και συζητισιμη αυτο ειναι ολο.

Και μη νομιζεις οτι και σε εμας πετυχαινει παντα και κανω τωρα την εξυπνη απλα επειδη εχω δει αποτελεσματα για αυτο το αναφερω.

Πως βρε Ρίτα μου αφού ούτε η μανα μου ούτε η πεθερα μου τον κανακαρι μας θέλουν να το ζορίζουν;;;;Ετσι λένε..Ζορίζεται το παιδί στο καρεκλάκι...

Ή το κιν. πάλι είναι μια συνηθεια που την κληρονομησε απο την πεθερα μου, η οποία παρατάει το κιν. της όπου βρει και αυτος νομιζει είναι παιχνίδι..Αντε μετα να εξηγησεις στο παιδί οτι το κιν. δεν κν καλό...Αν αρχισει και μιλάει ξερεις τι θα μου λέει;;Μαμα η γιαγια είναι πιο καλή μου το δίνει..

Για να σε προλάβω..της το εχω επισημάνει πάμπολλες φορες οτι στο θεμα του κιν. είμαι καθετη και δεν θελω να βρισκεται το κιν, σε σημείο ορατό απο το παιδί..Τι άλλο να κάνω, να το σπάσω οταν μπαίνω και το βλέπω πάνω στο τραπέζι και μετα μου λέει "να βρε μολις με πήρανε, θα το εξαφανιζα τώρα"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...